03 Αυγούστου 2012

Οι 12 «δηλωμένες» gay αθλήτριες των Ολυμπιακών Αγώνων [εικόνες]

H Σουηδή ποδοσφαιριστής, Τζέσικα Λάντστρομ, η οποία ψηφίζεται σταθερά στο top 3 σε κάθε λίστα για τις πιο σέξι γυναίκες της χώρας. Αυτή είναι η πρώτη της συμμετοχή σε Ολυμπιακούς Αγώνες.

 

Η γαλλίδα αθλήτρια χάντμπολ, Αλεξάντρα Λακραμπερι, θα συμμετέχει για δεύτερη φορά στην καριέρα της σε Ολυμπιακούς Αγώνες.


Η Αμερικανίδα παίκτρια του τένις, Λίσα Ρέιμοντς με ειδικότητα το διπλό. Έχει κερδίσει 6 διπλά Γκραν Σλαμ και 5 μεικτά-διπλά Γκραν Σλαμ.


Η Ολλανδή, Μάαρτι Πάουμεν, θεωρείται ως μία από τις καλύτερες παίκτριες του χόκεϊ επί χόρτου. Το 2008 κέρδισε το χρυσό μετάλλιο στο Πεκίνο.


Η γαλλίδα αθλήτρια στο τρίαθλο, Κάρολ Πεόν. Θα αγωνιστεί για δεύτερη φορά στην καριέρα της σε Ολυμπιακούς Αγώνες. Διατηρεί σχέση με την συναθλήτρια της Τζέσικα Χάρισον.


Η Αγγλίδα Τζέσικα Χάρισον έγινε γαλλίδα πολίτης για να πραγματοποιήσει το όνειρό της που ήταν να συμμετέχει σε Ολυμπιακούς Αγώνες στο τριάθλο. Το 2008 βγήκε 12η στους Ολυμπιακούς του Πεκίνου. Διατηρεί σχέση με την Carole Péon.


Η νοτιοαφρικανή αθλήτρια του χόκεϊ επί χόρτου, Μάριλιν Αλιότι, αγωνίζεται για την Ολλανδία και μαζί με την ομάδα της κέρδισε το χρυσό μετάλλιο στους Ολυμπιακούς του Πεκίνου.


Η γερμανίδα Αργυρή Ολυμπιονίκης του 2004 στην ξιφασκία, Ίμκε Ντούπλιτζερ.


Η Αυστραλή αθλήτρια του beach volley Νάταλι Κουκ. Έχει κατακτήσει ένα χάλκινο μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 1996 και ένα χρυσό, το 2000. Είναι παντρεμένη με την καναδή παίκτρια beach volley, Σάρα Μάξγουελ.


H Γερμανή ποδηλάτισσα και διπλή ολυμπιονίκης (χάλκινο το 2000 και αργυρό το 2004) Ίνα Τέουτενμπεργκ είναι μαζί με τη συναθλήτρια της, Πέτρα Ρόσνερ, εδώ και 15 χρόνια.


Η Αμερικανίδα παίκτρια του μπάσκετ, Σειμόνε Αγκούστους, η οποία ετοιμάζεται να παντρευτεί την Λατάγια Βάρνερ.


Η αμερικανίδα ποδοσφαιρίστρια, Μέγκαν Ραπινόε, αποκάλυψε ότι διατηρεί τρίχρονη σχέση με συναθλήτριά της από την Αυστραλία.