26 Οκτωβρίου 2011

Η Μόσιαλος: «Μιλάμε για πολιτικές συμφωνίες και όχι για 180» ... άρα πάπαλα οι εκλογές που προέβλεπαν οι μάντεις

http://www.real.gr/Files/Articles/Photo/32982.jpg[Έχει μαλλιάσει η γλώσσα μας: Το ΠΑΣΟΚ δεν πρόκειται να παραδώσει την εξουσία αμαχητί και μην ακούτε όσους λέγανε εκλογές τον Νοέμβριο ή τον Δεκέμβριο...]

Ο Κυβερνητικός εκπρόσωπος σε δηλώσεις του από τις Βρυξέλλες ξεκαθάρισε την θέση της κυβέρνησης για την διευρυμένη ψηφοφορία. «Το ζήτημα δεν είναι νομικό είναι πολιτικό. Εμείς θα προχωρήσουμε με την κοινοβουλευτική δύναμη που διαθέτουμε» είπε χαρακτηριστικά ο Η. Μόσιαλος σε δηλώσεις του στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων της ΝΕΤ δείχνοντας πως η κυβέρνηση θα φέρει τη νέα δανειακή σύμβαση με 151 βουλευτές.

Επανέλαβε πως η δήλωση του Ευάγγελου Βενιζέλου που άφηνε ανοιχτό το θέμα της ευρείας πλειοψηφίας ήταν σε πλήρη συνεννόηση με τον Πρωθυπουργό. «Ο αντιπρόεδρος μίλησε για πολιτικές συμφωνίες η οποία θα ενισχύσει την διαπραγματευτική ικανότητα της χώρας, κάτι που παρατήρησε και ο Ν. Σαρκοζί ο οποίος βλέπει την συνεργασία που υπάρχει μεταξύ των κομμάτων σε άλλες χώρες που υπάρχει σε παρόμοιο πρόβλημα»

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος κατηγόρησε την ΝΔ η οποία πριν δει καν τη νέα δανειακή σύμβαση δήλωσε πως θα την καταψηφίσει.
«Εμείς θα κάνουμε το καθήκον μας» είπε ο Η. Μόσιαλος και πρόσθεσε με κατηγορηματικό τρόπο πως το «κούρεμα» των ομολόγων δεν θα επηρεάσει τις συντάξεις. «Επιδιώκουμε μια ευνοϊκή λύση για τα ασφαλιστικά ταμεία».