30 Σεπτεμβρίου 2010

Άνθρωπος της Κυβέρνησης ο "φίλος" των φορτηγατζήδων Κασσιμάτης

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEg0qRCRLy8-LV0qM_-E9QUIp9mH2YRNME8HWnMJicrjkgrZNelKXHAFK-zWpEvZy1vgdtyH5oD6PwpysjW2wI9GuoVbsQDqmCqD29v2cIZfvGy9ZoSVPxuQJYLUMSHpehbK54g8Dygb-L0/s1600/kasimatis.jpgΚάθε μέρα βγαίνει στα κανάλια (πάλι σήμερα το πρωί) ο κύριος της διπλανής φώτο που αν κρίνουμε από τον όγκο πρέπει να έφαγε τα λεφτά μαζί με τον Πάγκαλο. Είναι ο Κασσιμάτης ο Πρόεδρος Ε.Β.Ε.Π. και Πρόεδρος "Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδας".

Βγαίνει προκειμένου να πείσει τους φορτηγατζήδες ότι είναι "φίλος" τους και θέλει το καλό τους ενώ προσφέρεται να μεσολαβήσει στην Κυβέρνηση προκειμένου να αποδεχθεί κάποια αιτήματά τους.

Αυτό βέβαια που δεν τους λέει είναι ότι είναι κολλητός του Παμπούκη μιας και μαζί (και με τον άλλο διαπλεκόμενο τον Βερνίκο και το μπουμπούκι τον Λυσιμάχου) ίδρυσαν τη ΜΚΟ "ΖΗΤΑ" που σκοπό έχει να βαθμολογεί τους Υπουργούς. Στην ΜΚΟ έχουμε αναφερθεί και παλιότερα εδώ και εδώ!!!

Ο κολλητός λοιπόν του Παμπούκη και της Κυβέρνησης πλασάρεται στους φορτηγατζήδες σαν "φίλος" τους και μεσολαβητής τους που θα τους λύσει τα προβλήματα αν αναστείλουν για μια εβδομάδα τις κινητοποιήσεις τους!!!

Δεν θα ρωτήσουμε γιατί δεν πάει να τους τα πει από κοντά και τους τα λέει από την "ασφάλεια" των τηλεπαραθύρων... αλλά θα ρωτήσουμε το εξής απλό:

Αν όντως μπορεί να κάνει έστω και κάποια απ αυτά που λέει ότι μπορεί...
γιατί δεν μεσολαβεί τώρα στον φίλο του τον Παμπούκη να κάνουν δεκτά κάποια αιτήματα των φορτηγατζήδων και να τους ζητήσει μετά να λύσουν την απεργία τους;

Η απάντηση είναι προφανής:

Γιατί ψάχνει για μακάκες....