07 Νοεμβρίου 2011

Ανατριχίλα!!! Πάω για ύπνο μπας και δω καναν κανονικό εφιάλτη... πιο ευχάριστος θα 'ναι

Παπαδήμος Πρωθυπουργός, κάποια στιγμή... γιατί ακόμα είναι ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ... ο ίδιος Παπαδήμος τον οποίο η ΝΔ καλούσε πέρσι να καταθέσει στην επιτροπή για τα ομόλογα, για τα swaps της Goldman-Sachs! Ο ίδιος που έδινε ψεύτικα στατιστικά στις ευρωπαϊκές αρχές κατά την είσοδό μας στο ευρώ! Ο ίδιος που επέβλεπε το σκάνδαλο του Χρηματιστηρίου!
Η ΝΔ λέει έχει κανει και αντιπροτάσεις! Δήμας π.χ. Έτσι παιδιά καλά το πάτε: Όλα τα κιλά, όλα τα λεφτά και ΟΛΑ ΤΑ ΓΙΑΟΥΡΤΙΑ.

Ακούγονται απίστευτα πράγματα όπως ο Αβραμόπουλος υπουργός Εξωτερικών! Σφαγή για τις καρέκλες!

Είδαμε τον Σταμάτη να συμμετέχει σε συζητήσεις με Βενιζέλο κ.λπ. Σαν τι; Με ποια προσόντα; Το ότι κυκλοφορεί απ' έξω απ' το γραφείο του Σαμαρά και λογοκρίνει τον κατάλογο όσων παίρνουν τηλέφωνο και θέλουν να μιλήσουν στον Σαμαρά;

Φίλε Αντώνη, η κατάσταση σου έχει ξεφύγει άγνωστο για ποιους λόγους, προς το παρόν το μόνο που μπορεί να μετριάσει τις αλγεινές εντυπώσεις είναι να αποτρέψεις την Πρωθυπουργία Παπαδήμου! Αν γίνει κι αυτό το ΠΑΣΟΚ θα σε φάει για άλλη μια φορά λάχανο πριν προλάβεις να πεις κίμινο... ακόμα και το πιο καλόπιστο σενάριο να πάρουμε, δηλ. "ρε παιδιά είμαι πατριώτης, με έχουν ξεσκίσει στις απειλές οι Ευρωπαίοι και δεν μπορώ να ρισκάρω ούτε 0,001% να χρεοκοπήσουμε ή να βγούμε απ'το ευρώ"... και πάλι όμως δεν βλέπω καμία διαπραγμάτευση: "εντάξει Αγκέλα θα ψηφίσω αλλά θέλω αυτό κι αυτό, δεν μπορώ να δεχτώ και ΠΑΣΟΚο Πρωθυπουργό"... που είναι η διαπραγμάτευση ρε Αντώνη;

ΥΓ. Και να υπήρχε περίπτωση να γινόταν δουλειά και να άλλαζε κάτι στη χώρα, να λέγαμε "πάει στο διάολο" αλλά δυστυχώς δεν θα αλλάξει τίποτα μιας και οι ΠΑΣΟΚοι θα συνεχίσουν στην εξουσία!