17 Ιουνίου 2008

Το παχύδερμο είναι τελικά ο κομιστής του DVD...

Εν μέσω διαγραφών στο ΠΑΣΟΚ συνεχίζεται η δικαστική έρευνα για το DVD που τόσο πολύ ταλαιπώρησε τον Θέμο, τον Μάκη, τον Καμπουράκη και την Τρέμη, παρόλο που η τελευταία δήθεν δεν το είδε :)), τον χειμώνα.

Την περασμένη Παρασκευή απολογήθηκε στον ανακριτή ο Θέμος ή αλλιώς «κομιστής»... ο οποίος εξερχόμενος έκανε τον ευδιάθετο και ευχήθηκε στην Εθνική «καλή επιτυχία». Ευκαιρίας δοθείσης να θυμίσω ότι αν ευχόταν καλή επιτυχία ο Μητσοτάκης και η Εθνική έχανε, φαντάζεστε τι θα του έσερνε η αριστερή προπαγάνδα... τώρα φυσικά δεν τίθεται θέμα, να πει κανένας ότι ο Θέμος είναι γκαντέμης.

Στον Θέμο ο 2ος ειδικός ανακριτής Δ. Οικονόμου, αποδίδει βαρύτατες κατηγορίες κακουργηματικού χαρακτήρα. Φυσικά όλα τα κανάλια έχουν κάνει γαργάρα την υπόθεση και δεν λένε τίποτα...

Ο ανακριτής αποδίδει στον Θέμο «πρωταγωνιστικό» ρόλο στην υποκλοπή, επεξεργασία και διακίνηση του «ροζ» DVD με προσωπικές στιγμές της κ. Εύης Τσέκου και του πρώην γ. γ. του υπουργείου Πολιτισμού κ. Χρ. Ζαχόπουλου.

Σύμφωνα με την «Καθημερινή»:

«Το κακούργημα της παράβασης του ν. περί προσωπικών δεδομένων, που του αποδίδεται από τον 2ο ειδικό ανακριτή Δ. Οικονόμου αναλύεται σε μόλις μιάμιση σελίδα στην οποία περιγράφεται σειρά ενεργειών με απώτερο στόχο τον «προσπορισμό παράνομου περιουσιακού οφέλους», ο οποίος συνίσταται στην απόπειρα διευθέτησης της κατάθεσης των 5,5 εκατ. ευρώ που μέχρι και σήμερα διερευνάται από την ΥπΕΕ.

«Χωρίς δικαίωμα έλαβες γνώση δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα και ειδικότερα ευαίσθητων δεδομένων που αφορούν την ερωτική ζωή φυσικού προσώπου, αφαίρεσες, ανακοίνωσες, κατέστησες αυτά προσιτά σε μη δικαιούμενα πρόσωπα, επέτρεψες στα πρόσωπα αυτά να λάβουν γνώση των εν λόγω δεδομένων και τα εκμεταλλεύτηκες με οποιονδήποτε τρόπο, είχες δε σκοπό με τις παραπάνω πράξεις σου να προσπορίσεις στον εαυτό σου παράνομο περιουσιακό όφελος, επιπλέον δε να βλάψεις τρίτον»

Σε άρθρο της Κυριακής η «Καθημερινή» επανέρχεται και προσθέτει:

«Εν συνεχεία, γίνεται αναλυτική αναφορά στη συνάντηση που φέρεται να πραγματοποιήθηκε στις 22.11.2007 στην εφημερίδα «Πρώτο Θέμα» και στην οποία παρευρέθησαν κατά το κατηγορητήριο, πέραν του κ. Αναστασιάδη, ο δημοσιογράφος της εφημερίδας κ. Ι. Μακρυγιάννης, η κ. Εύη Τσέκου αλλά και ο εργατολόγος Χρήστος Νικολουτσόπουλος. Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, κατά την κατηγορία, ο Θέμος Αναστασιάδης έπεισε την Τσέκου και τον Νικολουτσόπουλο να μεταβούν σε δωμάτιο που χρησιμοποιούνταν για το μοντάζ τηλεοπτικών εκπομπών. Εκεί, με τη βοήθεια τεχνικού, ο δημοσιογράφος κατηγορείται ότι υπέκλεψε εν αγνοία της Τσέκου το οπτικοακουστικό υλικό που του επέδειξε εκείνη, το οποίο και εν συνεχεία ενεχείρισε «μονταρισμένο» στον διευθυντή του γραφείου Τύπου του πρωθυπουργού Γιάννη Ανδριανό.»

Στο κατηγορητήριο σύμφωνα με την εφημερίδα αναφέρονται τα εξής για τη συνάντηση «κομιστή» - Ανδριανού:

«Στις 17.12.2007 μετέβης στο εστιατόριο «Βυζαντινό», εντός του ξενοδοχείου «Χίλτον» όπου συνάντησες τον διευθυντή του Γραφείου Τύπου του πρωθυπουργού Γ. Ανδριανό, στον οποίο παρέδωσες ένα DVD, όπου είχες εγγράψει κατόπιν επεξεργασίας μέρος του υποκλαπέντος παραπάνω από εσένα οπτικοακουστικού υλικού διάρκειας τριάμισι λεπτών», αναφέρεται στο κατηγορητήριο. Σκοπός των ενεργειών του εκδότη της εφημερίδας «Πρώτο Θέμα», «να προσπορίσει περιουσιακό όφελος, αφού στη συνέχεια ζήτησε τη μεσολάβηση του Σπ. Κλαδά, ειδικού γραμματέα της Υπηρεσίας Ειδικών Ελέγχων ώστε να μη συνεχιστεί η ήδη εκκρεμούσα από την 1.11.2007 στην ως άνω υπηρεσία έρευνα, να τακτοποιηθεί και να μη δοθεί συνέχεια σε αυτή, η οποία αφορούσε κατάθεση από εσένα την 20.7.2007 ποσού 5 εκατ. ευρώ στο υποκατάστημα της γαλλικής τράπεζας BNP Paribas στο Κολωνάκι, η οποία (υπόθεση) επισείει φορολογικές και ποινικές ευθύνες». Δεύτερος στόχος του Θέμου Αναστασιάδη ήταν, κατά την κατηγορία, «να βλάψει τον Χρ. Ζαχόπουλο, αφού με τη γνωστοποίηση του προαναφερόμενου υλικού στους εκπροσώπους της κυβέρνησης θα εξευτελιζόταν και διασυρόταν η προσωπικότητά του ως δημοσίου λειτουργού με δυσμενείς συνέπειες»

Το βουβάλι αναμένεται να απολογηθεί στον ανακριτή στις 30 Ιουνίου...

Παρόλα αυτά συνεχίζει τις εκπομπές στην τηλεόραση και χωρίς ντροπή κοροϊδεύει τον κοσμάκη...

αλλά τι άλλο να περιμένει κανείς από παχύδερμα τύπου Αναστασιάδη...