13 Ιουνίου 2012

Όλοι θα ήθελαν να έχουν αυτήν τη γειτόνισσα (φώτο)

Αν η δική σας γειτόνισσα κρύβεται κάθε απόγευμα πίσω από την κουρτίνα για να δει ποιος μπαίνει και ποιος βγαίνει από το σπίτι σας τότε θα ζηλέψετε τις επόμενες φωτογραφίες. Σε αυτή την περίπτωση ο άνθρωπος που τραβάει βίντεο τη γειτόνισσα και τον άντρα της αντί να τιμωρηθεί επιβραβεύεται από την...

Νέα προσχώρηση υποψηφίου από τους Ανεξάρτητους Έλληνες στη Ν.Δ.

Ο κ. Χρήστος Μπρουζούκης, γιατρός οφθαλμίατρος, υποψήφιος βουλευτής Καρδίτσας με τους “Ανεξάρτητους Έλληνες” στις εκλογές της 6ης Μαΐου, προσχώρησε στη Νέα Δημοκρατία.

Για την απόφασή του αυτή, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

Μιχελάκης: «Ο Στρατούλης απειλεί με τρίτες εκλογές και ψεύδεται» (βίντεο με Στρατούλη)

Σκληρή γλώσσα κατά του ΣΥΡΙΖΑ χρησιμοποίησε ο εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας Γιάννης Μιχελάκης, αναφερόμενος στους ισχυρισμούς του κ. Στρατούλη ότι ουδέποτε είπε για τρίτη εκλογική αναμέτρηση.

Η δήλωση του Γιάννη Μιχελάκη έχει ως εξής:

Ο σεισμός «σήκωσε» την Ιταλία 15 πόντους

Κατά 15 εκατοστά ανύψωσε το έδαφος ο ισχυρός σεισμός, μεγέθους 6 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ, που ταρακούνησε στις 20 Μαΐου την Εμίλια - Ρομάνια στη βορειοανατολική Ιταλία.
Σύμφωνα με τον γεωλόγο Στέφανο Σάλβι, τα στοιχεία από τους δορυφόρους αποκαλύπτουν πως ο σεισμός της 20ης Μαΐου ανύψωσε το έδαφος κατά 15 εκατ. πάνω από το επίκεντρό του, ενώ εκείνος της 29ης Μαΐου...

Κι άλλη παραίτηση από Δημιουργία Ξανά

Ακόμη ένα μέλος του κόμματος της «Δημιουργία Ξανά» προχώρησε σε παραίτηση. Όπως αναφέρει σε επιστολή του, με την οποία υποβάλει την παραίτησή του από μέλος της Εθνικής Επιτροπής και από μέλος του κόμματος, ο κ. Ορέστης Αφορδακός, η πορεία και οι πρακτικές του κόμματος δεν συνάδουν πλέον με τις αρχές και αξίες που αποδέχτηκε.

Φαρμακοποιοί: Aναστολή κινητοποιήσεων υπό όρους

Αναστολή των κινητοποιήσεων προτείνει στους Φαρμακευτικούς Συλλόγους ο Πανελλήνιος Φαρμακευτικός Σύλλογος, αφού ξεκινήσει η διαδικασία πληρωμής των συνταγών μηνός Απριλίου και με χρονικό ορίζοντα εξόφλησης εντός των συμβατικών υποχρεώσεων του ΕΟΠΥΥ.

Η αυστριακή τηλεόραση προβάλει τη Ζάκυνθο

Η προβολή της Ζακύνθου θα γίνει με περιοδικές επαναλήψεις, στο γερμανικό, ελβετικό (μέσω του δορυφορικού καναλιού 3 SAT) και αυστριακό κοινό, και η υλοποίηση οφείλεται στην άριστη συνεργασία της αυστριακής τηλεόρασης και των επιχειρηματιών της Ζακύνθου.

Εντείνονται οι προσπάθειες ενίσχυσης του τουρισμού-Επικοινωνία υπουργού με ομογενείς

Το Υπουργείο Πολιτισμού συνεχίζει τις προσπάθειες να προβάλει τη θετική εικόνα της χώρας στο εξωτερικό με στόχο την αύξηση του τουρισμού και της γενικότερης αντιστοφής του κλίματος αμφιβολίας λόγω της πολιτικής αβεβαιότητας.

Σκληρή επίθεση του Ευάγγελου Βενιζέλου στον Γιάννη Ραγκούση

Με το γιο που σκότωσε τους γονείς του και μετά ζητά επιείκεια γιατί είναι ορφανός παρομοίωσε τον Γιάννη Ραγκούση ο Ευάγγελος Βενιζέλος. Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ μιλώντας στο web tv του protothema.gr εγκάλεσε τον πρώην γραμματέα και πρώτο τη τάξει υπουργό των κυβερνήσεων Παπανδρέου, Γιάννη Ραγκούση, για απύθμενο πολιτικό θράσος και πολιτική ανηθικότητα.

H ΣΥΡΙΖΟμαχία της ημέρας: Σταθάκης vs Τσίπρας.

Τσίπρας: Μερικές ή ολικές διαγραφές δανείων.
Σταθάκης: ΑΝ είναι πρώτη κατοικία και ΑΝ δεν υπάρχει ακίνητη περιουσία και ΑΝ είσαι άνεργος και ΑΝ έχει μειωθεί το εισόδημα του χαμηλόμισθου και ΑΝ έχει μειωθεί η αξία του ακινήτου.

Δείτε το βίντεο με τη μονομαχία των 2 ΣΥΡΙΖΑίων:

Έξοδος και από την Σένγκεν, για χάρη των παρανόμων μεταναστών; (βίντεο)

Ο κ. Τσίπρας και ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α στο πρόγραμμά τους δεσμεύτηκαν να δώσουν σε εκατοντάδες χιλιάδες λαθρομετανάστες ταξιδιωτικά έγγραφα, αλλά και επιδόματα ανεργίας. Τα ταξιδιωτικά έγγραφα είναι επίσημα ελληνικά έγγραφα, τα οποία νομιμοποιούν δίνοντας αυτομάτως την ελληνική υπηκοότητα.

Και ο γιός της Γιάννας Αγγελοπούλου ψηφίζει ΣΥΡΙΖΑ... από τη βίλλα στο Λονδίνο

Ο γιος της Γιάννας Αγγελοπούλου συμφωνεί με τον Μηλιό και τον Βαρουφάκη! στηρίζει ΣΥΡΙΖΑ και παρεμβαίνει με επιστολή του...τι λες ρε boy; Σε έχει αγγίξει η κρίση και δεν θα ξέρεις σε ποια βίλλα να μείνεις;

10 δισ. ευρώ "έκαναν φτερά" από τις τράπεζες μετά τις εκλογές του Μαίου!

Μειώνονται μέρα με τη μέρα οι καταθέσεις. Το κύμα φυγής των καταθέσεων είχε ξεκινήσει μετά τις εκλογές της 6ης Μαΐου, ωστόσο έχει ενταθεί τις τελευταίες ημέρες. Πιθανή αιτία, ο πολλαπλασιασμός των σεναρίων εξόδου της χώρας από την Ευρωζώνη και της επιστροφής στη δραχμή που έχουν θορυβήσει την κοινή γνώμη.

Γιατί πρέπει να ψηφίσεις ΣΥΡΙΖΑ!

Ναι ρε. Το σκέφτηκα. Το σκέφτηκα καλά. Θα ψηφίσω τον Αλέξη Τσίπρα. Μαζί με τις συνιστώσες. Και τη συνισταμένη. Και τον κύκλο. Τους βαρέθηκα όλους. Μόνο ο ΣΥΡΙΖΑ θα μας χαρίσει την ευημερία, την ευτυχία και την ευμάρεια που είχαμε και μας έκλεψαν.

Μόνο ο ΣΥΡΙΖΑ εγγυάται το να γίνουμε τόσο καλός επίγειος παράδεισος που θα τον δει ο Θεός και από τη ντροπή του θα ρίξει λουκέτο στον επουράνιο.

Θα ψηφίσω ΣΥΡΙΖΑ και τον Αλέξη Τσίπρα γιατί όταν το παλικάρι από την Παιανία υπερασπίστηκε το σπίτι του από τους κλέφτες που τοποθέτησαν ευγενικά το μαχαίρι στο λαιμό της μάνας του, έβγαλε ανακοίνωση που τον χαρακτήριζε ως δολοφόνο.

Ολάντ: Έλληνες τηρήστε τις δεσμεύσεις για να αναδιαπραγματευτούμε το μνημόνιο

Την ανάγκη τήρησης των δεσμεύσεων από την ελληνική πλευρά, ώστε να υπάρχει περιθώριο διαπραγματεύσεων του μνημονίου, επεσήμανε ο Γάλλος πρόεδρος, Φρανσουά Ολάντ, κατά την αποκλειστική συνέντευξή του στο Mega.

«Παράσταση νίκης» της ΝΔ στα γραφεία στοιχημάτων -Ανοίγουν την «ψαλίδα» με ΣΥΡΙΖΑ α μυστικά γκάλοπ

Αυξάνονται οι πιθανότητες νίκης της Νέας Δημοκρατίας στις εκλογές της Κυριακής-τουλάχιστον για τα γραφεία στοιχημάτων – τα οποία διαφοροποιούν καθημερινά τις αποδόσεις που δίνουν σε όσους ποντάρουν στο ερώτημα «ποιο κόμμα θα πάρει μεγαλύτερο αριθμό ψήφων».

Σαμαράς απάντησε στο άγχος της Σπυράκη: Αυτονόητο ότι θα είμαι πρωθυπουργός

Σαφές μήνυμα ότι σε περίπτωση που η Νεα Δημοκρατία κερδίσει τις εκλογές την Κυριακή ο ίδιος θα είναι ο πρωθυπουργός της κυβέρνησης που θα προκύψει από ενδεχόμενη συνεργασία με άλλα κόμματα, έστειλε ο Αντώνης Σαμαράς δημιουργώντας νέα δεδομένα στο ρευστό πολιτικό σκηνικό.

Νοn-paper της Ιπποκράτους ταυτίζει τον Τσίπρα με τον Γιώργο Παπανδρέου!

Αίσθηση έχει προκαλέσει non-paper το οποίο κυκλοφορεί εντός του ΠΑΣΟΚ, και στο οποίο ούτε λίγο ούτε πολύ εξισώνονται οι προεκλογικές εξαγγελίες του Αλέξη Τσίπρα με αυτές του Γιώργου Παπανδρέου.

Άρειος Πάγος: Αθώοι Εφραίμ-Αρσένιος για την κατηγορία επηρεασμού του δικαστηρίου... που κατάντησε το «σκάνδαλο Βατοπεδίου»...

Αθώοι από τον Άρειο Πάγο η δικαστής και οι Εφραίμ - Αρσένιος για την καθυστέρηση δημοσίευσης της απόφασης του πρωτοδικείου Ροδόπης για την κυριότητα της λίμνης Βιστωνίδας.

Αθώοι κρίθηκαν από τον Άρειο Πάγο η δικαστής Μαρία Ψάλτη, ο ηγούμενος Εφραίμ και ο μοναχός Αρσένιος για κατηγορία που αφορά στην καθυστέρησης δημοσίευση της απόφασης του πρωτοδικείου Ροδόπης που δικαίωνε, κατά πλειοψηφία, το δημόσιο στη δικαστική διαμάχη για την κυριότητα της λίμνης Βιστωνίδας και των παρόχθιων εκτάσεων.

Γελάνε και τα τσιμέντα-ΣΥΡΙΖΑ «λεφτά υπάρχουν»: «Μια χαρά πάει η ελληνική οικονομία»... και δίνουν στοιχεία για τον πούτ@@

Ο ΣΥΡΙΖΑ καταγγέλλει ότι κατά τη χθεσινή επίσκεψη αντιπροσωπείας του κόμματος στο υπουργείο, ο υπουργός Οικονομικών, Γιώργος Ζανιάς δεν αρνήθηκε την ύπαρξη «απορρήτων» επεξεργασιών-προτάσεων στο φορολογικό πεδίο, τις οποίες όμως αρνήθηκε να αποκαλύψει.

Οι φήμες για αλλαγές των όρων του ελληνικού μνημονίου ανεβάζει το ευρώ


Ανακάμπτει σήμερα το ευρώ έναντι του δολαρίου καθώς εντείνονται οι φήμες για την τροποποίηση όρων του ελληνικού Μνημονίου, προκειμένου η χώρα να παραμείνει στην ευρωζώνη μετά τις εκλογές της 17ης Ιουνίου. Το απόγευμα το ευρωπαϊκό νόμισμα διαπραγματευόταν στα 1,2525 δολάρια από το επίπεδο των 1,2485 δολαρίων που έκλεισε αργά χθες το βράδυ στην αγορά της Νέας Υόρκης.

Ο κανίβαλος του έφαγε τα μάτια και εκείνος θυμάται κάθε ανατριχιαστική λεπτομέρεια!


Θέλει να ζήσει και να σταθεί ξανά στα πόδια του ο άστεγος που συγκλονίζει όλο τον κόσμο με τον τρόπο που αντιμετωπίζει την φριχτή του εμπειρία. Είχε τις αισθήσεις του από το πρώτο έως το 20ό λεπτό κατά το οποίο ένας άγνωστος άνδρας σε ντελίριο μασούσε κομμάτια του προσώπου του.

«Ο τραυματισμός στον εγκέφαλο και τα τραύματα στο στήθος μας μπέρδεψαν. Νομίσαμε πως ήταν θύμα φριχτού τροχαίου ατυχήματος. Ήταν τόσο ξεκάθαρο ότι κάτι αιχμηρό είχε διαπεράσει το διάφραγμά του», λένε σήμερα οι θεράποντες ιατροί του 65χρονου Ρόναλντ Πόπο που δεν είναι θύμα τροχαίου.

Βίντεο: Σιγά την επίθεση ρε παιδιά!

Είναι δυνατόν να κάθονται πολίτες στα 3 μέτρα από την κλούβα της Αστυνομίας, απ' όπου θα κατεβάσουν συλληφθέντες; Είναι δυνατόν να λέει η Αστυνομία φύγετε από εδώ και να μη φεύγεις όπως έκανε η τύπισα στο βίντεο;; Οι Αστυνομικοί δεν είναι στην τσίτα όταν έχουν απέναντι...

Πως να συνεννοηθείς με τους Έλληνες που άλλα ακούνε και άλλα κατλαβαίνουν; (φώτο)

"Το καράβι βουλιάζει, πηδήξτε για να σωθείτε" τους λές... κι αυτοί:

Οι κoμαντάντε με το Burberry

Πόσα «ληγμένα» πρέπει να έχει πάρει κάποιος για να βγει στο γυαλί με μπλουζάκι Burberry, διπλωμένο κατάλληλα να φαίνεται το γνωστό καρουδάκι, και να κηρύξει τον δεύτερο γύρο του απελευθερωτικού αντάρτικου εναντίον των ξένων δυνάμεων κατοχής...

Κατά τα φαινόμενα η επονομαζόμενη «κατοχή» της Ελλάδας από το 4ο Ραϊχ θα είναι η πρώτη κατοχή ξένης επικράτειας που μπορεί να τερματιστεί μέσω ελεύθερων εκλογών.

Παπαδάκου (ΠΑΣΟΚα τώρα μάλλον ΣΥΡΙΖΑ) προσπαθεί να υπερασπιστεί Δελατόλα και κάνει ρόμπα την Ράϊκου!

Αποκαλυπτική δημοσιογράφος του Alpha (κάποια Ι.Παπαδάκου) προχθές 11/6/2012 στο κεντρικό δελτίο του σταθμού .
Στην προσπάθειά της να υπερασπιστεί τον συνάδελφο Δελατόλα, κάνει ρόμπα την εισαγγελέα...
(ακολουθεί απομαγνητοφωνημένο απόσπασμα από την συνομιλία με τον παρουσιαστή των ειδήσεων Α.Σρόιτερ)

Σαμαράς: «Ισχυρή κυβέρνηση εθνικής σωτηρίας για αλλαγή του Μνημονίου»

Εντολή του λαού για ισχυρή κυβέρνηση «εθνικής σωτηρίας» με στόχο την αλλαγή του μνημονίου και παραμονή της χώρας στην Ευρωζώνη ζήτησε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Αντώνης Σαμαράς στη διακαναλική του συνέντευξη την Τετάρτη, τονίζοντας πως «το πρόγραμμά μας είναι κοστολογημένο και κοστολογημένο σε ευρώ».

Σόιμπλε: Λυπάμαι τους Ελληνες που είναι στο δρόμο, αλλά δεν μπορώ να τους γλιτώσω

[Δυστυχώς, παρόλο που ο κόσμος όπως βλέπετε στο γκάλοπ δεξιά είναι θετικός, δεν έχουμε έναν τέτοιο γάτο ΥΠΟΙΚ να βάλει τάξη στο μπουρδέλο και αναγκαζόμαστε και τη βγάζουμε με λαμόγια και άχρηστους που σε πρώτη ευκαιρία φωνάζουν: δωστα όλα]

Tη συμπόνια του προς τους Ελληνες που υποφέρουν εκφράζει ο υπουργός Οικονομικών της Γερμανίας Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, επισημαίνοντας ότι την ίδια ώρα «οι πλούσιοι έχουν δέσει τον γάιδαρό τους». Παράλληλα, τονίζει ότι «οι Έλληνες είναι ελεύθεροι να ψηφίσουν ό,τι θέλουν» αλλά τα σκληρά μέτρα είναι αναπόφευκτα.

ΣΥΡΙΖΑ: Ευχόμαστε να βγούμε δεύτεροι!

Τὴν προηγούμενη ἑβδομάδα ἔγραψε ὁ Νῖκος Γαλάνης, μέλος τῆς Γραμματείας καὶ ὑπ. βουλευτὴς τοῦ ΣΥΡΙΖΑ στὴν Β’ Ἀθηνῶν, στὸ ἄρθρο του “Ἀναπόφευκτες συγκρούσεις, ἐπείγουσες προετοιμασίες” τὰ παρακάτω:

Κατηγορούν τον Ψωμιάδη επειδή τελικά είπε αδελφική παράταξη τη ΧΑ... ενώ αυτοί με την ΚΟΕ μπούν να λένε ότι θα κάνουν κυβέρνηση με το ΚΚΕ!

Κλασικό παράδειγμα αριστερής τρομοκρατίας: Ο ΣΥΡΙΖΑ (πού έκρυψε τη σημαία της ΚΟΕ από τη φώτο στην Αυγή) λέει και ξαναλέει ότι θα κάνει κυβέρνηση με το ΠΑΜΕ που με καδρόνια και λοστάρια προσπαθεί όποτε βρει ευκαιρία να εισβάλλει σε υπουργεία και ο Ψωμιάδης δεν μπορεί, προκειμένου να μεταπείσει όσους έφυγαν από ΝΔ, να πει αδελφή παράταξη τη Χρυσή Αυγή που κατά τ άλλα είναι νόμιμο κόμμα! Ρε άι στο διάολο γελοίοι που θα μας βάλετε στην κυβέρνηση την...

Reuters: 800 εκατομμύρια ευρώ φεύγουν καθημερινά από την Ελλάδα

Με εκροές καταθέσεων της τάξεως των 500 ως 800 εκατομμύρια ευρώ ημερησίως βρίσκονται αντιμέτωπες τις τελευταίες μέρες οι μεγάλες ελληνικές τράπεζες, σύμφωνα με δηλώσεις τραπεζιτών στο Reuters.

Δημοσκόπηση: Μπροστά η Ν.Δ. με 2%

Η δημοσκόπηση διέρρευσε από κόμμα γιαυτό κρατάτε πάντα μικρό καλάθι... Μάλιστα μπορείτε εύκολα να καταλάβετε ποιο κόμμα τη διέρρευσε αρκεί να προσέξετε...

Πονηρός ο βλάχος Λαφαζάνης: "ΘΑ αντέξουμε και διακοπή χρηματοδότησης"... αλλά δεν μας λέει τι θα γίνει και πόσο θα αντέξουμε

Το κλασικό του ΣΥΡΙΖΑ: Όλο το γυροφέρνει αλλά δεν το τελειώνει. Σήμερα ο Λαφαζάνης παραδέχθηκε ουσιαστικά ότι οι ευρωπαίοι μπορεί να κόψουν τα λεφτά και είπε ότι "θα δυσκολευτούμε αλλά θα αντέξουμε"... Θα δεχτώ το "ΘΑ αντέξουμε" αν και δεν είμαι σίγουρο το ότι θα αντέξει ο νεοέλληνας...

Δείτε ζωντανά τη συνέντευξη Σαμαρά

Δείτε τη εδώ:

Χωρίς τέλος τα παραμύθια στην ΑΕΚ

Με αυτά που διαβάζω, ειλικρινά δε ξέρω αν θα πρέπει να γελάσω ή να κλάψω αφού τα πράγματα στην ΑΕΚ είναι πέρα για πέρα κωμικοτραγικά... Πωλήσεις παικτών; Για ποιο λόγο;

Η συνέχεια στο milamegiampala.blogspot.com

Η Ντόρα Μπακογιάννη μιλάει για τη βία...

Η Ντόρα μιλάει για το επεισόδιο του Κασιδιάρη με Κανέλλη και Δούρου και λέει τι θα έκανε ΑΝ βρισκόταν εκείνη την ώρα στο πάνελ - αντί του
Προκόπη δηλαδή-....άκου Παπαδάκη να μαθαίνεις!

Παρέμβαση Διαμαντούρου, Ροζάκη και Σκουρή για Ελλάδα και Ευρωζώνη

Την ανάγκη η Ελλάδα να είναι παρούσα στις έντονες διεργασίες που λαμβάνουν χώρα στην ΕΕ και να επωφεληθεί από αυτές υπογραμμίζουν σε κοινή δήλωσή τους, ο Ευρωπαίος Διαμεσολαβητής Νικηφόρος Διαμαντούρος, ο πρόεδρος του Διοικητικού Δικαστηρίου του Συμβουλίου της Ευρώπης, Χρήστος Ροζάκης και ο Βασίλης Σκουρής, πρόεδρος το Δικαστηρίου της ΕΕ.

Μιχελάκης: Δεσμευόμαστε να αποκαταστήσουμε τους μικροομολογιούχους

«Η Νέα Δημοκρατία, ακόμη και πριν ξεκινήσει η διαδικασία αναδιάρθρωσης του Ελληνικού χρέους, εντός και εκτός Βουλής, είχε υποστηρίξει την ανάγκη αρχικά εξαίρεσης και μεταγενέστερα αποκατάστασης των ζημιών που υπέστησαν οι ομολογιούχοι - φυσικά πρόσωπα.
Σήμερα μια τέτοια λύση φαίνεται εφικτή.

Διώχνουν κεφάλαια στο εξωτερικό οι ελληνικές εταιρείες

«Στα χαρτιά η φορολόγηση από ενδοομιλικές συναλλαγές».

Στο εξωτερικό διοχετεύονται το τελευταίο δίμηνο εταιρικά κεφάλαια με νόμιμες, νομότυπες και παράνομες μεθόδους, όπως διαπιστώνουν οι κρατικές υπηρεσίες και ενώ ταυτόχρονα χάνονται σημαντικού ύψους φορολογικά έσοδα από την καθυστέρηση που εντοπίζεται σχετικά με τον έλεγχο των ενδοομιλικών συναλλαγών.

Κ. Αχ. Καραμανλής: Οι πολιτικοί να κάνουν το χρέος τους απέναντι στην Ελλάδα

Η μάχη για καλύτερους όρους δανειοδότησης δεν μπορεί να δίνεται στο εσωτερικό αλλά ενωμένοι να τους διεκδικήσουμε στο εξωτερικό, τονίζει σε άρθρο του στην –Καθημερινή της Τετάρτης - ο Κώστας Αχ.  Καραμανλής, με τίτλο «Οραματιζόμαστε την Ελλάδα στη Ευρώπη;»

Τσίπρας στους FT: "Δεσμευόμαστε ότι θα μείνουμε στο ευρώ"... αλλά χωρίς υποχρεώσεις

Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει δεσμευτεί για την παραμονή της Ελλάδας στην Ευρωζώνη, τονίζει ο Αλέξης Τσίπρας, σε άρθρο του στους Financial Times που δημοσιεύθηκε την Τετάρτη.

Ρόμπα η Δούρου: Συνεργασία με στενούς συνεργάτες του Άκη... επειδή λέει ότι δεν τον ήξερε

Αίσθηση και πολλές συζητήσεις προκάλεσε η χθεσινή αποκάλυψη της «δημοκρατίας» ότι η Ρένα Δούρου, βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και «υπαρχηγός» του Αλέξη Τσίπρα, έχει αποκρύψει από το βιογραφικό της τη συνεργασία της με το Ινστιτούτο Αμυντικών Αναλύσεων του υπουργείου Εθνικής Αμυνας κατά την «αμαρτωλή» περίοδο του Ακη Τσοχατζόπουλου και (στη συνέχεια) του Γιάννου Παπαντωνίου.

Η Άνιστον ήταν μια πολύ στρουμπουλή έφηβη [σπάνιες εικόνες]

Η 43χρονη Ελληνοαμερικανίδα είναι πιο από τις πλέον ποθητές γυναίκες στον πλανήτη. Αλλά θα δυσκολευτείτε να καταλάβετε το γιατί κοιτώντας τις φωτογραφίες της από την θητεία στην ακαδημία Rudolf Steiner στην Νεά Υόρκη που μόλις κυκλοφόρησαν.

"Όχι" οπαδών Παρτιζάν στον Κατάι του Ολυμπιακού... λόγω ΠΑΟΚ!

Πριν λίγες μέρες δημοσίευματα ήθελαν τον Ολυμπιακό να έχει δώσει τα χέρια με την Παρτιζάν έτσι ώστε ο Αλεξάντερ Κατάι, ο οποίος είχε αποκτηθεί πέρυσι από τους "ερυθρόλευκους" και αγωνίστηκε δανεικός σε ΟΦΗ και Βοϊβοντίνα, να μετακομίζει στην σέρβικη ομάδα.

Ναι στο ευρώ, όχι στο μνημόνιο: το ψέμα του αιώνα!

Του Μπάμπη Εγγλέζου

Η φράση "Ναι στο Ευρώ, όχι στο μνημόνιο", που την ακούμε συνέχεια από τους περισσότερους λεγόμενους “αντιμνημονιακούς” είναι, κατά τη γνώμη μου, το μεγαλύτερο ψέμα που έχει ειπωθεί τα τελευταία 30-40 χρόνια στη χώρα μας.

Δουλεύει τον κόσμο ο Παπαδημούλης: «Ο ΣΥΡΙΖΑ θα αποδεχθεί ψήφο ανοχής από ΝΔ και ΠΑΣΟΚ»

[Δηλ. τι θα αλλάξει από την άλλη φορά και τώρα θα δεχθούν ψήφο ανοχής από αυτούς που "με τις υπογραφές τους καταδίκασαν το λαό" κ.λπ που έλεγαν πριν ένα μήνα;]

Τη βεβαιότητα ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα είναι το πρώτο κόμμα από την κάλπη της 17ης Ιουνίου επιχειρούν να καλλιεργήσουν με κάθε τρόπο τα στελέχη της Κουμουνδούρου. Στη λογική αυτή εντάσσεται αφενός η χθεσινή δήλωση του Αλεξη Τσίπρα στη διακαναλική συνέντευξή του ότι η χώρα θα πρέπει να έχει κυβέρνηση από το ίδιο βράδυ των εκλογών και ούτε καν την επόμενη ημέρα.

Αυτόγραφο του Αλέξη ζητάει η τρόϊκα από Δευτέρα

Τις υπογραφές όλων των πολιτικών αρχηγών και ειδικά του Αλέξη Τσίπρα, ανεξάρτητα του αν θα βρίσκονται στην κυβέρνηση ή στην αντιπολίτευση, φέρεται ότι θα ζητήσει εκ νέου η Τρόικα τη Δευτέρα 18 Ιουνίου, για να αποδεσμεύσει τις επόμενες δόσεις της δανειακής σύμβασης.

FTD: Η ΕΕ θα διαπραγματευτεί τη χαλάρωση της λιτότητας

Η ευρωζώνη θα διαπραγματευτεί με την Ελλάδα τη χαλάρωση του προγράμματος λιτότητας, ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα των εκλογών και παρά την καθυστέρηση στην υλοποίηση του συμφωνηθέντος προγράμματος. Αυτό υποστηρίζει σε αποκλειστικό της δημοσίευμα η εφημερίδα «Financial Times Deutschland», επικαλούμενη κύκλους της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Αιχμές Λοβέρδου για τη συνέντευξη Γ. Παπανδρέου στο Bloomberg ΤV

Σούσουρο προκάλεσε στο ΠαΣοΚ η συνέντευξη του κ. Γ. Παπανδρέου στο Bloomberg ΤV. Σε ερώτηση της δημοσιογράφου Sara Eisen αν ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ κ. Αλ. Τσίπρας είναι επικίνδυνος εξαιτίας της προεκλογικής του εξαγγελίας ότι θα καταργήσει το μνημόνιο αν σχηματίσει κυβέρνηση, ο πρώην πρωθυπουργός και πρόεδρος του ΠαΣοΚ έδωσε την ακόλουθη απάντηση:

Μεγάλες οι συνέπειες επιστροφής στη δραχμή για τους Έλληνες του εξωτερικού και κυρίως τους σπουδαστές

Μεγάλα προβλήματα θα παρουσιαστούν για τους Έλληνες του εξωτερικού, και κυρίως τα ελληνόπουλα που αναγκάστηκαν να αναζητήσουν τριτοβάθμια εκπαίδευση σε χώρες του εξωτερικού, σε περίπτωση επιστροφής στη δραχμή.

Εκλογές, ψέματα και στα Βιογραφικά…. το παράδειγμα ενός υποψηφίου του ΠΑΣΟΚ στη Θεσσαλονίκη

Σε κάθε προεκλογική περίοδο κατακλυζόμαστε από τα ιλουστρασιόν βιογραφικά των υποψηφίων. Αυτό που σε μεγάλο βαθμό περνάει απαρατήρητο, σε αρκετά από αυτά, εκτός της εκτεταμένης χρήσης του photoshop είναι η ασάφεια, η μισή αλήθεια ή και το ψέμα ακόμη όσον αφορά τις σπουδές και τα πτυχία των υποψηφίων.

ΟΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΕΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ (συνοπτικά)

Τις επικίνδυνες τοποθετήσεις του ΣΥΡΙΖΑ για μία σειρά από σοβαρά εθνικά ζητήματα (καταστροφή της Ευρωζώνης, Αντάρτικο Πόλεων, επιστροφή στη δραχμή, νομιμοποίηση των λαθρομεταναστών, Αναγνώριση των Σκοπίων με το όνομα «Μακεδονία» και άλλα) ξεσκεπάζει η ΝΔ παραθέτοντας τις ακριβείς δηλώσεις των στελεχών των συνιστωσών του, ώστε κανείς στην Ελλάδα να μην έχει την παραμικρή παραπληροφόρηση για το «περί τίνος πρόκειται».
Τις παρακάτω δηλώσεις κανείς δεν μπορεί πλέον να τις κρύψει:

ΟΝΝΕΔ: Ένα σύμπλεγμα που δε θα ξεπεράσουν ποτέ

(Απάντηση σε σχόλιο του γραφείου Τύπου της νεολαίας του ΣΥΡΙΖΑ)

Για το γεγονός ότι τα έργα και οι ημέρες της νεολαίας του ΣΥΡΙΖΑ είναι ενταγμένα στις πιο μαύρες σελίδες του νεολαιίστικου κινήματος, φυσικά και δεν ευθύνεται κανένας άλλος.

Αξία κοιτασμάτων φυσικού αερίου εντός Ελληνικής ΑΟΖ

AOZ KAI ΑΞΙΑ ΚΟΙΤΑΣΜΑΤΩΝ ΦΥΣΙΚΟΥ ΑΕΡΙΟΥ - Νίκος Λυγερός. "Η στρατηγική της ΑΟΖ" Αλεξάνδρεια 10/6/12
Αξία κοιτασμάτων φυσικού αερίου εντός Ελληνικής ΑΟΖ:

• ΑΙΓΑΙΟ 1,5 δις βαρέλια Χ 100 $ = 150 δις $
• ΙΟΝΙΟ 2 δις βαρέλια Χ 100 $ = 200 δις $
• ΚΡΗΤΗ 14 - 22 δις βαρέλια Χ 100 $ = 1,4 – 2,2 ΤΡΙΣ $
• ΣΥΜΠΛΕΓΜΑ ΚΑΣΤΕΛΛΟΡΙΖΟΥ...

Μετά τον Μελανσόν γκαντέμιασε και την Εθνική ο Τσίπρας

Γράψαμε πριν μερικές μέρες για το πόσο γκαντέμης ήταν ο Αλέξης για τον Μελανσόν ο οποίος έχασε τη βουλευτική του έδρα, στις πρόσφατες εκλογές στη Γαλλία και μάλιστα την έχασε από τον υποψήφιο της Λεπέν! Χθες ήθε άλλη μια επιβεβαίωση της γκαντεμίας του:

ΝΔ: Συγκεκριμένες λύσεις για σταθεροποίηση οικονομίας και ανάπτυξη

ΝΔ: Συγκεκριμένες λύσεις για χαμηλόμισθους, ανέργους

ΝΔ: Συγκεκριμένες λύσεις για μείωση φορολογίας

ΝΔ: Συγκεκριμένες θέσεις για προστασία δανειοληπτών

Διαδικτυακό σπότ ΝΔ

Πολλοί κατηγόρησαν την ΝΔ για το πρώτο της τηλεοπτικό σποτ. Υποστήριξαν πως ο ΣΥΡΙΖΑ δεν εκφράστηκε ποτέ υπέρ της εξόδου από την Ευρωζώνη. Η «Ομάδα Αλήθειας» απαντάει στην επίθεση μέσα από μια νέα έκδοση του σποτ και αποκαθιστά την αλήθεια για το ποιος είναι υπερ της εξόδου από το ευρώ: