28 Μαΐου 2012

Ανήλικη κόρη γνωστού σκηνοθέτη έπεσε θύμα διασυρμού σε ροζ βίντεο

Μία εφηβική απερισκεψία ήταν αρκετή για ένα 14χρονο κορίτσι, κόρη γνωστού σκηνοθέτη, να πέσει θύμα διασυρμού, αφού ένα ροζ βίντεο, με πρωταγωνίστρια την ίδια έκανε το γύρω του σχολείο της, αλλά και του διαδικτύου.

Δύο Έλληνες έφτιαξαν εφαρμογή για iPad και iPhone, με την ελληνική Ιστορία

Μία νέα εφαρμογή η οποία μας φέρνει σε επαφή με την ελληνική Ιστορία δημιουργήθηκε για τα iPhone και iPad, με το όνομα «Greece: History & Culture», από δύο αδέλφια, τον Τάσο και τον Δημήτρη Βούλγαρη.

Ο Λαζόπουλος γυρνάει την Ευρώπη και λέει τον ΓΑΠ«Φορεστ Γκάμπ»... Σε τι διαφέρει από τον ΓΑΠ που γύρναγε και μας έλεγε «διεφθαρμένους»;

Ο Λάκης Λαζόπουλος περιοδεύει αυτήν την εποχή σε όλη την Ευρώπη με την παράσταση του «Sorry I'm Greek» και σατιρίζει τους πολιτικούς αρχηγούς στην Ελλάδα. Μάλιστα από το ρεπερτόριο του δεν ξέφυγε ούτε ο πρώην πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου, τον οποίο ο Έλληνας κωμικός χαρακτήρισε «Φόρεστ Γκάμπ»...

"Η ζωή μου στον ΠΑΟΚ..." (βίντεο)

Ο,τι και να πει κανείς για τον Τζον Κόρφα είναι λίγο... Σπουδαίος πλέι μέικερ όταν αγωνιζόταν, τίμησε την φανέλα του ΠΑΟΚ και με το παραπάνω και αποτέλεσε σημαντικότατο γρανάζι στην μηχανή του -πριν πολλά χρόνια- πρωταγωνιστή "Δικεφάλου".

Πρώτος στην Ευρώπη ο Διομήδης!

Ο Διομήδης Άργους κατέκτησε το Challenge Cup στην Ελβετία, παρά την ήττα με 22-20 από τη Βάκερ Τουν! Είναι ο πρώτος σύλλογος από την ελληνική περιφέρεια με ευρωπαϊκό τίτλοΟ Διομήδης Άργους ανέβηκε στην κορυφή των Άλπεων και εκεί τον περίμενε ένα σπάνιο... λουλούδι, ένα ευρωπαϊκό τρόπαιο! Και φυσικά η θέα από το ψηλότερο σημείο της Ευρώπης.

Στον ΠΑΟΚ ο Δώνης

Τα τυπικά απομένουν για την ανακοίνωση της ανάληψης της τεχνικής ηγεσίας του ΠΑΟΚ από τον Γιώργο Δώνη, σύμφωνα με όσα προκύπτουν τις τελευταίες ώρες.

Ο πρώην προπονητής του "Δικεφάλου", σύμφωνα με όσα προκύπτουν από την Αθήνα τις τελευταίες ώρες, έχει έρθει σε συμφωνία με τον Ζήση Βρύζα απαντώντας την Δευτέρα (28/5) θετικά στην πρόταση που του έχει γίνει από τον πρόεδρο της "ασπρόμαυρης" ΠΑΕ.

Περιέγραφε αυτοκτονία – Φάνηκε σα να λέει «στ’ αρχ… μου»! (βίντεο)

Είναι από τα πολλά παιχνίδια που κάνει ο φακός -η τηλεοπτική κάμερα εν προκειμένω. Δεν θα γράφαμε γι αυτό αν δεν το βρίσκαμε, πράγματι, ενδιαφέρον.
Αρκετά sites και blogs προέβαλαν βίντεο λίγων δευτερολέπτων, το οποίο έδειχνε έναν εργαζόμενο στο Μega (πίσω από την πλάτη της Μαρίας Καρχιλάκη) να κάνει τη γνωστή χειρονομία που όλοι οι Έλληνες κάνουμε όταν λέμε σε κάποιον «στ’ αρ… μου»!

Χρυσή Αυγή: Το αυτοκίνητο που χτύπαγε ο Παναγιώταρος ήταν δικού μας [βίντεο]

Στην αντεπίθεση πέρασε η Χρυσή Αυγή μετά από το βίντεο που ήρθε στο φως της δημιότητας και έδειχνε τον βουλευτή της Χρυσής Αυγής Ηλία Παναγιώταρο να προκαλεί ζημιά σε σταθμευμένο όχημα στην Κυψέλη και να βρίζει τους αστυνομικούς της ομάδας Δέλτα.

Δόθηκαν τα 18 δις στις Τράπεζες... μούγγα οι πατριώτες του κώλου που δεν άκουσα να λένε "δεν τα θέλουμε τα δανεικά σας ρε"...

Εδωσε, τελικά, το ποσό των 18 δισ. ευρώ το Ευρωπαϊκό Ταμείο Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας (ΤΧΣ) στις τέσσερις μεγαλύτερες ελληνικές τράπεζες. Την είδηση μετέδωσε το γαλλικό πρακτορείο ειδήσεων AFP, το οποίο αναφέρεται σε μια δήλωση που έκανε σε αυτό αξιωματούχος ο οποίος φέρεται να είπε πως

Εκτόξευση στο Χρηματιστήριο λόγω δημοσκοπήσεων

Οι κυριακάτικες δημοσκοπήσεις και η άνοδος των ποσοστών της Νέας Δημοκρατίας στην πρόθεση ψήφου των πολιτών στις επικείμενες εκλογές της 17ης Ιουνίου ήταν αρκετές για να δώσουν αέρα αισιοδοξίας στην Σοφοκλέους, με αποτέλεσμα τα χρηματιστήρια στη Φρανκφούρτη, στο Παρίσι και στο Λονδίνο να κερδίζουν 1% περίπου, ενώ και το ευρώ να χτυπά το "κατώφλι" των 1,26 δολαρίων, όταν προ ημερών είχε βρεθεί και κάτω από τα 1,25 δολάρια.

Σώζεται το περιβάλλον της Αθήνας!! Κατεδαφίζεται το Μπάντμιντον... και η μαλακ@@ δεν έχει τελειωμό στη χώρα

[10-20 μαλάκ@@, προφανώς ΣΥΡΙΖΑίοι, προσέφυγαν στο ΣτΕ για να κριθεί αυθαίρετο το κτήριο και να κατεδαφιστεί μιας και δεν "συμβαδίζει" με το περιβάλλον της Αθήνας και το χώρο που "θεωρείται" Μητροπολιτικό Πάρκο. Το ΣτΕ υπό τον Πικραμένο δέχτηκε τις μαλακί@@ και όχι μόνο θα κατεδαφιστεί το κτήριο αλλά θα αποζημιωθεί και η εταιρία που το έχει νοικιάσει για 20 χρόνια, μιας και είναι το μόνο κτήριο που αποφέρει λεφτά στο Κράτος. Καλά κάνει ο Πικραμμένος και ο κάθε πικραμμένος... από την τσέπη του θα τα πληρώσει; Ο μαλάκας από τα Γρεβενά και το Καρπενήσι θα πληρώσει τη καύλα των 20 οικολόγων...]

Ο χώρος που χρησιμοποιήθηκε στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2004 και στην συνέχεια παραχωρήθηκε σε ιδιώτες για πολιτιστικές εκδηλώσεις θα κατεδαφιστεί αφού το ΣτΕ ακύρωσε την οικοδομική άδεια.

Θύμα ξυλοδαρμού υποψήφιος με την Χρυσή Αυγή

Με σοβαρά τραύματα νοσηλεύεται στο νοσοκομείο σύμφωνα με πληροφορίες, ο υποψήφιος βουλευτής της Χρυσής Αυγής, Ιάσων Μπίμπος, ο οποίος έπεσε θύμα ξυλοδαρμού στα Ιωάννινα.

Φαήλος: «Είμαι μαζί με την Ντόρα ενάντια στον κομμουνιστικό αχταρμά του ΣΥΡΙΖΑ»

Διαψεύδει ο Φαήλος Kρανιδιώτης τις φήμες περί αποχώρησης του από την ΝΔ, μετά την προσχώρηση στο κόμμα της Ντόρας Μπακογιάννη σημειώνοντας πως παρά τις ιδεολογικές διαφορές υπάρχει χώρος για όλους απέναντι στον «νεοκομμουνιστικό αχταρμά του ΣΥΡΙΖΑ».

Απειλείται με έξωση το ΠΑΣΟΚ!

Η δυσχερής οικονομική κατάσταση στην οποία έχει έρθει το ΠΑΣΟΚ είναι γνωστή εδώ και καιρό. Mάλιστα το πρόβλημα γίνεται ακόμα μεγαλύτερο, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες το ΠΑΣΟΚ χρωστάει ήδη...

Αυξάνονται οι πιθανότητες νίκης για την ΝΔ, λένε τα γραφεία στοιχημάτων

Η αύξηση των ποσοστών της Νέας Δημοκρατίας στις δημοσκοπήσεις των προηγούμενων ημερών, έχουν επηρεάσει και τα ποσοστά που δίνουν τα γραφεία στοιχημάτων για την επικράτησή της στις επερχόμενες εκλογές. Είναι χαρακτηριστικό πως η εταιρεία στοιχημάτων Unibet, δίνει στους συνδρομητές της, νέες αποδόσεις, οι οποίες συγκριτικά με τις προηγούμενες είναι μικρότερες για την Νέα Δημοκρατία και μεγαλύτερες για τον ΣΥΡΙΖΑ. Συγκεκριμένα, στο ερώτημα «Ποιος θα λάβει υψηλότερο ποσοστό ψήφων» η εταιρεία Unibet δίνει τις εξής αποδόσεις:

Μπουρδέλ@ κάναν και τις Πανελλήνιες: Κανονικά λένε τώρα πως θα βαθμολογηθεί το ερώτημα Γ4 της Φυσικής!

Κανονικά θα βαθμολογηθεί το ερώτημα Γ4 του επίμαχου θέματος της Φυσικής Κατεύθυνσης μετά τη θύελλα διαμαρτυριών που προκάλεσε η απόφαση της Κεντρικής Επιτροπής Εξετάσεων να το ακυρώσει, επειδή διαπιστώθηκε ότι είχε «επιστημονικό λάθος στη διατύπωση».

Πόσο μαλάκ@@ είσαι ρε; Αστυνομικός της ομάδας ΔΙΑΣ κάνει σούζα για να ψαρώσει ο Loeb!!! (βίντεο)

Την 3η νίκη του στο ράλι Ακρόπολις και 71η στην καριέρα του πραγματοποίησε ο Sebastien Loeb στο φετινό ράλι Ακρόπολις, το 58ο κατά σειρά. Πριν πανηγυρίσει την νίκη του όμως, είχε την τύχη να συναντηθεί με την ελληνική αστυνομία.

Πάτρα: Αλλοδαποί προσπάθησαν να βιάσουν ανήλικες... ευτυχώς δηλ. που έχουν "ηρεμήσει", αλλιώς...

Οι ομάδες αλλοδαπών που κυκλοφορούν στην Πάτρα έχουν γίνει ο φόβος και ο τρόμος των κατοίκων. Χθες σημειώθηκαν δύο απόπειρες βιασμού εναντίον ανήλικων κοριτσιών. Στην πρώτη περίπτωση ένα νεαρό ζευγάρι που είχε πάει σινεμά δέχθηκε επίθεση την ώρα που κατευθυνόταν προς το αυτοκίνητο του και την τελευταία ο νεαρός πρόλαβε να κλειδώσει τις ασφάλειες του αυτοκινήτου όταν τρεις αλλοδαποί έκαναν χειρονομίες προς τη νεαρή συνοδό του.

Γονείς ζώα κακοποιούσαν το 8χρονο ανάπηρο παιδί τους

Οι γονείς ενός ανήλικου κοριτσιού που ζουν στο Αγρίνιο συνελήφθησαν το μεσημέρι της Δευτέρας, μετά από προανάκριση για την κακοποίηση που φέρεται να υπέστη το ίδιο το 8χρονο κοριτσάκιτους, το οποίο μάλιστα διαθέτει υψηλό ποσοστό αναπηρίας.

Πέθανε στα 107 της χρόνια η μεγαλύτερη σε ηλικία Ελληνίδα

Εφυγε σε ηλικία 107 ετών το Σάββατο, η Πατρινιά Γεωργία Τσαουσή, η μέχρι πρότινος μεγαλύτερη γυναίκα στην Ελλάδα.

Ν. Λυγερός: ΑΟΖ, Συμβάσεις Κοιτασμάτων στην Κύπρο (βίντεο)

Δείτε διάλεξη του Ν. Λυγερού για το πως καθόρισε η Κύπρος την ΑΟΖ σε συνεργασία με τα γειτονικά της κράτη και πως έγιναν οι συμβάσεις για την εκμετάλλευση των κοιτασμάτων:

Βίντεο: Διάγγελμα Κ. Καραμανλή για τν είσοδο της χώρας στην ΕΟΚ

Δείτε το:

Τι πραγματικά ισχύει για: χρέος, τόκους, αμοιβές, ΑΟΖ, τράπεζες, απλή αναλογική...

Στη νεανική γλώσσα ονομάζονται «δράκοι». Για όλους εμάς, στην καλύτερη περίπτωση είναι μικρότερα ή μεγαλύτερα ψέματα. Στη χειρότερη όμως πρόκειται για παραπλανητικά διατυπωμένες φράσεις οι οποίες ωραιοποιούν την πραγματικότητα με σκοπό να πείσουν τον αποδέκτη τους για τη δήθεν αλήθεια τους.

Νέος επικοινωνιολόγος του Αντώνη Σαμαρά... τώρα σωθήκαμε!

Ενα νέο πρόσωπο προστίθεται στην ομάδα επικοινωνίας του Αντώνη Σαμαρά, ο εκ Θεσσαλονίκης Περικλής Πηλίδης που θα αναλάβει να εκσυγχρονίσει την εικόνα της ΝΔ και να της προσδώσει θετικό λόγο ελπίζοντας στην κατάκτηση της πρωτιάς τον Ιούνιο.

Συνιστώσα του ΣΥΡΙΖΑ υπερασπιστής της Υπατίας και της …17Ν!

in.gr 12.06.2003: Οι μάρτυρες υπεράσπισης του Δ.Κουφοντίνα πήραν το λόγο στη δίκη για τη 17Ν

Με την κατάθεση μαρτύρων υπεράσπισης του Δημήτρη Κουφοντίνα συνεχίζεται την Πέμπτη η δίκη των κατηγορουμένων για συμμετοχή στη 17 Νοέμβρη.

Τη διαδικασία άνοιξε το μέλος του δικτύου για την Υπεράσπιση των Κοινωνικών και Πολιτικών Δικαιωμάτων, Νίκος Γιαννόπουλος, ο οποίος χαρακτήρισε τον κατηγορούμενο «αγωνιστή με ευγενή κίνητρα» και τη 17 Νοέμβρη «μία αριστερή οργάνωση».

Έχουν σκυλιάσει οι Άγγλοι: Μία από τις μεγαλύτερες αγορές ασφαλίσεων παγκοσμίως, η Lloyds of London, μέχει ετοιμάσει σχέδιο έκτακτης ανάγκης για το ενδεχόμενο εξόδου της Ελλάδας από την ευρωζώνη, όπως αποκάλυψε ο Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρίας, Ρίτσαρντ Γουάρντ και παρουσιάσει σε άρθρο της η Sunday Telegraph. "Λειτουργούμε με πολλά νομίσματα και θα στρεφόμασταν σε ένα πολυ-νομισματικό συμβιβασμό εάν οι Έλληνες εγκατέλειπαν το ευρώ και άρχιζαν να χρησιμοποιούν τη δραχμή", δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Γουάρντ, κατά τη διάρκεια συνέντευξης που παραχώρησε στην εφημερίδα The Sunday Telegraph. Συνεχίζοντας, ο Διευθύνων Σύμβουλος της Lloyds of London παραδέχτηκε ότι είναι «πολύ ανήσυχος για την Ευρώπη», αποσαφηνίζοντας ότι ο ασφαλιστικός κολοσσός έχει μειώσει την έκθεσή του στη νομισματική ένωση κατά τα τελευταία χρόνια. "Με όλες τις ανησυχίες που περιβάλλουν την ευρωζώνη αυτή τη στιγμή, πρέπει να είμαστε προσεκτικοί κάνοντας δουλειές στην Ευρώπη, ενώ υπάρχουν πολλά ερωτηματικά όσον αφορά τη μελλοντική ασφάλιση δραστηριοτήτων σε ευρώ", προσέθεσε ο κ. Γουάρντ. Παρά τον προβληματισμό του για το μέλλον του κοινού νομίσματος, ο κ. Γουάρντ γνωμοδότησε ότι τυχόν έξοδος της Ελλάδας από το ευρώ δεν θα οδηγούσε στην κατάρρευση της ευρωζώνης, υπογραμμίζοντας όμως ότι πρέπει να προετοιμαστούμε για αυτό το ενδεχόμενο. Τέλος, ο κ. Γουάρντ παραδέχτηκε πως η Lloyds of London μελετά τις επιπτώσεις που θα είχε ενδεχόμενη πτώχευση της Ελλάδας στο χαρτοφυλάκιό της, και ότι η εταιρία πιθανώς θα υποχρεωθεί να αποδεχτεί κάποια κουρέματα των περιουσιακών στοιχείων που διαχειρίζεται. Η Ευρώπη αποφέρει το 18% των ακαθάριστων ασφαλίστρων της Lloyds of London, ποσοστό που αναλογεί σε 23,5 δισεκατομμύρια λίρες. Οι περισσότερες ασφαλίσεις αφορούν τη Γερμανία, τη Γαλλία, την Ιταλία και την Ισπανία. Οι δηλώσεις του επικεφαλής της Lloyds of London έρχονται στον απόηχο ανακοίνωσης της Euler Hermes, μίας επιχείρησης που ασφαλίζει εμπορικές συναλλαγές εντός της ευρωζώνης, ότι αναλογίζεται τη μείωση κάλυψης που παρέχει για εμπόριο με την Ελλάδα, λόγω του κινδύνου ότι η χώρα θα εγκαταλείψει το κοινό νόμισμα.

Μία από τις μεγαλύτερες αγορές ασφαλίσεων παγκοσμίως, η Lloyds of London, μέχει ετοιμάσει σχέδιο έκτακτης ανάγκης για το ενδεχόμενο εξόδου της Ελλάδας από την ευρωζώνη, όπως αποκάλυψε ο Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρίας, Ρίτσαρντ Γουάρντ και παρουσιάσει σε άρθρο της η Sunday Telegraph.

Εφανής η έλλεψη Άκη και Σμπώκου: Μεγάλες καθυστερήσεις στη συντήρηση των πολεμικών αεροσκαφών από την ΕΑΒΕΑΒ;

Έχει διαπιστωθεί από την Πολεμική Αεροπορία, ότι σύμφωνα με την απόδοση εκτέλεσης γενικής ή μερικής επισκευής αεροσκαφών και αεροκινητήρων από την ΕΑΒ εντός του 2012 η εταιρεία δεν ανταποκρίνεται στα συμφωνηθέντα χρονοδιαγράμματα.

Ανοιγμα Τσίπρα σε Πούτιν... επειδή το θέμα πουλάει

[Να θυμίσουμε εδώ ότι ο Πούτιν έχει λύσει από καιρό ένα πρόβλημα των Τσιπραμμένων: Όταν ο ΓΑΠ τον ρώτησε αν είναι διατεθειμένος να δανείσει την Ελλάδα τον παράπεμψε στο ΔΝΤ...]

Ο Αλέξης Τσίπρας μετά τις επισκέψεις που πραγματοποίησε στην Ευρώπη -Βερολίνο και Παρίσι- σε μία προσπάθεια να εξηγήσει όπως είχε πει ο ίδιος ότι το πρόβλημα της Ευρώπης είναι κοινό πρόβλημα, αλλά και να κάνει γνωστό το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ, τώρα έκανε άνοιγμα και προς τη Ρωσία.

Κατερίνα Περλεπέ: Δεν είπα ακριβώς ότι «θα πλάκωνα τον Παπανδρέου στο ξύλο»

Η πρώην βουλευτής Ευβοίας του ΠΑΣΟΚ Κατερίνα Περλεπέ Σηφουνάκη επιχειρεί με επιστολή της να διασκεδάσει τις εντυπώσεις που προκάλεσε η χθεσινή αποκάλυψη του iefimerida.gr για την φραστική επίθεση που εξαπέλυσε κατά του πρώην πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου κατά τη διάρκεια συνεδρίασης της νομαρχιακής επιτροπής του κόμματος στη Χαλκίδα.

Μπρούντερλε: "Σοσιαλισμός των επιτοκίων" τα ευρωομόλογα

Κατηγορηματικά απορρίπτουν οι συγκυβερνώντες γερμανοί Φιλελεύθεροι (FDP) την πρόταση του γάλλου πρόεδρου Φρανσουά Ολάντ για την έκδοση ευρωομολόγων, όπως μεταδίδει η Deutche Welle.

Βίαζε τις ανηψιές του -Τους έλεγε πως το σπέρμα του είναι φάρμακο για την ακμή

Πρωτοφανή υπόθεση παιδεραστίας, με θύματα δύο μικρά κορίτσια, τα οποία βίαζε ο θείος τους, φέρνει στο φως της δημοσιότητας.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Esspresso, την κόλαση ζούσανε τα δύο ανήλικα κορίτσια ηλικίας 15 και 16 χρονών αντίστοιχα για τρία ολόκληρα χρόνια. Ο 50χρονος βιαστής τους δεν ήταν άλλος από τον καλοσυνάτο και πέρα κάθε υποψίας θείο τους.

Με 380 εκατ. ευρώ απομακρύνθηκε έως τα τέλη Ιουνίου ο κίνδυνος μπλακ άουτ

«Eχετε τρεις επιλογές: μπλακ άουτ μέσα στο Πάσχα, πριν από τις εκλογές ή αμέσως μετά». Aυτή είναι η απάντηση που έδωσε στον κ. Φίλιππο Σαχινίδη ο πρόεδρος της PAE, κ. Nίκος Bασιλάκος, σε σύσκεψη που είχε με όλους τους εμπλεκόμενους φορείς, για να εξετάσει το θέμα «της ρευστότητας της αγοράς ενέργειας», όταν είχε αναλάβει τα καθήκοντά του στο υπουργείο Oικονομικών.

Διαψεύδει ο Σύνδεσμος Εθνικής Ενότητας τα περι συνεργασίας με το ΛΑΟΣ

Η ψευδής είδηση ότι ο Σύνδεσμος Εθνικής Ενότητας, θα συνεργασθεί με το κόμμα του Λαϊκού Ορθόδοξου Συναγερμού συνεχίζεται. Τηλεοπτικοί σταθμοί εθνικής εμβέλειας μεταδίδουν καθημερινώς την είδηση αυτή.

16.500 ευρώ την ημέρα κοστίζει το γιοτ που νοίκιασε ο Τζον Τέρι [εικόνες]

Σύρο, Μύκονο και Σπέτσες περιελάμβανε η μίνι κρουαζιέρα που μόλις ολοκλήρωσε ο Τζον Τέρι, αρχηγός της Τσέλσι, μαζί με την οικογένειά του. Όλα αυτά πάνω στο 45 μέτρων μήκους Ο' Pari, ένα mega yaucht με έξι κρεβατοκάμαρες, τζακούζι και δυο τζετ σκι. Τώρα είναι πανέτοιμος να μπει στην μάχη του Euro 2012.

Γερμανικός τύπος : Greek Exit

Την ίδια ώρα στη Γαλλία η εφημερίδα Le Figaro έχει τίτλο : Η Κριστίν Λαγκάρντ είπε την αλήθεια!

«Greek Exit» είναι ο τίτλος ρεπορτάζ στην κυριακάτικη Frankfurter Allgemeine Sonntagszeitung που αναφέρεται στα σενάρια εξόδου της Ελλάδας από την ευρωζώνη.

Ξενοδοχείο της Ελλάδας στα 10 καλύτερα του κόσμου - ΦΩΤΟ

Το ξενοδοχείο περιλαμβάνεται στη χρυσή λίστα του διάσημου ταξιδιωτικού περιοδικού Conde Nast Traveller για το 2012.  Σύμφωνα λοιπόν με το έγκυρο περιοδικό το ξενοδοχείο...

Λάσπη ΑΕροψεκασμένων σε όποιον φεύγει: Τώρα έγινε σούργελο ο πρώην ημίθεός τους

"Εσχάτη προδοσία" από τον γιατρό Αντωνίου που μέχρι τώρα οι πυροβολημένοι τον είχαν θεό...

Με τον γιατρό Αντωνίου και τη μήνυσή του για εσχάτη προδοσία, δεν ασχοληθήκαμε, επειδή οι παπατζήδες κάνουν μπαμ, από δέκα χιλιόμετρα μακριά και τέτοιες μπαρούφες, συνεπαίρνουν τα αγράμματα πλήθη, που λατρεύουν μέχρι θανάτου, τέτοιους παπατζήδες. Ο γιατρός, που ήθελε να γίνει πρόεδρος της ΝΔ το 2009, έφτιαξε στο διαδίκτυο, αυτόν τον εμμονικό στρατό των φανατικών, του "μας ψεκάζουν", "κρεμάλες", "προδότες" κ.λ.π. Πρωταίτιοι του κινήματος των έξαλλων, ο γιατρός κι ο Γιώργος Τράγκας.

ΘΕΛΟΥΝ ΤΖΑΜΙ ΤΗΝ ΑΓΙΑ-ΣΟΦΙΑ!

Τη μετατροπή της Αγια-Σοφιάς σε τζαμί απαίτησαν περίπου τρεις χιλιάδες φανατικοί ισλαμιστές, οι οποίοι συγκεντρώθηκαν το Σάββατο έξω από τον ναό και προσευχήθηκαν διαμαρτυρόμενοι για τον νόμο του 1934 που απαγορεύει να τελούνται εκεί θρησκευτικές τελετές. «Μακάρι η Αγια-Σοφιά να ελευθερωθεί από τα δεσμά», δήλωσε ο γενικός γραμματέας του ισλαμικού Κόμματος Ευδαιμονίας Μουσταφά Καμαλάκ, ενώ ο βουλευτής του Ρεπουμπλικανικού Λαϊκού Κόμματος (CHP) Σινάν Αϊγκιούν είχε αναφέρει ότι πρόκειται να θέσει το θέμα στη Βουλή.

Κανιβαλισμός on camera - Του έτρωγε το πρόσωπο κάτω από μια γέφυρα - Εικόνες που σοκάρουν

- Σε κατάσταση αμόκ ο δράστης δε σταματούσε να τρώει ζωντανό το θύμα του
- Συνέχιζε να του κατατρώει το πρόσωπο ενώ τον πυροβολούσαν
- Του έριξαν τουλάχιστον έξι φορές πριν πεθάνει
- Σε σοβαρή κατάσταση νοσηλεύεται το θύμα
- Όλα συνέβησαν σε κεντρικό δρόμο του Μαϊάμι
- Δείτε video από κάμερα ασφαλείας

Τα γκάλοπ της Ελλάδας ανεβάζουν τις αγορές

Οι δημοσκοπήσεις που είδαν την Κυριακή το φως της δημοσιότητας άμβλυναν τις ανησυχίες των αγορών για έξοδο της Ελλάδας από την Ευρωζώνη, καθώς έδιναν προβάδισμα ως προς την πρόθεση ψήφου στη Νέα Δημοκρατία.

Χαρακτηριστικό του πώς εκλαμβάνουν οι διεθνείς αγορές τις πολιτικές εξελίξεις στην Ελλάδα είναι το σχόλιο του Μάρκους Χιούμπερ, επικεφαλής των γερμανικών χρηματιστηριακών πωλήσεων της ETX Capital στο Λονδίνο.

AKIS GATE: Στη Ρωσία δολοφονήθηκαν όσοι έψαχναν το σκάνδαλο για τους Tor-Μ1!


Συγκλονιστικές πτυχές, που θυμίζουν μυθιστόρημα του Τζον Λε Καρέ και μέχρι σήμερα παρέμειναν στο παρασκήνιο της υπόθεσης, περιλαμβάνει η υπόθεση των αμαρτωλών εμβασμάτων για τα ρωσικά οπλικά συστήματα TOR-M1. Πέραν από τις δαιδαλώδεις διαδρομές που ακολούθησαν οι μίζες μέχρι να φτάσουν στα χέρια του ζεύγους Τσοχατζόπουλου, η συγκλονιστική ιστορία περιλαμβάνει ακόμη και εν ψυχρώ δολοφονίες στην παγωμένη Κόκκινη Πλατεία των Ρώσων αξιωματούχων που ανέλαβαν να ερευνήσουν το σκάνδαλο.

Επικίνδυνα παιχνίδια των Τούρκων στη Θράκη με τους υποψήφιους ΠΑΣΟΚ, ΔΗΜΑΡ και ΣΥΡΙΖΑ

Σε σταυρόλεξο για δυνατούς λύτες αναμένεται να εξελιχθεί η εκλογική αναμέτρηση της 17ης Ιουνίου, σε ό,τι αφορά τους νομούς Ξάνθης και Ροδόπης, όπου υπάρχει έντονο το μουσουλμανικό στοιχείο. Στις εκλογές της 6ης Μαΐου οι υποψήφιοι από τη μειονότητα εξέλεξαν τρεις από τους συνολικά έξι βουλευτές των δύο νομών. Ο ρόλος του τουρκικού προξενείου της Κομοτηνής εκτιμάται πως ήταν και πάλι εξαιρετικά ενεργός, κατευθύνοντας σε ένα μεγάλο ποσοστό τις ψήφους των Ελλήνων μουσουλμάνων.

Πώς η εθνική οικονομία μετατράπηκε σε... «Τιτανικό»

Ύστερα από την τελευταία επιστολή Παπαδήμου για τα ταμειακά διαθέσιμα, ένα άρθρο του Γ. Μαρίνου από τα παλιά έρχεται να εγείρει συνειδήσεις.
Την ώρα που οι αρχηγοί των κομμάτων επιδίδονται σε κορώνες, διεκδικώντας απελπισμένα ψήφους που θα τους κατοχυρώσει μια θέση στο μετεκλογικό σκηνικό, η πρόβλεψη για το έλλειμμα μέσα στις επόμενες 25 μέρες «δείχνει» το 1 δισ. ευρώ.

Ρόδος:Του απαγόρευσαν να της μιλάει και να της στέλνει μηνύματα!

Εφιάλτης για 30χρονη δικηγόρο είχε γίνει 54χρονος συνάδελφός της ο οποίος την παρενοχλούσε καθημερινά με δεκάδες μηνύματα μέσω κινητού τηλεφώνου, κάτι το οποίο πλέον δεν θα μπορεί να κάνει μετά την έκδοση προσωρινής διαταγής σε βάρος του, από το αρμόδιο δικαστήριο.

Αλλάζει το κλίμα

Είναι πασιφανές τις τελευταίες ημέρες ότι στο  κάλεσμα του Αντώνη Σαμαρά για ενότητα υπάρχει θετική ανταπόκριση ενώ και η δραστηριοποίηση του Παναγιώτη Ψωμιάδη αποδίδει καρπούς, καθώς κάτι αρχίζει να κινείται. Αυτό φαίνεται από...

Βαρύ το τίμημα του... εκκαθαριστικού

Με μεγάλες φορολογικές επιβαρύνσεις από τη μείωση του αφορολόγητου και τα τεκμήρια θα βρεθούν αντιμέτωποι εκατομμύρια φορολογούμενοι.
Έχει επίσης καταργηθεί η έκπτωση με αποδείξεις, έχουν μειωθεί οι εκπτώσεις των φοροαπαλλαγών, ενώ συνυπολογίζεται η επιβολή έκτακτης εισφοράς επί των εισοδημάτων.

Goldman Sachs: Η Ελλάδα δεν θα φύγει από το ευρώ

Κάτω από τον τίτλο ''Οι πλάνες της Ελληνικής εξόδου από το ευρώ'' οικονομολόγοι της Goldman Sachs εξηγούν γιατί ''η εισαγωγή νέου νομίσματος δεν θα είναι εύκολη υπόθεση για την Ελλάδα''.
Οι κυριότεροι λόγοι, που στηρίζουν την εκτίμηση πως η Ελλάδα θα παραμείνει στο ευρώ, είναι:

Ποιοι είναι οι «πέντε» μάρτυρες της 17 Νοέμβρη, του ΣΥΡΙΖΑ

Επίθεση κατά του ΣΥΡΙΖΑ και ειδικά κατά πέντε στελεχών της Διοικούσας Επιτροπής του εξαπέλυσε το Σάββατο η Ντόρα Μπακογιάννη, λέγοντας ουσιαστικά ότι τα στελέχη αυτά υπερασπίστηκαν τον Αλέξανδρο Γιωτόπουλο και τον Ηρακλή Κωστάρη που καταδικάστηκαν για τις ενέργειες της 17 Νοέμβρη, αλλά και τον Γιάννη Σερίφη, που απαλλάχθηκε.

O Τσίπρας και η Ελλάδα στο χείλος του «Δραχμαγεδδώνα»

Ως «ταραξία», «μπαμπούλα της Ευρώπης» και τον άνθρωπο που σπρώχνει την Ελλάδα σε έναν «Δραχμαγεδδώνα» παρουσιαζει κυριακάτική βρετανική εφημερίδα τον Αλέξη Τσίπρα σε συνέντευξη που δημοσίευσε χτες.

Τι έκανε το Σάββατο η γιατρός Νατάσα Παζαϊτη-Καραμανλή;

Όχι η σύζυγος του πρώην πρωθυπουργού δε βγήκε βόλτα με την οικογένειά της. Προτίμησε να κάνει κάτι πιο επιστημονικό και δημιουργικό δεδομένου ότι είναι πια και γιατρός.

Το απόγευμα του Σαββάτου γιατροί και προσκεκλημένοι που είχαν συγκεντρωθεί στην Αϊγλη του Ζαππείου...

Σα σήμερα, 28 Μαϊου 1979, ο Κωνσταντίνος Καραμανλής υπογράφει τη συμφωνία της πλήρους ένταξης της Ελλάδας στην Ε.Ο.Κ.!!!!


Στις 28 Μαΐου 1979, ο Κωνσταντίνος Καραμανλής υπογράφει στο Ζάππειο Μέγαρο τη συμφωνία πλήρους ένταξης της Ελλάδας στην Ευρωπαϊκή Οικονομική Κοινότητα.


Οι διαπραγματεύσεις είχαν...

Επιτέλους οι "πατριώτες του κώλου" τα κατάφεραν: Κραχ στον τουρισμό - Μείον 600.000 κρατήσεις σε 10 ημέρες

Μετά τα διεθνή μέσα ενημέρωσης, τώρα και τα ταξιδιωτικά γραφεία επιδίδονται σε σενάρια εξόδου της χώρας μας απ' το ενιαίο νόμισμα, προειδοποιώντας τους τουρίστες να έχουν περίσσευμα ευρώ κατά τις διακοπές τους στην Ελλάδα.

17.000 σχόλια στο facebook της Λαγκάρντ και ελληνοτουρκικός πόλεμος!

Από την πρώτη στιγμή που έγιναν γνωστά τα όσα είπε η επικεφαλής του ΔΝΤ στην εφημερίδα Guardian, οι απαντήσεις ήταν άμεσες.

Όχι μόνο από την Ελλάδα αλλά και από όλο τον κόσμο, με πολλές φορές υβριστικά σχόλια. Και όλα αυτά μέσω facebook. Για το κύμα αυτό διαμαρτυρίας έχει αρχίσει μια συζήτηση για το κατά πόσο με το να γράψεις ένα υβριστικό μήνυμα στον τοίχο κάποιου διαμαρτύρεσαι στ' αλήθεια.

Έληξε η εκδρομή Καμμένου με το φουσκωτό στις Κυκλάδες-Είδε 5 άτομα σε κάθε νησί...

Διαβάζουμε στα σχετικά δελτία τύπου για τη μεγάλη χαρά και τον μεγάλο ενθουσιασμό που υποδέχθηκαν οι κάτοικοι των νησιών - Κέα, Κύθνο, Σέριφο, Σίφνο και Κίμωλο Μήλο, Σίκινο και Φολέγανδρο- το Πρόεδρο των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνο Καμμένο. Δεν έχουμε λόγους να αμφιβάλουμε εξάλλου εμείς οι Κυκλαδίτες είναι γνωστό το πόσο φιλοξένοι είμαστε. Άλλα στις φωτογραφίες και τα βίντεο που ακολουθούν από της επισκέψεις στα νησιά το μόνο που βλέπουμε είναι τα ωραία γραφικά σοκάκια με τις ωραίες ανθισμένες κατακόκκινες μποκαβιλιες .

Η συνέχεια στο naxios.blogspot.com