30 Μαρτίου 2011

Επερώτηση βουλευτών της ΝΔ για την Invest in Greece και τον εκ Siemens προερχόμενο εκτελεστικό διευθυντή της

http://www1.pmi-greece.org/EVENTS/2011/2011-02-11-PITTA/IMAGES/INVESTINGREECE-logo.gifΕπερώτηση προς τον Υπουργό Επικρατείας για την λειτουργία και τον ορισμό της διοίκησης της ανώνυμης εταιρείας “Επενδύστε στην Ελλάδα”, με τον διακριτικό τίτλο “Invest in Greece”, κατέθεσαν 10 βουλευτές της ΝΔ, με πρώτο υπογράφοντα τον Γρ. Αποστολάκο.

Μεταξύ των 12 ερωτημάτων που απευθύνουν στο Χ. Παμπούκη, είναι αν έχει καταρτισθεί ο προγραμματισμός δράσης της εταιρείας αυτής κι ειδικότερα αν έκανε έρευνα αγοράς και διαπραγματεύσεις για ενδεχόμενες επενδύσεις της SIEMENS στην Ελλάδα.

http://www1.pmi-greece.org/EVENTS/2011/2011-02-11-PITTA/IMAGES/ARIS_PHOTO.jpgΑφού αναφέρουν ότι ο κ. Συγγρός - εκτελεστικός πρόεδρος της εταιρείας - ως εμπειρογνώμονας και σύμβουλος της SIEMENS AG (μητρική) από το 1995 έως το 2000, ανέλαβε την επίλυση σοβαρών προβλημάτων της εταιρείας σε μεγάλα Projects με διάφορες χώρες, ερωτούν αν μεταξύ των χωρών αυτών συμπεριλαμβάνεται και η Ελλάδα, δεδομένου ότι το ίδιο χρονικό διάστημα υπογράφηκαν οι προγραμματικές συμβάσεις της SIEMENS με τον ΟΤΕ, τον ΟΣΕ κλπ.