12 Δεκεμβρίου 2009

ΝΕΑ ΤΟΥΜΠΑ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ:"Στηρίζω Κακλαμάνη για Δήμαρχο Αθηναίων"-ΑΠΑΡΗΓΟΡΗΤΟΣ ο Άδωνις!

Από Hellas-Orthodoxy:

Σύμφωνα λοιπόν με συνέντευξη του Προέδρου του Λαος που δημοσιεύεται στο αυριανό "Πρώτο Θέμα",για μια ακόμα φορά ο...ανεμοδείκτης κάνει στροφή 180 μοιρών κι από εκεί που διατυμπάνιζε πως "θα κατεβάσουμε δικούς μας υποψηφίους στους τρεις μεγάλους Δήμους",ΤΩΡΑ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΣΤΗΡΙΞΕΙ...ΚΑΚΛΑΜΑΝΗ!!!

Ανέλπιστο στήριγμα λοιπόν για τον ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟ ΝΤΟΡΟΛΑΓΟ Νικήτα,από έναν ακόμα...τρόφιμο της Οικογένειας!Ο μόνος που θα αισθάνεται άβολα από αυτή την εξέλιξη,είναι σίγουρα ο Άδωνις Γεωργιάδης,που είχε πιστέψει ότι θα κατέβαινε για Δήμαρχος Αθηναίων!Η δε σιγουριά του για ένα καλό αποτέλεσμα,αποτυπωνόταν στην παρακάτω συνέντευξη,που δόθηκε τον περασμένο Μάιο:

"Θα είστε υποψήφιος δήμαρχος στις επόμενες δημοτικές εκλογές;

-Ναι, θα κατέβω για δήμαρχος, αν ο ΛΑΟΣ με υποδείξει ως υποψήφιο.

Υποθέτω ότι θα κατεβάσει.

-Αν κατεβάσει, ναι, θα είμαι. Και είμαι σίγουρος ότι θα πάρω πολύ μεγαλύτερο ποσοστό από αυτό που παίρνει στις εθνικές εκλογές ο ΛΑΟΣ.

Θέλετε να πείτε ότι προετοιμάζεστε από τώρα για τον Οκτώβριο του 2010;

-Όχι βέβαια, απλώς λέω ότι θα είμαι υποψήφιος δήμαρχος στην Αθήνα με τη στήριξη του ΛΑΟΣ. Αφήστε όμως να γίνουν πρώτα οι βουλευτικές εκλογές και μετά βλέπουμε για τις δημοτικές."

Φυσικά,θα σπεύσει τώρα κι αυτός,όπως και οι υπόλοιποι αυλικοί-κομματοφρουροί,να μιλήσουν για "πανέξυπνες κινήσεις τακτικής Προέδρου" κλπ...η αλήθεια βέβαια είναι,ότι μέσα τους κοχλάζουν για τα συνεχή είπα-ξείπα του αμίμητου Καρατζαφέρη!