01 Αυγούστου 2012

Σοκ στο Ρέθυμνο: O εκπαιδευτικός είχε ξανασυλληφθεί για πορνογραφία!

Σοκ προκαλεί στην τοπική κοινή γνώμη η υπόθεση 47χρονου εκπαιδευτικού από το Ρέθυμνο που για δεύτερη φορά μέσα σε τέσσερα χρόνια συλλαμβάνεται για κατοχή υλικού παιδικής πορνογραφίας.

Ο 47χρονος είχε συλληφθεί στο παρελθόν συγκεκριμένα το 2008 για τον ίδιο ακριβώς λόγο και είχε απομακρυνθεί απο το σχολείο στο οποίο εργαζόταν ενώ σε εκκρεμότητα βρίσκεται ακόμη η εκδίκαση της υπόθεσής αυτής.

Χτες στο πλαίσιο αστυνομικής επιχείρησης ο 47χρονος συνελήφθη ξανά καθώς στο σπίτι του εντοπίστηκαν σκληροί δίσκοι που περιείχαν σκληρό υλικό παιδικής πορνογραφίας.

Όπως έγραψε και χτες το PrismaNews ύστερα από αξιολόγηση και αξιοποίηση πληροφορίας ότι ο 47χρονος κατέχει και διαχειρίζεται ψηφιακό υλικό παιδικής πορνογραφίας, αστυνομικοί έκαναν έρευνα στο σπίτι του, όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τρεις φορητοί ηλεκτρονικοί υπολογιστές και εννέα σκληροί δίσκοι Η/Υ με υλικό πορνογραφίας ανηλίκων.

Οι σκληροί δίσκοι θα αποσταλούν στα εργαστήρια της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών της Ελληνικής Αστυνομίας, για περαιτέρω ανάλυση.