07 Ιουνίου 2012

Παυλόπουλος: "Αν αντιδρούσα στον Κασιδιάρη, στο στούντιο θα γινόταν πάλη"... το είπε στ' αλήθεια! (βίντεο)

«Ολα έγιναν αστραπιαία» είπε ο υποψήφιος βουλευτής της Ν.Δ., Προκόπης Παυλόπουλος, σε μια προσπάθεια να δικαιολογηθεί για το γεγονός ότι δεν αντέδρασε κατά τη διάρκεια της επίθεσης του Ηλία Κασιδιάρη, εναντίον της Ρένας Δούρου και της Λιάνας Κανέλλη.

Μιλώντας το απόγευμα της Πέμπτης σε τηλεοπτική εκπομπή της ΝΕΤ, ο κ. Παυλόπουλος, αφού ανέφερε πως δεν ήμουν μόνο αυτός που έμεινε ακίνητος, εξήγησε πως «όλα έγιναν σαν αστραπή», καθώς και ότι «όλη η ιστορία ήταν στον αέρα κι εάν κανείς επιχειρούσε εκείνη τη στιγμή να αντιπαρατεθεί με αυτόν τον κύριο - το κύριος είναι υπερβολικό - τότε...
θα μεταβαλλόταν ολόκληρο το στούντιο σε μία πάλη ανθρώπων η οποία θα έβγαινε έξω και η οποία θα επιβάρυνε περισσότερο το πολιτικό κλίμα απ' ότι είναι».

«Θα ρίχναμε περισσότερο νερό στο μύλο του κ. Κασιδιάρη», κατέληξε ο υποψήφιος βουλευτής της Ν.Δ. .

Κατά τη διάρκεια της ίδιας εκπομπής στη ΝΕΤ, ο κ. Παυλόπουλος τόνισε ότι μετά από όσα συνέβησαν κανείς δεν δικαιούται στις 17 Ιουνίου να πει ότι δεν γνωρίζει ποια είναι η νοοτροπία της Χρυσής Αυγής. «Ο κ. Κασιδιάρης δεν είναι ένα μεμονωμένο στέλεχος αλλά ο εκπρόσωπος Τύπου της Χρυσής Αυγής». «Αυτό ήταν μια πρόβα τζενεράλε για το τί μπορεί να συμβεί μέσα στη Βουλή», συνέχισε το στέλεχος της Ν.Δ. .

Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Παυλόπουλος ήταν παρών στην επίθεση του εκπροσώπου Τύπου της Χρυσής Αυγής κατά της κυρίας Κανέλλη και της κυρίας Δούρου κατά τη διάρκεια της τηλεοπτικής εκπομπής του Γιώργου Παπαδάκη στον ΑΝΤ1 το πρωί της Πέμπτης. Το γεγονός ότι δεν αντέδρασε καθόλου προκάλεσε επικριτικά σχόλια και έβαλε «φωτιά» στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.