07 Ιουνίου 2012

Ας τολμήσουν να τον βάλουν μέσα: "Παιανία: Νεαρός πυροβόλησε και σκότωσε αλβανό διαρρήκτη"

Ενας 25χρονος πυροβόλησε με κυνηγετικό όπλο και σκότωσε στις 4:05 τα ξημερώματα έναν 43χρονο Αλβανό διαρρήκτη, ο οποίος είχε εισβάλει νωρίτερα στο σπίτι του στην Παιανία.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, όλα ξεκίνησαν λίγο μετά τις 2 τα ξημερώματα, όταν τρεις άγνωστοι εισέβαλαν σε ένα σπίτι, αλλά έγιναν αντιληπτοί από τους ενοίκους και τράπηκαν σε φυγή.


Εισέβαλαν, ωστόσο, στη συνέχεια και σε δεύτερο σπίτι, όπου χτύπησε ο συναγερμός και οι δράστες απείλησαν την ιδιοκτήτρια ζητώντας της να τον απενεργοποιήσει. Ξύπνησαν, όμως, οι δύο γιοι της ιδιοκτήτριας, 25 και 23 ετών, και ήρθαν στα χέρια με τους ληστές, οι οποίοι τράπηκαν για μια ακόμα φορά σε φυγή. Στο σημείο κλήθηκε η αστυνομία, αλλά παρά τις έρευνες οι δράστες δεν εντοπίστηκαν.

Γύρω στις 4 τα ξημερώματα, πιθανόν οι ίδιοι δράστες εισέβαλαν και σε τρίτο σπίτι στην περιοχή, ένας κάτοικος όμως τους αντιλήφθηκε και πυροβόλησε στον αέρα με καραμπίνα. Οι ληστές τράπηκαν και πάλι σε φυγή, ωστόσο, ο 25χρονος γιος της γυναίκας που απείλησαν στο προηγούμενο σπίτι, βγήκε στο δρόμο, είδε δύο άτομα να τρέχουν και τους καταδίωξε πυροβολώντας με καραμπίνα, με αποτέλεσμα να τραυματίσει θανάσιμα έναν 43χρονο Αλβανό.

Ο νεαρός έχει παραδοθεί στις Αρχές και ανακρίνεται, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες έχει συλληφθεί επίσης ένας Αλβανός. Προανάκριση διενεργεί η Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής.