04 Ιανουαρίου 2010

Troktiko και troktikos = Σωκράτης Γκιόλιας = Μπόμπολας

Πολλοί θα θυμάστε την προσφορά που έκανε πέρσυ το Οκτώβριο το troktiko. Κάποιο Σάββατο, οι αναγνώστες του που θα επισκέπτονταν το κατάστημα Prince Oliver στο Κολονάκι, θα απολάμβαναν έκπτωση 50% αν έλεγαν troktiko, troktikos ή Σωκράτης Γκιόλιας... το τελευταίο δεν το έγραψαν αλλά είναι σίγουρο ότι και αυτοί που επισκεπτόμενοι το κατάστημα είπαν Σωκράτης Γκιόλιας σίγουρα κέρδισαν την έκπτωση...

Γιατί;

Γιατί πολύ απλά, Γενικός Διευθυντής του εν λόγω καταστήματος είναι ο αδερφός του Σωκράτη Γκιόλια, ο Περικλής Γκιόλιας



Ευτυχώς που τους ξεφεύγουν καμία φορά. Όπως στο χθεσινό Πρώτο Θέμα που σε μια προσπάθεια να παρουσιάσει την πολυεθνική Prince Oliver, σαν λαϊκό μαγαζί, που θέλει να προσφέρει χαμηλές τιμές και γι' αυτό μετακόμισε σε μαγαζί με πιο φτηνό ενοίκιο, έκανε την αποκάλυψη...

Καταλαβαίνετε λοιπόν πως δένει το βύσσινο:

Το troktiko κάνει μια προσφορά από την εταιρία στην οποία όλως τυχαίως είναι Γενικός Διευθυντής ο αδερφός του Σωκράτη Γκιόλια!!!!

Του ίδιου Σωκράτη Γκιόλια, που είναι υπάλληλος του Θέμου και του Μπόμπολα



ΤΩΡΑ ΞΕΡΕΤΕ!!!

TROKTIKOS = ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΓΚΙΟΛΙΑΣ = ΘΕΜΟΣ = ΜΠΟΜΠΟΛΑΣ

Άρα όταν διαβάζετε troktiko
(που καλύτερα να μην διαβάζετε ;))
να ξέρετε ότι διαβάζετε Γκιόλια και Μπόμπολα...


ΥΓ1. Για όσους δεν θυμούνται ιδού και η τότε ανάρτηση του Σωκράτη Γκιόλια που διαφήμιζε το μαγαζί που διευθύνει ο αδερφός του... Τότε έλεγε μάλιστα ότι θα ακολουθούσαν και άλλες προσφορές που είχαν κανονίσει με άλλες εταιρίες... φυσικά δεν ακολούθησε καμία ανάλογη προσφορά μιας και ο αδερφός του Σωκράτη είναι διευθυντής μόνο στην εν λόγω εταιρία... αν ήταν και σε άλλες θα είχαν και άλλες προσφορές :))


ΥΓ2. Ο Περικλής Γκιόλιας εκτός από αδερφός του troktikos είναι και διαιτητής Α Εθνικής και προπονητής της Πρωταθλήτριας Νάντιας Εφεντάκη... κλασικός πολυθεσίτης :) και διευθυντής και διαιτητής και προπονητής!!!!