13 Ιουλίου 2012

«Να σταματήσουν τα τουρκικά σίριαλ», ζητάει η σύζυγος Μιχαλολιάκου 13.07.2012 09:28 0 Σχόλια -A +A Η σύζυγος του Νίκου Μιχαλολιάκου και βουλευτής της Χρυσής Αυγής, Ελένη Ζαρούλια μίλησε για το πως είναι ο αρχηγός της Χρυσής Αυγής στο σπίτι, πόσο εκνευρίζεται με την Ελένη Μενεγάκη και τις λοιπές παρουσιάστριες που παίρνουν υπέρογκα ποσά και γιατί δεν βλέπουν πια ελληνική τηλεόραση. «Δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει εγώ να έχω τουρκικά σίριαλ και να βλέπω. Εκτός και αν είμαι επαρχία της Τουρκίας και δεν το ξέρω. Άσε που χάνονται και δουλειές για τους Έλληνες ηθοποιούς». Αυτό δήλωσε η Ελένη Ζαρούλια στην κάμερα του Star εξηγώντας το γιατί έχουν σχεδόν σταματήσει οικογενειακώς να βλέπουν ελληνική τηλεόραση. Προσθέτοντας πως επίσης δεν κατανοεί τους υπέρογκους μισθούς που παίρνουν παρουσιάστριες όπως η Μενεγάκη: «Ξέρω ότι ακριβοπληρώνονται όλες αυτές οι κυρίες και μου κάνει πολύ εντύπωση. Ειδικά από την στιγμή που οι στρατιωτικοί που φυλάνε το έθνος μας -και είναι έτοιμοι να πεθάνουν και να χύσουν το αίμα τους για αυτό το λόγο- πένονται». Όσον αφορά ποιος ακριβώς κάνει κουμάντο στην οικία Μιχαλολιάκου, η Ελένη Ζαρούλια είναι σαφής: «Άλλες φορές ο αρχηγός, άλλες φορές εγώ. Δεν κρατάμε πείσματα ο ένας στον άλλο. Προσπαθούμε με λογικά επιχειρήματα να επιβάλλουμε την θέλησή μας. Και αν ο ένας έχει λάθος το καταλαβαίνει και υποχωρεί. Πάντως είναι ο αρχηγός μου σε όλες τις περιπτώσεις». Για το τέλος αφήνουμε τα σχόλια της βουλευτού για τις διατροφικές προτιμήσεις του αρχηγού της Χρυσής Αυγής «Δεν θα το πιστέψετε αλλά είναι λιτοδίατος. Τρώει πολύ λιγότερο από μένα. Όλα τα φαγητά του αρέσουν, αλλά θα έλεγα ότι μάλλον είναι μακαρονάς».

Η σύζυγος του Νίκου Μιχαλολιάκου και βουλευτής της Χρυσής Αυγής, Ελένη Ζαρούλια μίλησε για το πως είναι ο αρχηγός της Χρυσής Αυγής στο σπίτι, πόσο εκνευρίζεται με την Ελένη Μενεγάκη και τις λοιπές παρουσιάστριες που παίρνουν υπέρογκα ποσά και γιατί δεν βλέπουν πια ελληνική τηλεόραση.

«Δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει εγώ να έχω τουρκικά σίριαλ και να βλέπω. Εκτός και αν είμαι επαρχία της Τουρκίας και δεν το ξέρω. Άσε που χάνονται και δουλειές για τους Έλληνες ηθοποιούς». Αυτό δήλωσε η Ελένη Ζαρούλια στην κάμερα του Star εξηγώντας το γιατί έχουν σχεδόν σταματήσει οικογενειακώς να βλέπουν ελληνική τηλεόραση.

Προσθέτοντας πως επίσης δεν κατανοεί τους υπέρογκους μισθούς που παίρνουν παρουσιάστριες όπως η Μενεγάκη: «Ξέρω ότι ακριβοπληρώνονται όλες αυτές οι κυρίες και μου κάνει πολύ εντύπωση. Ειδικά από την στιγμή που οι στρατιωτικοί που φυλάνε το έθνος μας -και είναι έτοιμοι να πεθάνουν και να χύσουν το αίμα τους για αυτό το λόγο- πένονται».

Όσον αφορά ποιος ακριβώς κάνει κουμάντο στην οικία Μιχαλολιάκου, η Ελένη Ζαρούλια είναι σαφής: «Άλλες φορές ο αρχηγός, άλλες φορές εγώ. Δεν κρατάμε πείσματα ο ένας στον άλλο. Προσπαθούμε με λογικά επιχειρήματα να επιβάλλουμε την θέλησή μας. Και αν ο ένας έχει λάθος το καταλαβαίνει και υποχωρεί. Πάντως είναι ο αρχηγός μου σε όλες τις περιπτώσεις».

Για το τέλος αφήνουμε τα σχόλια της βουλευτού για τις διατροφικές προτιμήσεις του αρχηγού της Χρυσής Αυγής «Δεν θα το πιστέψετε αλλά είναι λιτοδίατος. Τρώει πολύ λιγότερο από μένα. Όλα τα φαγητά του αρέσουν, αλλά θα έλεγα ότι μάλλον είναι μακαρονάς».