13 Ιουλίου 2012

Χρυσή Αυγή για Μπουτάρη: "Θα τον πάρουν κυνήγι οι νεκροί"


Η κόντρα της Χρυσής Αυγής με τον δήμαρχο Θεσσαλονίκης Γιάννη Μπουτάρη είναι γνωστή εδώ και καιρό και αναζωπυρώθηκε τώρα, μετά την ανακοίνωση του δεύτερου ότι θα γίνονται περιπολίες Ελλήνων και Βούλγαρων αστυνομικών για την προστασία των ανακυκλώσιμων υλικών.


Η Χρυσή Αυγή, με ανακοίνωση που εξέδωσε, αφού τονίζει την αντίθεση της σε όλο αυτό το εγχείρημα, "προειδοποιεί" ότι θα σηκωθούν οι σφαγιασθέντες από τις βουλγαρικές ωμότητες στη Θεσσαλονίκη και θα τον κυνηγάνε.

"Για την περίπτωση του «μοντέρνου», «ανοιχτόμυαλου» και «υπερπροοδευτικού» και γραφικού δημάρχου Θεσσαλονίκης, Γ. Μπουτάρη, έχουμε μιλήσει πολλές φορές. Και τις αφορμές τις έχει δώσει ο ίδιος, με τις αλλοπρόσαλλες δηλώσεις και ενέργειές του.

Θα επανέλθουμε στον συγκεκριμένο «σύντροφο», καθότι προκάλεσε και πάλι το δημόσιο αίσθημα. Αυτή τη φορά, δηλώνοντας κατά τη διάρκεια συνέντευξης τύπου, πως θα φέρει στη Θεσσαλονίκη… Βουλγάρους αστυνομικούς, για να αποτρέψουν το φαινόμενο των κλοπών ανακυκλώσιμων υλικών από τους ειδικούς κάδους, καθώς οι συμμορίες που διαπράττουν αυτού του είδους τις κλοπές αποτελούνται από Βουλγάρους «οικονομικούς μετανάστες»!

Μάλιστα, ο Μπουτάρης υποστήριξε ότι έχει ήδη προβεί στις απαραίτητες ενέργειες για να έλθουν οι… Βούλγαροι αστυνομικοί στην Θεσσαλονίκη, μέσω του Βουλγαρικού Προξενείου!

Βεβαίως, δεν γνωρίζουμε αν σοβαρολογεί ή ακόμα κι αν κάνει τέτοιες αμετροεπείς δηλώσεις… υπό την επήρεια του προϊόντος του (κρασί), αλλά οφείλει απέναντι στην Ελληνική Ιστορία να είναι πιο προσεκτικός εις ότι αφορά τους Βουλγάρους και τη Θεσσαλονίκη, γιατί είναι γνωστές οι βουλγαρικές ωμότητες στην Μακεδονία μας κατά την κατοχή και θα σηκωθούν οι σφαγιασθέντες από τα μνήματα και θα τον πάρουν στο κυνήγι…"