15 Μαρτίου 2012

Ο Νικολάκης προσπαθεί με κοπτοραπτική να αβαντάρει το ΠΑΣΟΚ και να θάψει τον Καραμανλή (βίντεο)

Σήμερα ο Προβόπουλος κατέθεσε ότι η κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ δεν πήρε μέτρα όταν βγήκε, ενώ αν το έκανε πιθανώς να γλυτώναμε το μνημόνιο. Επειδή αυτό του χαλάει τη σούπα του Νικολάκη δείτε τι κοπτοραπτική έκανε σε βίντεο που έφτιαξε για να συνοδεύσει την είδηση:

Οπτική τρομοκρατία!!! (φώτο)

ΠΡΟΣΟΧΗ Η ΦΩΤΟ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΚΛΗΡΗ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΗ ΔΕΙΤΕ ΑΠΟΤΟΜΑ:

Βλάβες στα F-35 οδηγούn χώρες στο να αναθεωρήσουν τις παραγγελίες τους

Συνεχείς βλάβες και δυσλειτουργίες στο νέο "υπερόπλο" των ΗΠΑ, το F-35, οδηγούν χώρες που έχουν παραγγείλει να αναθεωρήσουν τις συμφωνίες παραγγελίας. Η επίσημη παραγωγή των F-35 έχει αναβληθεί πολλές φορές μετά από διάφορα προβλήματα που παρουσιάζουν τα αεροπλάνα, που κοστίζουν περί τα 200 εκ έκαστο, στις δοκιμές.

Δεν φταίνε μόνον οι πολιτικοί...

Tου Aγγελου Σταγκου

Δεν υπάρχει αμφιβολία για την ύπαρξή τους και κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει τις ευθύνες της πολιτικής τάξης για τη σημερινή κατάντια της χώρας, όπως και για όλα εκείνα τα φαινόμενα που την προκάλεσαν. Για την πλήρη ανεπάρκεια και ανικανότητα της Δημόσιας Διοίκησης, αλλά και για την εκτεταμένη διαφθορά που επικρατεί απ’ άκρου εις άκρον της χώρας, μεταξύ άλλων. Πρόκειται για δύο βασικά χαρακτηριστικά της χώρας μας που την οδήγησαν στο αδιέξοδο και τον εξευτελισμό.

Το κρανίο του Hitler (και άλλων προσωπικοτήτων) είναι ακριβώς όπως το φανταζόσουν

Μπορείς να αναγνωρίσεις τα παρακάτω κρανία; Όχι δεν είναι πραγματικά, όμως μοιάζουν εξαιρετικά με τα πρόσωπα που απεικονίζουν. Μακάβριο; "Στην τέχνη δύσκολα βάζεις όρια. Εγώ από την πλευρά μου δε βάζω καθόλου". Αυτό είναι το μότο του καλλιτέχνη Istvan Laszlo ο οποίος θέλησε να αποτυπώσει το πώς θα ήταν τα κρανία διασήμων προσωπικοτήτων, σε μορφή σκίτσου.

Καταγγέλουν τους "αμαρτωλούς" του ΥΠΑΝ

Η μια μετά την άλλη έρχονται οι καταγγελίες για επίορκους υπαλλήλους της διεύθυνσης επενδύσεων του υπουργείου Ανάπτυξης. Σήμερα, ο πρόεδρος βιομηχανίας επεξεργασίας ξύλου από τη Δράμα, Σταύρος Γκανής, αποκάλυψε στο MEGA ότι υπάλληλοι του ίδιου τμήματος του είχαν ζητήσει 200.000 ευρώ για να εγκρίνουν την επιχορήγηση ύψους 4.400.000 ευρώ για επένδυση στη βιομηχανία.


Να ρε που φωνάζετε! Ο Γκέμπελς μας υποστηρίζει: «Δεν λειτουργούν οι συνταγές που έχουν εφαρμοστεί στην Ελλάδα»

Υπό τον τίτλο «οι συνταγές που έχουν εφαρμοστεί στην Ελλάδα δεν λειτουργούν» το κοινοτικό δελτίο πληροφόρησης Agence Europe δημοσιεύει συνέντευξη του επικεφαλής της λεγόμενης εναλλακτικής τρόικας των σοσιαλδημοκρατών, Λουξεμβούργιου ευρωβουλευτή Ρόμπερτ Γκέμπελς, ο οποίος πραγματοποίησε διήμερη επίσκεψη στην Αθήνα.


Liberation: Στα νέα ερείπια της Ελλάδας

Με το στίχο του Σεφέρη, «Όπου και να πάω η Ελλάδα με πληγώνει» ξεκινά δημοσίευμα της εφημερίδας Liberation, θέλοντας να τονίσει πως η χώρα σήμερα, πληγώνει όλους του Έλληνες. «Έπειτα από πέτρες, κοκτέιλ μολότοφ και δακρυγόνα, τα μαυρισμένα κτίρια στο κέντρο της Αθήνας μαρτυρούν μια αντιστοιχία μεταξύ της καμένης πόλης και της ισοπέδωσης του νου», γράφει η γαλλική εφημερίδα.

Una faccia una razza: Έκλεψαν την καμπάνα του Costa Concordia

Συμμορία δυτών έκλεψε την καμπάνα του βυθισμένου Costa Concordia, παρακάμπτοντας την 24ωρη φύλαξη του πλοίου από την Αστυνομία και από...

Ρυθμίσεις για υπερχρεωμένους καταναλωτές προωθεί η ΓΓ Καταναλωτή

Το δικαίωμα κάθε πολίτη να διατηρεί τραπεζικό λογαριασμό, το υπόλοιπο του οποίου η τράπεζα δεν θα μπορεί να συμψηφίσει απεριόριστα με οφειλές του, προβλέπεται σε πακέτο ρυθμίσεων που έχει καταρτίσει η γενική γραμματεία Καταναλωτή και πρόκειται να ενσωματωθεί στο πολυνομοσχέδιο του υπουργείου Ανάπτυξης.

Πόσα παίρνει η Μέρκελ;

Σε διαδικτυακό της δημοσίευμα, η Bild αποκαλύπτει τους μισθούς της πολιτικής ηγεσίας της Γερμανίας, αξιωματούχων αλλά και στελεχών του τραπεζικού και επιχειρηματικού κλάδου.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, η γερμανίδα καγκελάριος λαμβάνει ετησίως το ποσό των...

Χιλιάδες λαμόγια δικαιούχοι προνοιακών επιδομάτων δεν έχουν ακόμα απογραφεί... και ούτε πρόκειται

[Όσα μας έκλεψαν θα τους τα ζητήσουν πίσω;]


Σύμφωνα με πληροφορίες, 30.000-40.000 άτομα από τις 240.000 που ελάμβαναν προνοιακά επιδόματα δεν έχουν απογραφεί στα ΚΕΠ, είτε διότι δεν προσήλθαν καθόλου, είτε δεν διέθεταν τα απαραίτητα δικαιολογητικά, ενώ η προθεσμία λήγει αύριο (Παρασκευή). Η διαδικασία απογραφής των δικαιούχων αποκλείει όσους μέχρι σήμερα ελάμβαναν παράνομα επίδομα, υπογραμμίζουν παράγοντες του υπουργείου Υγείας.

Αντ. Σαμαράς: Αφύσικη και προκλητική η άνοδος των τιμών

Παρουσία και στα προβλήματα που αντιμετωπίζει στην καθημερινότητά του ο πολίτης επιδιώκει η Νέα Δημοκρατία. Στο πλαίσιο αυτό, ο Αντώνης Σαμαράς επισκέφθηκε σήμερα Πέμπτη, ημέρα του καταναλωτή, την Επιτροπή Ανταγωνισμού.

Ωραία κοινωνία για τις φίλες του ΣΥΡΙΖΑ: Αυτοκτόνησε γιατι δικαστήριο της επέβαλε να παντρευτεί τον βιαστή της

Μια κοπέλα 16 ετών έθεσε τέλος στη ζωή της, στο Μαρόκο, επειδή την υποχρέωσαν να παντρευτεί τον άνδρα που την είχε βιάσει, ώστε ο τελευταίος να γλιτώσει τη φυλακή. Η Αμίνα Αλ Φιλάλι αυτοκτόνησε πίνοντας ποντικοφάρμακο την περασμένη εβδομάδα στο Λαράς, μια κοινότητα κοντά στην Ταγγέρη, καθώς είχε βρεθεί σε απόγνωση αφού αναγκάστηκε να παντρευτεί το βιαστή της, όπως είπε η Φούζια Ασούλι, η πρόεδρος της Ομοσπονδίας Δημοκρατικής Ένωσης για τα Δικαιώματα των Γυναικών.

Προβόπουλος: Το μνημόνιο θα είχε αποφευχθεί αν η κυβέρνηση Παπανδρέου είχε πάρει μέτρα

Ανοιχτά κατηγόρησε την κυβέρνηση Παπανδρέου ο διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος, για την άρνηση της, όπως υποστήριξε ο ίδιος, να λάβει μέτρα τους πρώτους κρίσιμους μήνες μετά την εκλογή της, ενώ πρόσθεσε πως εάν αυτά τα μέτρα είχαν ληφθεί η χώρα ίσως να γλίτωνε το μνημόνιο.


Δέσμευση Σαμαρά για την στήριξη των κτηνοτρόφων

Για την στήριξη της γεωργίας και της κτηνοτροφίας δεσμεύθηκε ο πρόεδρος της ΝΔ σε δηλώσεις του μετά την συνάντηση που είχε με εκπρόσωπους συλλόγων και ομοσπονδιών κτηνοτρόφων

«Η αναζωογόνηση της ελληνικής υπαίθρου, όπως και η στήριξη της κτηνοτροφίας, είναι εθνική μας υπόθεση. Η ανάπτυξη της Γεωργίας μπορεί και πρέπει να αποτελέσει πυλώνα για την ανάκαμψη της οικονομίας, για την έξοδο από αυτή την τεράστια κρίση.

Όχι ρε πατριώτες... του κώλου! Πως την πατήσαμε έτσι; «Αναβάθμισε την Ελλάδα κατά 4 βαθμίδες η S&P»

Το είχαμε γράψει από αρχές Φεβρουαρίου, ότι μετά από την "επιλεκτική χρεοκοπία" θα μας αναβαθμίσουν (η S&P σήμερα ανακοίνωσε ότι θα αναβαθμίσει την Ελλάδα σε CCC μόλις ολοκληρωθεί η ανταλλαγή των παλαιών με τα νέα ομόλογα) και ξαναλέω: Όλα αυτά δεν σημαίνουν τίποτα και είναι τεχνικοί όροι, όπως δεν σημαίνει και τίποτα η "χρεοκοπία" (αυτό που ζούμε δεν είναι χρεοκοπία) που μας έβαλαν πριν από 2 βδομάδες και αρχίσατε να πανηγυρίζετε ότι δικαιωθήκατε...

Δέσμες νετρίνων μεταδίδουν μηνύματα μέσα από τοίχους, βουνά, πλανήτες

Είναι δυνατό να μεταδοθεί ένα σήμα σε ευθεία γραμμή μέχρι την αθέατη πλευρά της Σελήνης; Κι όμως, είναι: Αμερικανοί ερευνητές κατάφεραν για πρώτη φορά να χρησιμοποιήσουν τα φευγαλέα νετρίνα για να μεταδώσουν ένα μήνυμα μέσα από 240 μέτρα συμπαγούς βράχου.

Γ. Μιχελάκης: «Τάζει στους πάντες τα πάντα ο κ. Βενιζέλος»

«Πραγματικά, πόση απόσταση έχουν αυτά που είπε, σήμερα, ο κ. Βενιζέλος από το "λεφτά υπάρχουν" του κ. Παπανδρέου;», διερωτήθηκε ο κ. Μιχελάκης, σχολιάζοντας τη σημερινή, πρώτη εμφάνιση Βενιζέλου, ως υποψήφιος πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ.

Υπεγράφη η σύμβαση Aττικό Μετρό - Siemens

Τη σύμβαση για την εγκατάσταση του συστήματος σηματοδότησης στις επεκτάσεις του Μετρό προς το Χαϊδάρι, Ανθούπολη και το Ελληνικό υπέγραψαν την Πέμπτη η διοίκηση της Αττικό Μετρό και η Siemens μετά τον εξωδικαστικό συμβιβασμό που επετεύχθη με το ελληνικό δημόσιο. Οι σταθμοί αναμένεται να λειτουργήσουν εντός του 2013.

Πρόκειται για:

Ράιχενμπαχ για μικρομεσαίες: Ξεκινάει η διάθεση 4 δισ. ευρώ

«Θετικά βήματα» έχουν σημειωθεί στην απορρόφηση των κοινοτικών κονδυλίων, που μαζί με τις διαρθρωτικές μεταρρυθμίσεις αποτελούν την κυριότερη αποστολή της Ομάδας Δράσης της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Όπως δήλωσε ο επικεφαλής της Ομάδας Δράσης Χορστ Ράιχενμπαχ, κατά την παρουσίαση της δεύτερης τριμηνιαίας έκθεσης, η υλοποίηση της απορρόφησης των διαθέσιμων 20 δισ. ευρώ «έχει ξεπεράσει τον κοινοτικό μέσον όρο» χάρη και στην αύξηση της κοινοτικής χρηματοδότησης από 85% σε 95%.

Η συγγνώμη ήρθε 8 μήνες μετά...

Η νορβηγική αστυνομία παραδέχθηκε ότι έδρασε με καθυστέρηση στο μακελειό στο νησί Ουτόγια τον περασμένο Ιούλιο.

"Εκ μέρους της αστυνομίας ζητώ συγγνώμη που δεν καταφέραμε να συλλάβουμε νωρίτερα τον δράστη", δήλωσε ο εκπρόσωπος της αστυνομίας Όισταϊν Μέλαντ και πρόσθεσε οτι η αστυνομία θα μπορούσε να έχει σώσει περισσότερες ζωές αν είχε δράσει πιο έγκαιρα.

ΝΔ: Πράσινα ρουσφέτια

«Τα πιο νοσηρά φαινόμενα κομματισμού αναβιώνουν, τις μέρες αυτές, υπουργοί του ΠΑΣΟΚ. Πρωτεργάτες ο κ. Βενιζέλος, ο κ. Οικονόμου, ο κ. Λοβέρδος και ο κ. Παπακωνσταντίνου», σχολιάζει ο εκπρόσωπος της ΝΔ, Γιάννης Μιχελάκης λέγοντας πως, τα παραπάνω στελέχη «ξεκίνησαν – χωρίς ίχνος ντροπής – και σχεδιάζουν να συνεχίσουν ένα όργιο ρουσφετολογικών προαγωγών και τοποθετήσεων "ημετέρων" σε νευραλγικά πόστα της Διοίκησης, με στόχο να βολέψουν δικούς τους και να επιβάλουν κομματικό έλεγχο στο κράτος».

Αποκαταστάθηκε το πρόβλημα στο internet από βλάβη του ΟΤΕ

Αποκαταστάθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης η βλάβη σε διακομιστές του ΟΤΕ, λόγω της οποίας πολλοί συνδρομητές της εταιρείας είχαν μείνει χωρίς πρόσβαση στο Διαδίκτυο και οδήγησε σε παρανοήσεις του στύλ "έπεσε το Facebook" κ.λπ.

Εγκρίθηκε το νέο δάνειο από το ΔΝΤ

Εγκρίθηκε πριν λίγο στη συνεδρίαση του ΔΝΤ το νέο δάνειο των 28 δις προς την Ελλάδα. Άμεσα θα δοθούν 1,65 δις ευρώ και τα υπόλοιπα σταδιακά. Μόνο η Βραζιλία απείχε της ψηφοφορίας ενώ όλες οι άλλες χώρες ψήφισαν υπερ.

ΝΔ σταθερά πρώτη, με απώλειες που θα αναπληρωθούν μόλις σφίξουν λίγο οι κώλοι

Οκτακομματική Βουλή δείχνει νέα δημοσκόπηση της της Public Issue που θα παρουσιάσει απόψε ο ΣΚΑΙ. Πιο συγκεκριμένα στην Βουλή μπαίνουν ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, ΔΗΜΑΡ, ΣΥΡΙΖΑ, ΚΚΕ, Ανεξάρτητοι Έλληνες, ΛΑ.Ο.Σ και Χρυσή Αυγή, με την ΝΔ να είναι με διαφορά πρώτο κόμμα.

ΘΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ ΚΙ Η ΓΗ ΘΑ ΤΡΕΜΕΙ

Η είδηση που δημοσίευσαν οι

Δείτε ποιο βίντεο από το America's Got Talent πρότεινε ο Ασσάντ στη γυναίκα του

Δείτε το:

Ο Τέρενς στο γραφείο τύπου της Α.Ε... θα ψάξει και που σπατάλησε ο Κοντός 56.000 για πάρτη του

Ο Τέρενς θα κρεμάσει στο Σύνταγμα και τον προδότη τον Κοντό που έδινε 56.000 ευρώ το χρόνο σε αργόσχολους δημοσιογράφους;

Ο γνωστός δημοσιογράφος Τέρενς Κουίκ αναλαμβάνει το γραφείο Τύπου των Ανεξάρτητων Ελλήνων και δεν αποκλείει το ενδεχόμενο ακόμη και να πολιτευτεί. Στα γεράματα ψάχνει την ευκαιρία που δεν του έδωσε η ΝΔ όλα αυτά τα χρόνια, η οποία μπορεί να μην τον έκανε βουλευτή αλλά φρόντισε να τον ανταμείψει πλουσιοπάροχα όπως το 2008 που ο Κοντός του έδωσε 56.000 ευρώ για ένα χρόνο για να είναι σε ένα κανάλι που ποτέ δεν εξέπεμψε...

Στο Άγιο Όρος το Πάσχα ο Πούτιν!


Ο νεοεκλεγείς Πρόεδρος της Ρωσίας Βλαντιμίρ Πούτιν αναμένεται να επισκεφτεί την Ελλάδα, και ειδικότερα το Άγιο Όρος, την περίοδο του Πάσχα. Ο Ρώσος ηγέτης έχει επισκεφτεί και στο παρελθόν πολλές φορές το Περιβόλι της Παναγιάς, δείχνοντας ενδιαφέρον για τις Μονές που υπάρχουν στην Αθωνική Πολιτεία, και όχι μόνο για εκείνες που έχουν απευθείας αναφορά στη Ρωσική Εκκλησία και το Πατριαρχείο Μόσχας.

Ρε εμείς να γλυτώσουμε κι ας πάει όπου θέλει: Στην Α.Ε. ο Μαρκόπουλος με τις "κουρτίνες"

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjFS0U20jXFrBzhGvywXap-Z0VRsLZ9ZvqkC6gim0OVBymRSeU6IN7iv_EpkLfe_099C0YbS3T97QpEaAgPtV1Mftfj0U6Sjc0z9v2MgekjDzdc0YfSyEwfaP5gBTJJUFA_s5BRdwb1g1nr/s1600/markomoudial.jpg
Την προσχώρησή του στο κίνημα «Ανεξάρτητοι Έλληνες» του Πάνου Καμμένου προανήγγειλε ο διαγραφείς από τη ΝΔ, βουλευτής Κώστας Μαρκόπουλος, γνωστός και από το άλλαγμα των κουρτινών κατά το σύντομο πέρασμά του από το υπ. Πολιτισμού.

Μιλώντας στο ραδιοσταθμό Σκάι, δήλωσε ότι...

To υπουργείο Οικονομικών διαψεύδει τα «χρυσά» μπόνους... σιγά μην τα επιβεβαίωνε

Το υπουργείο Οικονομικών διέψευσε σήμερα δημοσίευμα σύμφωνα με το οποίο η κυβέρνηση έδωσε αυξήσεις σε συνεργάτες και συμβούλους υπουργών.

Σε σχετική ανακοίνωση αναφέρεται, ότι η συνολική ετήσια δαπάνη για τις εν λόγω αποδοχές έχει μειωθεί περί του 60% και συγκεκριμένα ανέρχεται σε 1,8 εκατ. ευρώ από 4,6 εκατ. ευρώ, που ήταν προ της εφαρμογής του νέου μισθολογίου.

Έξοδος από το ευρώ το 2013 ή κοινό ευρωομόλογο οι προβλέψεις των Βρετανών

Συζήτηση για το μέλλον της ευρωζώνης διοργάνωσε το βράδυ της Τετάρτης στο Λονδίνο το ινστιτούτο Open Europe, φέρνοντας στο ίδιο πάνελ οικονομολόγους με διαφορετικές εκτιμήσεις.

Η Μέγκαν Γκριν από το ινστιτούτο Παγκόσμιων Οικονομικών του Νουριέλ Ρουμπίνι υποστήριξε ότι μακροπρόθεσμα η ευρωζώνη θα περιοριστεί σε έναν όμιλο χωρών της βόρειας Ευρώπης. Αρχικά η Ελλάδα και στη συνέχεια η Πορτογαλία, η Ιρλανδία, η Ιταλία, η Ισπανία και ενδεχομένως η Κύπρος θα βγουν από τη νομισματική ένωση.

«Ναι» στην ένταξη της ΠΓΔΜ λέει το Ευρωκοινοβούλιο για 3η χρονιά!

Σε ψήφισμα που ενέκρινε την Τετάρτη το Ευρωκοινοβούλιο κάνει έκκληση να οριστεί ημερομηνία για έναρξη διαπραγματεύσεων «χωρίς καθυστέρηση». Επιπλέον εκφράζει «την έντονη λύπη του» γιατί η διένεξη για το όνομα εξακολουθεί να εμποδίζει την ένταξη της χώρας.

Βαγγέλη το ότι "αρχίζουμε" το ξέρουμε... τον κόσμο δε βλέπουμε

Έτοιμος να αρχίσει είναι ο Βαγγέλης... αρκεί να βρεί και κανέναν γιατί έχει πέσει πολύ ερημιά:

WSJ: Ο δικός μας άνθρωπος πρωθυπουργός για πάντα

Ερωτήματα αν μη τι άλλο προκαλεί δημοσίευμα της Wall Street Journal. Σύμφωνα με αυτό, η ελληνική εκδοχή του Μάριο Μόντι, δηλαδή ο νυν πρωθυπουργός, είναι ό,τι καλύτερο θα μπορούσε να συμβει στην Ελλάδα και πρέπει να μείνει και μετά τις εκλογές!

Στα 2,6 δισ. ευρώ θα πληρωθούν για τα ελληνικά CDS... πάει η σούπα, χάλασε

[Και επειδή οι γνωστοί ηλίθιοι έλεγαν ότι στις 19 Μαρτίου θα γίνει πλειστηριασμός των CDS μάθετε ότι στις 19 ΜΑρτίου θα δοθούν προσφορές και θα βγει ένας Μ.Ο. αξίας των "χρεοκοπημένων ομολόγων", ώστε να αφαιρεθεί από την ονομαστική αξία των χρεοκοπημένων ομολόγων και να πληρωθούν τα CDS για το υπόλοιπο ποσό.

Κομμένες οι άδειες 24 και 25 Μαρτίου

Κόβουν και τις άδειες, προγραμματισμένες ή απρογραμμάτιστες, του αστυνομικού προσωπικού για τις 24 και 25 Μαρτίου, με αιτία τα «δρακόντεια» μέτρα ασφαλείας της παρέλασης

Ζητείται κορόιδο Αεκτζής να πληρώσει τα χρέη άλλων

Αγγελία που ψάχνει για κορόιδα έβαλε η ΠΑΕ ΑΕΚ, η οποία ζητά πάλι από τον κόσμο να βγάλει το φίδι από την τρύπα... Λες και οι μέτοχοι είναι παιδάκια που δε ξέρανε που βάζουν την υπογραφή τους και σε τι εμπλέκονται...


Η συνέχεια στο milamegiampala.blogspot.com

Βιντεο: Πολύ γιαούρτι στη Ζάκυνθο

Αιτία η αύξηση των δημοτικών τελών όπως γράψαμε χθες. Δείτε το βίντεο:

Στο 20,7% η ανεργία το δ' τρίμηνο του 2011-Πάνω από 1 εκ οι άνεργοι... θα τους βρει όμως δουλειά ο Τσίπρας

Στο 20,7% εκτινάχθηκε το ποσοστό ανεργίας στο τέταρτο τρίμηνο του 2011, από 17,7% που ήταν το προηγούμενο τρίμηνο και 14,2% το αντίστοιχο τρίμηνο του 2010, με τους άνεργους να ανέρχονται σε 1.025.877 άτομα.

Κ. Σκορδάς: Ο κ. Γεωργίου μας είχε αποκλείσει από κάθε πληροφόρηση

Ο εκπρόσωπος των εργαζομένων της ΕΛΣΤΑΤ κατεφέρθηκε εναντίον του προέδρου της Αρχής, μιλώντας στην Εξεταστική Επιτροπή για τα στοιχεία του ελλείμματος.

«Η ΕΛΣΤΑΤ δίνει, κάθε Μάρτη και Σεπτέμβρη, αναφορές στη Eurostat, σχετικά με την πορεία του ελλείμματος και του χρέους της χώρας. Το 2009, η Υπηρεσία έστειλε πρόβλεψη τον Σεπτέμβρη του 2009 και η οριστικοποίηση έγινε ένα χρόνο μετά. Το δυστύχημα είναι ότι εκείνη την περίοδο είχαμε εκλογές. Και στέλνεται ένα report δύο ημέρες πριν τις εκλογές κι ένα δεύτερο report 16 μέρες μετά τις εκλογές. Και τα δύο ήταν προβλέψεις. Κανένα δεν ήταν οριστικοποίηση. Από εκεί και μετά, ξεκίνησε αυτό το γαϊτανάκι που όλοι γνωρίζουμε».

Λιμνάζουν οι υποθέσεις διαφθοράς

Με τις υποθέσεις διαφθοράς στο Δημόσιο και πρωταγωνιστές επίορκους λειτουργούς να αποτελούν το 90% των εισαγγελικών ερευνών, η εφαρμογή του νόμου για την άμεση εκκαθάριση των σχετικών υποθέσεων αποτελεί αναγκαιότητα για την τιμωρία όσων βλάπτουν το Δημόσιο, αποκομίζοντας παράνομα εκατομμύρια ευρώ. Και ενώ η νομοθεσία που επιβάλλει συντομότατες προθεσμίες για την ανάκριση αλλά και την παραπομπή σε δίκη των επίορκων κρατικών λειτουργών έχει ψηφιστεί -και ισχύει- από τις αρχές του Οκτωβρίου του 2011, εντούτοις, ώς σήμερα, δεν έχει τύχει εφαρμογής.

Ποινική δίωξη για σχέδιο δολοφονίας του Καραμανλή

Τμήμα ενός ευρύτερου σχεδίου που είχε ως στόχο την αποσταθεροποίηση της χώρας ήταν σύμφωνα με τις εισαγγελικές αρχές το σχέδιο της απόπειρας δολοφονίας του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή, το οποίο είχε προβληθεί από μερίδα των ΜΜΕ το περασμένο καλοκαίρι.

Στο γήπεδο μεταφέρεται η ένταση μεταξύ νεαρών αλβανόφωνων και σλαβόφωνων στην ΠΓΔΜ

Υπό το φόβο να μεταφερθούν στους αγωνιστικούς χώρους τα επεισόδια μεταξύ σλαβόφωνων και αλβανόφωνων νεαρών που σημειώθηκαν τις προηγούμενες ημέρες η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της ΠΓΔΜ ανέβαλε το ντέρμπι μεταξύ των ομάδων Σκέντιγια από το Τέτοβο και Βαρντάρ Σκοπίων, ο οποίος επρόκειτο να διεξαχθεί σήμερα, Πέμπτη, στο γήπεδο της πρώτης.

ΠΑΣΟΚ: Σχέδιο "φέρνουμε τους ψηφοφόρους στις κάλπες"

Συνέντευξη Τύπου στις 14.00 του Ευ.Βενιζέλου στην Ιπποκράτους. Με κάθε τρόπο, με κάθε μέσο που έχουν στην διάθεσή τους τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ προσπαθούν μέσα σε λίγα 24ωρα να πείσουν τα μέλη τους να δώσουν το παρών στις εκλογές της Κυριακής.

Sony: Νέο smartphone με οθόνη αφής... χωρίς αφή (βίντεο)

Μια νέου τύπου οθόνη, η οποία επιτρέπει στους χρήστες να πλοηγούνται στο διαδίκτυο και να εκτελούν άλλες δραστηριότητες, χωρίς να αγγίζουν την οθόνη, αλλά απλώς κουνώντας το δάχτυλό τους πάνω από αυτήν, διαθέτει το νέο «έξυπνο» κινητό της Sony Xperia Sola.

Παραμονή της Ελλάδας στο ευρώ βλέπει η Standard & Poor’s

Η Ελλάδα δεν πρόκειται να αποχωρήσει από το ευρώ, εκτιμά, ο Τζον Τσέιμπερς, κορυφαίο στέλεχος του οίκου Standard & Poor's, σημειώνοντας πάντως ότι η χώρα θα περάσει δύσκολα χρόνια. «Αυτό που περιμένει την Ελλάδα είναι μια μακρά και επίπονη πορεία, που ενδεχομένως να διαρκέσει μια δεκαετία» σημείωσε χαρακτηριστικά στο πλαίσιο χθεσινής συνέντευξης Τύπου στη Σιγκαπούρη.

"Ένας μισθός ανα πολυκατοικία"!

Δείτε το:

Χ. Καστανίδης: Δε θα μπούμε σε ένα σχήμα με πρωθυπουργό τον Σαμαρά... ενώ με το ΠΑΣΟΚ ;)

Κατηγορηματικά «όχι» σε ένα κυβερνητικό σχήμα με πρωθυπουργό τον Αντώνη Σαμαρά είπε ο Χάρης Καστανίδης, ο οποίος ανακοίνωσε χθες με την Λούκα Κατσέλη την ίδρυση του κόμματος «Κοινωνική Συμφωνία».

Προκηρύχθηκαν... θέσεις επισήμων για τις παρελάσεις!

Μια χιουμοριστική προκήρυξη του ΑΣΕΠ, για την πλήρωση των θέσεων των επισήμων στις παρελάσεις της 25ης Μαρτίου κάνει το γύρο του Facebοοk. Με αφορμή τα πρόσφατα επεισόδια που σημειώθηκαν σε παρελάσεις αλλά και τις αποδοκιμασίες κατά πολιτικών προσώπων, ανησυχία έχει εκδηλωθεί ενόψει των εκδηλώσεων της 25ης Μαρτίου.

Ώρα απογραφής για συνταξιούχους Δημοσίου


Ώρα απογραφής για συνταξιούχους Δημοσίου

Ξεκινά σήμερα η διαδικασία της απογραφής των συνταξιούχων του Δημοσίου. Προκειμένου να απογραφούν, οι συνταξιούχοι θα πρέπει να προσέρχονται αυτοπροσώπως στις τράπεζες από τις οποίες λαμβάνουν τη σύνταξή τους.


Ναυτιλία: Νικήτρια η Ελλάδα χαμένη η Γερμανία... xoxoxo

Μπορεί η Γερμανία να εμφανίζεται πολύ πιο δυνατή από την Ελλάδα στο επίπεδο της οικονομίας, όμως στον τομέα της ναυτιλίας οι ρότες των δύο χωρών είναι σε ακριβώς αντίθετη κατεύθυνση.
Η ελληνική ναυτιλία βγαίνει από την κρίση ακόμη πιο δυνατή σε αντίθεση με την γερμανική που βυθίζεται σε αυτή.

Εκατό Βρετανοί παιδόφιλοι συναίνεσαν στο χημικό ευνουχισμό τους


Εκατό Βρετανοί παιδόφιλοι, έγκλειστοι στη φυλακή Γουάτον του Νότιγχαμ, θα υποβληθούν με τη συγκατάθεσή τους σε χημικό ευνουχισμό, στο πλαίσιο ενός προγράμματος που σαν σκοπό έχει να μειώσει τις πιθανότητες να επαναλάβουν τις απεχθείς πράξεις τους.

Κόβουν μισθούς και συντάξεις για να δίνουν κρυφά μπόνους στα golden boys των υπουργείων

- Αυξήσεις έως 26% σε συνεργάτες και συμβούλους υπουργών
- Golden boy με απολυτήριο γυμνασίου θα παίρνει τα ίδια λεφτά (1.135€) με κάποιον που έχει 22 χρόνια προϋπηρεσία
- 2.271€ ο μισθός διευθυντή πολιτικού γραφείου και δε χρειάζεται ΚΑΝ πτυχίο
- 2,1 εκατ. ευρώ η επιβάρυνση του προϋλογισμού

''Μάνα έρχομαι να σε βρω''-Άνεργος κρεμάστηκε με καλώδιο στο μπάνιο!

Συγκλονίζουν τα τελευταία λόγια του άνεργου μηχανοδηγού που αυτοκτόνησε - Τραγική φιγούρα ο πατέρας του, που βρήκε το παιδί του κρεμασμένο...
Ο 44χρονος ήθελε με κάθε τρόπο ήθελε να δώσει τέλος στη ζωή του. Οι αστυνομικοί υπέστησαν σοκ, όταν έφτασαν στο σπίτι, καθώς ο 44χρονος φέρεται νωρίτερα να είχε προσπαθήσει να κόψει τα χέρια του, με ξυλοκοπτικό μηχάνημα. Επιπλέον φαίνεται πως είχε πιει και χλωρίνη, καθώς σε ένα ποτήρι στην κουζίνα βρέθηκε διάλυμα.

Wikileaks-Stratfor: «Είχαμε για χρόνια την κυπριακή υπηρεσία στο μισθολόγιό μας (της CIA)»

Σε μέλη των κυπριακών Αρχών που χρηματίζονταν από Αμερικανούς αναφέρεται ηλεκτρονικό μήνυμα της Stratfor που αποκτήθηκε από το Wikileaks. Ο συγκεκριμένος ισχυρισμός ανήκει στον αντιπρόεδρο της «σκιώδους CIA», όπως έχει χαρακτηριστεί η ιδιωτική υπηρεσία πληροφοριών, και έγινε τον Ιούλιο του 2010 με αφορμή τη σύλληψη ρώσου κατασκόπου στην Κύπρο και τις έρευνες που πραγματοποίησαν κύπριοι ειδικοί για την εξαγωγή πολύτιμων στοιχείων από τον υπολογιστή του.

«Είχαμε την κυπριακή υπηρεσία στο μισθολόγιό μας για χρόνια.

Πέταξαν γιαούρτια και αυγά στο δήμαρχο Ζακύνθου

Γιαούρτια και αυγά πέταξαν το βράδυ της Τετάρτης στο δήμαρχο Ζακύνθου, Στέλιο Μποζίκη κάτοικοι της περιοχής κατά τη διάρκεια έκτακτου δημοτικού συμβουλίου στο πνευματικό κέντρο του νησιού.

Οι οργισμένοι κάτοικοι τον κατηγορούν για παρατυπίες στις μετρήσεις των τετραγωνικών μέτρων με αποτέλεσμα να επιβαρύνονται με υπέρογκα τέλη.

Συγκεκριμένα, όλα ξεκίνησαν μετά την απόφαση του δημάρχου να χρησιμοποιήσει περίπου...

Απάτη με «ροζ» ιστοσελίδες στο όνομα της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος

Έναν «πρωτότυπο» τρόπο χρησιμοποιούν ιστοσελίδες με «ροζ» περιεχομένο, προκειμένου να αποσπάσουν χρήματα από τους επισκέπτες τους.

Συγκεκριμένα, κάθε επισκέπτης των συγκεκριμένων sites, κατά τη διάρκεια της περιήγησης του, ενημερώνεται ότι...

Γ. Καρασμάνης: «Τί προτίθεστε να πράξετε με το Τμήμα ΟΑΕΕ Γιαννιτσών»;

ΕΡΩΤΗΣΗ ΠΡΟΣ τον κύριο Υπουργό Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης

ΘΕΜΑ: «Τί προτίθεστε να πράξετε με το Τμήμα ΟΑΕΕ Γιαννιτσών»;

Ο Ερωτών, με επίπονες προσπάθειες και συνεχείς παρεμβάσεις, πέτυχε το 2006 την αναβάθμιση του μέχρι τότε Γραφείου του ΟΑΕΕ των Γιαννιτσών σε Τμήμα, προκειμένου οι ασφαλισμένοι επαγγελματοβιοτέχνες όλων των Ταμείων (ΤΕΒΕ, ΤΣΑ, ΤΑΜΕΙΟ ΕΜΠΟΡΩΝ), να έχουν πληρέστερες και καλύτερες υπηρεσίες.

Το γνωστό σύστημα αντεπιτίθεται. Τότε ήταν οι Οικολόγοι, τώρα ...

Το γνωστό σύστημα αυτό τον καιρό βρίσκεται σε πλήρη έξαρση δραστηριότητας.

Κάθε φορά που πρέπει να πριονιστεί η ΝΔ, όλο και κάποιος λαγός πετιέται από αυτό το καπέλο που πραγματικά δεν έχει πάτο !

Το 2000, "κάτι" συνέβη και ξαφνικά μετά τις 12 το βράδυ άρχισαν να έρχονται όλα τούμπα όταν ήταν σχεδόν ξεκάθαρο ότι η ΝΔ προηγείτο σημαντικά και θα κέρδιζε τις εκλογές. Πολλά σενάρια ακούστηκαν περί ψήφων διάφορων "φαντασμάτων", αλλά με τον καιρό ξεχάστηκαν.

Στη δημοσιότητα 8.000 email του Ασσάντ και της γυναίκας του

Δεν πά να γινότανε χαμός τριγύρω του... αυτός στην κοσμάρα του όπως φαίνεται από τα μαιλ που διέρρευσαν. Αυτά δείχνουν τον Ασσάντ να παραγγέλνει μέσω διεύθυνσης στις ΗΠΑ...

Κατατέθηκε στη Βουλή η νέα δανειακή σύμβαση: Σκληροί όροι για να πάρουμε τη βοήθεια

Στη Βουλή κατατέθηκαν λίγο μετά τις 22.30 τα κείμενα που σχετίζονται με την σύναψη της νέας δανειακής σύμβασης για την χώρα μας.

Πρόκειται για συνολικά έξι πολυσέλιδα κείμενα, συμπεριλαμβανομένων του σχεδίου νόμου της αιτιολογικής έκθεσης, των εκθέσεων του γενικού Λογιστηρίου του Κράτους κλπ.