11 Αυγούστου 2012

Ήθελε και Facebook το πακιστανό ζώο-Δείτε τη σελίδα του

Αυτές τις φώτο είχε ανεβάσει στη σελίδα του το πακιστανό ζώο. Τις είχε ανεβάσει τον Φεβρουάριο και γι' αυτό διαφέρει το κούρεμα από αυτή που δημοσιεύει το ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ (δείτε επόμενη ανάρτηση). Δείτε τη σελίδα του:

Νέες φώτο του πακιστανού ζώου: Δείτε το, λίγες μέρες πριν, να ποζάρει στη Χρυσή Ακτή! (φώτο + βίντεο)

Δείτε τον 21χρονο (ή 19χρονο, σύμφωνα με την τελευταία δήλωση του) Πακιστανό να ποζάρει στην παραλία της Χρυσής Ακτής, ανεβάζοντας τις φωτογραφίες στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, λίγο πριν κακοποιήσει βάναυσα την 15χρονη Μυρτώ.

Αί στα διάολα ρε μαλάκ@@ που θα ασχοληθεί ο Σαμαράς μαζί σας...

Λες και δεν έχει να κάνει πιο σοβαρά πράγματα από το να κάνει μηνύσεις στους αστείους:

Είναι το κινητό του δολοφόνου;

Τα λιμάνια και το αεροδρόμιο της Πάρου βρίσκονται στο επίκεντρο των ερευνών των αξιωματικών, των αστυνομικών και του λιμενικού για τον εντοπισμό των δραστών της αιματηρής ληστείας. Ιδιαίτερο βάρος δίνεται από τους αστυνομικούς στο αυτοκίνητο το οποίο χρησιμοποίησαν οι δολοφόνοι για να διαφύγουν εγκαταλείποντάς το, καμένο, στον Αμπελά.

Ρεζίλι έκανε το ΣΥΡΙΖΑ...με ανακοίνωση του.. το Υπουργείο Δημόσιας Τάξης

ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ..ΚΑΙΡΟ ΕΙΧΑΜΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ..ΠΟΥ ΒΟΥΛΩΝΕΙ ΣΤΟΜΑΤΑ..

Για Γκεμπελισμό και συστηματικά ψεύδη κατηγορεί το Υπουργείο Δημόσιας Τάξης το ΣΥΡΙΖΑ..σχετικά με την ανακοίνωση κατά της επιχείρησης Ξένιος Ζευς!!
Άμεση απάντηση στους 12 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ δίνει το Υπουργείο Δημόσιας Τάξης με ανακοίνωση που εξέδωσε. Μάλιστα αναφέρει ότι η Κουμουνδούρου ψεύδεται συστηματικά.

Διαβάστε αναλυτικά την ανακοίνωση:

Ελαφρόπετρα σε θαλάσσια έκταση όσο το Βέλγιο, εμφανίστηκε στη θάλασσα της Νέας Ζηλανδίας

Μικρά κομμάτια ελαφρόπετρας, που απλώνονται σε έκταση όση του Βελγίου, έκαναν μυστηριωδώς την εμφάνισή τους ανοιχτά της Νέα Ζηλανδίας.

Το περίεργο θέαμα παρατήρησε για πρώτη φορά, βορειοδυτικά του Όκλαντ, ένα αεροπλάνο της Πολεμικής Αεροπορίας της Νέας Ζηλανδίας, νωρίτερα αυτήν την εβδομάδα.

Ο Έϊνσλι σημαιοφόρος και η πρόβα των Spice Girls για την τελετή λήξης (βίντεο)

Ο Μπεν Έϊνσλι, ο οποίος είναι πλέον ο πιο επιτυχημένος ιστιοπλόος σε Ολυμπιακούς Αγώνες, αφού κατέκτησε στο Λονδίνο το τέταρτο χρυσό μετάλλιο της καριέρας του, θα είναι ο σημαιοφόρος της Μεγάλης Βρετανίας στην κυριακάτικη τελετή λήξης.

Μπάχαλο με το ειδικό τέλος ακινήτων

Μια ευχάριστη έκπληξη περιμένει τουλάχιστον 400-500.000 ιδιοκτήτες ακινήτων καθώς οι λογαριασμοί της ΔΕΗ που θα λάβουν δεν θα περιλαμβάνουν το ειδικό τέλος ακινήτων.

Μην χαρείτε όμως. Δεν θα το γλυτώσει κανένας απλά θα παραταθεί για δύο μήνες η αποπληρωμή του τέλους.

Βίντεο: Η ρώσικη αεροπορία γιορτάζει 100 χρόνια

Δείτε το βίντεο από τις εκδηλώσεις στις οποίες συμμετείχε και το καλύτερο ρώσικο μαχητικό το T-50:

Νειμάρ και πούτσ@@ μπλέ: Το Μεξικό νίκησε τη Βραζιλία 2-1 στον τελικό που είχε και ρεκόρ θεατών

Το πρώτο μετάλλιο στην ιστορία του σε Ολυμπιακούς Αγώνες στο ποδόσφαιρο κατέκτησε το Μεξικό και μάλιστα χρυσό, στην πρώτη συμμετοχή του στην τετράδα του τουρνουά! Στον αποψινό τελικό του κατάμεστου «Γουέμπλεϊ» οι «βέρδε» νίκησαν τη Βραζιλία με 2-1, χάρις σε δύο γκολ του Περάλτα και χάρισαν στη χώρα τους το πρώτο χρυσό μετάλλιο στους 30ούς Ολυμπιακούς Αγώνες.

Κοντά στην εξιχνίαση της ληστείας στην Πάρο. Αλβανούς δράστες "βλέπει" η ΕΛΑΣ

Κοντά στην εξιχνίαση της αιματηρής ληστείας στην Πάρο, που αποδίδεται πλέον σε Αλβανούς δράστες, είναι η ΕΛ.ΑΣ, όπως αναφέρει το "Βήμα".

Όπως έχει διαπιστωθεί, το αυτοκίνητο που χρησιμοποιήθηκε στην ληστεία της Alpha Bank, είναι το ίδιο που είχε χρησιμοποιηθεί σε άλλη ληστεία, με τρεις τραυματίες, τον Νοέμβριο του 2010, στο πάρκινγκ του πολυκαταστήματος Praktiker στη λεωφόρο Βουλιαγμένης.

Οι Εν. Δυνάμεις στην κατάσβεση της πυρκαγιάς του Αγ. Όρους

Κινητοποίηση σε όλα τα επίπεδα για να σωθεί το "Περιβόλι της Παναγιάς"

Με εντολή του Υπουργού Εθνικής Άμυνας Πάνου Παναγιωτόπουλου το Υπουργείο ανταποκρινόμενο πλήρως στα υποβληθέντα αιτήματα από τους αρμοδίους φορείς, διέθεσε, την 11 Αυγούστου 2012, στις υπηρεσίες της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας, για την αντιμετώπιση της πυρκαγιάς στο Άγιο Όρος, επίγειες δυνάμεις, εναέρια μέσα και υλικά, ως εξής:

Τέλος ο Νικολαϊδης... άμα περιμένεις φως από τους Τούρκους :)

Αποκλείστηκε από τον τελικό ο Τούρκος και τελείωσε το όνειρο του Νικολαϊδη να διεκδικήσει έστω το χάλκινο μετάλλιο. Δεν πειράζει... με 2 ασημένια και ένα παρολίγο χρυσό στο Σίδνευ που έχασε λόγω τραυματισμού, σε 4 Ολυμπιάδες είναι από τους πλέον επιτυχημένους αθλητές μας. Μπράβο του...

Στις 24 Αυγούστου το ραντεβού Σαμαρά-Μέρκελ στο Βερολίνο

Για τις 24 Αυγούστου προγραμματίστηκε η κρίσιμη συνάντηση του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά με τη Γερμανίδα καγκελάριο Άνγκελα Μέρκελ στο Βερολίνο. Θα προηγηθεί, στις 22 Αυγούστου, η συνάντηση του πρωθυπουργού με τον πρόεδρο του Eurogroup Ζαν-Κλοντ Γιούνκερ στην Αθήνα, ενώ μετά τη Γερμανία σειρά έχει η Γαλλία όπου ο Αντ.Σαμαράς θα έχει επαφές με τον Φρανσουά Ολάντ.

Το ΥΠΕΞ και ο Αβραμόπουλος αφήνουν στην τύχη της την ελληνική μειονότητα της Β. Ηπείρου;

[Την απογραφή που οργανώνουν οι Βορειοηπειρώτες, θα την αναγνωρίσεις κ. Αβραμόπουλε;]

Νέα σκανδαλώδη υποχωρητικότητα στα εθνικά μας ζητήματα αποκάλυψε ο αλβανικός τηλεοπτικός σταθμός Top Channel.

Το ίδιο κανάλι είχε μεταδώσει την είδηση ότι  η Ερυθρόμαυρη Συμμαχία του Σπαχίου  έβαζε σύνορα ανοιχτά στο Ιόνιο μεταξύ Αγίων Σαράντα και Κέρκυρας. Σύμφωνα με τον τηλεοπτικό σταθμό, ο οποίος αναφέρεται σε δικές του πηγές πληροφόρησης, το Ελληνικό Υπουργείο Εξωτερικών...

Αυτός είναι ο δράκος της Πάρου (φωτογραφία)

Τη φωτο δημοσιεύει το ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ. Δείτε τον:

Μετά τον εθνικογαμιστή, ήρθε ο Πασπαρόγατος για να σώσει την Ελλάδα! [βίντεο]

Aν κουρασθήκατε από τις συμβατικές πολιτικές επιλογές, αν απογοητευθήκατε από τις εξαγγελίες και τα αδιέξοδα των παραδοσιακών πολιτικών, μην πτοείσθε διότι υπάρχει ελπίδα. Μετά τον εθνικογαμιστή, σειρά έχει ο... Πασπαρόγατος ο οποίος καταθέτει τη δική του πολιτική πρόταση και μαζί μας προτείνουν ένα άλλο «μείγμα πολιτικής».

Κι άλλος αλλοδαπός επιχείρησε να βιάσει 19χρονη

Για απόπειρα βιασμού, σε βάρος 19χρονης Ελληνίδας, συνελήφθη τα ξημερώματα του Σαββάτου, στο Διδυμότειχο, 25χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Αρμενίας.

4χρονος σκότωσε τον πατέρα του για ένα Playstation...

Μπορεί να ακούγεται απίστευτο, αλλά πρόκειται για πραγματικό γεγονός και συνέβη στη Σαουδική Αραβία.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Asharq, ένας 4χρονος ζήτησε από τον πατέρα του να του αγοράσει ένα Playstation και όταν εκείνος του το αρνήθηκε, ο μικρός πήρε ένα όπλο και τον πυροβόλησε.

Robert De Niro-Brad Pitt-Angelina Jolie: Διακοπές στη Χαλκιδική!

Τα αστέρια του hollywood προτίμησαν την Χαλκιδική για να περάσουν τις καλοκαιρινές τους διακοπές!

"Ο Μπολτ δεν είναι θρύλος"

"Θρύλο" των Ολυμπιακών Αγώνων αποκάλεσε τον εαυτό του ο Γιουσέιν Μπολτ, αμέσως μετά την θριαμβευτική κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στα 200 μέτρα, υπάρχει όμως και... κάποιος που διαφωνεί με την άποψή του!

Ο Νικολαϊδης ελπίζει να κάνει άλλη μια νίκη ο Τούρκος για να διεκδικήσει το χάλκινο

Ο Τούρκος Μπαχρί Τανρικουλού, ο οποίος το πρωί νίκησε τον Αλέξανδρο Νικολαϊδη, επικράτησε 4-1 του Κορεάτη Ντονγκμιν Τσα (χρυσού ολυμπιονίκη του Πεκίνου) και προκρίθηκε στα ημιτελικά των +80 κιλών του Ολυμπιακού τουρνουά ταεκβοντό. Οπερ σημαίνει ότι...

ΟΟΣΑ: Οι κερδοσκόποι θα χάσουν το στοίχημα ενάντια στο ευρώ

Την ανάγκη παραμονής της Ελλάδας στην Ευρωζώνη τόνισε ο Γενικός Γραμματέας του Οργανισμού Οικονομικής Συνεργασίας και Ανάπτυξης (ΟΟΣΑ) Άνχελ Γκουρία, υπογραμμίζοντας ωστόσο ότι η Αθήνα πρέπει να σεβαστεί τις δεσμεύσεις της έναντι των κρατών που τη στηρίζουν.

Επιχείρηση είσπραξης 1 δισ. ευρώ από πρόστιμα το 2012

Του Προκοπη Χατζηνικολαου

«Φέρτε λεφτά από τα πρόστιμα που έχουν επιβληθεί στις επιχειρήσεις». Αυτό ζήτησε ο υπουργός Οικονομικών Γ. Στουρνάρας από τα στελέχη των εφοριών και του ΣΔΟΕ, στη χθεσινή σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στο υπουργείο Οικονομικών. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο υπουργός ζήτησε την είσπραξη των προστίμων καθώς και να προχωρήσουν οι κατασχέσεις για όσους οφείλουν σημαντικά ποσά στο ελληνικό Δημόσιο.

Η Ρωσία στέλνει πυροσβεστικά αεροσκάφη στο Άγιον Όρος

Διεθνή κινητοποίηση έχει προκαλέσει η μεγάλη πυρκαγιά στο Άγιον Όρος, αφού μετά τη Σερβία και η Ρωσία ετοιμάζεται να στείλει άμεσα πυροσβεστικά αεροσκάφη προκειμένου να ενισχύσουν το έργο της κατάσβεσης.

Αλβανούς κακοποιούς «δείχνει» το αυτοκίνητο που χρησιμοποίησαν οι δράστες (βίντεο)

Τα μυστικά του κλεμμένου Opel Corsa, που χρησιμοποίησε το άγριο κουαρτέτο στη ληστρική επιδρομή της Alpha Bank Νάουσας, προσπαθούν να αποκωδικοποιήσουν οι αρχές. Το όχημα που είχε κλαπεί από γραφείο ενοικιάσεως αυτοκινήτων στην Αθήνα και οι κλεμμένες πινακίδες που του «φόρεσαν» οι δράστες και ανήκουν σε Opel Astra, εξετάζεται εξονυχιστικά από τους ειδικούς των Εγκληματολογικών Εργαστηρίων της ΕΛ.ΑΣ προκειμένου να εντοπιστούν στοιχεία αλλά και ίχνη DNA των ληστών που οι μέχρι στιγμής έρευνες δείχνουν πως είναι Αλβανοί.

Μαίνεται η φωτιά στο Άγιο Όρος-Tι είπε ο Αντώνης Σαμαράς στους Αγιορείτες

Τη συμπαράστασή του και το έντονο ενδιαφέρον του για την δοκιμασία που υφίσταται το Άγιον Όρος, εξέφρασε ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς στον Πρωτοεπιστάτη του Όρους, Γέροντα Μάξιμο τον Ιβηρίτη σε τηλεφωνική τους επικοινωνία.

Οδεύουν προς δημοψήφισμα οι Γερμανοί

Ο Γερμανός υπουργός Εξωτερικών, Γκίντο Βέστερβέλε, τάσσεται υπέρ της διεξαγωγής δημοψηφίσματος στην Γερμανία για το Ευρωπαϊκό Σύνταγμα.

Νικολαϊδης: Δεν φταίει ούτε η κρίση, ούτε παπαριές... εγώ έχασα γιατί δεν αγωνίστηκα καλά

Ο Αλέξανδρος Νικολαΐδης δεν κατάφερε να προκριθεί στους προημιτελικούς των +80 κιλών του ταεκβοντό, στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου.

Ο «ασημένιος» Ολυμπιονίκης της Αθήνας και του Πεκίνου ηττήθηκε 7-3 από τον Τούρκο Μπαχρί Τανρικουλού, σε αγώνα για την προκριματική φάση της κατηγορίας.

Σαρώνουν το νησί για τους φονιάδες

Τα λιμάνια και το αεροδρόμιο της Πάρου βρίσκονται στο επίκεντρο των ερευνών των αξιωματικών,των αστυνομικών και του λιμενικού για τον εντοπισμό των δραστών της αιματηρής ληστείας. Ιδιαίτερο βάρος δίνεται από τους αστυνομικούς στο αυτοκίνητο το οποίο χρησιμοποίησαν οι δολοφόνοι για να διαφύγουν εγκαταλείποντάς το, καμένο, στον Αμπελά.

Μοίρασε μεγάλη πίκρα τον ΣΥΡΙΖΑ και τους λοιπούς μαλάκ@@ η μαυρούλα

Τίποτα!!! Δεν υπάρχει ευγνωμοσύνη σε αυτό τον κόσμο!! Ο ΣΥΡΙΖΑ κι ο Κωνσταντίνου της ΑΝΤΑΡΣΥΑ τους υποστηρίζουν με νύχια και με δόντια και αυτοί όχι μόνο κάνουν το σταυρό τους αλλά...

Στα παπάρια μας μήπως; Να σταματήσει η επιχείρηση «Ξένιος Ζευς» ζητούν βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ-Προειδοποιούν ότι θα διασύρουν τη χώρα στο εξωτερικό

Δώδεκα βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ με κοινή δήλωσή τους καταγγέλλουν την κυβέρνηση για την αστυνομική επιχείρηση «Ξένιος Δίας», ενώ επικαλούνται τοποθετήσεις διεθνών οργανώσεων που ζητούν να σταματήσει η εν λόγω επιχείρηση τονίζοντας ότι παραβιάζονται από την κυβέρνηση οι διεθνείς συμβάσεις.

"Amnesty International is mudslinging"

[Στείλτε τους την απάντηση των κατοίκων στο press@amnesty.org]

A joint statement issued by residents and shopkeepers of the 6th arrondissement of Athens ask from Amnesty International to not interfere in the operation "Xenios Zeus" (operation from the Greek Police to arrest illegal immigrants in Athens) but rather with the living conditions of migrants in their own countries.

Read the announcement:

Η ώρα του Νικολαΐδη και τρεις τελικοί για τον ελληνικό στίβο

Προτελευταία ημέρα των Ολυμπιακών Αγώνων του Λονδίνου το Σάββατο, με το ελληνικό ενδιαφέρον να επικεντρώνεται στο ταεκβοντό και στο στίβο. Στην τέταρτη Ολυμπιακή συμμετοχή του, ο Αλέξανδρος Νικολαΐδης καλείται να δώσει σκληρή μάχη για να επαναλάβει το κατόρθωμα της Αθήνας και του Πεκίνου και να ανέβει στο βάθρο των νικητών των +80 κιλών.

Ντοκουμέντο-σοκ:Η απολογία του κτήνους χωρίς περικοπές. Δείτε τίνος τέρατος το πρόσωπο μας "κρύβουν" οι Αρχές της Σύρου!

Διαβάστε το πιο σοκαριστικό απόσπασμα από την κτηνωδία του Πακιστανού βιαστή, χωρίς περικοπές.
Το πρόσωπο αυτού του κτήνους αποφάσισαν να "κρύψουν" οι Αρχές της Σύρου για να τον "προστατέψουν". Ένα ντοκουμέντο-σοκ>

ΠΑΟΚ:"Ρεβάνς" μετά από 40 χρόνια

Σαράντα χρόνια μετά, ο ΠΑΟΚ επιστρέφει στην Βιέννη, εκεί όπου το 1972 είχε αντιμετωπίσει ξανά την Ραπίντ Βιέννης, για το κύπελλο κυπελλούχων τότε.

Μετά από τέσσερις δεκαετίες η τωρινή γενιά των παικτών του "Δικεφάλου" θα αναζητήσει την ρεβάνς από την σπουδαία εκείνη γενιά με ηγέτη τον έναν και μοναδικό Γιώργο Κούδα.