14 Οκτωβρίου 2011

Διεγράφη από τη ΝΔ ο Θύμιος Λυμπερόπουλος... τώρα τι έχει να πει η Σπυράκη;

http://www.real.gr/Files/Articles/Photo/99072.jpg[Το απόγευμα γράψαμε για τις παπαριές της Σπυράκη, ότι ο «Σαμαράς στηρίζει τον Λυμπερόπουλο και γι αυτό ο κόσμος θα τον στείλει αδιάβαστο»... τώρα τι έχει να πει η έγκυρη; Θα βγει αύριο να του πει μπράβο]

Μετά τις εμπρηστικές δηλώσεις, τους αιφνιδιαστικούς αποκλεισμούς του αεροδρομίου και την εισβολή στο υπουργείο Υποδομών 48 ώρες μετά το τετ-α-τετ του Θύμιου Λυμπερόπουλου με τον πρόεδρο της ΝΔ, ο Γιάννης Μιχελάκης ανακοίνωσε τη διαγραφή του προέδρου του ΣΑΤΑ από το κόμμα της ΝΔ.

Έλεος ρε Χατζηνικολάου!!! ... όχι τίποτα άλλο αλλά θεωρείσαι και έγκυρος

Για τη γνωστή μούφα που κυκλοφορεί ότι η Μέρκελ όταν ήταν μικρή έψαχνε φίλους για αλληλογραφία έχουμε γράψει πριν 2,5 μήνες όταν το θέμα πρωτοβγήκε:

Φραγμό στη μαλακ@@ και όχι στην ανωνυμία πρέπει να βάλει ο Παπαιωάννου!!


Μετά από 2,5 μήνες ο Χατζηνικολάου

Γερουλάνος: Αφού μας έλυσε τα προβλήματα του τουρισμού... θα μας λύσει και τα προβλήματα της οικονομίας

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgaBq8uvquKoIwfCT0sh3zCXw9m2ucE3IbuYXmFnImkmidzNZcgwEn1S0uMgQtvoV0WZ2rMFER_MqSnEVdlYgrpFBqeTNGCeuejMqwgC6GE4t5Komub2-XfatipeplNi-t7DAYhkNVDfic/s1600/%25CE%25B3%25CE%25B5%25CF%2581%25CE%25BF%25CF%2585%25CE%25BB+21.jpgΜετά τη παγκόσμια περιοδεία του και τη μεγαλειώδη συμφωνία με τη Λευκορωσία, που ελπίζουμε να μας φέρει πολλές Λευκορωσίδες, ο Γερουλάνος επέστρεψε στην Μπανανία και σήκωσε αμέσως τα μανίκια για να μας λύσει και τα προβλήματα της οικονομίας:

Μας ενημερώνει ότι οι αγορές θα ανακουφιστούν απ' μαζική δολοφονία του λαού απ' το ΠΑΣΟΚ:

ΜΑΤ και εισαγγελέας στον ΧΥΤΑ Φυλής

Περισσότεροι από 500 εργαζόμενοι της ΠΟΕ-ΟΤΑ βρίσκονται αυτήν την ώρα στο ΧΥΤΑ Φυλής, όπου έχει φτάσει εισαγγελέας αλλά και αστυνομικές δυνάμεις προκειμένου να μην εμποδιστεί η είσοδος των ιδιωτικών απορριμματοφόρων, που έχουν κληθεί από τον Περιφερειάρχη Αττικής να μαζέψουν τα σκουπίδια. Στο μεταξύ, σύμφωνα με τον περιφερειάρχη κ. Γ.Σγουρό η αποκομιδή των σκουπιδιών έχει ήδη ξεκινήσει με πέντε ιδιωτικά απορριμματοφόρα να έχουν βγει στους δρόμους. 

Τρεις διμοιρίες των ΜΑΤ βρίσκονται επίσης περιμετρικά του χώρου.

Σπαει όλα τα ρεκόρ ο Σίλβιο και δεν μπορούν να τον στείλουν σπίτι του

http://www.spiegel.de/images/image-271643-videopanoplayer-kvsg.jpgΘα διαβάσατε ενδεχομένως ότι ο Μπερλουσκόνι κέρδισε την ψήφο εμπιστοσύνης του ιταλικού κοινοβουλίου με 316 ψήφους έναντι 301 νομίζω και οι σοσιαλΗσταράδες, Ιταλοί και Έλληνες, έμειναν για άλλη μια φορά με τη χαρά και την ελπίδα. 

Αυτό που ενδεχομένως δεν θα διαβάσατε είναι ότι

Κουκουλόπουλος στα χνάρια του Αρκουδέα, προαναγγέλει χοντρό ξύλο στις χωματερές (βίντεο)

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

«Αφήστε σε εμάς τον τρόπο να φτάσουν τα σκουπίδια στον ΧΥΤΑ της Φυλής» είπε ο Κουκουλόπουλος και όλοι καταλαβαίνουμε τι εννοεί. Θα μπουκάρουν μέσα τα ΜΑΤ, θα ρίξουν χημικά, θα ξυλοκοπήσουν τους...

Σκυλακάκης: Εισφορά «αλληλεγγύης» των εντίμων φορολογουμένων στους φοροφυγάδες επιβάλλει ο κ. Βενιζέλος

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEh4yseRIFDbfMEcBtS0BXYc0Stxif5p9qSWn_RZCS2G_yFBYmJNIzwD6JUanvb0MhJRmP7m3Cj8lS0QT82FmmGJB4QAuLbMTWOMWaHVzVovx-CvHnXzioaZGb-4ue5qfvCqgY0UxGcVMZWE/s1600/1.jpg«Η έκτακτη εισφορά του κ. Βενιζέλου που επιβάλλεται για το 2012 και παρακρατείται άμεσα, φορολογεί εισοδήματα που δεν είναι καθόλου βέβαιο ότι θα αποκτηθούν, με δεδομένα τη ραγδαία αύξηση της ανεργίας και τις μειώσεις μισθών.

Είναι μια εισφορά που προεξοφλεί και για το 2012 την ανικανότητα του φοροεισπρακτικού μηχανισμού στην οποία ενδημεί η οργανωμένη διαφθορά, να συλλάβει τη φοροδιαφυγή.

Η ΝΔ ζητά ενίσχυση των φορέων παιδικής προστασίας

http://1.bp.blogspot.com/-wtBtzZOwYag/TghgWuWOx5I/AAAAAAAANIQ/jg7Mtjz06UA/s1600/%25CE%259D%25CE%2595%25CE%2591+%25CE%2594%25CE%2597%25CE%259C%25CE%259F%25CE%259A%25CE%25A1%25CE%2591%25CE%25A4%25CE%2599%25CE%2591+logo+3.pngΤο ζήτημα της ελλιπούς χρηματοδότησης των φορέων παιδικής προστασίας στην Ελλάδα έθεσε με ερώτησή του στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή ο ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, κ. Γ. Παπανικολάου, επικαλούμενος τα οικονομικά και διοικητικά προβλήματα αλλά και την ανεπαρκή κρατική στήριξη που αντιμετωπίζουν δεκάδες φορείς στην Ελλάδα.

Ανταποκρινόμενος στο ερώτημα του Έλληνα ευρωβουλευτή, ο Επίτροπος για θέματα Απασχόλησης, Κοινωνικών Υποθέσεων και Ένταξης κ. Λ. ΄Αντορ δήλωσε ότι

Η κυβέρνηση μας οδηγεί στο χειρότερο σενάριο!

Η χώρα μας βρίσκεται στην πιο κρίσιμη καμπή της νεότερης ιστορίας της. Τα χειρότερα έρχονται διότι αυτή είναι η λογική και αναπόφευκτη εξέλιξη των πολιτικο-οικονομικών γεγονότων που μας οδήγησαν μέχρι εδώ. Όμως, δεν είναι ώρα για καταλογισμό ευθυνών αλλά για μια ύστατη προσπάθεια να αποφύγουμε το χειρότερο σενάριο.

ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΠΑΥΛΟΣ ΜΕΛΑΣ ...(ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΤΑΙΝΙΑ)

http://dim-sapon.rod.sch.gr/diafora/Gegonota/makedon/melas.jpgΣαν χθες απεβίωσε ο ΗΡΩΑΣ και σύμβολο του Μακεδονικού Αγώνα Παύλος Μελάς (29 Μαρτίου 1870 – 13 Οκτωβρίου 1904). Παρά τις συνεχείς διώξεις του Οθωμανικού στρατού ο Παύλος Μελάς άρχισε ν΄ αποδεκατίζει τις βουλγαρικές ομάδες με βάση τα χωριά Λιγκοβάνη και Λίχυβο. Όμως στις 13 Οκτωβρίου 1904 βρισκόμενος στα Στάτιστα και προδοθείς από την βουλγάρικη συμμορία του Μήτρου Βλάχου περικυκλώθηκε από Τουρκικό απόσπασμα 150 ανδρών. Μετά από δίωρη λυσσαλέα μάχη διέταξε αιφνίδια έξοδο τεθείς επικεφαλής των ανδρών του . Στην επιχείρηση αυτή τραυματίσθηκε θανάσιμα στην οσφυϊκή χώρα και πέθανε μετά από μισή ώρα στα χέρια του φιλου του, Γεώργιο Στρατινάκη. Η τελευταία του φράση πριν ξεψυχήσει ήταν:
"Βούλγαρος να μη μείνει"

Δείτε την ταινία που γυρίστηκε το 1974:

Στυλιανίδης: Μεθοδεύσεις εναντίον της Ελληνικής Εθνικής Μειονότητας κατά την απογραφή πληθυσμού στην Αλβανία

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjn3GXxdyoVETIdYwG_jV_hz3k3-7sRvSANL5q-ffXG_saPj8nHhipMsr8iFuXA9ff-0u_8zpJJdWIDbPMnm6qwZNSYoN0n1sPdC_OdCB5961Kq9YFsmEjSP2Ecbm9Zjomw2n5Ss2jCeimD/s1600/himara.jpgΕΡΩΤΗΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ

ΘΕΜΑ: «Μεθοδεύσεις εναντίον της Ελληνικής Εθνικής Μειονότητας κατά την απογραφή πληθυσμού που διεξάγεται από 1η έως 21 Οκτωβρίου στην Αλβανία»

Την Κυριακή 2 Οκτωβρίου 2011 ο πρόεδρος του Κόμματος Ένωση Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων» και βουλευτής του Αλβανικού Κοινοβουλίου κ. Βαγγέλης Ντούλες και ο Πρόεδρος της Ομόνοιας κ. Βασίλης Μπολάνος κατήγγειλαν την απογραφή, που πραγματοποιεί το αλβανικό κράτος τον Οκτώβριο του 2011 και ανακοίνωσαν την αποχή της ελληνικής εθνικής μειονότητας από τη συγκεκριμένη διαδικασία.

Πιο συγκεκριμένα κατήγγειλαν τα ακόλουθα:

ΝΔ: Ο κ. Ραγκούσης είναι μακριά από την κοινή λογική

http://kartesios.com/wp-content/uploads/2011/01/ND_new-logo.jpgΤο Σχέδιο Νόμου με το οποίο ο κ. Ραγκούσης ανέτρεψε το συμφωνημένο με την Τρόϊκα σχέδιο Προεδρικού Διατάγματος του προκατόχου του κ. Ρέππα, κατά γενική ομολογία (ακόμη και εντός των κόλπων του ΠΑΣΟΚ) οδηγεί από τη μια πλευρά σε κομμουνιστικού τύπου κρατικοποίηση των αδειών ΤΑΞΙ και από την άλλη σε μια παντελώς άναρχη κρατική διαχείρισή τους, η οποία μαθηματικώς καταλήγει στην “καρτελοποίηση” του καθεστώτος των αδειών.

Πέραν τούτου, σε ουδένα κράτος της Ευρωπαϊκής Ένωσης ισχύει ή προτείνεται τέτοιο θεσμικό εξάμβλωμα.

Δ. Κουλιουριάνος, πρώην υπουργός Οικονομικών (1982-83), μιλάει για την υπερχρέωση της Ελλάδας

http://vstatic.doldigital.net/vimawebstatic/9C98295AB92965BBB64CFEF7D1D8EA5D.jpgΑνοιξη του 1962. Ο Ανδρέας Παπανδρέου επισκέπτεται την Κορώνη της Μεσσηνίας και µένει στο πατρικό σπίτι του φίλου του Δηµήτρη Κουλουριάνου. Είκοσι χρόνια αργότερα (1982) αναθέτει ως Πρωθυπουργός στον παλιό του φίλο (έγκριτο πια οικονοµολόγο και στέλεχος της Παγκόσµιας Τράπεζας) το υπουργείο Οικονοµικών. Η θητεία του Κουλουριάνου ήταν σύντοµη (13 µήνες), γεµάτη από «όχι» σε παροχές που θεωρούσε ότι οδηγούσαν σε νέο δανεισµό. Την περασµένη Τετάρτη «Το Βήµα» τον συνάντησε στο κτήµα του στην Κορώνη. Αγρότης πλέον και οινοπαραγωγός στα 81 του χρόνια, αποκάλυψε άγνωστες λεπτοµέρειες για τη γέννηση της «χιονοστιβάδας του χρέους» και µίλησε για το «καθαρτήριο» που θα οδηγήσει στην επόµενη ηµέρα. 

ΠΟΙΟΙ ΤΕΛΙΚΑ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ;

http://www.kourdistoportocali.com/UsersFiles/trapeza_ellados-thumb-large.jpgΓράφει ο Παναγιώτης Αποστόλου

Η τράπεζα της Ελλάδος είναι η κεντρική τράπεζα της χώρας και ιδρύθηκε το 1927. Η λειτουργία της άρχισε τον Μάιο του 1928 με απόφαση της τότε Κοινωνίας των Εθνών. Τα κεφάλαια για την ίδρυση και λειτουργία της, προήλθαν από τη Νέα Υόρκη και το Λονδίνο με την μεσολάβηση της Κοινωνίας των Εθνών προκειμένου να σταθεροποιηθεί η χειμαζόμενη τότε Ελληνική οικονομία. Μέχρι την εισαγωγή της χώρας στο ευρώ το 2002, η τράπεζα της Ελλάδος είχε το αποκλειστικό δικαίωμα της κοπής Εθνικού νομίσματος.

κ. Ρομπόπουλε έχεις υποχρέωση να γίνεις ανεξάρτητος και να μην παραιτηθείς

http://www.maximonline.gr/cache2/icemax_700x600_839.jpg
[Εγώ πάντως διαφωνώ για τους γνωστούς λόγους που βλέπετε οπτικοποιημένους αριστερά... αλλά θα δημοσιεύσω την παρακάτω άποψη του φίλου αναγνώστη]

Διαβάζω ότι ο βουλευτής ΠΑΣΟΚ Α΄ Θεσσαλονίκης Θωμάς  Ρομπόπουλος εδήλωσε ότι την ερχόμενη Δευτέρα 17 Οκτωβρίου θα υποβάλει την παραίτησή του από το βουλευτικό αξίωμα για να δωθεί η έδρα τον αναπληρωματικό βουλευτή της περιοχής. Ρωτάω λοιπόν τον κ. Ρομπόπουλο, γιατί δεν κρατάς τη έδρα σου  και να ανεξαρτοποιηθείς, όπως έκανε ο συνάδελφός σου βουλευτής Φλώρινας  Γιώργιος Λιάνης ;  Τι θέλεις να παραστήσεις με αυτή σου την ενέργεια , θέλεις δηλαδή να τα έχεις καλά και με το λαό που σε ψήφισε, αλλά και με το ΠΑΣΟΚ;

Απέκλεισε την περιοχή του ΧΥΤΑ η αστυνομία-Άρχισε η αποκομιδή των σκουπιδιών από ιδιώτες (βίντεο)

http://www.newsbeast.gr/files/temp/5E974E3FAFF5B82937238B884E72A060.jpgΜυρίζει μπαρούτι στη Φυλή

Οι δυνάμεις των ΜΑΤ που ήταν συγκεντρωμένες στη λεωφόρο του ΝΑΤΟ απέκλεισαν πριν από λίγο την περιοχή της Φυλής και πλέον κανένας δεν μπορεί να πλησιάσει την περιοχή του ΧΥΤΑ. Αυτήν την ώρα βρίσκεται εισαγγελέας και συνεχίζονται οι διαπραγματεύσεις με την ΠΟΕ-ΟΤΑ.

Άρχισε η αποκομιδή των σκουπιδιών από ιδιώτες

Απάντηση Μιχελάκη σε Μόσιαλο-Ρέππα για τις προσλήψεις

Στις δηλώσεις του κυβερνητικού εκπροσώπου Ηλία Μόσιαλου και του υπουργού Διοικητικής Μεταρρύθμισης Δημήτρη  Ρέππα, που κατηγόρησαν τη ΝΔ για πολιτική εξαπάτηση, σχετικά με τις προσλήψεις και τη διόγκωση του κράτους, απάντησε ο εκπρόσωπος του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης κ. Γ. Μιχελάκης.

«Χρειάστηκαν δύο υπουργοί και τουλάχιστον δεκαπέντε μέρες για να απαντήσει η κυβέρνηση στις καταγγελίες μας για διόγκωση του σπάταλου κράτους, τις οποίες υιοθέτησαν και βουλευτές τους ΠΑΣΟΚ», ισχυρίσθηκε ο κ. Μιχελάκης.

E. Κωνσταντινίδης για την αυριανή Παγκόσμια Ημέρα της Αγρότισσας

http://www.evrytan.gr/images/agrotisa_evr2.jpg«Η Ελληνίδα αγρότισσα δίνει καθημερινά τη μάχη της ζωής στο πλευρό του αγρότη συζύγου της. Παράλληλα επωμίζεται τις ευθύνες του σπιτιού και της οικογένειας.

Δε γνωρίζει τι σημαίνουν διακοπές, αργίες, ελεύθερος χρόνος, ψυχαγωγία.

Στις δυσκολίες, οι οποίες δεν είναι λίγες για τους αγρότες, ξέρει με δύναμη και νηφαλιότητα να εμπνέει σιγουριά και ασφάλεια και να γίνεται ο στυλοβάτης της οικογένειας.

Σχέδιο πέντε σημείων με «ελληνικό κούρεμα» έως και 50% στα σενάρια που εξετάζει η ΕΕ

Απομείωση των ελληνικών ομολόγων που μπορεί να φτάνει μέχρι και το 50%, «αναχώματα» στήριξης για το ευρωπαϊκό χρηματοπιστωτικό σύστημα και συνέχιση της αγοράς ομολόγων από την ΕΚΤ είναι τα κεντρικά σημεία ενός από τα σενάρια που εξετάζει η Ευρωζώνη εν όψει της Συνόδου Κορυφής, σύμφωνα με πηγές κοντά στις διαβουλεύσεις που επικαλείται το Bloomberg.

Το σχέδιο συμπληρώνουν, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, η νέα ώθηση ευρωπαϊκών πολιτικών με στόχο την ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας και η εξέταση αλλαγών στις ευρωπαϊκές συνθήκες ώστε να γίνει στενότερη η οικονομική διακυβέρνηση στην Ευρωζώνη.

Αθήνα: περιήγηση στα «απαγορευμένα» μέρη…

http://img163.imageshack.us/img163/7834/1912l.jpgΜια βόλτα στο κέντρο και στις γειτονιές της Αθήνας, από το Μοναστηράκι και το Θησείο, έως το Πολύγωνο, τον Άγιο Παντελεήμονα και την Πλατεία Βικτωρίας, αρκεί σε όλους εμάς τους μόνιμους – και όχι περιστασιακούς ή «μεταδημοτεύσαντες» - κατοίκους της πόλης, για να καταλάβουμε ότι οι Κυριακάτικες βόλτες με την οικογένεια στα μέρη αυτά αποτελούν μακρινό παρελθόν.

Η συνέχεια στο manoliskalampokas.blogspot.com

80.000 προσλήψεις στο Δημόσιο ως τις εκλογές-Πιέσεις από τους υπουργούς να φτάσουν τις 114.494 οι διορισμοί

http://www.cretalive.gr/img/thumbs/resized/91184ff9410f77431b105048f85d9916.jpg 19/01/2003 

Η κυβέρνηση είναι καθ' όλα έτοιμη να τραβήξει το «χαρτί» των 49.765 συν 30.000 προσλήψεων στον στενό και ευρύτερο δημόσιο τομέα ανά πάσα στιγμή ως τις εκλογές.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του «Βήματος», από τον τριετή προγραμματισμό των διορισμών στο Δημόσιο που έχει γίνει από τα υπουργεία Οικονομίας και Οικονομικών και Εσωτερικών Δημόσιας Διοίκησης και Αποκέντρωσης έχουν μείνει κενές 2.413 θέσεις (για τις οποίες υπάρχουν και τα σχετικά κονδύλια στο Γενικό Λογιστήριο του Κράτους) από το 2002, ενώ για το 2003 και το 2004 προβλέπεται να γίνουν 25.109 και 22.243 προσλήψεις μόνιμων υπαλλήλων αντίστοιχα.

Γ. Βρούτσης: Φορολογικό «ριφιφί» η διπλή έκτακτη εισφορά

«Μόνο ως φορολογικό "ριφιφί" θα μπορούσε να χαρακτηριστεί η νέα τροπολογία Βενιζέλου, με την οποία καλούνται όλοι οι Έλληνες να πληρώσουν, για το 2012, διπλές έκτακτες εισφορές, μία για το 2011 και άλλη μία για το 2012», παρατηρεί ο αναπληρωτής τομεάρχης Οικονομίας της ΝΔ Γ. Βρούτσης.

«Η δεύτερη, μάλιστα», συμπληρώνει, «θα παρακρατείται τμηματικά κάθε μήνα από όλους τους μισθούς και τις συντάξεις».

ΝΔ: Κανένας Μπαλασόπουλος δεν μπορεί να εκβιάζει την κοινωνία

http://www.skai.gr/files/temp/C5D43D65764D0ED3367E68A5C91FCDB2.jpg[Σε αντιδιαστολή με τη θέση του ΠΑΣΟΚ όταν η ΝΔ ήταν Κυβέρνηση και πάλι απεργούσαν οι υπ. καθαριότητας των Δήμων, όπου ο Ραγκούσης δήλωνε ότι το ΠΑΣΟΚ στηρίζει τις κινητοποιήσεις τους... μετά τα καθίκια έχουν και το θράσος και λένε ότι η ΝΔ πρέπει να συναινέσει σε ότι μαλακ@@ κάνουν]

«Κανένας κ. Μπαλασόπουλος δεν μπορεί, ούτε να εκβιάζει την κοινωνία, ούτε να προπηλακίζει οποιονδήποτε, ούτε να καταλαμβάνει και να αποκλείει δημόσιους χώρους», παρατήρησε χαρακτηριστικά ο εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας, Γιάννης Μιχελάκης, για τις κινητοποιήσεις των εργαζομένων στην Τοπική Αυτοδιοίκηση, τονίζοντας πως τέτοιου είδους συμπεριφορές είναι καταδικαστέες.

Παραιτήθηκε ο Βρετανός υπουργός Άμυνας μετά τις μπίζνες του "συγκατοίκου του"

Ο Λίαμ ΦοξΤην παραίτηση του υπέβαλε ο υπουργός Άμυνας της Βρετανίας, Λίαμ Φοξ, ο οποίος φέρεται να είχε παραβεί τους κανόνες στις συναλλαγές του με τον φίλο και κουμπάρο του Άνταμ Γουέριτι, ο οποίος έχει επιχειρηματικά συμφέροντα στον αμυντικό τομέα και για τον οποίο είχε απλά δηλώσει ότι ήταν "συγκάτοικός του".

Σε επιστολή του στον πρωθυπουργό Ντέιβιντ Κάμερον παραδέχτηκε ότι από λάθος του επέτρεψε να «θολώσει η γραμμή ανάμεσα στις προσωπικές και κυβερνητικές του υποχρεώσεις».

Και ο Λαμπρινίδης θα φέρει επενδύσεις... απ' το Λίβανο

Ρε άι φτυσ' τα μπούτια σου:

Μιχελάκης: «Παπανδρέου - Βενιζέλος ξεπέρασαν κάθε όριο»


«Προχωρούν σε μαζικές απολύσεις και οριζόντιες περικοπές μισθών, ενώ την ίδια στιγμή δρομολογούν χιλιάδες νέες προσλήψεις», επεσήμανε ο Γιάννης Μιχελάκης, παρουσιάζοντας συγκεκριμένα στοιχεία για τις προσλήψεις.

Ο εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Γιάννης Μιχελάκης, σχολίασε αρνητικά την κυβερνητική πολιτική με στόχο τον Γιώργο Παπανδρέου και Ευάγγελο Βενιζέλο.

Ειδκότερα, δήλωσε: «Το δίδυμο Παπανδρέου - Βενιζέλου ξεπέρασε κάθε όριο κοινωνικής αναλγησίας. Ενώ προχωρούν σε μαζικές απολύσεις και οριζόντιες περικοπές μισθών, την ίδια στιγμή δρομολογούν χιλιάδες νέες προσλήψεις.

Μπένυ-Κάθε μέρα και νέο μέτρο: Τέλος και στο αφορολόγητο νέων επιχειρηματιών

http://www.parapolitika.gr/Portals/0/AuthorsImages/2011/10/venizelos-7_67885.jpgΚάθε μέρα σβήνει και τουλάχιστον μια φοροαπαλλαγή ο Ευάγγελος Βενιζέλος. Με σημερινή του τροπολογία, ο υπουργός Οικονομικών, βάζει τέλος (αναδρομικά από 1/1/2011) στη διάταξη που έφερε ο προκάτοχος του, Γιώργος Παπακωνσταντίνου και έδινε αφορολόγητο 30.000 για τρία χρόνια σε νέους επιχειρηματίες.

Η διάταξη του Γ. Παπακωνσταντίνου, προέβλεπε ότι όσοι νέοι κάτω των 35 ετών κάνουν έναρξη επιτηδεύματος για πρώτη φορά, έχουν αφορολόγητο 30.000 ευρώ για τις 3 πρώτες οικονομικές χρήσεις.

Πλαφόν στα καύσιμα λόγω των απεργιών - Αντιδράσεις ΠΟΠΕΚ

Ελεγκτές διαπίστωσαν αδικαιολόγητη αύξηση της αμόλυβδης κατά 3-4 λεπτά το λίτρο.

Πλαφόν στα καύσιμα θα επιβάλει η κυβέρνηση από τις 15 Οκτωβρίου, καθώς παρατηρήθηκε αύξηση των τιμών καυσίμων λόγω της απεργίας των τελωνειακών.Ελεγκτές διαπίστωσαν αδικαιολόγητη αύξηση της αμόλυβδης κατά 3-4 λεπτά το λίτρο. Συνεπώς, για να αποφευχθούν κερδοσκοπικά φαινόμενα -όπως σημειώνουν στελέχη- κατά την απεργία των τελωνειακών, θα επιβληθεί πλαφόν στα καύσιμα.

ΗΠΑ: Όλο και αυξάνεται το πλήθος στη διαμαρτυρία Occupy Wall Street (βίντεο)

Πολύ κόσμος χθες στο πάρκο Zuccotti της Νέας Υόρκης, στα πλαίσια της κίνησης Occupy Wall Street. Αυτό ήταν και ο λόγος που η Αστυνομία δεν έκανε πράξη την εξαγγελία της ότι θα καθαρίσει το πάρκο και το ανέβαλε για τη Δευτέρα. Δείτε το βίντεο:

Made in China: Νέο τεχνολογικό θαύμα! Πολεμικό αεροσκάφος βουτάει με τη μύτη...

Ο ένας πιλότος την γλίτωσε, ο άλλος μάλλον είναι νεκρός όπως μεταδίδει το AP. Δείτε το βίντεο:

Ρομπόπουλε θυσιάσου για την πατρίδα ρεεεε (φώτο)

Μια θυσία σου ζητάει ο λαός:

ΣΑ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΕ ΚΥΡ-ΣΥΦΟΥΝΑΚΗ

http://www.tovima.gr/oldPhotos/Article%20Photos/20110117/378654.jpgΕξοργισμένος μου δήλωσε ο φίλος μου ο κυρ-Παύλος με την στάση του υπουργού, του κ. Σηφουνάκη. Με την Κρητική προφορά του και το τραχύ των Ανωγιανών συνέχισε, κριτικάροντας την «κατά Νικολάου» επίθεση Σιφουνάκη. Ορέ τον χαμένο! Σα δε ντρέπεται να τα βάλει με το Δεσπότη! Αλλά ιντα να πεις.

Άθεος δε δηλώνει και ας κωλοτρίβεται στα ράσα όντας έρχουνται οι εκλογές! Να κοροϊδεύει τσι χριστιανούς και να παίρνει ψήφους για να χαλάσει τη θρησκεία της πατρίδος μας! Σα δε ντρέπουνται!!!

Οι Football Intruders στην προπόνηση της Bayern

Δείτε το βίντεο απ' τους χαβαλετζήδες:

Τι θα γίνει; Ακόμα να παραιτηθεί ο Ρομπόπουλος;

Έλα ρε πατριώτη και θα χάσουμε το κορμί...:

Άγριο χώσιμο με ηλίθια επιχειρήματα απ' τη Μ. Σπυράκη στον Α. Σαμαρά... αλλά καλά του κάνει

Καλά του κάνει από την άποψη ότι όταν στη Συγγρού έχουν καμιά ειδησούλα παίρνουν πρώτα τη Μαρία τηλέφωνο και έτσι έκαναν το νούμερο και αρθρογράφο με ονοματεπώνυμο... το κείμενό της βέβαια είναι ηλίθιο από την άποψη ότι μπερδεύει τη βούρτσα με την π@@@, μιας και στην προσπάθειά της να μας πείσει ότι όλοι είναι ίδιοι (τ΄ακούς Αντώνη;) συγκρίνει τον Φωτόπουλο με τον Λυμπερόπουλο. Η γνωστή κατίνα του MEGA ξεχνάει ότι ο Φωτόπουλος είναι κρατικοδίαιτος και τον πληρώνουμε εμείς ενώ ο Λυμπερόπουλος είναι ιδιώτης που προσπαθεί να διαφυλάξει την περιουσία του.

Να παραιτηθεί τώρα ο Ρομπόπουλος!!!! Αν είναι να τον αντικαταστήσει η Μαίρη Ακριβοπούλου... Η δασκάλα του έρωτα... (φώτο)

Μαίρη Ακριβοπούλου - maxim_online_839
Μαίρη Ακριβοπούλου
(πρώτη επιλαχούσα στην Α Θεσσαλονίκης και αντικαταστάτρια του Ρομπόπουλου)

Η δασκάλα του έρωτα

(Από το περιοδικό ΜΑXIM)

Τη γνωρίσαμε ως δασκάλα στα Κρυφά μονοπάτια του Μανουσάκη στον ΑΝΤ1 και μας πήρε τα μυαλά. Απ' ό,τι φαίνεται, δεν ήμασταν οι μόνοι, γιατί ύστερα από λίγο σερφάρισμα στο Ίντερνετ βρήκαμε πως έχει και επίσημο fan club. Join the club, λοιπόν!
Ιούλιος 2006
Από τον Πάνο Κοκκίνη
Βρε, μπας και μπήκε το καλοκαιράκι και είπες να βγάλεις κανένα ρουχαλάκι;
Σόρι, αλλά εγώ κάνω μπάνιο όλο το χρόνο.

Μονοκίνι;
Είναι πολύ ιδιαίτερες οι στιγμές που φοράω μονοκίνι, όπως τον προηγούμενο Οκτώβριο στην Ελαφόνησο. Ήμασταν δύο άτομα όλα κι όλα στο νησί. Βλέπεις, μου αρέσουν οι extreme αισθήσεις: το πάρα πολύ κρύο και το πάρα πολύ καυτό.

Made in China: Πολυτελές ποταμόπλοιο βυθίζεται αμέσως μετά την καθέλκυσή του... μάλλον λόγω λάθους στο "φενγκ σούι" (βίντεο)

http://d38ecmhxsvwui3.cloudfront.net/wp-content/uploads/2011/10/Screen-shot-2011-10-12-at-11.49.54-AM-300x301.pngΔεν είναι ακριβώς γνωστά τα ακριβή γεγονότα και τα αίτια που οδήγησαν στη μερική βύθιση του ποταμόπλοιου SS Jiugang, που ναυπηγήθηκε για λογαριασμό της πόλης Lanzou, στην επαρχία Gansu, στις 29 Σεπτεμβρίου, ωστόσο το βίντεο που ακολουθεί είναι αδιάψευστος μάρτυρας της προόδου που έχουν κάνει οι κινέζοι στην τεχνολογία :). Το πλοίο, που κόστισε 2,5 εκ $ τελικά ξαναβγήκε στη στεριά και επισκευάζεται για να πέσει στο νερό μια δεύτερη φορά, αφού του γίνει βελονισμός και διορθωθεί το "φενγκ σούι" ώστε το τσι να περνάει απ' τα κατάλληλα σημεία, όπως λένε και τα νούμερα οι νεοέλληνες που αντί να διαβάσουν τίποτα ελληνικό, έχουν ανακαλύψει εσχάτως την "Κινεζία που κατοικείται από κινέζους"... Δείτε το βίντεο με το τελευταίο τεχνολογικό επίτευγμα της Κίνας:

Ξαναρωτάω ρεεε!!! Μήπως ξέρει κανείς ποια είναι αυτή; (φώτο)

Δείτε τη καλά:

Τα έγγραφα – ντοκουμέντα για την μεθόδευση της διοίκησης του ΤΤ στην Θεσσαλονίκη, προς όφελος της οικογενείας. Τεράστια η ζημία για το ίδρυμα


http://tsoutsouneros.arvanitis.eu/wp-content/uploads/POST-BANK-240x163.jpg
Τεράστια η ζημία του ιδρύματος από την σκανδαλώδη μίσθωση – όλα τα έγγραφα ντοκουμέντα. Ζητείται η επέμβαση της δικαιοσύνης σε διοίκηση και οικογένεια. 

Η υπόθεση της περιβόητης μίσθωσης του ακινήτου της πεθεράς του Α. Παπανδρέου από το Ταχυδρομικό ταμιευτήριο, φάνταζε μικρή μπροστά στις άλλες αναπάντητες υποθέσεις που βρίσκονται πλέον σε εισαγγελική διερεύνηση (CDS, χορηγίες στα συνέδρια του Α. Παπανδρέου κλπ). Δεν είναι όμως έτσι. Σήμερα, με όλα τα στοιχεία, τεκμηριώνουμε την ζημία του ιδρύματος από αυτή την πρωτοφανή μεθόδευση που αρχικά φαινόταν “μεροκάματο” ανηθικότητας.

Ρε παιδιά μήπως ξέρει κανείς ποια είναι αυτή; (φώτο)

Δείτε την καλά:

Έλληνας εναντίον Έλληνα

http://27.media.tumblr.com/avatar_b8fd5f7c4c28_96.pngΚωνσταντίνος Μπογδάνος

“Ο Έλληνας έχει χάσει τη μπάλα. Αυτή είναι η αλήθεια και είναι πικρή. Τον έχει καβαλήσει ο διάολος και κάνει τη μία πατάτα μετά την άλλη. Και φαίνεται να υπάρχουν αυτή τη στιγμή δύο κύριες κατηγορίες Ελλήνων. Εκείνοι που επιτίθενται μανιακά εναντίον όλων και εκείνοι που αμύνονται λυσσωδώς, πάλι εναντίον όλων.

Κανένας Γερμανός δεν πρόκειται να επενδύσει στην Ελλάδα και μην τρώτε το κουτόχορτο του Χρυσοχοϊδη

http://www.skai.gr/files/temp/A9F5E88EF3D99827DF26F3B06D431FA9.jpgΑνάμεσα στους επιχειρηματίες που πήραν μέρος στην πρόσφατη αποστολή του Γερμανού υπουργού οικονομίας ήταν και ο πρόεδρος της BayWa, Κλάους Γιόζεφ Λούτζ. Η εταιρεία έχει έναν κύκλο εργασιών που ανέρχεται στα 8 δις ευρώ ετησίως και δραστηριοποιείται στον τομέα παροχής υπηρεσιών, χρηματοδοτήσεων και εμπορίου γεωργικών και οικοδομικών υλικών. Όπως διευκρινίζει εξ αρχής στο μικρόφωνο της DeutscheWelleο κ. Λουτζ, το πρόβλημα της εταιρείας του να δραστηριοποιηθεί στην Ελλάδα δεν είναι η χρηματοδότηση, διότι αυτή την μπορεί να τη διασφαλίσει μόνη της. Το δια ταύτα βρίσκεται αλλού:

Πιλάβιος: «Ευπρόσδεκτος ο Βιεϊρίνια στην Εθνική»

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgCFpKCzUNAIffPsGV3n7pjPZRRmaQD2JesW42hwB67NMIBj6Q5zV0YLPj0_x_oBriE8Kk9FbpBG_rNh56M0yvVqDPWhpfkO5MbqMHKe9eCbkFrQejTJAgs2VXDQlDn1U9IC6QiIj-I5K8/s1600/vierinia.jpgΌπου υπάρχει καπνός, υπάρχει και φωτιά λένε και εν προκειμένω από καπνό άλλο τίποτα…

Ο λόγος για το θέμα του Βιεϊρίνια και της Εθνικής Ελλάδας, για το οποίο ο πρόεδρος της ΕΠΟ Σοφοκλής Πιλάβιος άφησε ορθάνοιχτη την πόρτα.
 
«Παίχτες σαν τον Βιερίνια πάντα είναι ευπρόσδεκτοι. Έκανε και τη προηγούμενη βδομάδα κάποιες δηλώσεις ο κύριος Σάντος για το θέμα οι οποίες με καλύπτουν απόλυτα» τόνισε ο κ. Πιλάβιος.

Λυμπερόπουλος: «Αν είναι να πεθάνουμε εμείς θα πεθάνετε όλοι μαζί μας»

http://img.protothema.gr/E03BC3CC253C90A660E46FB8232FDACE.jpgΟ πρόεδρος του ΣΑΤΑ, Θύμιος Λυμπερόπουλος, για ακόμη μια φορά κάνει προκλητικές και βαρύγδουπες δηλώσεις, σκορπίζοντας απειλές προς την κυβέρνηση και μάλιστα σαφή μηνύματα θανάτου. 

Χαρακτηριστική είναι η φράση «Αν είναι να πεθάνουμε εμείς θα πεθάνετε όλοι μαζί μας» σε ομιλία του προς τους ιδιοκτήτες ταξί, οι οποίοι πραγματοποιούν συγκέντρωση από τις δέκα το πρωί έξω από τα γραφεία του ΣΑΤΑ στην οδό Μάρνης.

Στον εισαγγελέα ο Κουσελάς για τη λίστα μεγαλοφειλετών

http://static.madata.gr/files/kouselas_931614766.jpgΣτον εισαγγελέα κατέθεσε πριν από λίγο ο πρώην υφυπουργός Οικονομικών Δημήτρης Κουσελάς περί λίστας για τους μεγαλοφειλέτες του δημοσίου.
Η κατάθεση του βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Δημήτρη Κουσελά, για την περιβόητη λίστα με τους μεγαλοφειλέτες, διήρκεσε λίγη ώρα.

Τώρα εμείς πρέπει να γράψουμε ότι ο Ρομπόπουλος θα παραιτηθεί τη Δευτέρα;

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEh6Q87PLHrP2-qHx4Dohx9LhG3z49TtYRzrnl7Klv7CFemGWoihOXuvFP_f4nO-JkPhnmZEnzudGKuNYIwfCwHE6o0rHGx_WpRAGGUeiwfo51kHwKJWTd0WrRVClTmd0Ro-941FpjAhVdAf/Και γιατί δεν παραιτείται σήμερα; Τι περιμένει να αλλάξει το Σαββατοκύριακο; Να προσθέσει ο Μπένυ κανα κόμμα ή καμιά τελεία στο Νομοσχέδιο και να βγει να πει "με κάλυψαν οι αλλαγές του Υπουργού";

Καλά πόσο μαλάκ@@ είναι οι Έλληνες;

Θα το ξαναπούμε μπας και το εμπεδώσετε:

"Το παν είναι να μη πέσουμε από Κυβέρνηση ρε μαλάκα"

Δεν σας άρεσε ο Καραμανλής και θέλατε λεφτά...

Description: http://img.protothema.gr/A6DC0E678466EEA807812C1DEABD8FFC.jpg13/10/2009
Στο 0,59% το επιτόκιο στη δημοπρασία των 6μηνων εντόκων γραμματίων

Σε ό,τι αφορά τα έντοκα 26 εβδομάδων, υπερκαλύφθηκαν κατά 5,99 φορές, με τις συνολικές προσφορές να φτάνουν τα 4,795 δισ. ευρώ από τις οποίες δεκτές έγιναν προσφορές 800 εκατ. ευρώ και μη ανταγωνιστικές 240 εκατ. ευρώ. Η απόδοση διαμορφώθηκε στο 0,59%.
protothema.gr

-------------------------

11/10/2011

Σκάστε και πληρώστε την "πράσινη ανάπτυξη": Νέο χαράτσι της ΔΕΗ για τα φωτοβολιταϊκά κ.λπ

http://www.iliaoikonomia.gr/files/news/1893_ph1.jpgΝέες αυξήσεις στις τιμές του ρεύματος αναμένονται από την 1η Νοεμβρίου, καθώς βαίνει προς αύξηση κατά 4,80 ευρώ το τέλος υπέρ Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας .

Η αύξηση αυτή επιλέχθηκε προκειμένου να μειωθεί το έλλειμμα του Διαχειριστή Ελληνικού Συστήματος Μεταφοράς Ηλεκτρικής Ενέργειας (ΔΕΣΜΗΕ) ώστε να είναι εφικτή η πληρωμή των επενδυτών που δραστηριοποιούνται στις Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας.

Ανατροπές στα ειδικά μισθολόγια του Δημοσίου από την 1η Νοεμβρίου

http://www.fmvoice.gr/files/Image/diafora/resized/haircut%20xreos_320_213.jpegΑνατροπές στα ειδικά μισθολόγια του Δημοσίου έρχονται από την 1η Νοεμβρίου, βάσει των τροπολογιών που κατατέθηκαν χθες στο πολυνομοσχέδιο του υπουργείου Οικονομικών.

Σύμφωνα με τις χθεσινές νομοτεχνικές βελτιώσεις θα περικοπεί το επίδομα γάμου σε 285.000 υπαλλήλους των ειδικών μισθολογίων στους οποίου θα αποδίδεται οικογενειακή παροχή. Η οικογενειακή παροχή θα είναι 50 ευρώ για ένα παιδί, 70 ευρώ για 2 παιδιά, 120 ευρώ για 3 παιδιά, 170 ευρώ για τέσσερα παιδιά και θα αυξάνεται κατά 70 ευρώ για κάθε επιπλέον παιδί.

Μητροπάνος για ΓΑΠ: Άστο ρε Γιωργάκη...θα μείνεις στην Ιστορία σαν προδότης!!

Μπέσα, ακεραιότητα κι αντρίκεια συμπεριφορά. Ισως γι' αυτό είναι τόσο οργισμένος ο Δημήτρης Μητροπάνος. Με βίωμα και φωνή που συνοψίζει τις ιστορίες, τις περιπέτειες, τις καψούρες, τα γλέντια και τα λάθη της λαϊκής ψυχής, στέκεται συνεπής στην προέλευσή του. Πάντα. Και τώρα που ο κόσμος του πλήττεται. Θίγεται δηλαδή προσωπικά και το δείχνει, χωρίς να στρογγυλεύει τις απόψεις του.
Αυτό ήταν και το μεγάλο του ταλέντο. Οτι ποτέ δεν απομακρύνθηκε από τις ρίζες του. Αυτές τιμά και στα τραγούδια που επιλέγει να λέει.

Δώρο ΠΑΣΟΚ: To 2012 θα πληρώσουμε μαζεμένους τρεις κεφαλικούς φόρους!

http://img.protothema.gr/5B2EACC911FB475B9076A8A514778374.jpgΤα μισά λεφτά από όσα θα βγάλουν (αν έχουν δουλειά) οι έλληνες πολίτες το 2012 θέλει να αρπάξει άμεσα το Κράτος, μέσα στο 2012.

Για να το καταφέρει, το υπουργείο Οικονομικών επινόησε μια νέα «μηχανή αφαίμαξης»: θα επιβάλλει άμεσους φόρους στο εισόδημα που συνολικά φτάνουν έως και στο 60% των εισοδημάτων της χρονιάς!

Τρεις έκτακτες εισφορές μέσα στο 2012 για μισθωτούς και συνταξιούχους

Κατατίθεται σήμερα, Παρασκευή, στη Βουλή η τροπολογία του υπουργείου Οικονομικών για το νέο καθεστώς παρακράτησης της εισφοράς αλληλεγγύης.

Το 2012 αντί να αποστέλλονται εκκαθαριστικά στους φορολογούμενος και εκείνοι να προσέρχονται στις εφορίες για να καταβάλλουν σε 6 μηνιαίες δόσεις την έκτακτη εισφορά, το ποσό που αντιστοιχεί σε κάθε φορολογούμενο θα παρακρατείται από τον μισθό του ή τη σύνταξή του σε 12 με 14 μηνιαίες δόσεις.

Εληξε η κατάληψη της ΓΕΝΟΠ

Αποχώρησαν από το κέντρο έκδοσης λογαριασμών της ΔΕΗ στην οδό Πειραιώς τα μέλη της ΓΕΝΟΠ τα μεσάνυκτα της Πέμπτης, τα οποία την Τετάρτη προχώρησαν στην υπηρεσία με στόχο να εμποδίσουν την έκδοση λογαριασμών με το τέλος ακινήτων.

Σε ανακοίνωσή της ωστόσο η Ομοσπονδία διαμηνύει ότι θα ακυρώσει στην πράξη τον «κατάπτυστο νόμο» της κυβέρνησης και ότι δεν προτίθεται να κόψει το ρεύμα «στο φτωχό καταναλωτή».