03 Ιανουαρίου 2012

Παντρεμένος βουλευτής ερωτεύτηκε συνάδελφό του (γυναίκα όμως) από αντίπαλο κόμμα!

Μαύρη πρωτοχρονιά  πέρασε γνωστός βουλευτής της Αθήνας  όταν βρέθηκε με την ερωμένη του σε απόμερο εστιατόριο για να γευματίσουν  το μεσημέρι της Παραμονής του Νέου έτους  και είδε μπροστά του την σύζυγό του.

Μπροστά στα ξαφνιασμένα βλέμματα  εκτυλίχθηκαν σκηνές απείρου κάλους αφού η απατημένη σύζυγος  δεν ντράπηκε να τσαλακώσει την εικόνα τη δική της αλλά ούτε και του άνδρα της .  Η ερωμένη –βουλευτής που την ώρα εκείνη τα έχασε προσπάθησε να καθησυχάσει την σύζυγο λέγοντάς της ότι δεν συμβαίνει τίποτα.

Άλλο ένα εργοστάσιο κλείνουν οι κομμουνιστές: Χωρίς αποτέλεσμα η συνάντηση εργατών της Χαλυβουργίας με εργοδοσία και υπουργείο

Άκαρπη ήταν η τριμερής συνάντηση που πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Τρίτης στο υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης, μεταξύ εκπροσώπων της διεύθυνσης της Ελληνικής Χαλυβουργίας, νομικών εκπροσώπων των εργαζομένων και του υφυπουργού Εργασίας, Γιάννη Κουτσούκου.

Οδομαχίες στη Λιβύη με τέσσερις νεκρούς

Οδομαχίες σημειώθηκαν νωρίτερα μεταξύ ενόπλων στην πρωτεύουσα της Λιβύης Τρίπολη, με αποτέλεσμα το θάνατο τεσσάρων μαχητών.

«On line» χορήγηση ασφαλιστικής ενημερότητας

Τη διαδικασία on line χορήγησης βεβαιώσεων ασφαλιστικής ενημερότητας θέτει σε λειτουργία, από τις 10 Ιανουαρίου, η διοίκηση του ΙΚΑ-ΕΤΑΜ, στο πλαίσιο υλοποίησης του προγράμματος οργανωτικών και λειτουργικών αλλαγών (με μέτρα κατά της γραφειοκρατίας, της αδιαφάνειας και της διαφθοράς).

Όπως ανακοινώθηκε, μέσω Διαδικτύου, θα μπορούν να λαμβάνουν βεβαιώσεις ασφαλιστικής ενημερότητας οι εξής φορείς αναλυτικά:

«Γρήγορο τερματισμό» των διαβουλεύσεων για το κούρεμα εύχεται το IIF

Τον «γρήγορο τερματισμό» των διαβουλεύσεων με την Ελλάδα για το «κούρεμα» του δημόσιου χρέους εύχεται το «Διεθνές Χρηματοπιστωτικό Ινστιτούτο (IIF)», στο οποίο υπάγονται οι ιδιώτες πιστωτές του ελληνικού δημοσίου. Επιπλέον στην ανακοίνωσή του σημειώνει πως «τις τελευταίες ημέρες έχει σημειωθεί πρόοδος».

Τόσο μπορεί, τόσο κάνει αυτή η ΑΕΚ...

Ξέρετε πως η εικόνα μου για τον Νίκο Κωστένογλου δεν είναι και η καλύτερη δυνατή... Ξέρετε επίσης το πόσο αντιπαθώ προσωπικότητες τύπου Αδαμίδη... Όμως τώρα η ομάδα χρειάζεται στήριξη...

Η συνέχεια στο milamegiampala.blogspot.com

Βατοπαίδι über alles

Στις φετινές εορτές φαίνεται ότι επέστρεψε στις πρώτες επιλογές των πολιτών ένα δώρο που ήταν χαμηλά στη σχετική τους λίστα. Το βιβλίο. Η επιλογή του να δωρίσεις ένα βιβλίο είναι – ευτυχώς – ακόμα οικονομικά ανεκτή και πολύ εύστοχη, δεδομένου ότι στις μέρες μας η «μόδα» επιτάσσει «fast track» ενημέρωση, τίτλους τριών λέξεων, βίντεο δύο λεπτών και σχολιασμό κατά το δοκούν. Λείπει δηλαδή η εμβάθυνση, η ενδελεχής εξέταση των γεγονότων, η μετάδοση του αντικειμενικού γεγονότος, η κριτική σκέψη, η αυτόνομη προσπάθεια για δημιουργία προσωπικής άποψης μετά από μελέτη και ανάλυση.

Βίντεο: Η χαμένη συνέντευξη του Bruce Lee

Μια χαμένη συνέντευξη, που έδωσε τον Δεκέμβριο του 1971 στο Hong Kong, για την εκπομπή The Pierre Berton Show, ο μαέστρος των πολεμικών τεχνών Bruce Lee (1940-1973) εμφανίστηκε τα τελευταία χρόνια. Ο Lee μιλάει για τον εαυτόν του, τις πολεμικές τέχνες και τη φιλοσοφία τους με τις χαρακτηριστικές εκφράσεις του και γκριμάτσες. Δείτε τη:

Πόσα χρόνια χρειάζεται μια ομάδα για να γίνει από "άσπρη", "μαύρη"

Καμιά 50αριά... δείτε τη:

Το παραμύθι της εσωτερικής υποτίμησης

Από παραμύθια έχουμε φάει πολλά. Η αλλαγή του Αντρέα, ο εκσυγχρονισμός του Σημίτη, η επανίδρυση Καραμανλή είναι μερικά μόνο. Τίποτα όμως δεν συγκρίνεται με την περίοδο Παπανδρέου-Τρόικας. Όσα ψέματα έχουν ειπωθεί τα τελευταία δύο χρόνια δεν είχαν ειπωθεί τα προηγούμενα τριάντα.

Βίντεο: Συγκέντρωση εκατοντάδων χιλιάδων υπέρ του Kim Jong Un στη Β. Κορέα

Δείτε το:

Πτώμα γυναίκας βρέθηκε στο κτήμα της βασίλισσας Ελισάβετ

Μυστήριο αντάξιο των ιστοριών με ήρωα τον Σέρλοκ Χόλμς καλύπτει την ανακάλυψη του πτώματος γυναίκας στο κτήμα Σάντριγχαμ όπου κατέλυσε κατά τις γιορτές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς η βασιλική οικογένεια της Αγγλίας.

Τουρκία: Ισόβια ζητεί ο εισαγγελέας για τον στρατηγό Εβρέν

Την ποινή της ισόβιας κάθειρξης προτείνει ο εισαγγελέας της Αγκυρας κατά του πρώην στρατηγού Κενάν Εβρέν, επικεφαλής της στρατιωτικής χούντας που έκανε το πραξικόπημα του 1980 στην Τουρκία.

WSJ: Ποιοι ιδιώτες πιστωτές «δεν έχουν λόγους να συμμετέχουν στο PSI»

Στους πιστωτές που έχουν λόγους και συμφέρον να μην συμμετάσχουν στην διαδικασία εθελοντικής αναδιάρθρωσης του ελληνικού χρέους (PSI) αναφέρεται σε νέο δημοσίευμά της η Wall Street Journal προειδοποιώντας ότι η μη συμμετοχή τους απειλεί να οδηγήσει το PSI σε αποτυχία αφού δεν θα έχει εκπληρωθεί ο στόχος της μείωσης του χρέους κατά περίπου 100 δισεκατομμύρια ευρώ.

Ποσόν 8,7 δισ. ευρώ άντλησε η Γαλλία από τις αγορές, με επιτόκιο κάτω από 1%

Το γαλλικό δημόσιο άντλησε σήμερα με επιτυχία το ποσό των 8,715 δισεκατομμυρίων ευρώ από τις κεφαλαιαγορές, με πολύ ευνοϊκά επιτόκια και με χαρακτηριστικό την υπερκάλυψη της προσφοράς, όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Υπηρεσία του Γαλλικού Θησαυροφυλακίου, αρμόδια για τη διαχείριση του δημόσιου χρέους.

Τα νέα τεκμήρια για τα οχήματα

Τα νέα τεκμήρια είναι πλέον σε ισχύ, τα οποία έχουν αυξηθεί και έως 70%, σε σχέση με αυτά που ίσχυαν. Σε ότι αφορά τα αυτοκίνητα για μέχρι 1.200 κυβικά εκατοστά το τεκμήριο διαβίωσης αυξάνεται σε 4.000 ευρώ από 3.000 ευρώ..

Ανακοινώθηκε η μεταγραφή του Βιεϊρίνια στην Βόλφσμπουργκ... Δεν πειράζει, έχουμε καλύτερους :) (βίντεο)

[Με την όρεξη έμεινε ο Βαλβέρδε και ο Μαρινάκης που έδινε το αστρονομικό ποσό του 1,5 εκ... όσο για τον ΠΑΟΚ: Έτσι πρέπει να κάνει. Να βγάζει παίκτες και να τους πουλάει μέχρι να βάλει τάξη στα οικονομικά του (σε 200 χρόνια :)) με την ελπίδα να του κάτσει και καμιά φουρνιά να πάρει κανα τίτλο, αν αφήσουν τίποτα τα κοράκια με τους διαιτητές... ]

Με μια λιτή ανακοίνωση η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοίνωσε την μετακίνηση του Αντελίνο Βιειρίνια στην Βόλφσμπουργκ. "Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει την παραχώρηση του Adelino André Vieirinha στη Γερμανική VfL Wolfsburg", αναφέρει η ανακοίνωση.

ΝΔ: να ανασυρθεί αμέσως ο φάκελος των καταγγελιών των δύο οικονομικών εισαγγελέων

Ο Υπεύθυνος του Τομέα Πολιτικής Ευθύνης Δικαιοσύνης της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Ηλείας, κ. Κ. Τζαβάρας, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Αν σε ψηφίσω, θα συνεχίσεις ρε μαλάκ@ να βολεύεις όποιον ΠΑΣΟΚο βρίσκεις μπροστά σου;»

Μάλλον χρειάζεται ένα τσουνάμι από φάπες σε στελέχη από τη βάση της ΝΔ. Πρέπει να πέσει πολύ ξύλο. Όταν λέμε πολύ ξύλο, εννοούμε ξύλο και των γονέων. Διότι όπως λέει και ο δεξιός blogger dexiextrem, δεν έχει μείνει σάλιο να τους φτύσεις. Μα πόσο μαλάκες είναι οι άνθρωποι; Πόσο άχρηστοι; Πόσο ξεφτίλες; Πόσο γελοίοι; Πόσο τσανακογλείφτες; Θα συνεχιστεί πολύ ακόμη το βόλεμα Πασόκων από "δεξιούς"; Αυτό πρέπει να είναι το ερώτημα που πρέπει να βάζει κάθε οπαδός της ΝΔ στον υποψήφιο. Μια είναι η ερώτηση: "αν σε ψηφίσω θα συνεχίσεις ρε μαλάκα να βολεύεις όποιον πασόκο βρίσκεις μπροστά σου;"

dexios-gr.blogspot.com 

διαβάστε αυτά για να καταλάβετε:

http://dexiextrem.blogspot.com/2012/01/blog-post_8172.html


http://taxalia.blogspot.com/2012/01/5.html


Γ. Μανιάτης: Στόχος η έναρξη γεωτρήσεων στο τέλος του 2012

Για τις τελευταίες εξελίξεις στα θέματα ερευνών υδρογονανθράκων, οι οποίες όπως είπε, βρίσκονται σε πολύ καλό στάδιο, ενημέρωσε τον πρωθυπουργό, Λ. Παπαδήμο, ο υφυπουργός Περιβάλλοντος, Γ. Μανιάτης.

Το ΠΑΣΟΚ παραδέχεται το ξεπούλημα των Airbus και περιμένει την αντιπολίτευση... να του τα αερίσει, για να προχωρήσουμε στο επόμενο ξεπούλημα

Παραδέχεται και επίσημα πλέον το Υπ. Οικονομικών ότι τα 4 παροπλισμένα αεροσκάφη, τύπου Airbus A340-300, των Ολυμπιακών Αερογραμμών, αγοράστηκαν μόλις 31 εκατ. ευρώ από την εταιρεία Apollo Aviation Group. Προφανώς καταλαβαίνουν και οι ίδιοι την ξεφτίλα και έβγαλαν ανακοίνωση προκειμένου να δικαιολογήσουν τα αδικαιολόγητα.

Είδαν τον Πάγκαλο και αποχώρησαν από την εκκλησία

Την αντίδραση των παρευρισκόμενων προκάλεσε ο Θεόδωρος Πάγκαλος με την επίσκεψή του σε εκκλησία του Δήμου Αχαρνών. Οι παρευρισκόμενοι, σεβόμενοι τον χώρο, απλά αποχώρησαν, εκφράζοντας με αυτόν τον τρόπο την αγανάκτησή τους.

Κομμουνιστής μέχρι και το θάνατο: Πολιτική κηδεία σε στενό οικογενειακό κύκλο για τον Κίρο Γκλιγκόροφ

Κηδεύτηκε, το απόγευμα, στα κεντρικά νεκροταφεία των Σκοπίων ο πρώτος πρόεδρος της ΠΓΔΜ Κίρο Γκλιγκόροφ, που απεβίωσε, προχθές το βράδυ, σε ηλικία 95 ετών.

Ως τα τέλη του μήνα κατατίθεται το νομοσχέδιο για την απελευθέρωση των ταξί

Έως τα τέλη του μήνα θα κατατεθεί για διαβούλευση το σχέδιο νόμου για την απελευθέρωση των ταξί, αλλά και νομοθετική ρύθμιση για το διοικητικό κόστος έκδοσης νέων αδειών για φορτηγά και βυτιοφόρα ΔΧ.

Αντιγράφει τον Σαμαρά ο Κολοτούμπας :)))

Μετά τον Αντώνη Σαμαρά που επισκέφθηκε τα υπουργεία που προΐστανται στελέχη της ΝΔ είπε και ο Πρόεδρος του ΛΑΟΣ να επισκεφθεί το «δικό του» υπουργείο.

Η στρατηγική στα ενεργειακά θέματα στο επίκεντρο σύσκεψης υπό τον Στ.Δήμα

Στρατηγική για τα ενεργειακά θέματα, υπό των φως των εξελίξεων στην Κύπρο, τις έρευνες που γίνονται στην ελληνική επικράτεια για εξόρυξη υδρογονανθράκων και το θέμα του Ιράν επιχειρεί να χαράξει η κυβέρνηση.

Οι τελευταίες εξελίξεις και ο σχεδιασμός για την επόμενη ημέρα τέθηκαν επί τάπητος στην προπαρασκευαστική συσκέψη που έγινε στο ΥΠΕΞ υπό τον Σταύρο Δήμα.

Πιέσεις για παραίτηση του προέδρου της Γερμανίας

Αυξήθηκαν σήμερα οι πιέσεις στον πρόεδρο της Γερμανίας Κρίστιαν Βουλφ, σύμμαχο της καγκελαρίου Άγγελας Μέρκελ, να παραιτηθεί μετά τη στροφή που έκαναν εναντίον του και συντηρητικοί σύμμαχοί του.

Η εξέλιξη σημειώνεται αφού ο Βουλφ κατηγορήθηκε ότι άσκησε πιέσεις στη μεγαλύτερη εφημερίδα της χώρας να μη δημοσιοποιήσει το γεγονός ότι πήρε δάνεια με χαμηλό επιτόκιο για να αγοράσει ένα σπίτι, το οποίο είχε αποκρύψει ο ίδιος.

ΔΑΚΕ ΓΕΝΟΠ: Υπεύθυνος για τα κακά οικονομικά της ΔΕΗ ο Γ. Παπακωνσταντίνου

"Τεράστιες ευθύνες για την κακή οικονομική κατάσταση της ΔΕΗ, που έχει έλλειμμα 5 δισ." επιρρίπτει η ΔΑΚΕ ΓΕΝΟΠ με ανακοίνωση της στους χειρισμούς του υπουργού Περιβάλλοντος Γιώργου Παπακωνσταντίνου.

Δε μας φτάναν όλοι οι μαλάκ@@ τώρα θα 'χουμε και τους Πειρατές

[Κανονικά σε "Πειρατές" έπρεπε να μετονομαστεί το ΠΑΣΟΚ μιας και αυτό που έκανε στην Ελλάδα τα τελευταία χρόνια είναι ο ορισμός της πειρατείας]

Με τη φιλοδοξία να καταστεί «το νέο λειτουργικό σύστημα της κοινωνίας μας» καταρτίζεται το πρόγραμμα και αποτυπώνονται στο χαρτί οι αρχές της λειτουργίας ενός νέου κόμματος στην Ελλάδα. Το Κόμμα Πειρατών Ελλάδας εκτιμάται ότι θα αποτελέσει επισήμως κόμμα πριν το τέλος του Ιανουαρίου 2012.

Τις υψηλότερες απολαβές σε όλη την Ευρώπη έχουν Ιταλοί βουλευτές και γερουσιαστές

Οι Ιταλοί βουλευτές και γερουσιαστές έχουν τις υψηλότερες απολαβές σε πανευρωπαϊκό επίπεδο, σύμφωνα με τα αποτελέσματα της έρευνας ειδικής επιτροπής. Οι «καθαρές» μηνιαίες απολαβές τους ξεπερνούν τις 11.200 ευρώ, ενώ σύμφωνα με ιταλικά μέσα ενημέρωσης το αντίστοιχο ποσό για τους Ολλανδούς βουλευτές είναι 8.500 ευρώ, για τους Αυστριακούς 8.100 ευρώ, για τους Γερμανούς 7.500 ευρώ και για τα μέλη της γαλλικής Εθνοσυνέλευσης 7.100 ευρώ.

Κύπρος: Μέσω της λύσης του Κυπριακού η απομάκρυνση των βρετανικών βάσεων

Πρώτος στόχος της κυπριακής πολιτικής ηγεσίας, εδώ και χρόνια, είναι η επίλυση του Κυπριακού προβλήματος και «μέσα από τη λύση του να δημιουργηθούν οι προϋποθέσεις, για να τερματιστεί και η παρουσία των βρετανικών βάσεων κάποια στιγμή», δήλωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Στέφανος Στεφάνου.

Εξηγήσεις ζητά η ΝΔ για το ξεπούλημα των Airbus.

Ο Υπεύθυνος του Τομέα Πολιτικής Ευθύνης Μεταφορών, Επικοινωνιών και Δικτύων της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Νομού Κοζάνης, κ. Μιχάλης Παπαδόπουλος, έκανε την ακόλουθη δήλωση, σχετικά με την πώληση των τεσσάρων αεροσκαφών ιδιοκτησίας του Ελληνικού Δημοσίου:

Επανέρχεται η κυβέρνηση για το «ψαλίδι» στις επικουρικές

Όλα τα ανοιχτά ζητήματα -μισθολογικό ασφαλιστικό κ.α - θα τεθούν στις αυριανές, διαδοχικές συναντήσεις του πρωθυπουργού Λουκά Παπαδήμου με τους κοινωνικούς εταίρους (ΓΣΕΕ, ΣΕΒ, ΓΣΒΕΕ, κ.ά).

Επιστρέφει με την ουρά κάτω απ' τα σκέλια στο Παρίσι ο Τούρκος πρέσβης

Ο πρεσβευτής της Τουρκίας στη Γαλλία που κλήθηκε στην Άγκυρα στις 23 Δεκεμβρίου μετά την ψήφιση από τους Γάλλους βουλευτές νομοσχεδίου που ποινικοποιεί την άρνηση της γενοκτονίας των Αρμενίων, θα επιστρέψει στο Παρίσι για να προσπαθήσει να αποτρέψει την ψήφιση του νομοσχεδίου στη Γερουσία, ανακοίνωσαν σήμερα τουρκικές πηγές.

Ερώτηση Καράογλου για τα AIRBUS

Ερώτηση προς τον Υπουργό Οικονομικών με θέμα «Αποσαφήνιση διαδικασιών πώλησης των τεσσάρων αεροσκαφών της πρώην Ο.Α.» κατέθεσε ο Βουλευτής Β΄ Θεσσαλονίκης κος Θεόδωρος Καράογλου.

ΕΡΩΤΗΣΗ Προς Υπουργό Οικονομικών

«Αποσαφήνιση διαδικασιών πώλησης των τεσσάρων αεροσκαφών της πρώην Ο.Α.»

Βίντεο: Προσγείωση γαλλικού Rafale... τη νύχτα

Δείτε το:

Αρχιδιαπλεκόμενος: Ο Δήμας πλήρωνε την αργόμισθη Σπυράκη όσο ήταν επίτροπος της Ελλάδας στην ΕΕ!!!

Πιστεύω ότι η διαπλοκή του Δήμα δεν χρειάζεται άλλη απόδειξη! Είναι η απόλυτη επιβεβαίωση του Μητσοτάκη που από το 1992 τον είχε χαρακτηρίσει διαπλεκόμενο. Είχε προσλάβει την Σπυράκη και της πλήρωνε χοντρή αργομισθία όσο ήταν επίτροπος της Ελλάδας στην Ευρωπαϊκή Ένωση...

Μετά από 3 ημέρες "ξύπνησε" το ΒΗΜΑ..για το ξεπούλημα των Airbus της Ολυμπιακής

Από το Σάββατο 31 Δεκ.2011, γράφαμε: 
Επιτυχημένη αξιοποίηση των δημοσιευμάτων του exomatiakaivlepo και του  taxalia που ανέδειξαν το θέμα κάνει και η εφημερίδα ΤΟ ΒΗΜΑ , που γράφει:
31 εκατ. ευρώ για τα Airbus της Ολυμπιακής
Σε εταιρία, στην οποία συμμετέχει η Sciens του κ. Ι. Ρήγα, περνούν τα υπερατλαντικά αεροσκάφη της πρώην ΟΑ

Ράιχενμπαχ: «Χόμπι μου είναι να λύνω προβλήματα»

Ανταπόκριση της Sabine Brendel από τις Βρυξέλλες δημοσιεύεται στη Stuttgarter Nachrichten με τον τίτλο «Ελλάδα αντί για συνταξιοδότηση» και τον υπότιτλο «Στον Horst Reichenbach αρέσει να λύνει προβλήματα. Ένα χρήσιμο χόμπι για τον 66χρονο Γερμανό, ο οποίος από τον περασμένο Σεπτέμβριο είναι απεσταλμένος της ΕΕ για θέματα Ελλάδας».

Συνεχής και αδιάλειπτη η συνεργασία μας με τη Ρωσία, διαβεβαιώνει ο Στ.Δήμας

«Οι σχέσεις μας με τη Ρωσία είναι άριστες και η συνεργασία μας συνεχής και αδιάλειπτη» διαβεβαιώνει ο υπουργός Εξωτερικών απαντώντας σε ερώτηση του βουλευτή της ΝΔ Ν.Νικολόπουλου.

Το απόλυτο ξεβράκωμα της εισαγγελίας του ΑΠ: "Ναι έδωσαν ονόματα οι 2 εισαγγελείς"!!! Και γιατί ρε μπινέδ@@ βάλατε την υπόθσεη στο αρχείο;

Η Εισαγγελία του Αρείου Πάγου παραδέχεται, πλέον, ότι οι δυο οικονομικοί εισαγγελείς μίλησαν προφορικά για συγκεκριμένες υποθέσεις και έδωσαν ονόματα ανθρώπων που παρενέβαιναν στο έργο τους -στοιχεία, τα οποία όμως δεν περιέλαβαν στο γραπτό υπόμνημά τους.

Νέα έρευνα θεωρεί «υπερφυσική» την αμφιλεγόμενη «Ιερά Σινδόνη» του Τορίνο

Η άκρως αμφιλεγόμενη Ιερά Σινδόνη του Τορίνο, όπου υποτίθεται ότι πάνω της έχει αποτυπωθεί το πρόσωπο του Χριστού - κάτι που δεν έχει γίνει γενικά αποδεκτό έξω από τους κύκλους της εκκλησίας, ξεσηκώνει νέα θύελλα αντιπαραθέσεων. 

Η ελληνική οικονομία θα αποτελέσει θετική έκπληξη, εάν...

Η εφημερίδα Frankfurter Allgemeine Zeitung με αφορμή το μήνυμα του πρωθυπουργού Λουκά Παπαδήμου για συστράτευση όλων προκειμένου να παραμείνει η Ελλάδα στην ευρωζώνη εξετάζει τις δυσκολίες  ενδεχόμενης εξόδου της χώρας από τη νομισματική ένωση, επισημαίνοντας ότι «η αποχώρηση της Ελλάδας από το ευρώ θα έφερνε πολλά προβλήματα».

Σύλληψη για χρέη άνω των 19 εκατ. προς το Δημόσιο

Ένας 66χρονος, νόμιμος εκπρόσωπος εταιρείας που δραστηριοποιείται στην εμπορία ειδών υγιεινής, συνελήφθη το πρωί στη Θεσσαλονίκη για μη καταβολή χρεών προς το Δημόσιο κατ΄ εξακολούθηση. To ύψος του χρέους ανέρχεται στο ποσό των 19.333.927,62 ευρώ.


Μέσα στην άνοιξη οι σεισμικές έρευνες σε Ιόνιο και Ν. Κρήτη για υδρογονάνθρακες

Προκηρύχθηκαν από το υπουργείο Ανάπτυξης οι περιοχές και οι όροι για έρευνα και εκμετάλλευση υδρογονανθράκων, όπως δήλωσε στο ΣΚΑΪ ο υφυπουργός Περιβάλλοντος, Γιάννης Μανιάτης. Πρόκειται για τις περιοχές δυτικά του Πατραϊκού κόλπου, το Κατάκολο και τα Ιωάννινα. Οι δεσμευτικές προσφορές θα πρέπει να έχουν κατατεθεί μέχρι τις 2 Ιουλίου.

Καλεί ξανά τους οικονομικούς εισαγγελείς ο εισαγγελέας του Αρείου Πάγου

Την Πέμπτη το νέο ραντεβού με τον εισαγγελέα του Αρείου Πάγου που τους κάλεσε εκ νέου μετά και τη χθεσινή εξέλιξη της υπόθεσης και τις νέες καταγγελίες τους, αυτή τη φορά εις βάρος και του ίδιου και της κίνησής του να θέσει την υπόθεση στο αρχείο

Αποζημίωση ζητά ο Δήμος Πεντέλης από την Τουρκία για τις πυρκαγιές!

Αποζημίωση από την Τουρκία για τους εμπρησμούς ελληνικών δασών προσανατολίζεται να ζητήσει ο Δήμος Πεντέλης.

Έπειτα από πρόταση του δημάρχου της Πεντέλης, Δημήτρη Στεργίου, το απόγευμα της Τρίτης συγκαλείται εκτάκτως το δημοτικό συμβούλιο του νέου δήμου που προέκυψε από τη συνένωση των δήμων Μελισσίων, Νέας και Παλαιάς Πεντέλης, προκειμένου να συζητηθεί το ενδεχόμενο διεκδίκησης αποζημιώσεων από την Τουρκία για τους οργανωμένους εμπρησμούς ελληνικών δασών.

FT: Ρεκόρ κερδοσκοπικών στοιχημάτων κατά του ευρώ στα τέλη του 2011

Τα hedge funds (κερδοσκοπικά επενδυτικά ταμεία), αύξησαν την τελευταία εβδομάδα του 2011 τα στοιχήματά τους κατά του ευρώ, εντείνοντας την πίεση στο κοινό νόμισμα, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Financial Times.

Novartis: «Επέστρεψε» 130 εκατ. ευρώ στην ελληνική οικονομία και κοινωνία... ψίχουλα μου φαίνονται όμως

Καλά όλα αυτά ρε παλικάρια... αλλά πείτε μας και πόσα βγάλατε ;)

Ποσόν ύψους 130 εκατ. ευρώ «επέστρεψε» πέρυσι στην ελληνική οικονομία η φαρμακευτική Novartis, μέσω πληρωμών άμεσων και έμμεσων φόρων, προμηθειών, μισθοδοσίας, ασφαλειών και επενδύσεων για έρευνα και προστιθέμενη αξία παραγωγής, σύμφωνα με τον πρώτο απολογισμό υπεύθυνης και βιώσιμης ανάπτυξης, που έδωσε στη δημοσιότητα η εταιρεία.

2 εκ. ευρώ ζητάει το παχύδερμο από την Παρασκευή+13... θα πάρει το τρίτο το μακρύτερο

2 εκατομ.€ ζητά ο Θ.Πάγκαλος από την "Παρασκευή+13" για το φωτομοντάζ που τον παρουσιάζει με κεφαλή γουρουνιού. Δείτε το εν λόγω πρωτοσέλιδο:

Koρυφαία η "Μπάρτσα", 1ος στην Ελλάδα ο ΠΑΟΚ

Στο Top 400 που αφορά την περίοδο από 1η Δεκεμβρίου 2010 μέχρι 29 Νοεμβρίου 2011 συμπεριλαμβάνονται εφτά ελληνικοί σύλλογοι. Ξεχωρίζει ο ΠΑΟΚ στην 35η θέση, ενώ ακολουθούν ΑΕΚ (102η), Ολυμπιακός (144ος), Ολυμπιακός Βόλου (179ος), Παναθηναϊκός (208ος), Άρης (285ος) και Ατρόμητος (322ος). Καλύτερη ομάδα του πλανήτη αναδείχθηκε η Μπαρτσελόνα, ενώ έπονται Ρεάλ Μαδρίτης και Βέλεζ Σάρσφιλντ.

Αναλυτικά οι 20 κορυφαίες ομάδες του κόσμου σύμφωνα με την Διεθνή Ομοσπονδία Ποδοσφαιρικής Ιστορίας και Στατιστικής.

Κ. Χατζηδάκης: Κίνδυνος ματαίωσης των σχεδίων για τους ενεργειακούς αγωγούς

Ορατό θεωρεί τον κίνδυνο, μέσα στην κρίση, η χώρα μας να χάσει και τους ενεργειακούς αγωγούς ο βουλευτής της ΝΔ στη Β΄ Αθήνας Κωστής Χατζηδάκης. Με σχετική του ερώτηση προς τον αρμόδιο Υπουργό Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής διαπιστώνει πως ό,τι με πολύ κόπο χτίστηκε, ιδίως την περίοδο 2004-2009, με τους αγωγούς Μπουργκάς – Αλεξανδρούπολη, South Stream και ITGI κινδυνεύει να γκρεμιστεί, λόγω ασυγχώρητης αδράνειας και ερασιτεχνικών διπλωματικών χειρισμών της τελευταίας διετίας.

Αναλύοντας τα δυσάρεστα δεδομένα, ο κ. Χατζηδάκης επισημαίνει:

Φήμες αναβολής τους αυριανού ΠΣ

Φήμες της τελευταίας ώρας θέλουν να αναβάλλεται το αυριανό Πολιτικό Συμβούλιο του ΠΑΣΟΚ στο οποίο ο Γιωργάκης έχει δεσμευτεί ότι θα παρουσιάσει χρονοδιάγραμμα εκλογής νέου αρχηγού του ΠΑΣΟΚ

Καρτάλης: Ζητά διαδικασίες στο ΠΑΣΟΚ, χωρίς την υποψηφιότητα Παπανδρέου

«Περιμένω να ανοίξουν οι διαδικασίες αύριο. Aυτό πλέον απαιτεί η δημοκρατική ευαισθησία του κάθε στελέχους του κόμματος. Είμαι βέβαιος ότι ο κ. Παπανδρέου έχει εκείνη την δημοκρατική ευαισθησία ώστε να ανοίξει αύριο τις διαδικασίες για τον επόμενο πρόεδρο του κινήματος όποιος και αν είναι αυτός», δήλωσε ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Κώστας Καρτάλης στο ραδιόφωνο της ΝΕΤ, ενόψει της συνεδρίασης του Πολιτικού Συμβουλίου.

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ-ΣΟΚ: Η ΜΙΤ (ΜΥΣΤΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΟΥΡΚΙΑΣ) ΘΑ ΚΑΤΕΣΤΡΕΦΕ ΤΟ ΦΡΑΓΜΑ ΚΡΕΜΑΣΤΩΝ ΣΤΗΝ ΑΙΤ/ΝΙΑ

Πρώην στέλεχος της ΕΥΠ ο Νίκος Πελεκάσης που υπηρετούσε στο Τμήμα Προστασίας Δημόσιας Ασφάλειας της υπηρεσίας, μετά από 15 χρόνια σιωπής προβαίνει σε συγκλονιστικές αποκαλύψεις για τις τουρκικές «μαύρες» επιχειρήσεις εμρπησμού των ελληνικών δασών, αλλά προβαίνει σε αποκαλύψεις για πρώτη φορά και σε μία αποτραπείσα από την ΕΥΠ επιχείρηση της ΜΙΤ με στόχο την ανατίναξη μεγάλου υδραγωγείου που εικάζεται ότι ήταν είτε το φράγμα του Μαραθώνα είτε τα φράγματα Κρεμαστών του Αχελώου στην Αιτωολοακαρνανία, είτε του Αλιάκμονα στην Μακεδονία.

Στρατιές μηχανικών θα εκδίδουν πιστοποιητικά δια πάσα μαλακ@@ στα ακίνητα

Tου Σεραφειμ Kωνσταντινιδη
ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ

Αμέσως μετά την Πρωτοχρονιά, επανέρχεται η ρουτίνα. Μια νέα δέσμη επιβαρύνσεων στα ακίνητα. Αυτή τη φορά όμως, υπάρχει μια ανάλαφρη αίσθηση οικολογίας και διαφάνειας που ξέμεινε από την προηγούμενη κυβέρνηση, όπως και οι σαράντα υπουργοί.

Φ. Σαχινίδης: «Στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων το δίκαιο των νέων ομολόγων»... μάλλον πάλι ψέμματα λένε και η ΝΔ κάνει την πάπια

Στο ελληνικό δίκαιο το 93% των ομολόγων

«Μία από τις παραμέτρους» της διαπραγμάτευσης που βρίσκεται σε εξέλιξη για τη συμμετοχή του ιδιωτικού τομέα στη μείωση του ελληνικού δημόσιου χρέους, χαρακτηρίζει ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών, Φίλιππος Σαχινίδης, το δίκαιο που θα διέπει τα νέα ομόλογα που θα ανταλλαχθούν με τα υφιστάμενα στο πλαίσιο του PSI.

Δήμας: "Η Κυβέρνηση έχει μεγάλη κοινωνική αποδοχή"... αυτή όμως δεν είναι η μεγαλύτερη μαλακ@@ του!

Σχετικά με τις δηλώσεις στήριξης του κ. Παπούλια στην κυβέρνηση Παπαδήμου, ο κ. Δήμας δήλωσε ότι «δεν δικαιούμεθα να μην κάνουμε ό,τι περνάει από το χέρι μας για να επιτύχει αυτή η κυβέρνηση, στην οποία ο ελληνικός λαός έχει στηρίξει τις ελπίδες του». Ο υπουργός Εξωτερικών πρόσθεσε ότι η κυβέρνηση έχει την κοινοβουλευτική στήριξη 250 και πλέον βουλευτών και μεγάλη κοινωνική αποδοχή...

Αυτή όμως δεν είναι η μεγαλύτερη μαλακ@@ του κ. Αντιπροέδρου... τη μεγαλύτερη μαλακ@@ του θα σας την πούμε στις 4:00 μμ... εκεί δυστυχώς θα επιβεβαιωθεί για άλλη μια φορά ο Μητσοτάκης... για το πόσο μαλάκ@@ είναι κάποιοι

Σε αφαίρεση κύστης από την αριστερή παρειά υποβλήθηκε ο Γ. Παπανδρέου

Σε επέμβαση για την αφαίρεση κύστης στην αριστερή παρειά υποβλήθηκε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Γιώργος Παπανδρέου, όπως ανακοινώθηκε από το θεραπευτήριο «Υγεία».

Η επέμβαση έγινε με τοπική αναισθησία και το εξαιρεθέν παρασκεύασμα στάλθηκε για ιστολογική εξέταση, αναφέρεται στην ανακοίνωση, με την οποία γνωστοποιείται επίσης ότι ο κ. Παπανδρέου πήρε εξιτήριο νωρίτερα σήμερα το πρωί.

Καλύτερα πλακάκια για διαστημόπλοια με βάση αρχαιοελληνικά αγγεία;

Θα μπορούσε η τεχνογνωσία των αγγειοπλαστών της αρχαίας Ελλάδας να αξιοποιηθεί προκειμένου τα διαστημικά σκάφη να θωρακιστούν αποτελεσματικότερα από τις τεράστιες εναλλαγές θερμοκρασίας; Με αυτόν ακριβώς το στόχο, επιστήμονες από το αμερικανικό Ινστιτούτο Συντήρησης Γκέτι, το Εθνικό Ινστιτούτο Επιταχυντών του Στάνφορντ και την Aerospace Corporation, μελετούν τις χημικές ιδιότητες αρχαιοελληνικών αγγείων.

Στην κόψη του ξυραφιού οι διαπραγματεύσεις για το PSI

Στην κόψη του ξυραφιού είναι οι διαπραγματεύσεις για το PSI και τα κυριότερα «αγκάθια» είναι το ποσοστό συμμετοχής του ιδιωτικού τομέα, καθώς και το τελικό ύψος της απομείωσης που θα επιβληθεί στα ελληνικά ομόλογα, ενώ μέσω πιέσεων από τη Γερμανία και το ΔΝΤ για «κούρεμα» πάνω από 50%.


"Κούρεμα" μισθών για 280.000 υπαλλήλους του Δημοσίου

- Στο στόχαστρο οι ένστολοι, οι γιατροί του ΕΣΥ, δικαστικοί και καθηγητές ΑΕΙ-ΤΕΙ
- Έρχεται “τσεκούρι” στα επιδόματα με εντολή Τρόικας
- Δεν θα είναι οριζόντιες οι μειώσεις, λέει το υπουργείο

Στις 16 Ιανουαρίου καταφτάνουν τα στελέχη της Τρόικας και όλα δείχνουν ότι ως και τις 15 θα ακούμε καθημερινά και ένα νέο μέτρο.

Μπάχαλο οι φοροεισπρακτικοί μηχανισμοί-Κορυφή του παγόβουνου ο Καπελέρης

Βαριά "σκιά" στον τρόπο με τον οποίο λειτουργεί ο φοροεισπρακτικός μηχανισμός του  κράτους στη χώρα μας, ρίχνουν  οι έρευνες της δικαιοσύνης. Πέραν  της εμπλοκής στην υπόθεση με τα πρόστιμα στους βενζινοπώλες, που οδήγησαν στην απομάκρυνση του γενικού γραμματέος του υπουργείου Οικονομικών, κ.Γιάννη Καπελέρη, αναταραχή προκαλεί στους κύκλους του υπουργείου Οικονομικών και η έρευνα της δικαιοσύνης που συγκεντρώνει στοιχεία επειδή υπάρχουν ενδείξεις πως εφοριακοί ανεβοκατέβαζαν κατά βούληση τα πρόστιμα περαίωσης, μέχρι να πετύχουν το επιθυμητό -για τον ελεγχόμενο- ύψος και να τον πιέσουν ενδιαφερόμενο να δεχθεί συμφωνία «κάτω από το τραπέζι».

Νέοι φόβοι για αποτυχία της ανταλλαγής ομολόγων

Αμφιβολίες για την επιτυχία της ανταλλαγής ομολόγων για την μείωση του ελληνικού χρέους εκφράζει η «Wall Street Journal», υποστηρίζοντας ότι ακόμη και εάν το PSI εξελιχθεί ομαλά, ο φόβος ότι η συμφωνία δεν επαρκεί παραμένει.