07 Ιουνίου 2012

Δεν έχει τέλος η ανωμαλία Τραβόλτα: Ο πιλότος-γκόμενος του τον παράτησε επειδή ήταν τριχωτός [εικόνες]

Νέες αποκαλύψεις έρχονται στο φως σχεδόν καθημερινά σχετικά με την σεξουαλική ζωή του 58χρονου σταρ. Πιο εντυπωσιακή αυτή του National Enquirer που θέλει τον Τζον σε εξάχρονη παθιασμένη σχέση με τον πιλότο του. Την ίδια εποχή που έβγαινε με την 16χρονη τότε Μπρουκ Σίλντς.


«Ο Ντάγκλας (σ.σ. Ντάγκ Γκότερμπα, ο πιλότος) μου είπε από την αρχή της σχέσης μας ότι στην αρχή των 80s είχε μακροχρόνια σχέση με τον Τραβόλτα. Αλλά στα πέντε χρόνια σχέσης άρχισε να μην θέλει να κάνει σεξ μαζί του. Τον αηδίαζε και μόνο η σκέψη, επειδή το σώμα του Τζον ήταν πολύ τριχωτό και δεν του άρεσε το πως μύριζε. Άσε που, μεταξύ ταινιών, ο Τζον πάχαινε υπερβολικό και αυτό τον ξενέρωνε».
Αυτά τα -πολύ συγκεκριμένα για να μην είναι αληθινά- δήλωσε ο γκόμενος του Νταγκ Κότερμπα, πρώην πιλότου και εραστή του Τραβόλτα στα 80s. Ο Κότερμπα αυτή την στιγμή είναι 60 χρονών, ιδιοκτήτης εταιρίας ενοικίασης τζετ στην Καλιφόρνια και αρνείται να μιλήσει σε δημοσιογράφους. Ούτε καν για να αρνηθεί τις κατηγοριές.
Σύμφωνα με το άρθρο του National Enquirer, oι δυο τους συνήθιζαν να πηγαίνουν μαζί σε sex shops για να αγοράσουν παιχνίδια, ο Τζον του έδινε πολύ καλό χαρτζιλίκι (που τον βοήθησε να στήσει την εταιρία του), ενώ έχει στην κατοχή του και ενοχοποιητικά home video με τον Τραβόλτα ημίγυμνο να χαιδεύεται.
Και όλα αυτά την ίδια περίοδο που υποτίθεται ότι ο Τραβόλτα ήταν ερωτευμένος και έβγαινε με την 16χρονη τότε Μπρουκ Σίλντς.