11 Ιουλίου 2012

Οι γυμνές πρωταθλήτριες στο ESPN! (φώτο, βίντεο)

Πιστό στο ραντεβού του κάθε χρόνο με το απαιτητικό αναγνωστικό του κοινό, το ESPN φρόντισε και φέτος να κρατήσει ψηλά τον πήχη, δημοσιεύοντας μέσω του ειδικού τεύχους Body Issue μία σειρά από φωτογραφίες όπου απεικονίζονται γυμνοί πρωταθλητές και πρωταθλήτριες από όλα τα αθλήματα.

Σαν δυο σταγόνες νερό: Κόρες που είναι ολόιδιες με τις διάσημες μαμάδες τους [εικόνες]

Όλοι μοιάζουμε λίγο πολύ με τη μαμά μας, όμως η ομοιότητα κάποιων από τις διασημότερες γυναίκες του πλανήτη με τις κόρες τους είναι σε κάποιες περιπτώσεις εκπληκτική. Αυτές είναι οι πιο χαρακτηριστικές περιπτώσεις που ακόμα κι αν δεν γνωρίζεις την κόρη, μπορείς να καταλάβεις ποια είναι η μητέρα της.
Σίντι Κρόφορντ - Κάια

Αμοιβαίες εξηγήσεις των «τριών» εκτονώνουν την κρίση

Ολοκληρώθηκε μετά από μιάμιση ώρα η κρίσιμη σύσκεψη των τριών πολιτικών αρχηγών που στηρίζουν την κυβέρνηση με τον υπουργό Οικονομικών, Γιάννη Στουρνάρα, στο Μέγαρο Μαξίμου. Βάσει των δηλώσεων τόσο του προέδρου του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελου Βενιζέλου, όσο και αυτού της ΔΗΜΑΡ, Φώτη Κουβέλη, συμπεραίνεται πως εκτονώθηκε η κρίση που φαινόταν να έχει δημιουργηθεί.

Οι Ευρωπαίοι δεν προλαβαίνουν να μας παρακολουθήσουν!!! Δύο αποκρατικοποιήσεις φέτος και τέλος...

Η πώληση των κρατικών λαχείων και του Κέντρου ξένου Τύπου είναι τα μόνα πλάνα τα οποία θα προχωρήσουν φέτος ως προς τις αποκρατικοποιήσεις, όπως δήλωσε ο διευθύνοντας σύμβουλος του Ταμείου Αξιοποίησης Ιδιωτικής Περιουσίας του Δημοσίου.
Με

Στα χέρια της Αστυνομίας 57χρονη για χρέη προς το Δημόσιο ύψους 16,5 εκ. ευρώ!

Για οφειλή προς το Δημόσιο, ύψους 16,5 εκατ. ευρώ, συνελήφθη 57χρονη ιδιοκτήτρια εταιρίας εισαγωγής και εμπορίας φωτιστικών ειδών.

Τι αλλάζει στο νόμο για την ιθαγένεια των μεταναστών

Η αυστηροποίηση του μεταναστευτικού νόμου, με την αλλαγή των όρων απόκτησης της ελληνικής ιθαγένειας από αλλοδαπούς που διαμένουν μόνιμα στη χώρα, συνιστά προτεραιότητα για την κυβέρνηση κατά τα λεγόμενα του υπουργού Εσωτερικών, Ευριπίδη Στυλιανίδη.

Μέχρι 10 δόσεις ο φόρος εισοδήματος

Στα χέρια του υφυπουργού Οικονομικών, Γιώργου Μαυραγάνη, βρίσκεται η πρόταση για τη ρύθμιση σε δόσεις του πρόσθετου φόρου εισοδήματος φυσικών προσώπων για το 2012 και την οποία πρόκειται να προωθήσει για νομοθετική ρύθμιση αφού λάβει το πράσινο φως της Τρόικα.

Νεοδημοκράτης δήλωσε ο Ν. Νικολόπουλος... ας τον πιστέψουμε

Αιχμές με πολλούς αποδέκτες  άφησε ο Νίκος Νικολόπουλος μιλώντας σε "κλειστή" συγκέντρωση πολιτικών στελεχών, στην Πάτρα, μετά την παραίτησή του από την θέση του υφυπουργού Εργασίας.

Αναφέρθηκε προσωπικά στον Δημήτρη Αβραμόπουλο, στον Ευάγγελο Βενιζέλο, τον Φώτη Κουβέλη, διέψευσε ότι η παραίτηση του οφείλεται στις «κακές» σχέσεις του με τον Γιάννη Βρούτση και εξήγησε τους λόγους που τον οδήγησαν σε αυτήν.

Να και μια καλή είδηση: Για πρώτη φορά πετύχατε τους στόχους απορρόφησης του ΕΣΠΑ, λέει ο Επίτροπος Γ.Χαν

Την ικανοποίησή του για το ποσοστό απορρόφησης του 4ου ΕΣΠΑ εξέφρασε στο ΑΜΠΕ από τις Βρυξέλλες ο Επίτροπος για θέματα περιφερειακής πολιτικής, Γιοχάνες Χαν, ο οποίος αύριο, 13 και 14 Ιουλίου, θα επισκεφθεί την Αθήνα, προκειμένου να ενημερωθεί από τους αρμόδιους υπουργούς της νέας ελληνικής κυβέρνησης για την πορεία υλοποίησης των έργων που χρηματοδοτούνται από τα Διαρθρωτικά Ταμεία.

Άλλα αντι άλλων από τον ΣΥΡΙΖΑ για τα περί εμπλοκής της Γιάννας στην καμπάνια του

Με μία επιστολή προς την εφημερίδα Δημοκρατία ο Τάσος Κορωνάκης, επικεφαλής της προεκλογικής καμπάνια του ΣΥΡΙΖΑ, απαντά στον ισχυρισμό ότι η Γιάννα Αγγελοπούλου ήταν χορηγός του κόμματος πριν από τις εκλογές.
Συγκεκριμένα στην επιστολή του ο κ. Κορωνάκη αναφέρει τα εξής:

Έλληνας επιχειρηματίας δίνει όλη του την περιουσία για να γίνει το Τάμα του Έθνους

Ένας συμπολίτης μας αποφάσισε να δωρίσει το σύνολο της μεγάλης του περιουσίας για να εκπληρωθεί ένας σκοπός που τέθηκε από τους αγωνιστές του 1821. Το Τάμα του Έθνους έχει να κάνει με την ανέγερση ενός ναού που όμοιός του δεν υπάρχει σε όλη την Ελλάδα.

Συμφέρει τους Χιώτες να έρχονται Αθήνα μέσω ...Τουρκίας!

 Συμφέρει τους Χιώτες να έρχονται Αθήνα μέσω ...Τουρκίας!Την απίστευτη διαπίστωση –προειδοποίηση απηύθυνε προς το Υπουργείο Ανάπτυξης ο Αντιπεριφερειάρχης Χίου Κ. Γανιάρης, που κάνει λόγο για την διαφορά τιμής που έχει για τους συντοπίτες του να ταξιδέψουν στην Αθήνα μέσω ...Τουρκίας.

Γελάει ο κόσμος με τον Πεπονή: Ρωτάει τις ελβετικές αρχές τι δουλειά έκανε ο Αντρίκος στη unigestion... και η unigestion θα του απαντήσει: Μας πούλησε τα CDS του ΤΤ...

[Τα γνωστά ελληνικά... σε δουλειά να βρισκόμαστε κυνηγώντας φαντασιώσεις του Καμμένου που δεν έχει εμφανίσει ούτε ένα χαρτί πέρα από κάτι νούμερα χειρόγραφα, αλλά ακόμα και αν ισχύουν δεν πρόκειται ποτέ να αποδειχθούν. Ο εισαγγελέας που ασχολήθηκε με την υπόθεση λέει να μπει στο αρχείο και ο Πεπονής του λέει να ψάξει στην Ελβετία ποια ήταν η θέση του Αντρίκου στην Ελβετική εταιρία, κάτι που είναι γνωστό και δημοσιευμένο στο διαδίκτυο, και αν η ελβετική εταιρία αγόρασε τα CDS του ταχυδρομικού ταμιευτηρίου... δηλ. ρε Πεπονή αν έχει γίνει πουστιά, θα τα αγόραζε η ίδια η εταιρία απευθείας;;;

"Οι Έλληνες είστε πιο μπροστά"

«Η Ελλάδα βρίσκεται πολύ πιο μπροστά από ό,τι πιστεύουν οι Γερμανοί», υποστηρίζει, με άρθρο του στους «Financial Times Deutschland», ο οικονομικός Διευθυντής του Ινστιτούτου για την Μακροοικονομία και τον Προϋπολογισμό (ΙΜΚ) Γκούσταβ Χορν και επισημαίνει ότι «η Ελλάδα, έπειτα από σκληρές μεταρρυθμίσεις, βρίσκεται στο δρόμο για την ανάκτηση της ανταγωνιστικότητάς της». Τονίζει μάλιστα την ανάγκη να προσεγγίσει και η Γερμανία τους στόχους της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας, αλλά, όπως εξηγεί, από την αντίθετη κατεύθυνση, αυξάνοντας τους μισθούς.

Τι γράφουν οι New York Times για τη Χρυσή Αυγή σε μεγάλο αφιέρωμα

Για δεύτερη φορά μέσα σε δύο μήνες η αμερικανική εφημερίδα New York Times φιλοξενεί εκτενές ρεπορτάζ για την Χρυσή Αυγή, φέρνοντας στο φως την παραβατική και αντιμεταναστευτική της δράση.

Η ΕΠΑΝΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΩΝ ΒΡΥΚΟΛΑΚΩΝ

   Τον θυμάστε αυτόν τον ηλικιωμένο BON VIVER με το πράσινο lacoste μπλουζάκι ?Εμένα πάντως δεν μου θυμίζει τίποτα.
   Κανονικά και στον Υπουργό Εργασίας δεν θα έπρεπε να θυμίζει τίποτα.Σαν τιμή δε πρός τους χιλιάδες εργαζόμενους που έχασαν τις δουλειές τους, η, πρόκειται να τις χάσουν,η,ζουν σε έναν εργασιακό μεσαίωνα,δεν θα έπρεπε να τον είχε δεχθεί καν.
   Τι εκπροσωπεί και ποιόν αυτός ο ΠΑΠΑΡΑΣ?

Που κάνουν διακοπές οι ποδοσφαιριστές: Από τους Πρωταθλητές Ευρώπης μέχρι τους διεθνείς μας

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο μαζί με την Ιρίνα Σάικ και τον γιο του κάνουν βουτιές στην Ίμπιζα, οι διεθνείς μας στη Μύκονο, την οποία επέλεξε φέτος και ο Μπάστιαν Σβάινσταϊγκερ. Δες φωτογραφίες και βίντεο.

Ο Cristiano Ronaldo, ο Cristiano Ronaldo Jr και η Irina Shayk στο St Tropez.

Συνεχίζουν να ξεφτιλίζουν την Ολυμπιακή φλόγα οι αδερφές: Γυμνός άνδρας προσποιείται το λαμπαδηδρόμο [εικόνες+βίντεο]

Άκρως επεισοδιακά εξελίσσεται η πορεία της Ολυμπιακής Φλόγας στο Βρετανικό έδαφος, καθώς μετά τα 40 κύματα από τα οποία πέρασε – και τελικά έσβησε – ήρθε και ο γυμνός, σικέ λαμπαδηδρόμος να ξεφτιλίσει εντελώς την όλη διαδικασία.

κ. Δεναξά άλλος είναι ο περίγελος της Ευρώπης και όχι ο Ραχόι

Να κάνουμε λάθη εμείς οι ερασιτέχνες ψιλοδικαιολογείται, αλλά να αναπαράγουν οι "επαγγελματίες" δημοσιογράφοι ότι παπαριά τους στέλνουν διάφοροι για πλάκα δεν δικαιολογείται. Η κατά τ' άλλα συμπαθητική Μαρία Δεναξά του MEGA έχει ένα κακό συνήθειο:

Αναπαράγει ότι βλακεία της στείλει ο κάθε άσχετος... και την πατάει

Έτσι σήμερα πρωί πρωί μας "ενημέρωσε" για το πρωτοσέλιδο της Frankurter Allgemeine που έλεγε, σύμφωνα με την Μαρία Δεναξά:

Υπερ της δραχμής και της εξόδου από την ΕΕ ο γιός του Παπαδημούλη... λογικό

Και ο Παπαδημούλης είναι υπερ απλά δεν το λέει...

Ο γιος του Παπαδημούλη έχει βάλει φαρδιά πλατιά την υπογραφή του κάτω από Διακήρυξη Πρωτοβουλίας κατά του Ευρώ και της Ε.Ε. Συνολικά έχουν υπογράψει μόνο 622 καραγκιόζηδες... Δείτε ενδεικτικά τι αναφέρεται στη Διακύρυξη και γιατί αγωνίζεται ο γιός Παπαδημούλης:

Η Εκκλησία θα "σύρει" το ελληνικό Δημόσιο στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο για 90 οικόπεδα

Προσφυγή στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων (ΕΔΔΑ) του Συμβουλίου της Ευρώπης σχεδιάζει να καταθέσει η Εκκλησία της Ελλάδος, έως τις 15 Σεπτεμβρίου, έπειτα από απόφαση της Διαρκούς Ιεράς Συνόδου.

«Ακυρο» στη Χρυσή Αυγή για την ελληνική αιμοδοσία από το Νοσοκομείο Σωτηρία

Η Χρυσή Αυγή σχεδίαζε να πραγματοποιήσει αιμοδοσία προκειμένου να δημιουργηθεί μία τράπεζα αίματος μόνο για Έλληνες. «Αίμα ελληνικό και μόνο για Έλληνες», όπως έλεγαν τα μέλη της ακροδεξιάς παράταξης και ήθελαν να οι Χρυσαυγίτες να το διαθέσουν σε δημόσια νοσοκομεία.

Προφυλακίστηκε η πεθερά που ζήτησε το βιασμό της 16χρονης νύφης της

Να προφυλακιστεί η 41χρονη Βουλγάρα, που ζήτησε το βιασμό της μόλις 16χρονης νύφης της αποφάσισαν οι δικαστικές αρχές του Ρεθύμνου. Μετά την απολογία της για την κατηγορία της μαστροπείας, οι δικαστές έκριναν ότι η 41χρονη Βουλγάρα...

Θ. Σκορδάς: Έως το τέλος του έτους θα επιστραφούν 4 δισ. ευρώ στην αγορά

Ρευστότητα στην αγορά και επιτάχυνση της διαδικασίας αδειοδοτήσεων αποτελούν προτεραιότητες για το υπουργείο Ανάπτυξης, τόνισε ο υφυπουργός Ανάπτυξης Θ. Σκορδάς μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό ΒΗΜΑ.

Γάλλος βούτηξε στο κενό από ταράτσα στο κέντρο της Αθήνας – Δεν ήθελε να πληρώσει το ξενοδοχείο

Τραγωδία στο κέντρο της Αθήνας, με 28χρονο Γάλλο να κάνει βουτιά θανάτου από την ταράτσα πολυκατοικίας.

Ο 28χρονος Γάλλος υπήκοος διέμενε τις τελευταίες μέρες σε γνωστό ξενοδοχείο. Όταν η διοίκηση του ξενοδοχείου τον αναζήτησε για να πληρώσει, εκείνος εξαφανίστηκε. Από την Τρίτη, τον αναζητούσαν, αλλά ο άνδρας είχε φύγει από το δωμάτιο του.

Γ.Μαυραγάνης: Από τον επόμενο χρόνο οι αλλαγές στο φορολογικό σύστημα-Δεν αυξάνονται οι αντικειμενικές αξίες

[Που είναι τώρα ο ΑΕροψεκασμένος σχολιαστής που μας είχε γκαστρώσει τον Φεβρουάριο-Μάρτιο ότι θα αυξηθούν οι αντικειμενικές αξίες τον Ιούνιο;;]

Οι αλλαγές στο φορολογικό σύστημα αναμένεται να υλοποιηθούν από 1/1/13, ενώ η αύξηση του αφορολόγητου από τις 5.000 ευρώ στις 8.000 ευρώ θα αποφασιστεί σε συνεργασία με την τρόικα, δήλωσε ο υφυπουργός Οικονομικών Γ. Μαυραγάνης.

Κάτι δεν κάνουν καλά εκεί στον Άρη...

Είσαι πρόεδρος του Άρη και βλέπεις τρία δικά σου παιδιά να βγάζουν μάτια στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Νέων... Παρόλα αυτά δε πρόκειται να πάρεις ευρώ... Χτυπάς ή δε χτυπάς το κεφάλι σου στον τοίχο;


Η συνέχεια στο milamegiampala.blogspot.com

Συνεχίζεται η φαρσοκωμωδία: Τρεις συλλήψεις για οφειλές 9.000.000 ευρώ προς το Δημόσιο

Τρία άτομα συνελήφθησαν στην Αττική για μη καταβολή οφειλών προς το Δημόσιο, οι οποίες ξεπερνούν συνολικά τα εννέα εκατομμύρια ευρώ.
Ειδικότερα, συνελήφθη ένας 56χρονος, διαχειριστής μονοπρόσωπης εταιρείας περιορισμένης ευθύνης που συνελήφθη στην Αθήνα για χρέη ύψους...

Ο Βαρβιτσιώτης μόνο την τσέπη του


Η απόλυτη ξεφτίλα για τον Γιάννη Βαρβιτσιώτη είναι αυτό που διάβασα στο ΒΗΜΑ:
Εκλεισε ο εκδοτικός οίκος «Το Πέρασμα»

Η εκδοτική πρωτοβουλία «Το Πέρασμα» ανακοίνωσε σήμερα ότι τερματίζει τη δραστηριότητά της. Οι λόγοι που επικαλείται είναι οικονομικοί. Η εκδοτική πρωτοβουλία «Το Πέρασμα» ξεκίνησε τη διαδρομή της το 2008 και εξέδωσε 11 τίτλους. Δείτε ποιοι συμμετείχαν:

Επιστρέφει δριμύτερος ο Σίλβιο – Θα είναι ξανά υποψήφιος πρωθυπουργός!

Ξανά υποψήφιος για την πρωθυπουργία θα είναι ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι, σύμφωνα με την Corriere della Sera. Όπως αναφέρεται στο ρεπορτάζ, ο Καβαλιέρε- μετά από προσεκτική μελέτη των δημοσκοπήσεων- αποφάσισε ότι είναι απαραίτητη η επάνοδός του για να σώσει το κόμμα και για να αποκτήσει και πάλι νεύρο η πολιτική σκηνή της χώρας.

Κλείνει η Χαλυβουργία

Τέλος εποχής για τη Χαλυβουργία, καθώς η διοίκηση εντός της εβδομάδας καταθέτει αίτηση για τη διακοπή των εργασιών της.Εκπρόσωπος του ομίλου Μάνεση σε συνάντηση που θα γίνει στο υπουργείο Εργασίας θα ανακοινώσει την απόφαση του Ομίλου να κλείσει οριστικά τις εγκαταστάσεις της Χαλυβουργίας Ελλάδος και ότι:

Οι Γερμανοί δίνουν… άδεια στη Μέρκελ

Εντυπωσιακά ποσοστά αποδοχής στους Γερμανούς ψηφοφόρους έχει η Γερμανίδα καγκελάριος, Άνγκελα Μέρκελ, σύμφωνα με τις πρόσφατες δημοσκοπήσεις. Με ποσοστό 36% προηγείται το κόμμα των Χριστιανοδημοκρατών (CDU) της Άνγκελα Μέρκελ έναντι...

ΤΟ ΕΡΙΞΑΝ ΣΤΑ... ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ! ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΜΕ ΧΑΣΙΣ!!!


"Βόμβα έσκασε" μόλις γνωστοποιήθηκε ότι ιστορικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ συνελήφθη, από την ασφάλεια Κορίνθου, για κατοχή χασίς και δενδρυλλίου στο σπίτι του. Το στέλεχος αυτό σύμφωνα με το korinthianews.gr είχε συνεργαστεί και με τη δημοτική αρχή του κ. Θωμαΐδη κατά το παρελθόν, έχοντας μάλιστα και σημαντική θέση στο δήμο Κορινθίων.

Αφιερωμένο στους ΑΕροψεκασμένους: Αύξηση ΦΠΑ και περικοπές 65 δις ανακοίνωσε ο Ραχόι

Ραχόι: Ανακοίνωσε περικοπές & αύξηση ΦΠΑ
[Ελπίζουμε τα οι πυροβολημένοι να καταλάβουν γιατί η Ισπανία θα υπογράψει ένα τυπικό μνημόνιο και να μη μας γκαστρώσουν με τις διαφορές του ελληνικού με το ισπανικό μνημόνιο... οι σοβαρές χώρες παίρνουν μέτρα χωρίς μπαμπούλα...]

Αύξηση του ΦΠΑ στο 21% από 18%, μαζί με κόψιμο του φετινού δώρου Χριστουγέννων για δημόσιους υπαλλήλους, προανήγγειλε ο Ισπανός πρωθυπουργός Μαριάνο Ραχόι ως πρώτο μέρος του πακέτου μέτρων για εξοικόμηση συνολικά 65 δισ. ευρώ σε διάρκεια δυόμισι χρόνων.

Σιγά ρε Αλέξη θα σκίσεις κανα καλσόν: «Εγώ θα έθετα βέτο στις Βρυξέλλες»

[Τις κλασικές τζάμπα μαγκιές ότι θα είχε θέσει βέτο και παπαριές, είπε πάλι ο Τσίπρας, στο μονόλογο που του επέτρεψαν οι δημοσιογραφάρες της ΕΡΤ. "Ο ΟΠΑΠ είναι κερδοφόρος και θα μπορούσε να στηρίξει τα ασφαλιστικά Ταμεία"... είναι η φωτοβολίδα χωρίς να λέει ότι ο ΟΠΑΠ θα καταρρεύσει όταν επιτραπεί να έρθουν ξένες εταιρίες στοιχήματος... χώρια που ότι χάσει το κράτος από κέρδη θα τα πάρει από φορολόγηση τόσο της εταιρίας όσο και των μετόχων]

Ευθεία επίθεση κατά του προέδρου της Δημοκρατίας, της κυβέρνησης αλλά και του υπουργού Οικονομικών Γιάννη Στουρνάρα εξαπέλυσε ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας κατά τη διάρκεια της πρώτης του μετεκλογικής τηλεοπτικής συνέντευξης σήμερα το πρωί.

«Έπιασα στο κρεβάτι τον Τζάγγερ με τον Μπόουι και 4 μαύρους»

Η τελευταία αποκάλυψη από την βιογραφία 'Mick: The Wild Life and Mad Genius of Jagger', μετά από την χυλόπιτα που του έριχνε επί δυο χρόνια η Τζολί, είναι ο μακροχρόνιος δεσμός που διατηρούσε ο Μικ Τζάγγερ με τον Ντέιβιντ Μπόουι. Και μάλιστα με συναρπαστικές λεπτομέρειές.

Φήμες θέλουν την Jolie στην Πύλο


Η Angelina Jolie λατρεύει την Ελλάδα και το έχει δείξει πολλές φορές με την παρουσία της στην Σαντορίνη. Πληροφορίες θέλουν, η Angelina να έρχεται στην χώρα μας, αλλά αυτή την φορά να επισκέπτεται την Πύλο.

Πραναγγέλει αποχώρηση Νικολόπουλου από τη ΝΔ η γυναίκα του; ... θα το αντέξουμε κι αυτό

Στην παραίτηση του συζύγου της Νίκου Νικολόπουλου από τη θέση του υφυπουργού Εργασίας αναφέρθηκε η Τασία Μανωλοπούλου μέσα από το προφίλ της στο Facebook, τονίζοντας πως τα διαζύγια δεν είναι ποτέ βελούδινα.

Μουρούτης με αφορμή το διάγγελμα Τσίπρα στην ΕΤ: «Πρωινή Ενημέρωση» και Κούλογλου να διδάσκονται στις σχολές δημοσιογραφίας

Επίθεση κατά του Αλέξη Τσίπρα αλλά και δημοσιογράφων της ΕΡΤ εξαπέλυσε σήμερα ο διευθυντής του γραφείου Τύπου του πρωθυπουργού, Γιώργος Μουρούρης με αφορμή τη σημερινή συνέντευξη του κ. Τσίπρα στη ΝΕΤ.

Συνεργασία Σαμαρά με τον Φιλανδό υπουργό Ευρωπαϊκών Υποθέσεων

Συνεργασία με τον Φιλανδό υπουργό Ευρωπαϊκών Υποθέσεων κ. Stubb Alexander θα έχει σήμερα ο Πρωθυπουργός κ. Αντώνης Σαμαράς στο Μέγαρο Μαξίμου.

1,8 εκατομμύρια φορολογικές δηλώσεις δεν έχουν υποβληθεί ακόμα

Μεγάλη καθυστέρηση παρουσιάζει η υποβολή των φορολογικών δηλώσεων από τους φορολογουμένους. Mέχρι την Τετάρτη, πέντε μέρες πριν από τη λήξη της προθεσμίας, περίπου 1,8 εκατ. φορολογούμενοι δεν έχουν υποβάλει δήλωση.

«Βιντεοσκοπούσαν το βιασμό μου»

Τις εφιαλτικές στιγμές που έζησε στα χέρια των βιαστών της περιέγραψε μια 18χρονη Βρετανίδα.
Η νεαρή κακοποιήθηκε σεξουαλικά από έναν νεαρό συμπατριώτη της, στη Χερσόνησο της Κρήτης.

Υπό κράτηση ο κληρονόμος του Tetra Pak-Η σύζυγός του βρέθηκε νεκρή

Ο κληρονόμος της περιουσίας του βιομήχανου των συσκευασιών Tetra Pak τέθηκε υπό κράτηση μετά το θάνατο της συζύγου του στην πολυτελή κατοικία τους στο Λονδίνο, έγινε χθες Τρίτη γνωστό από τη βρετανική αστυνομία και τις οικογένειες.

Σημαντικές καθυστερήσεις στο Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων

Στο αέρα βρίσκεται το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων και οι επιχορηγήσεις των επενδυτικών σχεδίων που αυτό χρηματοδοτεί, καθώς στο πρώτο εξάμηνο του έτους έχει εκταμιευθεί μόλις το 28% του συνολικού προγράμματος.

Στο 96,7% η πιθανότητα χρεοκοπίας της Ελλάδας

Στην πρώτη θέση παγκοσμίως με τις μεγαλύτερες πιθανότητες χρεοκοπίας επανήλθε η Ελλάδα.

Η πιθανότητα χρεοκοπίας, σύμφωνα με τον οργανισμό CMA ανήλθε στο 96,7% το δεύτερο τρίμηνο του 2012.

Οι εργοδότες φαίνεται να συμφωνούν σε αύξηση κατώτατου μισθού και επαναφορά μετενέργειας-Σήμερα συνάντηση υπουργού ΓΣΕΕ (βίντεο)

Στις 12 το μεσημέρι ο υπουργός Εργασίας Γιάννης Βρούτσης θα συναντηθεί με το προεδρείο της Γενικής Συνομοσπονδίας Εργατών Ελλάδος στα πλαίσια των συναντήσεων της πολιτικής ηγεσίας του υπουργείου με τους κοινωνικούς εταίρους.

e-Επιλογές της 10/07/2012