13 Αυγούστου 2012

Πάγκαλος στο "Τα φάγαμε όλοι μαζί": Μόνο ο Στέφανος Μάνος και ο Αλέκος Παπαδόπουλος είπαν την αλήθεια στο λαό

Κυκλοφόρησε στην ηλεκτρονική του μορφή το βιβλίο του Θεόδωρου Πάγκαλου, "Τα φάγαμε όλοι μαζί". Σύμφωνα με τον πολιτικό, το βιβλίο ορίζει την έννοια και το επίπεδο συνευθύνης και της συνενοχής των πολιτών στις σπατάλες που συντελέσθηκαν τα προηγούμενα χρόνια.

Στον ιστότοπο του κ. Πάγκαλου, αναφέρεται χαρακτηριστικά:
"Το βιβλίο περιέχει στοιχεία για τον τρόπο παραγωγής των ελλειμμάτων και τη δημιουργία του χρέους της χώρας και περιλαμβάνει συγκεκριμένες ομάδες περιπτώσεων σπατάλης και κακής διαχείρισης. Περιέχονται, επίσης, ιστορίες "Τα φάγαμε όλοι μαζί", τις οποίες οι πολίτες έστειλαν μέσω του δικτυακού τόπου www.pangalos.gr και http://mazi-ta-fagame.gr.

Η γνωστοποίηση των παραπάνω πληροφοριών θα βοηθήσει στην καλύτερη κατανόηση της πολιτικής κατάστασης της χώρας. Επίσης θα δράσει "παιδευτικά" ειδικά για τους νέους, ώστε να μετασχηματιστεί η θέληση για αμοιβή από το δημόσιο, με κάθε τρόπο, σε θέληση για ανάπτυξη και δημιουργία".

Οι αναγνώστες μπορούν να προμηθευτούν το βιβλίο στην τιμή των 3,99 ευρώ, ενώ καλούνται να συνδράμουν με σχόλια και να τοποθετηθούν επί των ιστοριών που δημοσιεύονται.

Σημειώνεται επίσης, ότι το βιβλίο θα συνεχίσει να εξελίσσεται με τη συμμετοχή και τη βοήθεια των αναγνωστών, ενώ οι νέες εκδόσεις θα διανέμονται σε τακτά χρονικά διαστήματα.

Η επίμαχη δήλωση του Θεόδωρου Πάγκαλου που προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στο βιβλίο γίνεται αναφορά στον πρώην υπουργό Άκη Τσοχατζόπουλο. Συγκεκριμένα ο κ. Πάγκαλος, λέει πως η περίπτωσή του τον θλίβει και ότι είναι βέβαιος πως υπάρχουν και άλλοι πολιτικοί σαν τον Άκη Τσοχατζόπουλο που έκαναν παρόμοια.

Τέλος, κάνει συγκεκριμένη αναφορά στον Αλέκο Παπαδόπουλο και τον Στέφανο Μάνο, σε δύο πολιτικούς "που τόλμησαν να πουν την αλήθεια στο λαό", όπως λέει, αλλά "το πολιτικό σύστημα τους έθεσε στο περιθώριο".

news247.gr