29 Ιανουαρίου 2012

Τι σκατ@ ναρκωτικά παίρνουν μερικοί που λένε ότι δεν έγινε συνάντηση Πούτιν-Σαμαρά επειδή δεν υπάρχει (ακόμα...) φώτο;

Μερικοί ΠΑΣΟΚοι, χθες μου έστειλαν διάφορες αναρτήσεις κάποιων που αμφισβητούν ότι την Πέμπτη έγινε η συνάντηση Σαμαρά-Πούτιν και λένε κάτι παπαριές ότι "δεν έγινε συναντηση με τον Πούτιν αλλά με τον Ιβανόφ και απλά η ΝΔ θέλει να κοροιδέψει τους ρωσόφιλους καραμανλικούς και τους παραμυθιάζει ότι ο Σαμαράς συνάντησε τον Πούτιν για να τους υποκλέψει την ψήφο"... Μπράβο παιδιά! Καλή η προσπάθεια! Μας ξεβρακώσατε... Τωρα αλλάξτε πλευρό και αφού κόψετε τα ναρκωτικά, δείτε αυτό:
Την είδηση της συνάντησης Σαμαρά-Πούτιν όπως τη δίνουν τα ρώσικα πρακτορεία ειδήσεων ITAR (μετάφραση) και Ria Novosti (μετάφραση)... που δεν ενδιαφέρονται να "κλέψουν τις ψήφους των καραμανλικών"

Και επειδή οι φίλοι δεν ξέρουν και δεν ψάχνουν, να τους πούμε ότι ο Πούτιν προκειμένου να παρακάμψει το αυστηρό ρώσικο πρωθυπουργικό πρωτόκολλο, που προβλέπει συναντήσεις μόνο με πρωθυπουργούς άλλων χωρών, είδε τον Σαμαρά σαν αρχηγός του κόμματος "Ενωμένη Ρωσία" στην σελίδα του οποίου υπάρχει επίσης η είδηση.

Όσο για τη φώτο που τόσο πολύ θέλουν... ας κάνουν μερικές μέρες υπομονή και θα τη δούνε κι αυτή...  

ΥΓ1. Η πλάκα είναι ότι τα γίδια λένε πως ανέλυσαν  "τη ρωσική μπλογκόσφαιρα, αλλά και τα επίσημα κυβερνητικά site"  και "σε καμία περίπτωση δεν υπάρχει κάποια αναφορά περί συνάντησης μεταξύ Βλ. Πούτιν και Α.Σαμαρά"... να χαρώ εγώ κάτι αναλυτές της ρώσικης "μπλογκόσφαιρας" που έριξαν μόνο μια ματιά στην αγγλική σελίδα του ρώσου πρωθυπουργού... και αυτό το λένε και ανάλυση...