14 Ιουνίου 2012

Κι όμως υπάρχει ακόμα βλάκας που θαυμάζει τον Γιωργάκη!!!

Επίθεση στον Αμβρόσιο για όσα γράφει (στην παρακάτω ανάρτηση) για τον Γιωργάκη και τον Ανδρέα Παπανδρέου εξαπέλυσε ένας από τους λίγους Έλληνες που επιμένει να θαυμάζει τον γιωργάκη και να λέει ότι καλώς μας έβαλε στο μνημόνιο, ο γγ Θρησκευμάτων του Υπ. Εθνικής Παιδείας, Καλατζής!!! Μάλιστα ο ΠΑΣΟΚος, νυν ΣΥΡΙΖΑίος όπως φαίνεται από την ανακοίνωσή του, για να δικαιολογήσει την απαράδεκτη επίθεσή του λέει ότι ο Αμβρόσιος «προπαγανδίζει ρατσιστικές και χουντικές θέσεις», κάτι που μπορείτε να διαπιστώσετε ότι δεν ισχύει, διαβάζοντας στην επόμενη ανάρτηση το εν λόγω άρθρο του Αμβρόσιου.Διαβάστε τι λέει στην ανακοίνωσή του ο τελευταίος οπαδός του Γιωργάκη στην Ελλάδα που τώρα όπως θα δείτε εκθειάζει και τον Τσίπρα και τι γλύψιμο ρίχνει στο ΓΑΠ καθώς εκτιμάει το ψωμάκι που έφαγε από το χέρι του:
«Η υποστήριξη που προσφέρουν θρησκευτικοί ηγέτες, ιδιαίτερα όταν αυτοί είναι Ιεράρχες της επικρατούσας θρησκείας, σε οποιονδήποτε , αποτελεί στίγμα για την αντίστοιχη θρησκευτική κοινότητα και ντροπή για κάθε Έλληνα πολίτη.

» Τέτοιου είδους κινήσεις συνιστούν ενσυνείδητη προσπάθεια για την πρόκληση σύγκρουσης μεταξύ Πολιτείας και της αντίστοιχης θρησκευτικής κοινότητας, ενώ υπονομεύουν την κοινωνική συνοχή και την εθνική ενότητα σε μια στιγμή που το έθνος κινδυνεύει να υποστεί μιαν ανυπολόγιστη καταστροφή» ανέφερε....

Και προσθέτει πως «ο Γεώργιος Παπανδρέου, ο νόμιμα εκλεγμένος πρωθυπουργός της χώρας με 44%, επί 2 ολόκληρα χρόνια δέχθηκε τόνους λάσπης και αισχρών προσωπικών επιθέσεων που αποτελούν πλέον τον ορισμό του πολιτικού κανιβαλισμού.

» Η Συμφωνία που διέσωσε τη χώρα και την οποία σήμερα, σχεδόν όλοι αποδέχονται ως βάση για κάθε διαπραγμάτευση, επιτεύχθηκε από την κυβέρνησή του με αντιπρόεδρο και υπουργό Οικονομικών τον Ευάγγελο Βενιζέλο. Χωρίς αυτή τη Συμφωνία 10.397 Κληρικοί και Εκκλησιαστικοί Υπάλληλοι καθώς και 97 Μητροπολίτες, όπως και εκατοντάδες χιλιάδες δημόσιοι υπάλληλοι, σήμερα θα πληρώνονταν σε δραχμές».

Ο γενικός γραμματέας συμπληρώνει πως «ο Αλέξης Τσίπρας είναι αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, άρα εν δυνάμει πρωθυπουργός. Η κριτική στις προτάσεις και τις θέσεις του, η διαφωνία με τον τρόπο που πολιτεύεται είναι δικαίωμα του καθενός, αποτελεί όμως ένα εντελώς διαφορετικό ζήτημα από τις άθλιες προσωπικές επιθέσεις που προσπαθούν να τον παραστήσουν ως εντολοδόχο ξένων πρεσβειών. Τη δαιμονοποίηση της Αριστεράς και την ενίσχυση των άκρων, η δική μας χώρα την έχει πληρώσει με δύο δικτατορίες και έναν εμφύλιο πόλεμο» και καταλήγει:

«Οι αήθεις και συκοφαντικές επιθέσεις εναντίον κορυφαίων θεσμικών παραγόντων της Ελληνικής Πολιτείας συνιστούν προσβολή για τη Δημοκρατία και τον Κοινοβουλευτισμό. Η αποφυγή κάθε είδους εμφυλιοπολεμικών λογικών και πρακτικών είναι σήμερα περισσότερο από ποτέ, αναγκαία.»