13 Ιανουαρίου 2012

S & P: Μειώνουμε την αξιολόγηση της Γαλλίας σε ΑΑ...Γάλλοι στα παπάρια μας

Όπως ανακοίνωσε ο Γάλλος υπ.Οικονομικών, Μπαρουάν, η S and P μείωσε την πιστοληπτική ικανότητα της Γαλλίας σε ΑΑ αλλά αυτό δεν είναι λόγος καταστροφής, είπε χαρακτηριστικά,ενώ τόνισε ότι δεν θα ληφθούν νέα μέτρα μιας και δεν είναι δυνατόν να υπαγορεύουν οι οίκοι αξιολογησης την οικονομική πολιτική μιας χώρας σαν τη Γαλλία...

Χαρακτηριστικό του πόσο χαλαροί είναι ή τουλάχιστον θέλουν να δείχνουν οι Γάλλοι, είναι το πρωτοφανές, ότι ο Μπαρουάν ανακοίνωσε την υποβάθμιση της Γαλλίας πριν το ανακοινώσει επίσημα η S and P!!!

Γιατί κατέρρευσε το PSI-Πόλεμος Γερμανών με κερδοσκόπους γνωστής εθνικότητας

[Ξυπνήστε!!!]

Κανείς δεν θέλει να δικαιώνεται σε τέτοια γεγονότα αλλά εδώ και μέρες προβλέπαμε τα αδιέξοδα του PSI. Έγραφε για παράδειγμα χθες ο Κακοφωνίξ για την “χίμαιρα της ανταλλαγής ομολόγων”

Βίντεο: Το ΔΝΤ ζητά για την Ελλάδα χαμηλότερο επιτόκιο απ' ότι θέλουν οι τραπεζίτες και έχει συμφωνήσει η κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ!!

Κι όμως υπάρχουν μαλάκ@@ ΠΑΣΟΚοι σαν τον Ευαγγελάτο που κατακρίνουν το ΔΝΤ λέγοντας ότι "ωθεί στα άκρα τις διαπραγματεύσεις ρισκάροντας μία ελληνική χρεοκοπία" προκειμένου να δικαιολογήσουν τη προδοσία ΠΑΣΟΚ!!! Τη ίδια στιγμή Έλληνες αξιωματούχοι εκβιάζουν ψυχολογικά ότι θα χρεοκοπήσουμε αν δεν κατεβάσουμε τα βρακιά στις Τράπεζες!!! Δείτε το βίντεο:

Επιτέλους η ΝΔ λέει και κανα ΟΧΙ-Γ.Βρούτσης: Ποια φορολογικά άρθρα του πολυνομοσχεδίου καταψηφίζει η ΝΔ

Βασικά σημεία τοποθέτησης του αναπληρωτή Τομεάρχη Οικονομίας της Ν.Δ., βουλευτή Κυκλάδων, κ. Γιάννη Βρούτση, για το πολυνομοσχέδιο του Υπουργείου Οικονομικών, που συζητείται στη Βουλή των Ελλήνων:

Οι φορολογικές διατάξεις που ενσωματώνονται στο παρόν πολυνομοσχέδιο, εξακολουθούν – όπως και στους προηγούμενους 14 φορολογικούς νόμους– να είναι πρόχειρες και αποσπασματικές.

Είναι πολλά τα λεφτά για την ΚΕρατέα-Ε.Ε.: Εξοικονόμηση 72 δισ. από την διαχείριση αποβλήτων

[Όπως γράψαμε πριν από λίγο το ΣτΕ έδωσε το πράσινο φως για την κατασκευή ΧΥΤΥ στην Κερατέα... όπως βλέπετε είναι πολλά τα λεφτά για να μπορέσει μια μικρή κοινότητα να αντισταθεί...]

Μελέτη της Ευρωπαϊκής Επιτροπής που δημοσιεύθηκε σήμερα τονίζει ότι η πλήρης εφαρμογή της σχετικής με τα απόβλητα νομοθεσίας της ΕΕ θα είχε ως αποτέλεσμα την εξοικονόμηση 72 δισ. ευρώ ετησίως. Θα συνέβαλε επίσης στην αύξηση του ετήσιου κύκλου εργασιών του κλάδου διαχείρισης και ανακύκλωσης των αποβλήτων στην ΕΕ κατά 42 δισ. ευρώ και θα δημιουργούσε πάνω από 400.000 θέσεις εργασίας ως το 2020.

Χειροπέδες σε υπάλληλο της ΔΕΗ για εκβιασμό

Υπάλληλος της ΔΕΗ απαίτησε από αλλοδαπή χρηματικό ποσό προκειμένου να κάνει τα …στραβά μάτια σε παράβαση.

Ο 39χρονος υπάλληλος αξίωσε το ποσό των...

Όλο και περισσότερο αποκαλύπτεται ο προδοτικός ρόλος της Κυβέρνησης... και η ΝΔ μούγγα

Γερμανικές πηγές κάνουν λόγο ότι η ΕΕ (η οποία δεν συμμετέχει αλλά παρακολουθεί τις συνομιλίες) πιέζει για επιτόκιο κάτω από 4% για τα ομόλογα που θα δοθούν σε ανταλλαγή των παλαιών. Αντίθετα η ελληνική κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ με την μούγγα της ΝΔ, θα στείλει αντιπροσωπεία στο ΔΝΤ προκειμένου να συζητήσουν με στελέχη του το θέμα του επιτοκίου, όπως μεταδίδει ο Μ. Ιγνατίου.

Ποιος ο λόγος συζήτησης; Είναι προφανέστατο:

Συμβούλιο Εφετών: Ελεύθεροι 2 για τη Siemens... μέσα ο Εφραίμ

Περιοριστικά μέτρα και όχι προφυλάκιση των δύο κατηγορουμένων στο σκάνδαλο της Siemens Αθ. Γρεβενίτη και Γ. Αυλωνίτη αποφάσισε το συμβούλιο Εφετών Αθηνών.

Το βούλευμα του συμβουλίου λύνει τη διαφωνία της ανακρίτριας κυρίας Μαρίας Νικολακέα και του εισαγγελέα κ. Γαλ. Μπρη υπέρ της θέσης της ανακρίτριας, η οποία πρότεινε την επιβολή χρηματικής εγγύησης στους δύο, αντί της ποροφυλάκισης που είχε ζητήσει ο εισαγγελέας.

ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΔΩ !!! Ο ΓΑΠ ΗΤΑΝ ΕΡΓΟΛΑΒΟΣ?

   Από το 10' λεπτό και μετά ΠΡΟΣΕΞΤΕ τι λέει ο τύπος.
  Δεν πιστεύω και αυτός να είναι εγκάθετος συνομοσιολόγος?
   Η Ν.Δ να έκανε μια ερώτηση έτσι για το γαμώτο ρεεεεεεεε!!Τι στο διάολο ΕΡΓΟΛΑΒΟΣ ΟΙΚΟΔΟΜΩΝ ήταν ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ?

Ο ΠΑΟΚ ζήτησε από τον Σαλπιγγίδη να μείνει με μειωμένες αποδοχές

Την παραμονή του Δημήτρη Σαλπιγγίδη στον ΠΑΟΚ με μείωση αποδοχών, αποφάσισε η διοίκηση της ΠΑΕ, στη διάρκεια της συνεδρίασης του Δ.Σ. Ο ίδιος ο παίκτης κλήθηκε και παραβρέθηκε στη συνεδρίαση, μετά από πρόσκληση του Θοδωρή Ζαγοράκη.

Η κυβέρνηση στηρίζει τον αγωγό ITGI

Τη συνεπή και σταθερή στήριξη της ελληνικής κυβέρνησης στο σχέδιο ολοκλήρωσης του αγωγού ITGΙ, εξέφρασαν με κοινή δήλωσή τους οι υπουργοί Εξωτερικών και Περιβάλλοντος, Σταύρος Δήμας και Γιώργος Παπακωνσταντίνου.

Νέος αντιπρόσωπος της Ελλάδας στο ΔΝΤ ο Αθ. Κατσάμπας

Νέος αντιπρόσωπος της Ελλάδας στο Διεθνές Νομισματικό Ταμείο ορίστηκε με απόφαση του υπουργού Οικονομικών, μετά την αποχώρηση του Π. Ρουμελιώτη, ο Αθανάσιος Κατσάμπας, μέχρι πρότινος ανώτερο στέλεχος του ΔΝΤ

Χ. Φίσερ: Η Αυστρία θα βοηθήσει όσο είναι δυνατόν περισσότερο την Ελλάδα

Η Ελλάδα μπορεί να υπολογίζει στην υποστήριξη της Βιέννης, τονίζει ο Αυστριακός πρόεδρος Χάιντς Φίσερ.

Τη διαβεβαίωση ότι η Αυστρία θα κάνει από την πλευρά της ό,τι μπορεί στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Ένωσης για να βοηθήσει όσο είναι δυνατόν περισσότερο την Ελλάδα, έδωσε ο ομοσπονδιακός πρόεδρος της Αυστρίας Χάιντς Φίσερ, υποδεχόμενος στο Προεδρικό Μέγαρο στη Βιέννη, τον νέο Έλληνα πρέσβη στην Αυστρία, Θεμιστοκλή Δημίδη, ο οποίος του επέδωσε επίσημα τα διαπιστευτήρια του.

Τσοχατζόπουλος: «Πέρασα μωρε απ' τα δικαστήρια να πιώ ένα καφεδάκι με τον Εφέτη ανακριτή»


Διευκρινίσεις περί της σημερινής επίσκεψής του, νωρίτερα σήμερα, Παρασκευή, στο Εφετείο Αθηνών, παρέχει με δήλωσή του ο πρώην υπουργός Άκης Τσοχατζόπουλος.

Ειδικότερα, η δήλωση του κ. Τσοχατζόπουλου έχει ως εξής:

Στο Φανάρι τρεις μοναχοί της Ιεράς Μονής Βατοπεδίου

Επίσκεψη στο Φανάρι πραγματοποιούν τρεις μοναχοί της Ιεράς Μονής Βατοπεδίου στη σκιά της συνέχισης της προφυλάκισης του ηγούμενου Εφραίμ.

Νέα παράταση για τέλη κυκλοφορίας - πινακίδες

Παρατείνεται μέχρι και τη Δευτέρα 16 Ιανουαρίου, η προθεσμία για την καταβολή των οφειλόμενων τελών κυκλοφορίας, καθώς και για την κατάθεση πινακίδων.

Αυτό προβλέπεται σε απόφαση του αναπληρωτή υπουργού Οικονομικών Παντελή Οικονόμου, λόγω της αυξημένης προσέλευσης των πολιτών στις κατά τόπους ΔΟΥ για την προμήθεια των ειδικών σημάτων τελών κυκλοφορίας.

ΣτΕ: Απορρίφθηκαν οι προσφυγές Κερατέας – Γραμματικού για τους ΧΥΤΥ... σιγά μην έκοβαν τις δουλειές του Μπόμπολα

Απορρίφθηκαν από το Συμβούλιο της Επικρατείας οι πρόσφυγες που είχαν υποβληθεί από την Κερατέα και το Γραμματικό και αφορούσαν την παράταση των περιβαλλοντικών όρων ώς το Σεπτέμβριο του 2013.

«Επίθεση» της Μαρίν Λεπέν κατά του Κατάρ για τις επενδύσεις του σε προάστια με μουσουλμάνους

Η επικεφαλής της γαλλικής ακροδεξιάς και υποψήφια για την προεδρία της χώρας της Μαρίν Λεπέν επέκρινε σήμερα έντονα το Κατάρ, το οποίο κατηγόρησε για «μαζικές επενδύσεις» στα παρισινά προάστια όπου ζουν πολυάριθμοι μουσουλμάνοι.

Νέα ντρίπλα ΓΑΠ, δεν τσίμπησε ο Μπένυ και τώρα ο ΓΑΠ πρέπει να σκαρφιστεί κάτι άλλο

Ολοκληρώθηκε με συνοπτικές διαδικασίες η συνεδρίαση του πολιτικού συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ. Ο Πρόεδρος του κόμματος στην εισήγηση του υποστήριξε πως το PSI θα έχει ολοκληρωθεί μέσα στο πρώτο δεκαήμερο του Μαρτίου οπότε στα τέλη του ίδιου μήνα μπορούν να γίνουν οι εκλογές για την αλλαγή ηγεσίας.

Ο S&P απειλεί με υποβάθμιση την Γαλλία

Ο οίκος αξιολόγησης φέρεται να έχει πάρει απόφαση να υποβαθμίσει την γαλλική οικονομία, σύμφωνα με την γαλλική τηλεόραση.

IIF: "Καταρρεύσαν" οι διαπραγματεύσεις για το κούρεμα επειδή το ΔΝΤ ζητάει ευνοικότερους όρους για την Ελλάδα απ' ότι η Κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ!!!!

Το απόλυτο ξεβράκωμα της ελληνικής κυβέρνησης αποτελεί η ανακοίνωση του IIF για την αιφνίδια κατάρρευση των διαπραγματεύσεων από την πλευρά των τραπεζών, καθώς λέει με άλλα λόγια ότι η Κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ έχει συμφωνήσει στα αιτήματα των τραπεζών αλλά το ΔΝΤ ζητάει ευνοϊκότερους όρους για την Ελλάδα!!!

Βίντεο: ΕΚΛΕΚΤΙΚΟΣ Ο ΞΕΝΙΑΔΗΣ

Είναι και εκλεκτικός ο Ξενιάδης της ΑΕΚ:

Πάγκαλος: Εκτός από ανθρώπους μου αρέσει να βασανίζω και ζώα

Μήνυση σκέφτονται να κάνουν στον Αντιπρόεδρο της Κυβέρνησης 67 ζωοφιλικά σωματεία μιας και εκτός από εμάς βασανίζει και τα ζώα. Δείτε ας πούμε πως έχει κάνει τις γάτες του:

Οι Αμερικάνοι είχαν στείλει οκτώ φορές «μήνυμα» στον Καραμανλή!


Ανεξάρτητα από τις πολιτικές ευθύνες στην διαχείριση της πρωθυπουργικής του θητείας σε ό,τι αφορά την λειτουργία της Κυβέρνησής του και ζητήματα όπως αυτά της εσωτερικής διαφθοράς και διαπλοκής, αλλά και της φοροδιαφυγής, ο πρώην πρωθυπουργός της χώρας Κώστας Καραμανλής, τεκμηριώνεται από στοιχεία που βλέπουν το φως της δημοσιότητας αλλά και πληροφορίες αξιόπιστων πηγών που βρίσκονταν πολύ κοντά του εκείνη την περίοδο, ότι όχι μόνο υπονομεύτηκε σε θέματα εξωτερικής πολιτικής, αλλά του εστάλησαν σαφή και ξεκάθαρα απειλητικά μηνύματα, ακόμη και για την ζωή του.

Διαψεύδει η ΕΕ τις διαρροές Βενιζέλου: Δεν πήραμε χθες απόφαση για ενεργοποίηση ρήτρας συλλογικής δράσης!!!

Ρόμπα κάνει για άλλη μια φορά η ΕΕ τον Β. Βενιζέλο διαψεύδοντας τις διαρροές του πως το έτοιμο νομοσχέδιο που έχει για την ενεργοποίηση ρήτρας συλλογικής δράσης (το υποχρεωτικό κούρεμα για όλους άμα συμφωνήσει η σχετική πλεοιψηφία) έχει την έγκριση του Eurogroup Working Group, όπως γράφουν τα ΝΕΑ επικαλούμενα πηγές του ΥΠΟΙΚ!!!  Αντίθετα η ΕΕ στέλνει αυστηρή προειδοποίηση ότι το κούρεμα πρέπει να είναι εθελοντικό.

Διαβάστε την είδηση:

Από τα κρυφά σχολειά στα κρυφά μπαρ

Όπως ξέρουμε η ιστορία ξαναγράφεται!

Όπως μας έχουν ενημερώσει ποικιλοτρόπως μεγάλοι παντογνώστες της Ιστορίας σαν την Ρεπούση (με μουστάκι ή χωρίς) τον Αλαφούζο και τον (“ξύλο και καράτε στον..”) Άρη Πορτοσάλτε, η δήθεν σφαγή της Σμύρνης ήταν “συνωστισμός”, το 1821 ήταν ένας κατασκευασμένος μύθος, κρυφά σχολειά δεν υπήρξαν ποτέ.

Έτσι, ο ιστορικός του μέλλοντος στη χώρα του Λαμπρακιστάν, δεν θα αναφέρεται πια στα μπανάλ “Κρυφά σχολειά” αλλά στα “Κρυφά bar”. Ο όρος φυσικά θα αναφέρεται στις μυστικές μαζώξεις που θα αναγκαστούν οσονούπω να κάνουν οι δοσίλογοι Πασόκοι βουλευτές, αφού κάθε προσπάθεια να μαζευτούν σε φανερούς χώρους, φέρνει γιαούρτια, αυγά, ντομάτες και φάπες.

Τελευταίο θύμα του θεσμού “φανερού μπαρ” που αργοπεθαίνει, ο ιδιοκτήτης του μπαρ CUE στο Παγκράτι που σε μια ριψοκίνδυνη και ηρωική (και λίγο ηλίθια ομολογουμένως) απόφασή του δέχτηκε να φιλοξενήσει είκοσι φωτεινά πολιτικά μυαλά, (σαν την Άρια Αγάτσα και το Helena Panaritis) με θέμα της συζήτησης το μέλλον της Χούντας.

Όπως ήταν αναμενόμενο, πολύ γρήγορα το μπαρ CUE έγινε σαν την Κεντρική Λαχαναγορά και μάλιστα σαν το απόγευμα του Σαββάτου, πριν επέμβουν τα καθαριστικά του Δήμου.

Γίνεται σαφές οτι όλο και λιγότεροι ιδιοκτήτες γνωστών μπαρ θα ρισκάρουν στο εξής να φιλοξενούν τέτοιου είδους συναντήσεις, με αποτέλεσμα οι άμοιροι δοσίλογοι να αναγκαστούν να μαζεύονται σε μυστικά μπαρ όπου θα μπορούν να απολαμβάνουν τα Single Malts 25 ετών, χωρίς τον φόβο των οπωροκηπευτικών και της ροχάλας.

amantomatimou.wordpress.com

Τα 10 καλύτερα του ΓΑΠ

Δεν ξέρω για σας αλλά εμείς, μετά από δύο χρόνια με τον ΓΑΠ, σιγουρευτήκαμε για 10 (τουλάχιστον) στοιχεία που διαθέτει ο μεγάλος άνθρωπος - Ηγέτης και σας τα παρουσιάζουμε:

Ροντούλης: Ο υφυπουργός που πάταξε τη φιλοζωία...



Αν έχετε περισσότερα από δύο ζώα είστε ύποπτοι παράνομου εμπορίου. Αυτή είναι η ανησυχία που εκφράζεται έντονα τις τελευταίες ημέρες στα πηγαδάκια της Βουλής και όχι το πώς θα βγει η χώρα από την οικονομική κρίση. Την ώρα αυτή βρίσκονται σε τελική ευθεία οι διαπραγματεύσεις για το περιβόητο νομοσχέδιο για τα ζώα συντροφιάς.

Δεν θα είναι υποψήφιος με την ΝΔ ο Π. Καμμένος... μιας και η ΝΔ θα υπογράψει τη νέα δανειακή σύμβαση

Την απόφασή του να μην είναι υποψήφιος με τη ΝΔ, αν υπογράψει τη νέα δανειακή σύμβαση, ανακοίνωσε ο βουλευτής Πάνος Καμμένος, μιλώντας στο ραδιοσταθμό Real.

«Άλλαξε στάση η ΝΔ και μάλιστα οβιδιακά, όταν αποφάσισε να στηρίξει τον κ. Παπαδήμο. Δηλαδή, τον κ. Παπακωνσταντίνου που αλλοίωσε τα στοιχεία. Δηλαδή, την απόφαση του υπουργείου 'Αμυνας, που πάει να πληρώσει τα υποβρύχια και ας λέει άλλα ο Αβραμόπουλος», τόνισε ο ανεξάρτητος βουλευτής.

Πολιτικό Συμβούλιο: «Ανοίγει τα χαρτιά» του ο Γ. Παπανδρέου (λέμε τώρα...)

Σε λίγο ξεκινάει η κρίσιμη συνεδρίαση του Πολιτικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ, όπου ο κ. Παπανδρέου αναμένεται να ανακοινώσει το χρονοδιάγραμμα των εσωκομματικών εξελίξεων για την προεδρία του κόμματος.

Απορρίφθηκε το αίτημα αποφυλάκισης για Μπέο, Τσακογιάννη

Απορρίφθηκε εκ νέου η αίτηση αποφυλάκισης του πρώην μεγαλομετόχου του Ολυμπιακού Βόλου Αχιλλέα Μπέου, του πρώην προέδρου της Ηλιούπολης Γιώργου Τσακογιάννη και του μπουκμέικερ Βασίλη Καρακούλια, οι οποίοι έχουν κριθεί προφυλακιστέοι για την εμπλοκή τους στην υπόθεση των «στημένων» στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Βίντεο: Παρολίγο ξύλο στην Κίνα επειδή δεν ξεκίνησε η πώληση του iphone... βιάζονται ποιος θα το αντιγράψει πρώτος

Δείτε το:

Αυτό θα πει δημόσιο-ΕΡΤ : Και απεργοί και αμειβόμενοι

Εδώ και αρκετές εβδομάδες η ΕΡΤ υπολειτουργεί εξ αιτίας των αλλεπάλληλων απεργιακών κινητοποιήσεων στις οποίες καταφεύγουν οι εργαζόμενοι διαμαρτυρόμενοι για μια σειρά ζητημάτων – από τις μειώσεις μισθών, μέχρι την εξαίρεση των δημοσιογράφων από το ενιαίο μισθολόγιο. Όμως το γεγονός ότι η πλειοψηφία των εργαζομένων συνεχίζει να αμείβεται κανονικά τις ημέρες της απεργίας είναι πραγματικά πρωτάκουστο.

Die Welt: Τέσσερα σενάρια για την Ελλάδα

Η εφημερίδα Die Welt παραθέτει «Τέσσερα σενάρια για την Ελλάδα», επιχειρώντας κάποιες εκτιμήσεις για την εξέλιξη της ελληνικής κρίσης χρέους. «Σενάριο ένα: Η Αθήνα θα λάβει περισσότερη βοήθεια από τα υπόλοιπα μέλη της ΕΕ. Αρχικά κάτι τέτοιο έμοιαζε αδιανόητο. Όταν αποφασίστηκε πέρυσι το δεύτερο πακέτο βοήθειας για την Ελλάδα, οι επικεφαλής των ευρωπαϊκών κυβερνήσεων συμφώνησαν με το ΔΝΤ και τον χρηματοπιστωτικό τομέα στην παροχή γιγάντιας βοήθειας (…). Στο μεταξύ είναι σαφές ότι δεν επαρκεί. Όποιος δεν θέλει να χρεοκοπήσει η Αθήνα, θα μπορούσε να εξασφαλίσει στη χώρα μεγαλύτερη βοήθεια».

Κάθε μέρα 500 άνεργοι το Δεκέμβριο... επίσημα, γιατί ανεπίσημα...

Στους 730.621 αυξήθηκαν τον περασμένο Δεκέμβριο οι εγγεγραμμένοι άνεργοι, σύμφωνα με τα στοιχεία που ανακοίνωσε την Παρασκευή ο ΟΑΕΔ.

Ο αριθμός των ανέργων αυξήθηκε κατά 14.928 άτομα (+2,09%) έναντι του Νοεμβρίου και κατά 77.069 άτομα (+11,79%) σε σύγκριση με τον Δεκέμβριο του 2010.

Επιστολή Μητροπολίτη Πειραιώς Σεραφείμ προς Παπαδήμο για ναρκωτικά, πολυπολιτισμικότητα και ομοφυλοφιλία

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ

᾿Αριθμ. Πρωτ. 53 ᾿Εν Πειραιεῖ τῇ 12ῃ Ἰανουαρίου 2012

Πρός τόν
Ἐξοχώτατον Κύριον Λουκᾶν Παπαδῆμον,Πρόεδρον τῆς Κυβερνήσεως
Μέγαρον Μαξίμου, Εἰς ΑΘΗΝΑΣ

Ἐξοχώτατε Κύριε Πρόεδρε,

Βίντεο: Άγριο μπινελίκι στην Τσόνογλου του ΠΑΣΟΚ... "πατσαβούρα" ήταν το λιγότερο που άκουσε

Δειτε το:

Αρχιεπίσκοπος Κύπρου: «Eύχομαι να δικαιωθεί και να αποφυλακιστεί ο Εφραίμ»

Την ευχή να δικαιωθεί σύντομα και να αποφυλακιστεί έκανε για τον ηγούμενο Εφραίμ ο αρχιεπίσκοπος Κύπρου.

Ωραίος ο εβραίος Πρόεδρος, Πέρες: "Δεν ξέρω αν σκοτώσαμε τον ιρανό επιστήμονα"!!!

Ο πρόεδρος του Ισραήλ Σιμόν Πέρες δήλωσε σήμερα ότι δεν γνωρίζει εάν υπάρχει ανάμιξη της χώρας του στην δολοφονία ενός ιρανού πυρηνικού επιστήμονα στην Τεχεράνη, σε μια ανακοίνωσή του που επικαλέστηκε σήμερα το αμερικανικό τηλεοπτικό δίκτυο CNN.

Σοκάρει το βίντεο με ληστεία φαρμακείου στη Θεσσαλονίκη! Δείτε το!

Η ληστεία που σημειώθηκε σε εφημερεύον φαρμακείο στο κέντρο της Θεσσαλονίκης το βράδυ της Τετάρτης, λίγο μετά τα μεσάνυχτα, καταγράφηκε στην κάμερα και αποτυπώνει το κίνδυνο που διατρέχουν τα φαρμακεία και οι υπάλληλοί τους.

Τούρκος εισαγγελέας ζητάει 22 χρόνια φυλακή για τη Sarah Ferguson... κι οι Άγγλοι του είπαν: Πάρε τα τρία μας...

Με φυλάκιση 22 ετών σε τουρκική φυλακή απειλείται η Sarah Ferguson, πρώην σύζυγος του πρίγκιπα Αndrew και Δούκισσα του Γιορκ. Κατηγορείται από τις Αρχές ότι το 2008 που εργαζόταν στο ITV εισήλθε στη χώρα και χωρίς νόμιμη άδεια μπήκε σε ορφανοτροφείο και κατέγραψε κρυφά σκηνές με παιδιά.

Θύμα απάτης η Μενεγάκη!

Θύμα απάτης έπεσε η Ελένη Μενεγάκη κατά την διάρκεια των εορτών όταν εμφανίστηκε μια γυναίκα ως γνωστή της παρουσιάστριας.

Eμείς ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ το Εθνικό Συμβούλιο του ΠΑΣΟΚ!

Το κόμμα θα καλύψει τα έξοδα μετακίνησης και διαμονής δεκάδων μελών του που έρχονται από την επαρχία για να συμμετάχουν στις εργασίες του Εθνικού Συμβουλίου που θα γίνει το Σαββατοκύριακο σε γνωστό ξενοδοχείο της Αθήνας. Φαινεται πως κάποιοι δε βάζουν μυαλό με τίποτα ή αποδεικνύουν πως δεν αντιλαμβάνονται τι πραγματικά συμβαίνει στην κοινωνία.

Μόνο εμείς είμαστε μέσα στα σκατ@: Μετά την Ισπανία και η Ιταλία δανείστηκε με μειωμένο επιτόκιο

Με σημαντικά μειωμένο επιτόκιο, στο 4,83% από 5,62% την προηγούμενη φορά, η Ιταλία άντλησε 4,75 δις ευρώ.

Η Ιταλία επιστρέφει θεαματικά.

Βροχή τα τελεσίγραφα για το PSI... αλλά εμείς έχουμε το όπλο στο τραπέζι!

Της Ζέζας Ζήκου
ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ

Εκείνο που κυριολεκτικά με σκοτώνει είναι η συνεχής μεγαλόφωνη δήλωση του Βενιζέλου και η επανάληψή της από τον Σαχινίδη (ξέρετε αυτόν που είχε τη συνήθεια να «μπουκάρει» με τον Φωτόπουλο στις συνελεύσεις της ΔΕΗ) ότι το «κούρεμα» των ελληνικών ομολόγων που ονομάστηκε PSI θα έχει ταχεία και αίσια έκβαση!

Γνωστά καφριλίκια Ολυμπιακού: Χειραψία με Πάντελιτς και μετά... σφαλιάρες καταγγέλλει ο Βασιλείου

Καταγγελία για ξυλοδαρμό έξω από τα αποδυτήρια του Ολυμπιακού στο Καραϊσκάκη, έκανε ο αρχηγός του Θρασύβουλου, Νίκος Βασιλείου που την Τετάρτη αντιμετώπισε τους «ερυθρόλευκους» στο φαληρικό γήπεδο για τη φάση των «16» του Κυπέλλου Ελλάδας.

Πρόκληση ΓΑΠ: Παραιτήθηκε και καπάκι διόρισε τον Θέο, εκτός τη ΔΕΗ και στη Βουλή!

Το μέγα ηθικό και πολιτικό ζήτημα για τον πρώην πρωθυπουργό και πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ κ. Γιώργο Παπανδρέου με επίκεντρο τον υπάκουο “κηπουρό” κ. Κώστα Θέο γίνεται ακόμη μεγαλύτερο.

Καλά κρασιά: Εκλογές τον Οκτώβριο του 2013 προτείνουν 7 υπουργοί...

Συγκεκριμένα, οι αναπληρωτές υπουργοί Φίλιππος Σαχινίδης και Σωκράτης Ξυνίδης και οι υφυπουργοί Θάνος Μωραϊτης, Γιάννης Δριβελέγκας, Γιώργος Πεταλωτής, Μανώλης Όθωνας και Μάρκος Μπόλαρης, προτείνουν το πάγωμα όλων των διαδικασιών, προκειμένου να δοθεί το βάρος στην προσπάθεια της κυβέρνησης Παπαδήμου, η οποία πρέπει να έχει το χρόνο, ακόμη και μέχρι τις εκλογές του 2013.

Υπαινίσσονται επίσης ότι αν υπάρξει πρόβλημα στην κυβέρνηση συνεργασίας, να αναλάβει το ΠΑΣΟΚ να στηρίξει μόνο του την κυβέρνηση Παπαδήμου.

Αναφορικά με τη διαδοχή στο ΠΑΣΟΚ, προτείνουν εκλογή νέου αρχηγού μετά την ολοκλήρωση του PSI και της δανειακής σύμβασης και αφού δοθεί επαρκής χρόνος για να γίνει ουσιαστικός και ειλικρινής διάλογος για το μέλλον και τη φυσιογνωμία της παράταξης.
Ολόκληρο το κείμενο της παρέμβασης έχει ως εξής:

ΓΙΑ ΤΗ ΣΤΑΘΕΡΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΠΟΡΕΙΑΣ…

Σήμερα, η χώρα βιώνει τις συνέπειες των στρεβλώσεων στη δομή του πολιτικού και διοικητικού συστήματος και ενός σαθρού παραγωγικού προτύπου. Εδώ και δύο χρόνια γίνεται μια μεγάλη προσπάθεια για  την αντιμετώπιση των συνεπειών της αδιέξοδης  αυτής πορείας, που συσσώρευσε ένα τεράστιο δημόσιο χρέος, δημιουργώντας  ελλείμματα για πολλές δεκαετίες. Προσπάθεια που γίνεται δυσχερέστερη, αφού ο δημόσιος τομέας σε καίριες και  κρίσιμες λειτουργίες του, εμφανίζει χαρακτηριστικά λειτουργίας «μη κράτους». 

Το κεντρικό πολιτικό προσωπικό που έχει ιστορικές ευθύνες για την κατάρρευση, ανασκουμπώνεται και ισχυρίζεται ότι έχει ξανά τη λύση στα διογκωμένα προβλήματα που το ίδιο προκάλεσε. Την ίδια στιγμή  οι πολίτες, που υφίστανται μεγάλες θυσίες, οι οποίες δεν πρέπει να πάνε χαμένες, απορημένοι διαπιστώνουν ότι ελάχιστοι ασχολούνται με το μείζον πρόβλημα της χώρας που είναι το έλλειμμα πολιτικής, το έλλειμμα κατεύθυνσης για το αύριο.

Γι’ αυτό θεωρούμε ότι στην παρούσα φάση είναι ανάγκη η χώρα να προχωρήσει με την Κυβέρνηση Παπαδήμου και μετά την υπογραφή της νέας δανειακής σύμβασης στην υλοποίηση των αναγκαίων διαρθρωτικών αλλαγών για να  μπει  η χώρα σε πορεία ανάκαμψης. Στην πορεία αυτή ρόλο θεματοφύλακα μπορεί και έχει χρέος να επιτελέσει η Κοινοβουλευτική Ομάδα του Πανελλήνιου Σοσιαλιστικού Κινήματος, αποτρέποντας τις μικροκομματικές στρατηγικές. Έχοντας ως ορίζοντα ακόμη και τον Οκτώβριο του 2013, εφόσον χρειαστεί. Ο Πρωθυπουργός έχει το αναφαίρετο συνταγματικό δικαίωμα να προβεί σε όλες τις ενέργειες που προβλέπονται από την άσκηση των καθηκόντων του, φυσικά και σε ανασχηματισμό.

Η ψυχραιμία είναι η κύρια προϋπόθεση για την σταθερότητα της πορείας της χώρας. Πιστεύουμε πως όποιοι επιμένουν στην επίσπευση οποιουδήποτε είδους εκλογικής διαδικασίας αυτή τη στιγμή, προτάσσουν τις προσωπικές τους αγωνίες και στρατηγικές, πάνω από τα συμφέροντα του τόπου.

Η διαδικασία εκλογής Προέδρου του ΠΑΣΟΚ πρέπει να ξεκινήσει μετά την υπογραφή της νέας δανειακής σύμβασης και την εξασφάλιση των χρηματοδοτικών αναγκών της χώρας, σύμφωνα με τα όσα προβλέπονται στο καταστατικό του Κινήματος, χωρίς διευθετήσεις, οι οποίες ναρκοθετούν το μέλλον της παράταξης. Απαραίτητη προϋπόθεση να προηγηθεί, σε επαρκές χρονικό περιθώριο, ένας ευρύς, ειλικρινής, επώδυνος, δημοκρατικός διάλογος για την Πολιτική, την πορεία της χώρας και της Δημοκρατικής Παράταξης.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΔΡΙΒΕΛΕΓΚΑΣ
ΜΑΡΚΟΣ ΜΠΟΛΑΡΗΣ
ΘΑΝΟΣ ΜΩΡΑΙΤΗΣ
ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΞΥΝΙΔΗΣ
ΜΑΝΩΛΗΣ ΟΘΩΝΑΣ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΕΤΑΛΩΤΗΣ
ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΣΑΧΙΝΙΔΗΣ

Λ. Παπαδήμος: Ανοικτό το θέμα κατάργησης 13-14ου μισθού αλλά άσχετο με την τρόικα

Αποσυνέδεσε την κατάργηση του 13ου και 14ου μισθού από τις επιταγές της τρόικα ο Λουκάς Παπαδήμος πριν από λίγο στη Βουλή, παραδεχόμενος ουσιαστικά ότι δεν έχει τεθεί, έτσι όπως τουλάχιστον παρουσιάζεται, το θέμα από την τρόικα. Ωστόσο άφησε ανοιχτό το θέμα της κατάργησης για να μην πούμε ότι  συμφώνησε με την κατάργηση!

Η πρώτη νίκη Ελλάδας-Ιταλίας-Ισπανίας;

[Το γράψαμε και χθες: Θα είμαστε για άλλη μια φορά μαλάκ@@ αν δεχθούμε το εμπάργκο στο ΙΡΑΝ χωρίς να αποκομίσουμε οφέλη]

Και μόνο η φήμη ότι οι τρεις χώρες της Ένωσης που έχουν πληγεί περισσότερο από την κρίση καταφέρνουν προς το παρόν τουλάχιστον να καθυστερούν την επιβολή εμπάργκο στο Ιραν για τουλάχιστον τρεις μήνες είναι μια νίκη του Νότου απέναντι στις απαιτήσεις και τα παιχνίδια του Βορρά.

Έχει και τα πλεονεκτήματά της η κρίση: Αλβανοί εργάτες εγκαταλείπουν την Ελλάδα

Οι αλβανοί εργάτες εγκαταλείπουν την Ελλάδα της κρίσης είναι το θέμα ρεπορτάζ του περιοδικού Economist που περιγράφει το κύμα επιστροφής των οικονομικών μεταναστών στην πατρίδα τους.

Έτοιμη η τροπολογία για τις ρήτρες συλλογικής δράσης και την επιλεκτική χρεοκοπία

Τη νομοθετική διάταξη που θα δεσμεύει την καταστατική μειοψηφία των πιστωτών της Ελλάδας να αποδεχθεί τους όρους που θα συμφωνήσει η πλειοψηφία των ομολογιούχων θα καταθέσει σήμερα ή το αργότερο τη Δευτέρα στη Βουλή το υπουργείο Οικονομικών.

Τα hedge funds κάνουν τη δουλειά τους... εμείς τι κάνουμε;

Η έκκληση του  επικεφαλής του IIF Τσαρλς Νταλάρα να επισπευσθούν οι διαδικασίες για την οριστικοποίηση της συμφωνίας για το «κούρεμα» του ελληνικού χρέους, όπως και η επωδός των δηλώσεών του προς το αμερικανικό πρακτορείο Dow Jones Newswires περί «έλλειψη μιας ξεκάθαρης διαδικασίας» για την ολοκλήρωση των συνεχιζόμενων διαπραγματεύσεων, προκάλεσαν εύλογες απορίες για το τι ακριβώς συμβαίνει.

Δημήτρης Πόποβιτς: Το μεγαλύτερο ταλέντο του ΠΑΟΚ

Ξεκινώντας την καριέρα του από 5 χρονών, σίγουρα δε θα φανταζόταν ότι θα έρθει η στιγμή που θα υπογράψει το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ.

Ο λόγος για τον Δημήτρη Πόποβιτς, ο οποίος την Πέμπτη (12/1) έγινε επαγγελματίας, υπογράφοντας τριετές συμβόλαιο (μέχρι Δεκέμβρη 2014) με τους "ασπρόμαυρους".

Διαβάστε την πορεία του νεαρού παίκτη μέχρι σήμερα (12/1) που λίγο πριν κλείσει τα 17 του είναι πλέον παίκτης της πρώτης ομάδας του ΠΑΟΚ.

Συμφωνία με τους ιδιώτες για το ελληνικό χρέος βλέπει η Societe Generale

Μια συμφωνία με ιδιώτες πιστωτές για την εθελοντική παραγραφή τουλάχιστον της μισής αξίας των ελληνικών κρατικών ομολόγων έχει πιθανότητες να επιτευχθεί μέσα στις ερχόμενες ημέρες, δήλωσε προς την εφημερίδα «Les Echos» ο επικεφαλής της γαλλικής τράπεζας Societe Generale.

Αρχισαν οι διακοπές ρεύματος για όσους δεν πλήρωσαν

Εληξε για χιλιάδες καταναλωτές η προθεσμία των 80 ημερών που είχαν από την έκδοση του λογαριασμού της ΔΕΗ για να πληρώσουν το ειδικό τέλος ακινήτων, ή αλλιώς το χαράτσι, κι έτσι η εταιρεία χρησιμοποιώντας είτε συνεργεία της επιχείρησης είτε ιδιώτες εργολάβους ξεκινά να κόβει το ρεύμα σε όσους δεν «κατέβαλαν το τίμημα». Έτσι από σήμερα, θα μπορούν να ξεκινήσουν οι διακοπές ρεύματος στους καταναλωτές που μέχρι σήμερα δεν πλήρωσαν.

Αν.Σαμαράς: «Μασάζ» στην τρόικα και αποδόμηση των δελφίνων

«Κλείνει το μάτι» στην τρόικα ο Πρόεδρος της ΝΔ με το «ναι» επί της αρχής στο Πολυνομοσχέδιο Βενιζέλου. Στρατηγική κατά των δελφίνων του ΠΑΣΟΚ από τη Λ. Συγγρού που βλέπει τους κορυφαίους του Παπανδρέου να αποποιούνται το μνημόνιο.
Το επί της αρχής «ναι» στο Πολυνομοσχέδιο του Ευάγγελου Βενιζέλου ήταν το αποτέλεσμα συνεχών συσκέψεων που έγιναν τις τελευταίες ημέρες στη Λ. Συγγρού και στη Βουλή καθώς στο στρατόπεδο της αξιωματικής αντιπολίτευσης αναγνωρίζουν πως πρόκειται για μία κίνηση «υψηλού ρίσκου» αφού η ΝΔ κινδυνεύει να κατηγορηθεί ότι με τη δική της ψήφο «μπαλώνει» μέρος των παραλείψεων και των λαθών της προηγούμενης περιόδου.

Ο προβληματισμός αυτός αναπτύχθηκε έντονα τις τελευταίες ημέρες και μεταξύ των συνεργατών του κ. Σαμαρά και όπως αποφασίστηκε η στρατηγική που θα ακολουθήσει η ΝΔ στη Βουλή δεν θα έχει μόνο «κόκκινες γραμμές» και προτάσεις για τροποποίηση αλλά θα συνοδεύεται από μία μακρά επιχειρηματολογία εναντίον των προσώπων που διαχειρίστηκαν και διαχειρίζονται τα λεγόμενα «μνημονιακά υπουργεία» αλλά κυρίως τους τρεις βασικούς δελφίνους του ΠΑΣΟΚ: Ευάγγελο Βενιζέλο, Ανδρέα Λοβέρδο και Μιχάλη Χρυσοχοϊδη.

Επί της ουσίας πρόκειται για μία ακόμη κίνηση που γίνεται κυρίως προς την τρόικα και όχι προς την κυβέρνηση Παπαδήμου προκειμένου ο κ. Σαμαράς να καθίσει στο τραπέζι των συζητήσεων (εκκρεμεί το θέμα των επικουρικών) έχοντας στα χέρια του τόσο το «ναι» στην απελευθέρωση των μεταφορών όσο και την ψήφο στο Πολυνομοσχέδιο έστω και με σοβαρούς αστερίσκους για μία σειρά από συγκεκριμένες διατάξεις.

Ταυτόχρονα όμως ο κ. Σαμαράς, ο οποίος έχει να αντιμετωπίσει την αφόρητη πίεση από τους «γαλάζιους» συνδικαλιστές της ΔΑΚΕ αλλά και μεγάλες γκρίνιες στη βάση του κόμματος, επιχειρεί σταδιακά να αποδομήσει τους τρεις βασικούς διεκδικητές για την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ καθώς στο επιτελείο του εκτιμούν πως βρίσκεται σε εξέλιξη μία κοινή προσπάθεια των κορυφαίων της κυβέρνησης Παπανδρέου να «μηδενίσουν το κοντέρ» πριν από την έναρξη της μάχης για τη διαδοχή:

- Ο Αντ. Σαμαράς συναντάται με εκπροσώπους των Ιατρικών Συλλόγων και στις δηλώσεις του αφήνει αιχμές για τις ελλείψεις στα νοσοκομεία κάνοντας λόγο για «τεράστιες ευθύνες της αρμόδιας πολιτικής ηγεσίας».

- Ο Γ. Μιχελάκης επιτίθεται στον Μ. Χρυσοχοϊδη: Για τις δηλώσεις ότι «η κυβέρνηση Παπανδρέου κατέρρευσε υπό το βάρος της αποτυχίας της». Και για την απόφασή του να καταργήσει τη Γενική Γραμματεία Μακεδονίας – Θράκης και τη Γενική Γραμματεία Αιγαίου και νησιωτικής πολιτικής.

- Ο Χρ. Σταϊκούρας, μιλά για «απόκλιση στους στόχους του προϋπολογισμού» παρά τις πρόσθετες έκτακτες εισφορές που επιβλήθηκαν τους 3 τελευταίους μήνες σε νοικοκυριά και επιχειρήσεις.

- Ο Αρ. Σπηλιωτόπουλος «στοχεύει» την Α. Διαμαντοπούλου: «Φαρσοκωμωδία χωρίς τέλος για τα σχολικά βιβλία» δηλώνει με αφορμή τα 2 εκατ. ευρώ που δίνει το υπουργείο Εσωτερικών σε 159 δήμους για τις...φωτοτυπίες. 
 
Σταθόπουλος Σωτήρης
real.gr 

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΣΕΡΑΦΕΙΜ ΣΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΑΥΓΗ

Επιστολή στην εφημερίδα ΑΥΓΗ έστειλε ο Μητροπολίτης Πειραιώς Σεραφείμ απαντώντας σε σχόλιο που τον επέκρινε για την πρόσφατη πρωτοβουλία του να προσφύγει ενώπιον του Ανωτάτου Ακυρωτικού Δικαστηρίου κατά του νόμου που προβλέπει την ανέγερση Ισλαμικού Τεμένους στην Αθήνα.

Η επιστολή του Μητροπολίτη Πειραιώς προς την ΑΥΓΗ:

Αξιότιμε κύριε διευθυντά,

Έφυγαν τα γαιδούρια του ΠΑΣΟΚ και άφησαν συντρίμια

'Όσοι από εδώ και πέρα φιλοξενούν ΠΑΣΟΚους βουλευτές στα μαγαζιά τους, ας έχουν υπόψη τους το παρακάτω:

Γ ΚΑΡΑΣΜΑΝΗΣ (ΓΡΑΜ. ΑΓΡΟΤΙΚΟΥ ΝΔ) ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΕΙΝΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΑΓΡΟΤΩΝ

O Επικεφαλής της Γραμματείας Αγροτικού της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Πέλλας, κ. Γιώργος Καρασμάνης, κατέθεσε σήμερα Επερώτηση στη Βουλή, την οποία προσυπογράφουν 52 βουλευτές του κόμματος, αναφορικά με τη δεινή οικονομική κατάσταση στην οποία έχουν περιέλθει γεωργοί και κτηνοτρόφοι από τη μείωση του εισοδήματός τους, τις αυξήσεις στο κόστος παραγωγής, τις χαμηλές τιμές των προϊόντων τους, τις ανεπίτρεπτες καθυστερήσεις στην καταβολή αποζημιώσεων και ενισχύσεων, την επιβολή αλλεπάλληλων φόρων, τελών και «χαρατσιών» και την παντελή απουσία μέτρων στήριξης του αγροτικού τομέα.

Tζαμιά και μιναρέδες στην Θράκη μας με χορηγό την ...Τουρκία

Το χωριουδάκι λέγεται Άλμα ,βρίσκεται στη Ξάνθη και κατοικείται από 300 Πομάκους. Σ΄αυτό το χωριό δείτε τι χτίζεται,σύμφωνα με όσα γράφει η πολύ καλή εφημερίδα της Θράκης ο Αντιφωνητής!

Αὐτό τό τεράστιο τζαµί!

“Αὐτή ἦταν ἡ ἀνάγκη τῶν κατοίκων, ὑποτίθεται, καί µάζεψαν χρήµατα γιά νά τό χτίσουν!

ΧΑΡΡΥ ΚΛΥΝΝ: ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΤΕ ΟΙ ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΟΙ ΚΥΡΙΕ ΜΙΧΕΛΑΚΗ

Γ. Μιχελάκης: «Ο κ. Παπακωνσταντίνου, με σημερινές δηλώσεις του, εμφανίζεται αμετανόητος για όσα διέπραξαν οι κυβερνήσεις Παπανδρέου. Ενώ όλες οι εκτιμήσεις τους διαψεύστηκαν, ενώ οι ίδιοι ομολογούν πως ουδέποτε διαπραγματεύτηκαν, ενώ επιβεβαιώνεται πως ήταν λάθος η συνταγή που ακολούθησαν, ο ίδιος επιμένει στο λάθος. Και περιορίζεται σε υπονοούμενα για την αναποτελεσματικότητα συναδέλφων του»

Δεν αφήνετε τα σάπια εκεί στη ΝΔ; Έλεος ρε άνθρωποι του Θεού, δεν είμαστε τόσο κάφροι όσο μας θεωρείτε.