01 Αυγούστου 2012

Αυτό είναι το ροζ βίντεο της Υφυπουργού της Κόστα Ρίκα

Η κυβέρνηση της Κόστα Ρίκα ανακοίνωσε σήμερα ότι αποπέμφθηκε η υφυπουργός Καρίνα Μπολάνος αρμόδια για θέματα Νεολαίας, μετά την ανάρτηση βίντεο ερωτικού περιεχομένου στο διαδίκτυο, με πρωταγωνίστρια την ίδια σε πολύ προσωπικές στιγμές

Συγκεκριμένα η υφυπουργός, η οποία βρίσκεται σε διάσταση με τον βουλευτή Βίκτωρ Ούγκο Βίκεζ,φαίνεται στο βίντεο να ξαπλώνει στο κρεβάτι ξενοδοχείου, να αγγίζει το σώμα της και να καλεί κοντά της έναν άνδρα τον οποίο αποκαλεί «μικρούλη». Δείχνοντας το σώμα της και συγκεκριμένα το στήθος της λέει «όλο αυτό είναι δικό σου. Όλο αυτό. Γιατί σε αγαπώ, αγαπημένε μου. Σε αγαπώ», ενώ λίγο πριν το τέλος της βιντεοσκόπησης ανασηκώνεται ώστε να φαίνεται μόνο το κορμί της με τα εσώρουχα στην κάμερα.

Το βίντεο απευθυνόταν στον εραστή της, αλλά «ξέφυγε» απο τα χέρια τους και βρέθηκε αναρτημένο στο you-tube το περασμένο σαββατοκύριακο.

Όπως δήλωσε η Μπολάνος στο ισπανόφωνο CNN, το βίντεο αυτό είχε μαγνητοσκοπηθεί πριν από χρόνια και αναρτήθηκε στο Ιντερνετ από έναν μηχανικό κομπιούτερ ο οποίος το έκλεψε και προσπάθησε να την εκβιάσει.

Η υφυπουργός αναγκάστηκε να παραιτηθεί μετά την κυκλοφορία του βίντεο στο διαδίκτυο, ενώ σε δηλώσεις της στο δίκτυο CNN είπε ότι δεν έχει λόγο να ντρέπεται ωστόσο ζήτησε συγγνώμη από τους νέους που εκπροσωπεί ως υφυπουργός.

Το υπουργείο Πολιτισμού και Νεολαίας ανακοίνωσε ότι το βίντεο και τα νομικά ζητήματα που προκύπτουν έχουν φέρει σε πολύ δύσκολη θέση την Μπολάνος, ενω το δυσάρεστο αυτό περιστατικό έρχεται να προστεθεί στη λίστα με τις «ατυχίες» της προέδρου Λάουρα Τσιτσίγια, η θητεία της οποίας έχει πληγεί από σειρά παραιτήσεων μελών του υπουργικού συμβουλίου από τότε που ανέλαβε την εξουσία πριν από δύο χρόνια.