23 Μαΐου 2012

«Θα σας βοηθήσουμε αν τηρείτε τις δεσμεύσεις σας» επανέλαβε η Μέρκελ

Διαδοχικές επαφές με τη Γερμανίδα καγκελάριο Ανγκελα Μέρκελ, τον Γάλλο πρόεδρο Φρανσουά Ολάντ και τον πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ζοζέ Μπαρόζο είχε ο υπηρεσιακός πρωθυπουργός Παναγιώτης Πικραμμένος στις Βρυξέλλες πριν από την έναρξη της άτυπης Συνόδου Κορυφής.

Φορολογικοί έλεγχοι σε 500 πολιτικά πρόσωπα

Φορολογικούς ελέγχους ξεκινά το ΣΔΟΕ σε 500 πολιτικά πρόσωπα -δημάρχους, νομάρχες αλλά και πρώην βουλευτές- για τους οποίους ύστερα από διασταυρώσεις της Γενικής Γραμματείας Πληροφοριακών Συστημάτων προέκυψαν αποκλίσεις μεταξύ των στοιχείων της περιουσιακής τους κατάστασης που εμφανίζεται στο έντυπο Ε9 και των εισοδημάτων που δηλώνουν στις φορολογικές τους δηλώσεις.

Σαμαράς: Το ΕΛΚ αποφάσισε ότι χρειάζονται μέτρα ανάπτυξης (βίντεο)

Farage μετά από στρίμωγμα Παπανικολάου: Η δρχ θα υποτιμηθεί 50-60% και οι εισαγωγές αδύνατες (βίντεο)

Ο Ευρωβουλευτής της ΝΔ Παπανικολάου στρίμωξε τον γνωστό δραχμολάγνο και πολέμιο της ΕΕ N. Farage, που οι αφελείς τον έχουν θεό και δεν καταλαβαίνουν πως ότι λέει δεν το λέει από πόνο στους Έλληνες αλλά για να διαλύσει το ευρώ, με την απλή ερώτηση τι θα γίνει αν επιστρέψουμε στη δραχμή και υποτιμηθεί. Ο Farage αναγκάστηκε όχι μόνο να παραδεχθεί...

Μουρούτης προς Βερναρδάκη (VPRC): Έβγαλες μούφα δημοσκόπηση... και η "επιστημονική" απάντηση: Είσαι άσχετος, ρε γελοίε

Βαριές κουβέντες αντάλλαξαν -μέσω Twitter- ο δημοσκόπος και ιδρυτής της VPRC, Χριστόφορος Βερναρδάκης και ο αναπληρωτής εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ και στενός συνεργάτης του Αντώνη Σαμαρά, Γιώργος Μουρούτης. Όλα ξεκίνησαν από ένα δημόσιο σχόλιο του Γιώργου Μουρούτη ότι ο κ. Βερναρδάκης παρουσίασε «μούφα δημοσκόπηση» υπέρ του ΣΥΡΙΖΑ:

Νέα ένταση στην Πάτρα

Νέα κινητοποίηση πραγματοποιούν αυτή την ώρα κάτοικοι της Πάτρας, οι οποίοι έχουν προχωρήσει σε κλείσιμο του λιμανιού, ζητώντας να φύγουν οι μετανάστες από την περιοχή τους. Στο μεταξύ, μετά τα επεισόδια που σημειώθηκαν την Τρίτη, αποχώρησαν και οι ελάχιστοι μετανάστες που βρίσκονταν στις εγκαταστάσεις της Πειραϊκής Πατραϊκής και μεταφέρθηκαν με πούλμαν στην Αθήνα.

Το υπ. Οικονoμικών διαψεύδει το Reuters ότι τα κράτη μέλη ΕΕ ετοιμάζονται για έξοδο Ελλάδας από ευρώ

Tο Υπουργείο Οικονομικών διαψεύδει κατηγορηματικά δημοσιεύματα τα οποία αναφέρουν, πως στην τηλεδιάσκεψη που πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο του Euro Working Group, ζητήθηκε απο τα κράτη μέλη να ετοιμάσουν σχέδια αντιμετώπισης ενδεχόμενης εξόδου της Ελλάδας απο το ευρώ.

ΝΔ: Η επικίνδυνη ανεπάρκεια του ΣΥ.ΡΙΖ.Α.

Η εκλογική άνοδος του ΣΥΡΙΖΑ, στις εκλογές της 6ης Μαΐου, είναι προφανές ότι οδηγεί τον πρόεδρο και πολλά στελέχη του σε ένα κρεσέντο λαϊκισμού, αμετροέπειας, αλαζονείας και αντιφάσεων.
Αυτή η αμετροέπεια, καθώς και ο «μικρομεγαλισμός», του εκφραστή των «μαγικών λύσεων» μεταφέρθηκαν προκλητικά από τον κ. Τσίπρα και στην Ευρώπη.

Σαμαράς στη σύνοδο του ΕΛΚ: Η Ευρώπη χρειάζεται ανάπτυξη

Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κ. Αντώνης Σαμαράς στο περιθώριο της Συνόδου Κορυφής του ΕΛΚ είχε, σήμερα, μεταξύ άλλων, κατ' ιδίαν συναντήσεις με τον Πρόεδρο του Eurogroup και πρωθυπουργό του Λουξεμβούργου κ. Ζαν Κλοντ Γιουνκέρ, καθώς και με τον Πρόεδρο του ΕΛΚ κ. Βίλφριντ Μάρτενς.

Προσερχόμενος στη Σύνοδο του ΕΛΚ, ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας έκανε την ακόλουθη δήλωση στα διεθνή Μέσα Ενημέρωσης:

Τα γερμανικά ΜΜΕ για την επίσκεψη Τσίπρα στο Βερολίνο

H επίσκεψη του επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα στο Βερολίνο απασχολεί το σύνολο των γερμανικών ΜΜΕ, τα οποία είτε καταγράφουν ειδησεογραφικά είτε με σχόλια και άρθρα γνώμης την παρουσία και τις συναντήσεις του στην γερμανική πρωτεύουσα.

Καταγγελίες Καρατζαφέρη για το πέο@ καβάλα: Πιθανώς στελέχη του ΛΑΟΣ χρηματίστηκαν... Ναι μόνο ο Αιβαλιώτης αντιστάθηκε...

Απλά ο άνθρωπος πάει να σαλτάρει επειδή έμεινε μόνο με τον Αιβαλιώτη και τον αστρολόγο... 

Βαρείς υπαινιγμούς για πιέσεις, που περιελάμβαναν και πιθανό χρηματισμό στελεχών του, προκειμένου να φύγουν από τον ΛΑΟΣ, διατύπωσε ο πρόεδρος του κόμματος Γιώργος Καρατζαφέρης σε σημερινές του δηλώσεις.

Σύλληψη ανθυπασπιστή για απόπειρα βιασμού ανηλίκου

Ανθυπασπιστής της Πολεμικής Αεροπορίας Συνεληφθη κατηγορούμενος για απόπειρα βιασμού ανήλικου αγοριού.

Ο αξιωματικός, που υπηρετεί στη μοίρα του Γενικού Επιτελείου Αεροπορίας, συνεληφθη απο...

Η πτώση των κρατικών εσόδων τον Μάιο εκτιμάται ότι θα ξεπεράσει το 10%

Μείωση που θα ξεπερνά το 10% αναμένεται να σημειώσουν τα έσοδα του Δημοσίου τον Μάιο, καθώς η ύφεση και η προεκλογική περίοδος επηρεάζουν ανασταλτικά την λειτουργία του φοροεισπρακτικού μηχανισμού και την συμπεριφορά των φορολογουμένων.

Αυτούς υποστηρίζει ο ΣΥΡΙΖΑ!!! Indymedia: Συνέλαβαν τον Αφγανό ταξικό αδερφό μας για το φόνο του φασιστάκου Λαζανά!!!

Δείτε τι γράφει το indymedia για τη σφαγή του Λαζανά στην Πάτρα από τα λαθροζώα!!! Αυτούς υποστηρίζει ο ΣΥΡΙΖΑ:

Βίντεο-Μ. Κεφαλογιάννης για Επαχθές Χρέος και Καταγγελία Δανειακής Σύμβασης

Δείτε το:

ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ.



   


       Τώρα για να σας πω την αλήθεια ,έχω μπερδευτεί λίγο.Ο Τσίπρας στηρίζει τον Φωτόπουλο,η ,το αντίστροφο.
       Πάντως όπως και να έχει ΓΥΡΙΣΕ Ο ΤΈΝΤΖΕΡΗΣ ΚΑΙ ΒΡΗΚΕ ΤΟ ΚΑΠΑΚΙ.

Μαλάκ@@ δημοσιοκάφροι λες και απευθύνονται σε ηλίθιους

Την απόγνωση των κατοίκων της Πάτρας μετά τη σφαγή του 30χρονου, την βαφτίζουν:

Λ. Συγγρού: Η βάση επικροτεί την κεντροδεξιά συστράτευση

«Και όμως, το κεντροδεξιό ευρωπαϊκό μέτωπο έχει απήχηση παρά τις μουρμούρες επί μέρους στελεχών και υποψηφίων βουλευτών που χάνουν εκλόγιμες θέσεις στις λίστες». Αυτή την απάντηση δίνει η Λ. Συγγρού για να διαψεύσει τις πληροφορίες πως η κομματική βάση δεν αντιμετώπισε θετικά τη συστράτευση, εκλαμβάνοντας το «μέτωπο» ως ένα ετερόκλητο σχήμα.

Καιρό είχαμε να ακούσουμε για τα CDS από τα καμμένα

Μετά από αρκετό καιρό αυτοί που διαδίδουν δεξιά και αριστερά τα περί CDS χωρίς να έχουν προσκομίσει καμία απόδειξη πέρα από ένα κατεβατό αριθμών που έγραψαν οι ίδιοι και αναπαραγάγουν ο ένας με τον άλλο, θυμήθηκαν την υπόθεση κατά τρόπο που μόνο ανέκδοτο θυμίζει!!

Γερμανία: Νέο ιστορικό χαμηλό σε δημοπρασία διετών ομολόγων

Σε νέο ιστορικό χαμηλό υποχώρησε το κόστος δανεισμού της Γερμανίας καθώς η γερμανική κυβέρνηση παρουσίασε σήμερα το πρώτο κρατικό ομόλογο στην ιστορία της με μηδενικό κουπόνι όπως μεταδίδει το Dow Jones Newswires.

Προπονήθηκε με την Εθνική ο Ρουβάς!

Στις εγκαταστάσεις του Αγ. Κοσμά για να εκφράσει τις ευχές του στους διεθνείς και το τεχνικό επιτελείο βρέθηκε λίγο πριν την αναχώρηση της Εθνικής για τα γήπεδα της Πολωνίας και της Ουκρανίας, ο Σάκης Ρουβάς!

Μείωση 17,3% στο έλλειμμα τρεχουσών συναλλαγών, λόγω μείωσης εισαγωγών

Στα 2,1 δισ. ευρώ διαμορφώθηκε το έλλειμμα στο ισοζύγιο τρεχουσών συναλλαγών το Μάρτιο του 2012, μειωμένο κατά 446 εκατ. ευρώ ή 17,3% σε σχέση με το Μάρτιο του 2011.

ΝΔ για τιν επίθεση των ΣΥΡΙΖΑναρχικών στον Θ. Πλεύρη

«Καταδικάζουμε, με τον πιο έντονο τρόπο, τη θρασύτατη και άνανδρη επίθεση εναντίον του πρώην βουλευτή Θανάση Πλεύρη.
Καλούμε όλες τις πολιτικές δυνάμεις να πάρουν ξεκάθαρη θέση εναντίον των εξτρεμιστικών στοιχείων και όσων ενστερνίζονται πρακτικές βίας.  

Μένει ο Γκαρσία, πρόταση για μείωση αποδοχών σε Μπόλονι

Το πλάνο οικονομικής επιβίωσης του ΠΑΟΚ για την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο, μπήκε ήδη σε εφαρμογή και σήμερα συναντήθηκαν οι αρμόδιοι επικεφαλής του ΠΑΟΚ, ο πρόεδρος Ζήσης Βρύζας και ο τεχνικός διευθυντής Παντελής Κωνσταντινίδης με τον προπονητή Λάσλο Μπόλονι στον οποίο πρότειναν μείωση των αποδοχών του για την χρονιά που έρχεται και ταυτόχρονη μείωση του προϋπολογισμού της ομάδας στα 6 περίπου εκατομμύρια ευρώ.

Άρχισαν οι «κατασχέσεις» στο υπουργείο Οικονομικών!

Μια ασυνήθιστη εικόνα παρουσίαζε σήμερα το πρωί το υπουργείο Οικονομικών. Τεχνικοί ξήλωναν τους ψύκτες νερού που είχαν εγκαταστήσει τα προηγούμενα χρόνια στους ορόφους του υπουργείου για να πίνουν νερό οι εργαζόμενοι σε αυτό. Ποιος ο λόγος; Πως το υπουργείο δεν πλήρωνε εδώ και δέκα μήνες την εταιρία που έφερνε τις μπουκάλες με το εμφιαλωμένο νερό. Έτσι κατήγγειλαν τη σύμβαση και πήραν πίσω τον εξοπλισμό που είχαν προσφέρει στο υπουργείο.

Bloomberg: 46 ώρες χρειάζεται η Ελλάδα για να περάσει από το ευρώ στη δραχμή

Η Ελλάδα μπορεί μέσα σε λιγότερο από δύο ημέρες ώρες να περάσει από το ευρώ στη δραχμή υποστηρίζει το πρακτορείο ειδήσεων Bloomberg βασισμένο στις προβλέψεις των αναλυτών.

Χαρακτηριστικό είναι πως στο δημοσίευμα αναφέρεται πως η Ελλάδα είναι πολύ πιθανό να έχει ένα πολύ μικρό χρονικό «παράθυρο» για να διαχειριστεί μία έξοδο.

Ρεν: Ανοιχτό το ενδεχόμενο δημοσιονομικής χαλάρωσης στην Ελλάδα

Ανοιχτό άφησε την Τρίτη ο επίτροπος Νομισματικών Υποθέσεων και αντιπρόεδρος της Κομισιόν Όλι Ρεν το ενδεχόμενο δημοσιονομικής χαλάρωσης, κατά την προπαρασκευαστική συζήτηση στην Ολομέλεια του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου για την άτυπη Σύνοδο Κορυφής της Τετάρτης.

Γαμ@ τον πολιτισμό σας μέσα: Έξι επιχρυσωμένα ψητά βρέφη βρήκαν τελωνειακοί σε βαλίτσα (βίντεο)


Ένας 28χρονος Βρετανός συνελήφθη στο αεροδρόμιο της Μπανγκόγκ, όταν οι τελωνειακοί ανακάλυψαν στην βαλίτσα του έξι βρέφη (ηλικίας από 2-7 μηνών). Όλα ήταν ψημένα, ενώ τα περισσότερα ήταν τυλιγμένα με φύλα χρυσού. Ο δράστης αντιμετωπίζει ποινή φυλάκισης μόλις ενός έτους.

Φοβερό πανελλήνιο ρεκόρ του Σαμιλίδη

Με πανελλήνιο ρεκόρ 2:10.61, ο Παναγιώτης Σαμιλίδης προκρίθηκε με τον καλύτερο χρόνο στα ημιτελικά των 200μ πρόσθιο στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα του Ντέμπρετσεν.Μετά το χρυσό μετάλλιο στα 100μ ύπτιο, ο Άρης Γρηγοριάδης πήρε το εισιτήριο για τα ημιτελικά στα 50μ ύπτιο, σημειώνοντας τον 5ο καλύτερο χρόνο των προκριματικών με 25.46.

Η Ευρώπη δίνει το «ομόλογο ανάπτυξης» στην Ελλάδα

Η Ευρώπη κάνει ένα βήμα πιο κοντά στην έκδοση των κοινών ευρωομολόγων με τη συμφωνία για τα «ομόλογα ανάπτυξης» (project bonds), μέσω των οποίων θα συγκεντρωθούν κεφάλαια για την αναβάθμιση των υποδομών.

"Θα επιδιώξουμε να αποφύγουμε καθυστερήσεις στα πετρέλαια"

Θα προχωρήσουμε κανονικά τους διαγωνισμούς για τα πετρέλαια διαμηνύουν κύκλοι του ΥΠΕΚΑ. Δε θα σταματήσει τίποτα από όσα έχουν ξεκινήσει, σημειώνουν οι ίδιοι κύκλοι οι οποίοι μεταφέρουν τις προθέσεις του υπηρεσιακού υπουργού ειδικά για το εθνικό θέμα της εκμετάλλευσης των πιθανών κοιτασμάτων υδρογονανθράκων να μην υπάρξει καμία καθυστέρηση.

Έξι χρόνια από το θάνατο του Κώστα Ηλιάκη

"Αθάνατος ο Σμηναγός Κώστας Ηλιάκης. Φυλάει για πάντα τους ουρανούς της Ελλάδος", έγραψε στο twitter ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ στρατηγός Μιχάλης Κωσταράκος σήμερα το πρωί αποτίοντας φόρο τιμής στον ήρωα πιλότο της Πολεμικής Αεροπορίας που έχασε την ζωή του στις 23 Μαϊου του 2006 σε αερομαχία ελληνικών με τουρκικά μαχητικά αεροσκάφη ανοικτά της Καρπάθου.

Στα 280,3 δις το δημόσιο χρέος, δεν βγαίνει ο λογαριασμός

Κατά 87 δις μειώθηκε το δημόσιο χρέος μετά το PSI, αλλά αυτό δεν είναι καθόλου παρήγορο, καθώς παραμένει μη διαχειρίσιμο, αφού συνοδεύεται από μια βαθιά ύφεση, που δυσκολεύει την αποπληρωμή των δανειακών μας υποχρεώσεων.

Βατά τα θέματα σε Ιστορία, Φυσική και Μαθηματικά, δυσκολίες στη Βιολογία - Δείτε τις απαντήσεις στο in.gr

Ομαλά κύλησαν οι πανελλαδικές εξετάσεις για χιλιάδες υποψηφίους στην τριτοβάθμια εκπαίδευση, οι οποίοι διαγωνίστηκαν σε τέσσερα μαθήματα γενικής παιδείας (Μαθηματικά και Στοιχεία Στατιστικής, Ιστορία, Φυσική και Βιολογία). Αναμενόμενης δυσκολίας χαρακτηρίζονται τα θέματα σε Ιστορία και Φυσική.

Βάζει «πάγο» στην Τουρκία για την ένταξη το Ευρωκοινοβούλιο

Αυστηρές προϋποθέσεις, που σχετίζονται με την προστασία των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, θέτει στην Τουρκία με ψήφισμά του το Ευρωκοινοβούλιο, προκειμένου να ανοίξουν τα κεφάλαια 19 και 23 των ενταξιακών της διαπραγματεύσεων με την Ευρωπαϊκή Ένωση.

UBS: Η Ελλάδα θα παραμείνει στο ευρώ

Την εκτίμησή της ότι η Ελλάδα θα παραμείνει στο ευρώ, καθώς το κόστος μιας αποχώρησης είναι μεγάλο τόσο για τη χώρα όσο και για την ευρωζώνη, αποτυπώνει σε έκθεσή της η UBS.

50.000 ελβ. φράγκα ξόδεψε σε 15 μέρες η Βίκυ που μας ρωτάει "αν είναι έγκλημα που ερωτεύτηκε τον Άκη"

Εξωφρενικές και υπερπολυτελείες αγορές που δείχνουν μεγάλη οικονομική άνεση έκανε η Βίκυ Σταμάτη το καλοκαίρι του 2003, όταν ο Ακης Τσοχατζόπουλος ήταν ακόμη εν ενεργεία υπουργός Ανάπτυξης στην κυβέρνηση Σημίτη, την περίοδο που το ζευγάρι διατηρούσε κρυφό δεσμό.

Μοναχοπαίδι ο 30χρονος που δολοφόνησαν μετανάστες στην Πάτρα-Τι λέει ο ξάδελφός του

"Η δολοφονία του ξαδελφού μου ήταν η σπίθα που άναψε τη φωτιά στην Πάτρα. Δεν πάει άλλο με τους μετανάστες" λέει γεμάτος θλίψη και αγανάκτηση συγγενής του 30χρονου Θανάση Λαζανά.
Πίσω απο τη δολοφονία του 30χρονου Ελληνα που συγκλόνισε την Πάτρα και οδήγησε πολλούς κατοίκους στο δρόμο να διαδηλώνουν για το πρόβλημα των λαθρομεταναστών με αποτέλεσμα να έχουμε έκτροπα και επεισοδια με τραυματισμούς, κρύβεται μια οικογενειακή τραγωδία.

ΣΥΡΙΖΑ προς Μπόμπολα (λέμε και καμιά μαλακ@@ για να περνά η ώρα): Αν νομίζετε ότι θα ξεχάσουμε τις άδειες, κάνετε MEGAλο λαθος

Νέο επεισόδιο φαίνεται πως ξεκινά στην κόντρα ανάμεσα στον ΣΥΡΙΖΑ και τον τηλεοπτικό σταθμό MEGA, στο μετοχικό κεφάλαιο του οποίου συμμετέχει ο Γιώργος Μπόμπολας, εκδοτης του Εθνους, καθώς ο Νίκος Παππάς, διευθυντής στο γραφείο του Αλέξη Τσίπρα έκανε σήμερα ένα πολύ αιχμηρό σχόλιο στο Twitter του.

Βεστερβέλε (Άρθρο στη ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ): Ενα σύμφωνο ανάπτυξης για την Ευρώπη

Πάνω από την Ευρώπη πλανάται πάλι ο εφιάλτης της επιστροφής της κρίσης χρέους. Οι πρόσφατες εξελίξεις δεν δείχνουν ωστόσο κάτι καινούργιο: αν και είναι πλέον ορατά κάποια πρώτα θετικά αποτελέσματα, δεν έχουμε ξεπεράσει ακόμα οριστικά την κρίση. Η αντιμετώπισή της δεν είναι θέμα μηνών, είναι θέμα ετών και δεν υπάρχει δυνατότητα επιτάχυνσης μέσω «παρακαμπτηρίων».

Το ΣΔΟΕ ανοίγει τους λογαριασμούς της Φεβρωνίας Πατριανάκου από το 2004

Με ένα εξαιρετικά επείγον και απόρρητο έγγραφό του το Σώμα Δίωξης Οικονομικού Εγκλήματος ζητά από την Ενωση Ελληνικών Τραπεζών να ανοίξει αναδρομικά από την 1η Ιανουαρίου 2004 έως σήμερα όλους τους τραπεζικούς και άλλους λογαριασμούς της τέως βουλευτού και στελέχους της Νέας Δημοκρατίας Φεβρωνίας Πατριανάκου.

Αναρχοζυριζαίοι προς Πλεύρη: «Κωλοφασίστα τώρα που θα έρθουμε στην εξουσία, θα δεις τι θα πάθεις»

Στον πρώην βουλευτή, Θάνο Πλεύρη, επιτέθηκε ομάδα αντιεξουσιαστών στα δικαστήρια της Ευελπίδων πριν από λίγο. Ο κ. Πλεύρης βρισκόταν μαζί με συνεργάτη του στα δικαστήρια, προκειμένου να παραστεί σε δίκη πελάτη του. Σύμφωνα με πληροφορίες, η ομάδα των αντιεξουσιαστών βρισκόταν στα δικαστήρια, καθώς εκδικαζόταν υπόθεση επίθεσης τριών μελών της Χρυσής Αυγής σε αλλοδαπούς.

Ο Θ. Πλεύρης μιλώντας στο enikos.gr για το περιστατικό ανέφερε:

Οπλοστάσιο Άκη: 8 πιστόλια και 4 τουφέκια-πολυβόλα!!!

Το οπλοστάσιο που βρέθηκε στο γραφείο του, οι χειρόγραφες σημειώσεις και η συνεχής απαίτηση: «θέλω λεφτά τώρα». Οι σελίδες από το... ημερολόγιο του Άκη Τσοχατζόπουλου συνεχίζουν να προκαλούν αίσθηση. Αποκαλύπτουν νέα στοιχεία, άκρως επιβαρυντικά για τον ίδιο και τους συγκατηγορούμενούς του.

Τα διέλυσαν όλα οι ΓλεζοΣτρατούληδες

Σε ομόλογα του εξωτερικού, αλλά και σε λογαριασμούς ξένων τραπεζών, τοποθετούν σταδιακά τις προθεσμιακές καταθέσεις τους ασφαλιστικές εταιρείες -μετά την σταδιακή αποχώρηση από τα ελληνικά ομόλογα- υπό το φόβο....

Βίντεο: «Χρυσαυγίτες» εν δράσει στην Πάτρα

Στο παρακάτω βίντεο βλέπουμε τους Χρυσαυγίτες που όπως λένε όλα τα ΜΜΕ έκαναν τα χθεσινά επεισόδια στην Πάτρα και στους οποίους επιτέθηκαν τα ΜΑΤ προκειμένου να μην λιντσάρουν τα λαθροζώα... γυναίκες, γιαγιάδες και παππούδες πάνω στο άνθος της ηλικίας τους... και όλοι κοντοκουρεμένοι. Δείτε το και προσέξτε τον κόσμο γύρω από την κάμερα, για να μη σας παραμυθιάζουν:

Οι «τσαμπουκάδες» του Αλέξη δεν πέρασαν στην Ευρώπη

[Και φυσικά κανένας σοβαρός άνθρωπος δεν μπορεί να πει ότι το ταξίδι ήταν επιτυχημένο "γιατί έδειξε τσαμπουκά στους Ευρωπαίους και τους τα είπε μέσα στις χώρες τους", μιας και ο Τσίπρας ήταν εκείνος που πριν ξεκινήσει από εδώ,  ζητούσε ραντεβού από τον Ολάντ που τον έφτυσε και από τους Γερμανούς σοσιαλδημοκράτες που τον δέχτηκαν 5 λεπτά για να του πούνε ότι λέει μαλακί@@. Οι "τσαμπουκάδες" ήρθαν μετά τα φτυσίματα και είναι αποτέλεσμά τους.
 
Φυσικά ο κάφρος θα πει καλά τους έκανε ο Αλέξης, γιατί ο λαός έχει φτάσει σε τέτοιο επίπεδο παράκρουσης που προτιμάει βοήθεια από τους Τούρκους παρά από τους Ευρωπαίους. Γιατί έτσι τον έμαθαν και σε αυτό φέρει ευθύνη διαχρονικά και η ΝΔ. Έμαθαν το λαό να μην αντέχει να κοιτάξει στον καθρέφτη και να δει τα λάθη του. Έκαναν το λαό να νομίζει ότι οι πάντες δικαιούνται τα πάντα, από iphone μέχρι 1 μήνα διακοπές, κάτι που δεν ισχύει πουθενά στον κόσμο... ]

Προσγειώθηκε στην ευρωπαϊκή πραγματικότητα ο Αλέξης Τσίπρας κατά τη διήμερη περιοδεία του σε Παρίσι και Βερολίνο. Οι ευρωπαίοι ηγέτες αναγνωρίζουν ότι απαιτείται χαλάρωση του Μνημονίου αλλά σε καμία περίπτωση δεν γίνεται δεκτή η ακύρωσή του ή η μονομερής καταγγελία του.

ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ

 Τα αριστεροαναρχικά ΤΣΟΓΛΑΝΙΑ φαίνεται πως έχουν καταλάβει πως πλησιάζει η ημέρα που την διακυβέρνηση της χώρας αναλαμβάνει η Ν.Δ.,και είπαν να ξεκινήσουν τις προπονήσεις.
  Ναι,αυτά τα κολόπαιδα που 3 χρόνια ήταν ΕΞΑΦΑΝΙΣΜΕΝΑ.
   Εξαφανισμένα ?όχι τελείως αφού φρόντισαν να δολοφονήσουν τους αθώους υπαλλήλους της ΜΑΡΦΙΝ και να διαλύουν κάθε προσπάθεια για ΔΙΑΔΗΛΩΣΗ που έκανε ο κόσμος.
   Μόνο  Μ@@Ν@ΠΑΝΑ που έχει αλλάξει το ΑΦΕΝΤΙΚΟ στη πόλη και θα το καταλάβετε πολύ σύντομα.
 ΔΕΞΙ ΜΠΑΚ

Κότες αντεξουσιαστές χτύπησαν τον Θ. Πλεύρη

Πριν από λίγο αναρχικοί επιτέθηκαν και χτύπησαν τον Θ. Πλεύρη έξω από τα δικαστήρια της Ευελπίδων. Για άλλη μια φορά έδειξαν τη μαγκιά τους επιτιθέμενοι κατά δεκάδες εναντίον ενός. Κότες κανονικές...

"Γαβ γαβ γαβ..."

Τα συνθήματα που ακούγονται στο βίντεο είναι απο την κατάθεση στεφάνων για την Ένωση των Επτανήσων στην Κέρκυρα.. Οι αριστεροί φωνάζουν οτι είναι εγγόνια κομμουνιστών και τα κονσερβοκούτια "δεν σκούριασαν ακόμη".. Γνωρίζουν για τα εγκλήματα των κομμουνιστών κατα τον εμφύλιο όπου έσφαζαν όσους...

10.000.000 οικονομολόγοι κατέκλυσαν τη χώρα

Οι Έλληνες σήμερα φαντάζουν σίγουροι για την ψήφο τους. Μιλάνε για ελλείμματα, χρέη και δάνεια με άνεση που θα ζήλευε και ο Ρουμπινί. Και πάντα με το ύφος της βεβαιότητας ενός ανθρώπου που είναι μέσα στα ‘’πράματα’’, ξέρει τι λέει και δεν πέφτει ποτέ έξω. Το τελικό χτύπημα της γροθιάς στο στήθος, με την φράση ‘’εγώ στο λέω ρε….!’’ είναι η ανεξίτηλη σφραγίδα γνησιότητας.

Βίντεο: Ο ΣΥΡΙΖΑ και ο κουκουλοφόρος του Βούτση

Δείτε το βίντεο:

Άλλος giorgakis μας βρήκε!

Άλλος giorgakis μας βρήκε....είχαμε τον τουρίστα giorgakis...τώρα αποκτήσαμε και τον alexis...το δήθεν κακό παιδί που δεν το θέλουν οι ξένοι αλλά όλο αυτόν έχουν στις εφημερίδες τους...

Αυτόν που δήθεν τον φοβούνται αλλά ταυτόχρονα του κάνουν καθημερινά πρωτοσέλιδα με φωτογραφίες που ούτε στην Ελλάδα τις έχουμε δει ποτέ...

ρε κάτι συμπτώσεις; 

Ψηλαφίζοντας την ιστορία

του Β. Μπαλάφα
 
Αντί άρθρου σήμερα, θα ήθελα να παραθέσω την ομιλία του Εθνάρχη, Κωνσταντίνου Καραμανλή, τον Ιούνιο του 1991, προς τους πρέσβεις των χωρών – μελών της ΕΟΚ, με αφορμή τη συμπλήρωση 10 ετών από την ένταξη της χώρας μας στην Ευρωπαϊκή Οικονομική Κοινότητα (Ε.Ο.Κ.).

ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥ ΣΙΛΑ - Στο μυαλό του Τσίπρα

Δείτε το:

Πάει προς ΔΗΜΑΡ και ο Αχμέτ Ιλχάν

Θετική αναμένεται να είναι η εισήγηση της Νομαρχιακής Οργάνωσης Ροδόπης της Δημοκρατικής Αριστεράς για την υποψηφιότητα του Αχμέτ Ιλχάν

καθώς μετά την παραίτησή του από την Δημοκρατική Συμμαχία και την ευθεία καταγγελία της πολιτικής του Αντώνη Σαμαρά εκ μέρους του πρώην βουλευτή αλλά και την απόρριψη της επιλογής της Ντόρας Μπακογιάννη για την ουσιαστική πολιτική της ενσωμάτωση στη Ν.Δ., εκτιμάται ότι ανοίγει ο δρόμος γι΄ αυτή τη συνεργασία.

Οι Γερμανοί τουρίστες φοβούνται την Ελλάδα-30% κάτω οι επισκέψεις

Δύο γερμανικά ταξιδιωτικά γραφεία ανακοίνωσαν ότι διαπιστώνουν μια μείωση κατά 30% στις κρατήσεις για την Ελλάδα. Σύμφωνα με τα όσα γίνονται γνωστά, οι Γερμανοί δεν επιλέγουν την Ελλάδα εξαιτίας των πληροφοριών για εχθρότητα αλλά και λόγω του φόβου για απεργίες.

Υποψήφια γερουσιαστής στο Μεξικό εμφανίζεται τόπλες σε προεκλογική αφίσα

Μια 34χρονη υποψήφια γερουσιαστής από το Μεξικό - και μάλιστα καθηγήτρια φιλοσοφίας σε πανεπιστήμιο - σπάει τα συντηρητικά στεγανά κι εμφανίζεται ημίγυμνη μαζί με άλλες γυναίκες σε προεκλογική αφίσα, με στόχο, όπως λέει, να «αφυπνήσει πολιτικά» τους ψηφοφόρους.

Αποφεύγει για πρώτη φορά τη σύνοδο του ΕΛΚ η Μέρκελ - Φοβάται τις αντιδράσεις

Σοκ έχει προκαλέσει στους ευρωπαϊκούς κύκλους των Βρυξελλών η είδηση ότι η Γερμανίδα καγκελάριος Άνγκελα Μέρκελ αποφάσισε να μην παραστεί στη Σύνοδο του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος την Τετάρτη στις Βρυξέλλες για πρώτη φορά στη θητεία της.

Οι anonymous ανέλαβαν την ευθύνη για τις επιθέσεις στις ιστοσελίδες της Χρυσής Αυγής

Έδωσαν στη δημοσιότητα τα ονόματα και τις διευθύνσεις μελών της Χρυσής Αυγής!

Σύμφωνα με πληροφορία που έφτασε πρίν λίγο ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ στο e-mail επικοινωνίας του SecNews, αναρτήθηκε νέο βίντεο-μήνυμα των Ελλήνων υποστηρικτών των Anonymous που εξαπολύει επίθεση εναντίον μελών της Χρυσής Αυγής....