18 Φεβρουαρίου 2012

Β. Σόιμπλε: Συμπονώ τους Ελληνες πολίτες

Μεγάλη εκτίμηση και συμπόνια εκφράζει προς τον ελληνικό λαό ο Γερμανός υπουργός Οικονομικών Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, τονίζοντας ότι η συντριπτική πλειοψηφία όσων πλήττονται από τα μέτρα λιτότητας δεν έχει σχέση με τη βραδύτητα των μεταρρυθμίσεων.

Από 8 έως 11 Μαρτίου η διαδικασία ανταλλαγής των ελληνικών ομολόγων

Από την Πέμπτη 8 Μαρτίου έως την Κυριακή 11 Μαρτίου θα διαρκέσει η διαδικασία ανταλλαγής των ελληνικών ομολόγων (PSI), συμφωνήθηκε το Σάββατο στο έκτακτο Υπουργικό Συμβούλιο, όπως μετέδωσε το Reuters.

Ναι ήταν ο Ροναλντίνιο αυτός που αυτοϊκανοποιόταν στο βίντεο

Ναι ήταν ο Ροναλντίνιο!Θυμάστε το βίντεο που είχε αναρτηθεί για λίγες ώρες στο διαδίκτυο και έδειχνε τον Ροναλντίνο να... περνάει καλά και μόνος του;

Ναι αυτό που είχε προκαλέσει ποικίλα σχόλια για τον Βραζιλιάνο σούπερ-σταρ και –φυσικά- την έντονη αντίδρασή του, υποστηρίζοντας ότι δεν πρόκειται για πραγματικό βίντεο αλλά για «προϊόν» hacker!

11 ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟ ΤΖΩΡΤΖΑΚΗ


TZWRTZAKIS
 Λεφτά υπάρχουν βροντοφώναζε ο ανίκανος Τζέφρι και μάλλον δίκιο είχε… λεφτά υπάρχουν αλλά για λίγους…αλλιώς πως να εξηγήσει κανείς τους 11 συμβουλους που έχει στο γραφείο του ο εξαφανισμένος και ανύπαρκτος υφυπουργός ηλεκτρονικής διακυβέρνησης- ναι υπάρχει και τέτοιο υπουργείο- Παντελής Τζωρτζάκης…


Και η μεγάλη πλάκα είναι ότι οι 4 είναι απλά απόφοιτοι λυκείου!

Δείτε τα ΦΕΚ στο http://olympia.gr/

Κυριακάτικες εφημερίδες

Δείτε τα αυριανά πρωτοσέλιδα

Τις 91 σερί νίκες έφτασε ο Αθηναϊκός και μπήκε στο βιβλίο με τα ρεκόρ Guinness

Ο Αθηναϊκός πέρασε νικηφόρα με 82-61 από την έδρα του Κρόνου Αγίου Δημητρίου και κατέκτησε μια θέση στα ρεκόρ Guinness! Η ομάδα του Γιώργου Ζευγώλη, η οποία πρόσφατα έγραψε «χρυσή σελίδα» στην Ιστορία του ελληνικού αθλητισμού, όταν συμπλήρωσε τις 81 σερί νίκες και κατέρριψε το ρεκόρ...

Καραμανλής: “αναγκαία η ψήφιση της δανειακής για εθνικούς λόγους”

Την ανάγκη της άμεσης προσφυγής στις κάλπες για να κυβερνηθεί επιτέλους η χώρα επισημαίνει σε όλους τους συνομιλητές του ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής. Η άποψή του είναι ότι χρειάζεται μια νέα κυβέρνηση με νωπή λαϊκή εντολή, που θα αναλάβει τις ευθύνες διαπραγμάτευσης με την Τρόικα στην πιο κρίσιμη εποχή για τη χώρα.

Έχει πάθει την πλάκα του ο Πρόεδρος: "Δελφίνος ο Βορίδης"... ε και που είναι το πρόβλημα;

Παρουσιάζοντας τους δύο νέους βουλευτές του ΛΑΟΣ, Χ. Καλαποθαράκο και Μ. Ντουκάκη, που κατέλαβαν τις έδρες των παραιτηθέντων πρώην στελεχών του ΛΑΟΣ και νυν της ΝΔ, ο κ. Καρατζαφέρης σχολίασε για τον Α. Σαμαρά: «Απέκτησε δελφίνο μετά υπασπιστού»...

Εμάς πάντως δεν μας χαλάει ο Μάκης που έχει όλο το μέλος μπροστά του. Απλά ο Καρατζαfuhrer βλέπει ότι ο Μάκης μπορεί κάποια στιγμή να καταφέρει ότι δεν κατάφερε αυτός... να γίνει ακόμα και Πρωθυπουργός της χώρας



Μάρτυρας για δίκτυο πορνείας ο Στρος Καν

Κατάθεση για ένα δίκτυο πορνείας στη Λιλ της Βόρειας Γαλλίας θα δώσει την επόμενη εβδομάδα ο Ντομινίκ Στρος Καν, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές.

Ο πρώην επικεφαλής του ΔΝΤ, που αναγκάστηκε σε παραίτηση, μετά τις κατηγορίες ότι αποπειράθηκε να βιάσει μια καμαριέρα ξενοδοχείου στη Νέα Υόρκη, έχει ζητήσει δημοσίως να καταθέσει για τη συγκεκριμένη υπόθεση.

“Γέφυρες” επιστροφής από την πλειοψηφία των 21 διαγραφέντων

Γέφυρες επιστροφής στη Νέα Δημοκρατία φαίνεται ότι ανοίγουν για τους πρώην «γαλάζιους» βουλευτές που διαχώρισαν ξεκάθαρα τη θέση τους απέναντι στα σενάρια περί «ομαδοποίησης» και συμμετοχής σε νέα πολιτική κίνηση.

Οι περισσότεροι τονίζουν ότι είναι και παραμένουν Νέα Δημοκρατία, αρνούνται κάθε σενάριο για «ομαδοποίηση» που οδηγεί σε αναζήτηση νέας πολιτικής στέγης και δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο να ανοίξει ο δρόμος της επιστροφής.

''Ήπιες οι περικοπές των συντάξεων – Δεν έρχεται επίτροπος''

Ο Λ.Παπαδήμος στο υπουργικό συμβούλιο είπε πως τα μέτρα θα είναι μόνιμα, πως συμφωνήθηκαν με την τρόικα και πως το πρόγραμμα θα ισχύει για την επόμενη οχταετία!

Ο Πρωθυπουργός, στο υπό εξέλιξη, μαραθώνιο υπουργικό συμβούλιο, είπε πως στο Eurogroup της Δευτέρας θα ολοκληρωθεί η συζήτηση σχετικά με το νέο οικονομικό πρόγραμμα της Ελλάδος.

Βουλευτής του ΠΑΣΟΚ διεκδικεί 14 χιλ. ευρώ

Σάλος έχει ξεσπάσει στην κοινωνία της Αλεξανδρούπολης με τις φήμες που κυκλοφορούν ότι η βουλευτής Έβρου του ΠΑΣΟΚ Ελένη Τσιαούση, διεκδίκησε και θα πάρει αναδρομικά έξοδα κίνησης, ύψους 13.930,71 ευρώ, από το ΠΟΛΥΚΟΙΝΩΝΙΚΟ του Δήμου Αλεξανδρούπολης, πρώην Κέντρο Παροχής Κοινωνικών Υπηρεσιών (ΚΕΠΑΚΥ), για τα έτη 2006 - 2008 που εργαζόταν στο Νομικό Πρόσωπο του Δήμου...

Γέφυρες επαναπροσέγγισης με τη ΝΔ ρίχνει ο Μ. Κεφαλογιάννης

[Διαβάστε εδώ αποσπάσματα της συνέντευξής του]

Γέφυρες επαναπροσέγγισης με τη ΝΔ ρίχνει ο Μανώλης Κεφαλογιάννης ο οποίος σε συνέντευξή του στον Τύπο της Κυριακής υπογραμμίζει πως η ΝΔ ήταν, είναι και θα είναι το σπίτι του.

Σταθερά πρώτη η ΝΔ χωρίς αυτοδυναμία, πολυκομματική Βουλή δείχνουν τα νέα γκάλοπ

Οκτακομματική Βουλή δείχνει δημοσκόπηση της MARC, που δημοσιεύει το Έθνος της Κυριακής, με τη ΝΔ να διατηρεί σημαντικό προβάδισμα και το ΠΑΣΟΚ να έρχεται τρίτο κόμμα μετά τη Δημοκρατική Αριστερά του Φώτη Κουβέλη.
Στην πρόθεση ψήφου, η ΝΔ συγκεντρώνει το...

Τρεις νεκροί από πυρκαγιά στον Βύρωνα

Τραγωδία με τρεις νεκρούς σε πυρκαγιά στον Βύρωνα. Η πυρκαγιά εκδηλώθηκε λίγο πριν τις 6 το απόγευμα, από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, σε συνεργείο μοτοσικλετών που βρίσκεται σε υπόγειο πολυκατοικίας στη συμβολή των οδών Χειμάρας και Αϊδινίου.

Bundesliga 22η αγωνιστική

Αναλυτικά τα αποτελέσματα της 22ης αγωνιστικής:

Economist: Η Ελλάδα πρέπει να μείνει στην ευρωζώνη με κάθε κόστος - Δεν είναι Αργεντινή, προειδοποιεί πρώην κεντρικός τραπεζίτης

Για τις σοβαρότατες επιπτώσεις που θα είχε στην Ελλάδα μια αποχώρηση από την ευρωζώνη, προειδοποιούν με άρθρο τους στον «Economist» ο Μάριο Μπλέχερ και ο Γουιλέρμο Ορτίθ, πρώην επικεφαλής των κεντρικών τραπεζών της Αργεντινής και του Μεξικό αντίστοιχα.

Οι δύο πρώην κεντρικοί τραπεζίτες επισημαίνουν χαρακτηρίζουν ‘’καταστροφική’’ τη διαχείριση της κρίσης χρέους από τους Ευρωπαίους ηγέτες, οι οποίοι και πέτυχαν να μετατρέψουν ένα διαχειρίσιμο οικονομικό πρόβλημα της Ελλάδας σε ένα πολιτικό αίνιγμα, ‘’το οποίο βάζει σε κίνδυνο το ενιαίο νόμισμα’’.

Έβδομος στον κόσμο σε κατακτήσεις πρωταθλημάτων ο Ολυμπιακός... μόνο 7ος; Ξεφτίλα :)

Ξένη ιστοσελίδα έκανε αφιέρωμα στις ομάδες με τα περισσότερα τρόπαια πρωταθλητή στον κόσμο, με τον Ολυμπιακό να βρίσκεται στην 7η θέση και να έχει το καλύτερο ποσοστό κατακτήσεων σε όλη την Ευρώπη.

Η Ρέιντζερς βιώνει ίσως την χειρότερη περίοδο της ιστορίας της έχοντας μπει σε καθεστώς οικονομικής διαχείρισης (θα της αφαιρεθούν 10 βαθμοί), όμως υπάρχει σίγουρα ένα γεγονός που θα χαροποιήσει τους οπαδούς της.

Περηφάνια ή ξεφτίλα;

Από το Παρίσι ως τη Ρώμη κι από το Ντίσελντορφ μέχρι τη Μαδρίτη, το κίνημα υπέρ της Ελλάδας ενισχύεται και η φωνή του δυναμώνει. Με αιχμή τα σκληρά μέτρα λιτότητα που επιβάλλει η πολιτική και του νέου Μνημονίου, ευρωπαϊκές οργανώσεις και απλοί πολίτες στέκονται στο πλευρό της χώρας μας, αντιδρώντας στην εξαθλίωση, στην οποία οδηγούν ΕΕ, ΕΚΤ και ΔΝΤ τον ελληνικό λαό.

Στη φυλακή λόγω... Κεντίρα και "ισλαμοφουνταμενταλιστικής αραβικής άνοιξης"! (βίντεο)

[Το έχουμε γράψει από καιρό: Καμία επανάσταση δεν έγινε από και για το λαό στις χώρες της Β. Αφρικής. Απλά δημιουργήθηκε με παρέμβαση αμερικάνων, ένα μελλοντικό τόξο του διαβόλου, που θα αναλάβει το ρόλο του τρομοκράτη όταν σε καμιά 10αριά χρόνια δεν θα υπάρχει Ιράν... σε δουλειά να βρισκόμαστε δηλ. μόνο που η φωτιά ήρθε πιο κοντά στον κώλ@ μας]

Απίστευτο: εφημερίδα της Τυνησίας αναδημοσίευσε φωτογραφίες από σέξι φωτογράφηση του ζεύγους Κεντίρα, με τρεις δημοσιογράφους να συλλαμβανονται καθώς παραβίασαν το νόμο περί ηθικής! Όπως έγινε γνωστό, ο εκδότης Nasreddine Ben Said, ο διευθυντής σύνταξης Habib Guizani και ο συντάκτης Hedi Hidhri, συνελήφθησαν από την αστυνομία με την κατηγορία της παραβίασης της ηθικής ενώ οσονούπω θα περάσουν από δικαστήριο.

Ρε δε γαμίσ@@ λέω εγώ: Ελληνικό «ναι» για ένταξη στο ΝΑΤΟ ζητεί η ΠΓΔΜ, ακόμη και με την προσωρινή ονομασία

Επιστολή προς τον πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας Κάρολο Παπούλια απέστειλε το Σάββατο ο πρόεδρος της ΠΓΔΜ Γκεόργκι Ιβανόφ, ενόψει της Συνόδου Κορυφής του ΝΑΤΟ στο Σικάγο, το Μάιο, ζητώντας την υποστήριξη της Ελλάδας για την ένταξη της ΠΓΔΜ στη Βορειοατλαντική Συμμαχία.

Ο κ. Ιβανόφ αναφέρει στον κ. Παπούλια ότι αποστέλλει την επιστολή αυτή υπό το φως των νέων δεδομένων σχετικά με την ενταξιακή πορεία της ΠΓΔΜ προς το ΝΑΤΟ, που έχουν προκύψει από την απόφαση του Διεθνούς Δικαστηρίου της Χάγης, στις 5 Δεκεμβρίου του 2011.

Σύλληψη 62χρονου για χρέη προς το δημόσιο

Για ατομικά χρέη προς το δημόσιο ύψους 1.443.952,05 ευρώ, συνελήφθη χτες απο αστυνομικούς της Ασφάλειας 62χρονος, πρώην ομόρρυθμο μέλος εταιρείας με αντικείμενο βιομηχανικά είδη και μεταλλικά εργαλεία, η οποία δεν λειτουργεί.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Εκδηλώσεις συμπαράστασης στον ελληνικό λαό, στην Ευρώπη

Διαδηλώσεις συμπαράστασης στον ελληνικό λαό και καταδίκης των σκληρών μέτρων λιτότητας διοργανώνονται σήμερα σε δεκάδες πόλεις τόσο στην Ευρώπη, όσο και στην Αμερική.

Οι πολίτες που θα συμμετάσχουν στα συλλαλητήρια του Σαββάτου έχουν οργανωθεί μέσω του διαδικτύου. Το ραντεβού είναι στις 14.00 (εκάστοτε τοπική ώρα).

Τελετή επιμνημόσυνης δέησης για τους αστυνομικούς που σκοτώθηκαν εν ώρα υπηρεσίας

Τελετή επιμνημόσυνης δέησης υπέρ των αστυνομικών που έχασαν τη ζωή τους στην εκτέλεση του καθήκοντος, πραγματοποιήθηκε σήμερα στον Ιερό Ναό Παμμεγίστων Ταξιαρχών.

Τελετή επιμνημόσυνης δέησης υπέρ των αστυνομικών που «θυσίασαν» τη ζωή τους στο «βωμό» του καθήκοντος για την προάσπιση της ανθρώπινης ζωής και των θεμελιωδών δικαιωμάτων των πολιτών, πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί, στον Ιερό Ναό Παμμεγίστων Ταξιαρχών (Αθήνα, Λ. Μεσογείων 96).

Σφοδρή κριτική από τον Burak Bekdil για το «Άλωση 1453»

Με το γνωστό δηκτικό του ύφος ο αρθρογράφος Burak Bekdil σχολιάζει την τουρκική κινηματογραφική υπερπαραγωγή «Άλωση 1453» στη σημερινή αγγλόγλωσση έκδοση της «Hurriyet Daily News»:

«Aντί οι Τούρκοι να μνημονεύουν το 1453 κατ‘ ιδίαν και διακριτικά, επιλέγουν να κάνουν θόρυβο υπενθυμίζοντας σε όλο τον κόσμο πόσο πολύτιμη είναι μια χώρα για την Ευρώπη, η οποία περηφανεύεται ότι η μεγαλύτερη πόλη της κάποτε ανήκε σε ένα άλλο έθνος και κατακτήθηκε δια της βίας.

FT: ''Η συμφωνία, η χρεοκοπία και η έξοδος από το ευρώ''

Οι Financial Times εκτιμούν πως ακόμα και εαν εγκριθεί η συμφωνία δεν θα μειωθεί καθόλου το συνολικό δανειακό βάρος της Ελλάδας με συνέπειες νέο κούρεμα, στάση πληρωμών και αποβολή από την ευρωζώνη.
Διαβάστε όλο το άρθρο με τίτλο ''Η "κοινωνικοποίηση" του ελληνικού χρέους''

SZ: Ναι από την Ελλάδα στη δημιουργία ειδικού ταμείου

Η ελληνική κυβέρνηση συμφώνησε να παραχωρεί μέρος των εσόδων της σε ένα Ειδικό Ταμείο Escrow Fund που θα διασφαλίζει την εξυπηρέτηση του χρέους της Ελλάδας προς ΔΝΤ και κυβερνήσεις, σε αντάλλαγμα για τη βοήθεια των πολλών δισ. ευρώ που θα λάβει, αναφέρει η γερμανική εφημερίδα Sueddeutsche Zeitung, επικαλούμενη ανώνυμες πηγές, προσκείμενες στην υπόθεση.

Προσοχή στις δημοσκοπήσεις...από το ΣΕΔΕΑ

Κοινή ανακοίνωση της Ελεγκτικής Δημοσκοπήσεων και του ΣΕΔΕΑ (Σύλλογος Εταιριών Δημοσκόπησης και Έρευνας Αγοράς)

Αποτελεί κοινό τόπο ότι οι έρευνες κοινής γνώμης, ως εργαλείο καταγραφής των τάσεων σε δεδομένη χρονική στιγμή, συνιστούν κρίσιμο και αναπόσπαστο τμήμα των σύγχρονων δημοκρατικών πολιτικών διαδικασιών.

Τι έβαλε ο Διαμαντίδης;;; (video)

Δείτε το βίντεο:

Αυτό έψαχναν οι ληστές του μουσείου της Αρχαίας Ολυμπίας!

Ένα χρυσό δαχτυλίδι-σφραγίδα του 16ου αιώνα π.Χ., ανεκτίμητης αρχαιολογικής αξίας, ήταν το πολυτιμότερο από τα αντικείμενα που άρπαξαν οι αδίστακτοι ληστές από το παλιό μουσείο της Αρχαίας Ολυμπίας.

Ο Καραμανλής και το iPad

Το διάστημα που ήταν Πρωθυπουργός ήταν τσακωμένος με τις νέες τεχνολογίες τώρα όμως τα πράγματα έχουν αλλάξει. Ο Κώστας Καραμανλής διαθέτει πλέον υπολογιστή, προσωπικό e-mail, κινητό τηλέφωνο αλλά και iPad το οποίο δεν το εμφανίζει συχνά και το έχει κυρίως στο σπίτι του στην Ραφήνα.

Σύλληψη 73χρονου για χρέη στο δημόσιο... αυτός όμως θα πάει φυλακή

Άλλος ένας χρεοφειλέτης αναμένεται να περάσει το κατώφλι της φυλακής.

Αυτή τη φορά η περίπτωση αφορά σε έναν 73χρονο ο οποίος συνελήφθη έπειτα από δικαστική απόφαση με την οποία του επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης 3 ετών για χρέη στο δημόσιο από άσκηση ατομικής επαγγελματικής δραστηριότητας ύψους 882.691 ευρώ.

Επεισόδια σε διαγωνισμό εφοριακών

Επεισόδια σημειώθηκαν κατά τη διάρκεια διαμαρτυρίας που είχε διοργανώσει ο σύλλογος Αττικής και Δωδεκανήσου των εφοριακών υπαλλήλων του υπουργείου Οικονομικών, έξω από την Εθνική Σχολή Δημόσιας Διοίκησης, όπου διεξαγόταν ο διαγωνισμός για 1000 ελεγκτές του υπουργείου.

Σόιμπλε: "Για όλα φταίνε οι έλληνες πολιτικοί-Έχω μάθει να ζω με εχθρότητες"

Δηλώσεις έκανε ο Βόλφγκανγκ Σόιμπλε όσον αφορά την Ελλάδα και την πρόοδο της δεύτερης δανειακής σύμβασης λέγοντας ότι παραμένουν ανοιχτά ακόμη ορισμένα θέματα ενόψη του Eurogroup της Δευτέρας. Επέρριψε ευθύνες στους Έλληνες πολιτικούς λέγοντας ότι

ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΣΟΚ! Συνελήφθη ο Πούτιν!!! Βίντεο από την προσαγωγή του στον εισαγγελέα μέσα σε κλουβί!!!

Όπως ανακοινώθηκε πριν λίγα λεπτά ο Πούτιν συνελήφθηκε από ομάδα ειδικών δυνάμεων τα χαράματα και οδηγήθηκε αμέσως στον εισαγγελέα. Οι κατηγορίες που αντιμετωπιζει, είναι σύμφωνα με το άρθρο 205 του Συντάγματος, η τρομοκρατική επίθεση εναντίον του ρώσικου λαού, κατάχρηση εξουσίας και κατάχρηση κρατικής περιουσίας. Δείτε το βίντεο από την προσαγωγή του στον ανώτατο εισαγγελέα της χώρας:

Ληστεία «κατά παραγγελία» το χτύπημα των δύο δραστών στο Μουσείο της Ολυμπίας

Χτύπημα «κατά παραγγελία» φαίνεται πως εκτέλεσαν οι δύο δράστες της ένοπλης ληστείας στο Μουσείο Ιστορίας των Ολυμπιακών Αγώνων στην Ολυμπία, σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις της Δίωξης Αρχαιοκαπηλίας.

Ολοκληρώθηκε η τεχνική προετοιμασία για το PSI, πώς θα γίνει η ανταλλαγή

Στην τελική ευθεία βρίσκεται το πρόγραμμα ανταλλαγής των ελληνικών ομολόγων (PSI) και τις επόμενες ημέρες οι κάτοχοι των ελληνικών τίτλων θα κληθούν με ένα πρωτοποριακό και καινοτόμο τρόπο να μετάσχουν στην αναδιάρθρωση του ελληνικού χρέους.

Σπάνιοι ελληνικοί θησαυροί που αγνοούνται και υποθέσεις που ξεχάστηκαν

«Πιθανότητα αυτή τη στιγμή θα έχουν περάσει τα σύνορα της χώρας και θα βρίσκονται στο εξωτερικό τα 65 πολύτιμα αρχαία αντικείμενα που εκλάπησαν το πρωί από το μουσείο στην Αρχαία Ολυμπία» δηλώνουν οι καλά γνωρίζοντες πως δρουν τα διεθνή κυκλώματα των αρχαιοκαπήλων.

Μ. Κεφαλογιάννης: Δεν έφυγα ούτε πρόκειται να φύγω ποτέ από τη Νέα Δημοκρατία

Λέει ο Μανώλης Κεφαλογιάννης μοιράζοντας χυλόπιτα σε επίδοξους αρχηγούς κομμάτων που ονειρεύονται καρβέλια και διαδίδουν διάφορα, παρόλο που ήδη έχουν ξεκινήσει διεργασίες επιστροφής του στο κόμμα και θεωρείται σίγουρο ότι θα είναι και πάλι υποψήφιος με τη Νέα Δημοκρατία. Διαβάστε τι απάντησε σε συνέντευξη που θα δημοσιευθεί ολόκληρη στον αυριανό Ελεύθερο Τύπο της Κυριακής:


Παρά το γεγονός της διαγραφής σας πάντως εσείς σπεύσατε να ξεκαθαρίσετε πως η ΝΔ είναι το σπίτι σας. Εκτιμάται ότι υπάρχει πιθανότητα στο μέλλον να επανακάμψετε στο κόμμα και στη ΚΟ;

Κύματα 6 μέτρων σαρώνουν την Κύπρο - ΒΙΝΤΕΟ

Κύματα που φτάνουν σε ύψος τα έξι μέτρα καταλήγουν στις κυπριακές ακτές τις τελευταίες ώρες. Η περιοχή επηρεάζεται από κύματα θύελλας, τα οποία προέρχονται από τις ακτές της Γαλλίας.

Ευαγγελισμός: Αύξηση 92% των ασθενών στην ψυχιατρική πτέρυγα, τα τελευταία 3 χρόνια

«Οι ανάγκες του σύγχρονου ανθρώπου και οι υποχρεώσεις του επιβάλλεται να αντιμετωπίζονται ατομικά και όχι οριζόντια, κλαδικά, ηλικιακά ή ρατσιστικά. Τα αισθήματα της αδικίας που δημιουργούνται από την αδιάκριτα κακή μεταχείριση των πολλών ή τη διακριτά ευνοϊκή μεταχείριση των λίγων αποσταθεροποιούν τον κοινωνικό ιστό και έχουν νοσηρές επιπτώσεις στους καθημερινούς ανθρώπους». Αυτά είναι τα λόγια του Κώστα Αλεξανδρόπουλου, προέδρου του 1ου Πανελλήνιου Συνεδρίου Ένωσης Επαγγελματιών Ψυχιάτρων και διευθυντή του ψυχιατρικού τομέα ΓΝΑ Ευαγγελισμός, όπου έχει παρατηρηθεί δραματική αύξηση, κατά 92%, των ψυχικά ασθενών που επισκέπτονται τα ιατρεία τα τελευταία τρία χρόνια, εμφανίζοντας συμπτώματα κατάθλιψης, άγχους, πανικού, όπως επίσης και τάσεις αυτοκτονίας, λόγω της κρίσης.

Ποιά Εκθέματα του Μουσείου των Αρχαίων Ολυμπιακών Αγώνων λήστεψαν;

Το Μουσείο της Ιστορίας των Ολυμπιακών Αγώνων της Αρχαιότητας φιλοξενεί (ή μάλλον φιλοξενούσε) όπως διαβάζουμε εδώ σε παλαιότερο άρθρο της Αρχαιολόγου κας Ολυμπίας Βικάτου 463 αρχαία έργα, που προέρχονται από το Ιερό του Διός της Ολυμπίας, αλλά και από άλλα Μουσεία της ελληνικής επικράτειας.

Η συνέχεια και φώτο των εκθεμάτων που σούφρωσαν οι λήστές λόγω ωχαδερισμού, στο pyrgos-news.blogspot.com

Γιώργο Αυτιά, μη βγάζεις τόση χολή κατά του Σαμαρά, φαίνεται....

Το λιγότερο αγενής αυτήν την ώρα ο Γιώργος Αυτιάς του ΣΚΑΙ με τον Άδωνη Γεωργιάδη! Τον διακόπτει εντελώς σαν ανακριτής της Βέρμαχτ και το μόνο που απουσιάζει, είναι ο προβολέας στα μάτια του Άδωνη να του λέει ...ΜΙΛΑ ρεεε, ομολόγησε! Απίστευτες σκηνές....
Γιώργο μου, μήπως ζηλεύεις; Μήπως θέλεις να κατέβεις υποψήφιος με τη ΝΔ και

O Rehagel στη Χέρτα Βερολίνου;

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Bild o Ρεχάγκελ θα είναι μέχρι τέλους της σεζόν ο νέος προπονητής της Χέρτα του Βερολίνου γιατί "όποιος μπορεί να οδηγήσει την Ελλάδα σε νίκες, μπορεί να σώσει και την Χέρτα", όπως γράφει χαρακτηριστικά η φυλλάδα.

Συνελήφθη στο Καπιτώλιο νεαρός ζωσμένος με εκρηκτικά

Συνελήφθη κοντά στο Καπιτώλιο στην Ουάσιγκτον νεαρός ο οποίος ήταν ζωσμένος με εκρηκτικά.
Ο νεαρός συνελήφθη κατά τη διάρκεια μίας μυστικής αντιτρομοκρατικής επιχείρησης και ανακρίνεται.

Σαμαράς: Σύντομα η Ελλάδα θα ξανασταθεί στα πόδια της

Την αισιοδοξία του πως παρά τις δραματικές δυσκολίες η Ελλάδα σύντομα θα ξανασταθεί στα πόδια της και θα εισέλθει σε μια καινούργια περίοδο ανάκαμψης και δημιουργίας, εξέφρασε ο πρόεδρος της ΝΔ, Αντ. Σαμαράς σε τηλεφωνικές του δηλώσεις στον ΑΝΤ1 Κύπρου.

Goldman Sachs: Διαφωνία Merkel-Schaueble για την Ελλάδα-Είναι έτοιμη η Merkel να ρισκάρει δεκάδες γερμανικά δις για να περισώσει τις ελληνικές συντάξεις ή όχι;

Μήλον της έριδος μεταξύ της Γερμανίδας Καγκελαρίου, A. Merkel και του υπουργού Οικονομικών της, W. Schaueble τείνει να εξελιχθεί η Ελλάδα, αναφέρει σε νέα έκθεσή της η Goldman Sachs, ενώ απομένουν μόλις τρία 24ωρα πριν την κρίσιμη συνεδρίαση του Eurogroup, όπου αναμένεται να εγκριθεί η νέα δανειακή σύμβαση της Ελλάδας, ύψους 130 δισ. ευρώ.

Δεν σφράγισε εισιτήρια η ΑΕΚ καιτο παιχνίδι με τον ΟΦΗ αναβλήθηκε!!!

Παρότι ο κ. Δημητρέλος έκανε απέλπιδα προσπάθεια προκειμένου η ΑΕΚ να αγωνιστεί με τον κόσμο στο πλευρό της, τελικά δεν τα κατάφερε. Πάντως, η ΠΑΕ θα πρέπει να ζητήσει ένα συγνώμη από την ΠΑΕ ΟΦΗ γιατί και για την συγκεκριμένη ομάδα το ταξίδι στην Αθήνα είναι σεβαστό ποσό για την εποχή.