12 Σεπτεμβρίου 2012

Η μάνα της Κιμ Καρντάσιαν φωτογραφίζεται σέξι στα 56 της [εικόνες]

Η Κρις Τζένερ, η ακούραστη μητέρα/μάνατζερ της Κιμ Καρντάσιαν, δεν δίστασε να φορέσει και εκείνη μπίκινι και να φωτογραφηθεί για το περιοδικό New Idea. Αν και μάλλον κάτι δεν της άρεσε πάνω της, αφού λίγες μέρες μετά πήγε και έβαλε νέα εμφυτεύματα στο στήθος.

Ολοκληρώθηκε η συνάντηση των πολιτικών αρχηγών - συνεχίζεται η διαπραγμάτευση για τα μέτρα

Ολοκληρώθηκε η συνάντηση των πολιτικών αρχηγών που στηρίζουν την κυβέρνηση, με τον Φώτη Κουβέλη να προαναγγέλλει νέα συνάντηση, χωρίς ωστόσο να προσδιορίζει την ημερομηνία.

Όπως είπε συνεχίζεται η συζήτηση και η διαπραγμάτευση για το πακέτο των μέτρων.

κ. Δένδια έχεις ξεχάσει να ανανεώσεις τις άδειες των λαθραίων της Υπατίας

Για να δούμε αν θα υπάρξει τέτοιος στόκος αξιωματούχος που θα ανανεώσει τις άδειες των παρανόμων του ΣΥΡΙΖΑ!!

Καμιά απάντηση ακόμα για την ανανέωση των βεβαιώσεων των 300 πρώην απεργών πείνας

Αθήνα, 11-9-2012

Από τις 13 Σεπτέμβρη, οι 300 πρώην απεργοί πείνας της Υπατίας και της Θεσσαλονίκης θα πρέπει να ανανεώσουμε τις βεβαιώσεις αναβολής της απομάκρυνσης. Τις βεβαιώσεις αυτές, που αποτελούν το μοναδικό νομιμοποιητικό έγγραφο για τη διαμονή μας στην Ελλάδα, τις ανανεώνουμε κάθε έξι μήνες.

ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ

        Μόνο οίκτο προκαλούσαν οι εικόνες σήμερα με στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας να διαδηλώνουν ενστόλως με πλακάτ στο κέντρο της Αθήνας.
        Δεν είναι δυνατόν κ.κ. ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ να εξισώνεται το στέλεχος οιανδήποτε βαθμού, με το ΠΑΜΕ και τη ΓΣΕΕ.
        Δεν είναι δυνατόν κ.κ.ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ να ανεχόμαστε υπουργούς σαν τον Παναγιωτόπουλο και τον Μπεγλίτη.( ο δεύτερος είναι το μεγαλύτερο ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΟ που έχει περάσει ποτέ από το ΥΕΘΑ).
       Δεν είναι δυνατόν ακόμα και τώρα να υπάρχουν συνάδελφοι που λένε ότι ΧΟΡΤΑΣΑΜΕ ΨΩΜΙ με το αρχιλαμόγιο τον Τσοχατζόπουλο.
      Δεν είναι δυνατόν,όταν άρχισε ο ΑΡΜΑΓΕΔΟΝΑΣ  των μέτρων,πριν 2 χρόνια, να μην έχουν παραιτηθεί οι ΑΡΧΗΓΟΙ.(όχι για τις κομματικές μαλακίες που παραιτήθηκε ο προηγούμενος αρχηγός ΓΕΣ).
      Βρέστε τρόπους και αντιδράστε μέσα από τα στρατόπεδα.
      Σταματήστε συνάδελφοι των Σωμάτων Ασφαλείας να πηγαίνετε για φύλαξη των βουλευτών,των δημοσιογράφων ,των καλλιτεχνών.
      Βρείτε τρόπους να τους κάνετε να πονέσουν και να ματώσουν.
      Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΒΓΑΙΝΕΙ  ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ και ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ.
  ΔΕΞΙ ΜΠΑΚ
     

Βίντεο: Έρευνα ΕΚΑΜ στην κατάληψη ΔΕΛΤΑ (Θεσσαλονίκη)

Κάτι από Ghost Recon, μόνο που οι κακοί ήταν κότες και εξαφανίστηκαν... Δείτε το βίντεο:

Στουρνάρας: Υπήρξε πρόοδος κατά την συνάντηση με την Τρόικα

Σε καλό κλίμα πραγματοποιήθηκε η συνάντηση του υπουργού Οικονομικών με την Τρόικα, καθώς σύμφωνα με τον Γιάννη Στουρνάρα, υπήρξε πρόοδος, ενώ τόνισε πως είναι νωρίς να πούμε ακόμη κάτι.

Τεμπελόσκυλα ΔΑΚΕ:«Σε ψηφίσαμε και θα μας ακούσεις»-Τζαβάρας:«Βρε αει στο διάλο»

Έντονα επεισόδια σημειώθηκαν στα γραφεία της ΝΔ στη λεωφόρο Συγγρού καθώς συνδικαλιστές της ΔΑΚΕ ιδιωτικού τομέα οι οποίοι είχαν συγκεντρωθεί έξω από το κτίριο αποδοκίμαζοντας βουλευτές του κόμματος οι οποίοι προσέρχονταν για την προγραμματισμένη ενημέρωση από τους κυρίους Βρούτση και Σταϊκούρα!

Βουλγαράκης: Αντε μάζεψε καμιά ελιά γιατί αλλιώς σε βλέπω για ψυχολόγο...

Δείτε τον έμμεσο διάλογο που κατέληξε στην παρότρυνση του Βουλγαράκη προς τον Καρχιμάκη να επισκευθεί κάποιον ψυχολόγο:

Τσίπρας προς Αβραμόπουλο: Θα πρέπει να φιλοξενήσουμε Σύριους πρόσφυγες

  Καμιά αντίρρηση Αλέξη μου.Αρκεί να τους φιλοξενήσετε ΕΣΥ , το "νούμερο"η Δούρου ,ο όνομα και πράγμα Βαρεμένος ,ο Βουκεφάλας ο Τατσιόπουλος και όλα τα άλλα τα ΚΑΛΟΠΑΙΔΑ.
   Σπίτια καλά και ευρύχωρα έχετε,οπότε μη το συζητάτε.
  ΔΕΞΙ ΜΠΑΚ

Πιο μαλάκ@@ πεθαίνεις-Τσίπρας προς Αβραμόπουλο: Θα πρέπει να φιλοξενήσουμε Σύριους πρόσφυγες

“Η Ελλάδα θα πρέπει να παρέμβει για να υπάρξει βοήθεια από την ΕΕ και να διερευνηθεί η δυνατότητα φιλοξενίας από την Ελλάδα προσφύγων και να τους δοθεί η δυνατότητα επαναπατρισμού όταν τελειώσει η κρίση στην περιοχή”

Πωλείται το 29% του ΟΠΑΠ

Ο κύβος για τις ιδιωτικοποιήσεις ερρίφθη. Αργά το μεσημέρι, το ΤΑΙΠΕΔ ύστερα από συνεδρίαση με το Υπουργείο Οικονομικών αποφάσισε να ξεκινήσει την ερχόμενη κιόλας εβδομάδα την διαδικασία διεθνούς διαγωνισμού για την πώληση του 29% μετοχών του ΟΠΑΠ.

Άγαλμα του...Εθνάρχη ζητά η Χρυσή Αυγή! (VIDEO)

Δείτε όμως ποιου ...Εθνάρχη


Αίτημα για να επανέλθει το άγαλμα του Ιωάννη Μεταξά , κατέθεσε σήμερα η τοπική οργάνωση της Χρυσής Αυγής Κεφαλλονιάς, στο Δημοτικό Συμβούλιο. Εκπρόσωπος του κόμματος μίλησε στο inkefalonia.gr και είπε πως αυτό είναι το πρώτο βήμα για την αποκατάσταση του ..."Εθνάρχη" ,όπως αποκάλεσε τον Ιωάννη Μεταξά

Δείτε το βίντεo:

Μπλόκαραν το YouTube

Την πρόσβαση στο YouTube μπλόκαρε το Αφγανιστάν ώστε οι πολίτες να μην είναι σε θέση να δουν την ταινία που θεωρήθηκε προσβλητική για το Ισλάμ και οδήγησε σε διαδηλώσεις στη Αίγυπτο και τη Λιβύη, καθώς και...

Εξοφλήθηκαν από τον ΕΟΠΥΥ για τον Ιούνιο οι προνομιούχοι (σε σχέση με άλλους που τους οφείλονται λεφτά), γιατροί και φαρμακοποιοί

Με εντολή του αναπληρωτή υπουργού Υγείας Μ.Σαλμά εξοφλήθηκαν για το μήνα Ιούνιο οι γιατροί και οι φαρμακοποιοί, σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα που είχε ο ίδιος ανακοινώσει προ ημερών.
«Η πολιτεία οφείλει να είναι συνεπής, ακόμη κι αν συνδικαλιστές με τις μαραθώνιες συνεδριάσεις τους ταλαιπωρούν τους πολίτες» δήλωσε ο κ. Σαλμάς.

Κασιδιάρης, και οι navy seals Κουίκ και Χαϊκάλης στη συγκέντρωση των στρατιωτικών για συλλογή ψήφων (βίντεο)

Στην Πλατεία Κολοκοτρώνη στο κέντρο της Αθήνας συγκεντρώνονται αυτή την ώρα οι στρατιωτικοί οι οποίοι πραγματοποιούν σήμερα την πρώτη τους συγκέντρωση διαμαρτυρίας.

Γαϊδούρια δεν υπάρχουν μόνο στην Ελλάδα...

Δείτε γιατί:

Η βλαμένη της ημέρας

Δείτε προσεκτικά τη φώτο:


Αν δεν παρατηρήσατε γιατί είναι η βλαμένη της ημέρας κάντε κλικ στο Διαβάστε περισσότερα:

Φώτο: Σαπούνι μην ξεχάσουν οι διαδηλωτές... Νερό έχει έξω απ' του Μαξίμου

Δείτε το φώτο που ανέβασε στο twitter και το σχόλιο, του πραγματικά έγκυρου δημοσιογράφου, Δημήτρη Κοτταρίδη, που διαθέτει και απίστευτο χιούμορ:

Βίντεο: Ο Μπαρμπαρούσης εκτός από το να σπάει πάγκους βάζει και γκολ

Ωραίο γκολάκι από τον Μπαρμπαρούση... όχι της Χρυσής Αυγής αλλά του Παναθηναϊκού που σημείωσε το 2-0 της Νέας Ζηλανδίας στο 6-1 επί των Νήσων Σολομόντα (στο 0:52 του βίντεο):

Πέφτουμε απ' τα σύννεφα: ΑΕροψεκασμένη βουλευτίνα απέσπασε τον άντρα της στο γραφείο της

Σε βουλευτικό γραφείο έχει αποσπαστεί, εδώ και 40 περίπου ημέρες ο Ανδρέας Τσέκενης, υπάλληλος της ΕΡΓΟΣΕ και σύζυγος της βουλευτή Κοζάνης των «Ανεξάρτητων Ελλήνων» Ραχήλ Μακρή! Η σχετική απόφαση, μάλιστα, που ελήφθη από το Δ.Σ. του ΟΣΕ, δημοσιεύτηκε στη «Διαύγεια», με ημερομηνία δημοσίευσης στις 2 Αυγούστου 2012!

Ρόμπα κάνει τον Μπένυ ο Παναγούλης για την BMW των 750.000 ευρώ

Δείτε την ερώτηση που κατέθεσε, αφού η ΝΔ δεν έχει το σθένος να του την πάρει και να την πουλήσει, αλλά κάθεται και τον ακούει να το παίζει προστάτης των αδυνάτων:

Ατύχησε η Τζούλια: Όχι είπε τελικά η Επιτροπή για την άρση ασυλίας του Παπαδημούλη, παρότι ο ίδιος ζήτησε να αρθεί

Η επιτροπή, δεν ενέκρινε την άρση της ασυλίας του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρη Παπαδημούλη τον οποίο κατηγορεί η Τζούλια Αλεξανδράτου για συκοφαντική δυσφήμηση καθώς την είχε κατηγορήσει για φοροδιαφυγή με αφορμή τη συμμετοχή και την αμοιβή της σε ταινία πορνό.

Bloomberg: Ετοιμος ο κατάλογος με τα 40 νησιά που νοικιάζει η Ελλάδα

Ετοιμη είναι πως είναι η λίστα με τα ακατοίκητα νησιά και τις νησίδες, τα οποία θα νοικιάσει σε επενδυτές το Ταμείο Αξιοποίησης Ιδιωτικής Περιουσίας του Δημοσίου προκειμένου να αξιοποιηθούν. Σύμφωνα με το Bloomberg, το οποίο επικαλείται συνέντευξη του ΤΑΪΠΕΔ, Ανδρέα Ταπραντζή υποστηρίζει πως έχουν βρεθεί τα 40 νησιά, τα οποία θα μισθωθούν για 50 χρόνια.

Το όραμα: Η Ελλάδα του 2021


Toυ Φώτη Σαραντόπουλου
Όταν αποφασίσαμε να κάμομε την Επανάσταση, δεν εσυλογισθήκαμε, ούτε πόσοι είμεθα, ούτε πως δεν έχομε άρματα, ούτε ότι οι Τούρκοι εβαστούσαν τα κάστρα και τας πόλεις, ούτε κανένας φρόνιμος μας είπε: «Που πάτε εδώ να πολεμήσετε με σιταροκάραβα βατσέλα;» αλλά, ως μία βροχή, έπεσε σε όλους μας η επιθυμία της ελευθερίας μας, και όλοι, και οι κληρικοί, και οι προεστοί, και οι καπεταναίοι, και οι πεπαιδευμένοι, και οι έμποροι, μικροί και μεγάλοι, όλοι εσυμφωνήσαμε εις αυτό το σκοπό και εκάμαμε την Επανάσταση.

Διαβάστε τη συνέχεια στο logia-starata.blogspot.gr

Συνεχίζονται οι αστειότητες-Χρυσή Αυγή: Μήνυση κατά Ν. Δένδια και αρχηγού της ΕΛΑΣ

Μήνυση κατά του υπουργού Δημόσιας Τάξης Ν. Δένδια και του αρχηγού της ΕΛΑΣ Ν. Παπαγιαννόπουλου κατέθεσε το πρωί ο βουλευτής Επικρατείας της Χρυσής Αυγής Χρήστος Παππάς.

Γεύτηκαν στο πετσί τους την αραβική άνοιξη: Νεκρός ο αμερικάνος Πρέσβης και 3 υπάλληλοι της πρεσβείας στη Βεγγάζη!!

Τελικά δεν είναι ένας αλλά 4 οι νεκροί αμερικάνοι από την επίθεση ενόπλων και την πυρπόληση της αμερικάνικης πρεσβείας στη Βεγγάζη της Λιβύης. Το σπουδαιότερο βέβαια είναι ότι μεταξύ των δολοφονηθέντων είναι και ο αμερικάνος Πρέσβης που στη φώτο τον βλέπετε να χαιρετάει τον ισλαμοφασίστα νέο Πρόεδρο της Λιβύης. Μέχρι στιγμής οι ΗΠΑ δεν έχουν αντιδράσει αλλά το πιθανότερο είναι να χώσουν στο Γκουαντάναμο αυτούς που γύρισαν το βίντεο και βοήθησαν να αποκαλυφθούν οι μάσκες των ισλαμοφασιστών.. Δείτε το βίντεο από την επίθεση, για την οποία στάθηκε αφορμή το βίντεο που βάλαμε πριν λίγο και "προσβάλλει" τον Μωάμεθ σύμφωνα με τους ισλαμοφασίστες:

Υπέρ της άρσης ασυλίας της κ. Μπακογιάννη η επιτροπή Δεοντολογίας, όπως ζήτησε και η ίδια

Υπέρ της άρσης της βουλευτικής ασυλίας της κυρίας Ντόρας Μπακογιάννη για τα «αδήλωτα» 1.000.000 δολάρια που εντοπίστηκαν σε κοινό λογαριασμό που διατηρεί με τον σύζυγό της κ. Ισίδωρο Κούβελο, θα γνωμοδοτήσει η Επιτροπή Δεοντολογίας της Βουλής καθώς έκρινε ότι η συγκεκριμένη δραστηριότητα δεν έχει σχέση με την πολιτική και κοινοβουλευτική της δράση.

H πιο σέξι "Ελληνίδα" του πλανήτη είναι φουλ στην κυτταρίτιδα [εικόνες]

Μια εμφάνιση καρακατσουλιό, με την κυτταρίτιδα σε πρώτο πλάνο, στάθηκε αρκετή για να γκρεμίσει την Ελληνοβρετανίδα Τουλίσα Κοντοστάβλος από την No1 θέση των φαντασιώσεων κάθε Βρετανού στην οποία βρέθηκε μετά το sex tape και την ανακύρηξή της ως πιο σέξι γυναίκα του πλανήτη από το FHM.

Μέλη της Χρυσής Αυγής έδειραν γιατρό που ζήτησε φακελάκι!

[Και αλήθεια να μην είναι η "είδηση" έχει πλάκα, βάζει ιδέες σε παθόντες ασθενείς και δημιουργεί άγχος σε δράστες γιατρούς...]

Δεν έχουν τέλος τα περιστατικά βίας από μέλη της Χρυσής Αυγής. Αυτή τη φορά, σύμφωνα με την εφημερίδα της Πάτρας «Αλλαγή», μέλη του κόμματος έδειραν γιατρό του νοσοκομείου του Ρίου, ο οποίος ζήτησε από ασθενή φακελάκι.

Παραιτήθηκε ο δικηγόρος της Βίκυς Σταμάτη: Δεν αντέχει άλλα καραγκιοζιλίκια...


Ο δικηγόρος Βασίλης Χειρδάρης ανακοίνωσε ότι παραιτείται από την υπεράσπιση της συζύγου του προφυλακισμένου πρώην υπουργού Άκη Τσοχατζόπουλου.

Ο κ. Χειρδάρης επικαλείται...

Συνεσχίζεται κανονικά ο «Ξένιος Ζευς» (χθες συνελήφθησαν 236 λαθραίοι)... κάντε και μια επιχείρηση "Επιτραπέζιος Ζεύς"...

... για να τελειώνουμε με τα καραγκιοζιλίκια να σπάει η ΧΑ πάγκους και εσείς να κηνυγάτε τη ΧΑ

Αποτελέσματα χθεσινών (11-09-2012) αστυνομικών ελέγχων στο κέντρο της Αθήνας, στο πλαίσιο της επιχείρησης «Ξένιος Ζευς»

Ανακοινώνεται ότι χθες (11-09-2012), στο πλαίσιο της επιχείρησης «Ξένιος Ζευς», που πραγματοποιήθηκε στο ευρύτερο κέντρο της Αθήνας, σημειώθηκαν τα ακόλουθα αποτελέσματα:

Αστυνομικός Μπαρμπαρούση: Ούτε μπλούζα της Χρυσής Αυγής φορούσα, ούτε έσπαγα πάγκους

Σε διαθεσιμότητα τέθηκε χθες, με απόφαση του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας, ο αρχιφύλακας Δημήτρης Μακρής που είχε διατεθεί για την προσωπική ασφάλεια (κατά τ' άλλα η ΧΑ δήλωνε ότι δεν της έχει διατεθεί κανένας Αστυνομικός...) του βουλευτή της Χρυσής Αυγής Κώστα Μπαρμπαρούση, για συμμετοχή του στα επεισόδια που εκτυλίχθηκαν το περασμένο Σάββατο στη λαϊκή αγορά Μεσολογγίου.

Έρχεται γέλιο: Στα δικαστήρια Παπαδημούλης-Τζούλια

Στα δικαστήρια θα συνεχιστεί η κόντρα Δημήτρη Παπαδημούλη και Τζούλιας Αλεξανδράτου, αφού ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ ζήτησε από την αρμόδια επιτροπή της Βουλής την άρση της βουλευτικής του ασυλίας για την μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση που υπέβαλε εναντίον του το γνωστό μοντέλο πριν από περίπου δύο χρόνια.

Αυτό είναι το βίντεο που στοίχισε τη ζωή του αμερικάνου στη Λιβύη

Πέτρα του σκανδάλου, που στοίχισε τη ζωή ενός αμερικάνου στη Βεγγάζη, ήταν σκηνές, διάρκειας 14 λεπτών, από ταινία αμερικανικής παραγωγής που σατιρίζει τον Μωάμεθ και κυκλοφόρησαν στο YouTube. Σε αυτές, ο Μωάμεθ παρουσιάζεται ως απατεώνας, γυναικάς και παράφρων που, μεταξύ άλλων, εμφανίζεται να κάνει σεξ και να καλεί σε σφαγές. Δείτε το βίντεο:

Faber- Castell (ιδιοκτήτης των γνωστών μολυβιών): Οι ανθελληνικές κορώνες Γερμανών πολιτικών εξυπηρετούν προεκλογικούς σκοπούς

«Πολύ επικίνδυνη» χαρακτήρισε ενδεχόμενη διακοπή των πολιτικών διάσωσης των υπερχρεωμένων χωρών της ευρωζώνης ο Τίες Μπούτνερ, καθηγητής δημοσίων οικονομικών στο πανεπιστήμιο Ερλάνγκεν-Νυρεμβέργης και οικονομικός σύμβουλος της καγκελαρίου Μέρκελ, σε εκπομπή του BBC.

Άντε, Καλή αρχή-Θεσσαλονίκη: Εισβολή αστυνομικών σε ΤΕΙ - 10 προσαγωγές αντιεξουσιαστών!

Δέκα νεαρά άτομα προσήχθησαν σε αστυνομικό τμήμα και ανακρίνονται, κατά τη διάρκεια μεγάλης αστυνομικής επιχείρησης που πραγματοποιήθηκε το πρωί, για την εκκένωση κτιρίου των ΤΕΙ Θεσσαλονίκης, που ήταν κατειλημμένο από άτομα του αντεξουσιαστικού χώρου.

100 χρόνια μπροστά: Υπό παρακολούθηση όλο το χρόνο, από γερμανό, ο Σταφυλίδης

Η Λεβερκούζεν σε μια κίνηση να προστατεύσει την επένδυσή της, στέλνει ειδικό απεσταλμένο για μόνιμη εγκατάσταση στην Ελλάδα, προκειμένου να γίνει η σκιά του Σταφυλίδη.

Γερμανία: Πράσινο φως στον ESM από το Συνταγματικό Δικαστήριο

Το πράσινο φως για την επικύρωση του Ευρωπαϊκού Μηχανισμού Σταθερότητας (ESM) και του Δημοσιονομικού Συμφώνου της Ε.Ε. έδωσε σήμερα το Συνταγματικό Δικαστήριο της Γερμανίας απορρίπτοντας τις προσφυγές που είχαν κατατεθεί για να εμποδίσουν την υλοποίηση του μόνιμου ταμείου διάσωσης της Ευρωζώνης.

Άντε πάλι! Μετά τον υπουργό της ΝΔ με τα 100 εκ., του Καρχιμάκη, που δεν αποδείχθηκε ποτέ έχουμε κι άλλον δήθεν με "αδικαιολόγητη περιουσία"

[Πείτε μας το όνομά του για να τον ξεσκίσουμε όλοι μαζί αλλά με προπαγάνδα για να συμψηφίσουμε τις λαμογιές των ΠΑΣΟΚων (Άκης, Μαντέλης, Τσουκάτος, Siemens) δεν γίνεται τίποτα. Χώρια που η είδηση από μόνη της είναι ανέκδοτο καθώς οι της ΝΔ...

Γερμανία: «Χτυπήματα» στην Ουάσιγκτον για το υψηλό χρέος της χώρας

Στο στόχαστρο της Γερμανίας μπαίνει το υψηλό χρέος των ΗΠΑ, με τον οίκο Moody's να στέλνει παράλληλα ηχηρή προειδοποίηση ότι οι ΗΠΑ μπορεί να χάσουν την κορυφαία τους πιστοληπτική αξιολόγηση εάν δεν υιοθετήσουν τις κατάλληλες πολιτικές που θα οδηγήσουν στη μείωση της σημερινής αναλογίας χρέους/ΑΕΠ.

Άλλη μια ξεφτίλα Καράογλου: Θα εγκαινιάσει έκθεση τούρκου που διοργανώνει συνέδρια για τη "Μακεδονία"

Η Zaman,  Τουρκική εφημερίδα του πνευματικού ηγέτη του Ισλαμισμού και πάμπλουτου χρηματοδότη της "Μουσουλμανικής διείσδυσης" Φετουλάχ Γκιουλέν, γνωστού ως Χότζαεφέντη, διοργανώνει από τις 7 Σεπτεμβρίου, έως τις 22 Οκτωβρίου, στο Λιμάνι της Θεσσαλονίκης, έκθεση φωτογραφίας με τίτλο «Χρόνος/Zaman/Στιγμές από την Τουρκία».
Η κατάλληλη έκθεση, στον κατάλληλο χρόνο δηλαδή: υπάρχει καλύτερος τρόπος για να εορτάσουμε τα 100 χρόνια από την απελευθέρωση της Θεσσαλονίκης από τον Οθωμανικό ζυγό;
Την έκθεση θα εγκαινιάσει αύριο Πέμπτη 13 Σεπτεμβρίου, στις...

Αυστραλία: "Ναι, στέλνουμε πίσω πακέτο Έλληνες μετανάστες"

Το αυστραλιανό υπουργείο Μετανάστευσης επιβεβαίωσε το δημοσίευμα του «Νέου Κόσμου», σύμφωνα με το οποίο Έλληνες πολίτες (κάτοχοι ελληνικών διαβατηρίων) που θέλησαν να επισκεφθούν την Αυστραλία ως τουρίστες, οδηγήθηκαν σε προσωρινά κέντρα κράτησης πριν σταλούν με την πρώτη διαθέσιμη πτήση πίσω στην Ελλάδα.

Καυγάς Παναγιώταρου-Πλεύρη

Τσακώθηκαν άγρια στο "Αποκαλυπτικό δελτίο" με τον Άκη Παυλόπουλο στο Extra 3, ο Ηλίας Παναγιώταρος της Χρυσής Αυγής και ο Θάνος Πλεύρης της Ν. Δημοκρατίας για το μεταναστευτικό.

Δείτε το βίντεο:

Και επίσημα μπουρδέ@@ το Χάρβαρντ: Άρχισε τις διαλέξεις ο Γιωργάκης...

Και αποδεικνύεται πως στις ΗΠΑ άμα πληρώνεις, όπως η Γιάννα Αγγελοπούλου, που συντηρεί τη σχολή που διδάσκει ο ΓΑΠ, κάνεις ότι θες...


Πρώτο κουδούνι χθες για μαθητές και εκπαιδευτικούς στην Ελλάδα αλλά και για τον Γιώργο Παπανδρέου που και αυτός ξεκίνησε τις παραδόσεις του στα αμφιθέατρα του πανεπιστημίου Harvard.


Το Ισραήλ σκέφτηκε να αγοράσει ελληνικό νησί για στρατιωτική εκπαίδευση, γράφει η Haaretz

[Να τους νοικιάσουμε τα Ίμια...]

Αγορά ή μακροχρόνια μίσθωση ελληνικού νησιού για εκπαίδευση του ισραηλινού πολεμικού ναυτικού φέρεται να εξέτασε η ισραηλινή κυβέρνηση, σύμφωνα με την εφημερίδα Haaretz.

Ένας κυβερνητικός στην ουρά του ΙΚΑ

Στην ουρά του ΙΚΑ, μαζί με τους ταλαιπωρημένους ασφαλισμένους ο Κοκκόρης, για να καταλάβει γιατί ταλαιπωρούνται στα γκισέ.
Ούτε λεπτό δεν άφησε ανεκμετάλλευτο ο Παναγιώτης Κοκκόρης,  Γενικός Γραμματέας Υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων Παναγιώτης Κοκκόρης κατά την παρουσία του στη Θεσσαλονίκη στο πλαίσιο της ΔΕΘ. Την Παρασκευή ..

Άγριο ξύλο Τρόικα σε Χατζηδάκη: «Μείωσε τις τιμές Τώρα!»... κι ο φαφλατάς απαντά με επιστολές σε καταναλωτές!!!

Το υπουργείο που πρέπει να φέρει την ανάπτυξη αποδεικνύεται το πλέον αντιπαραγωγικό με έναν υπουργό που όλο λέει ΘΑ. Μετά από 3 μήνες στο Υπουργείο δεν έχει κάνει τίποτα για:

- την μείωση των τιμών

Βεγγάζη: Ενας αμερικανός νεκρός από έφοδο διαδηλωτών στο προξενείο-Αιτία μία ταινία που «προσβάλει» τον προφήτη Μωάμεθ

Ένας Αμερικανός διπλωματικός υπάλληλος έχασε τη ζωή του και άλλος ένας τραυματίστηκε σε «έφοδο» διαδηλωτών στο προξενείο των ΗΠΑ στη Βεγγάζη της Λιβύης, μετά από ταραχώδη διαδήλωση διαμαρτυρίας σε ταινία αμερικανικής παραγωγής που «προσέβαλε», κατά τους διαδηλωτές, τον προφήτη Μωάμεθ.

Ακόμα γελάνε οι ομογενείς με τη βεβαίωση που τους ζήτησε η εφορία

Του Σπύρου Δημητρέλη

Ακόμη και στις ΗΠΑ εξάγει γραφειοκρατία το ελληνικό υπουργείο Οικονομικών. Οι μόνιμοι κάτοικοι εξωτερικού οι οποίοι διαθέτουν εισόδημα στην Ελλάδα ειδοποιήθηκαν από την ελληνική εφορία να προσκομίσουν βεβαίωση από την εφορία του τόπου κατοικίας τους από την οποία να προκύπτει ότι είναι φορολογικοί κάτοικοι εξωτερικού.

Σκληρό παζάρι με τη τρόικα: Επιμένουν σε δυνατότητα εξαήμερης εργασίας και μείωση αποζημιώσεων

Σκληρή στάση από την τρόικα η οποία επιμένει για επώδυνες αλλαγές στα εργασιακά. Παραμένει "πιστή" και προσηλωμένη στο non paper ήρθε στο φως της δημοσιότητας πριν λίγες μέρες και το οποίο αξιώνει από την κυβέρνηση αλλαγές - σοκ στην αγορά εργασίας.

Ανοιχτή πόρτα προς ΣΥΡΙΖΑ από Καμμένο

Ορθάνοιχτη άφησε την πόρτα της συνεργασίας με τον ΣΥΡΙΖΑ ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος, κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου στο πλαίσιο της 77ης ΔΕΘ. «Δεν έχω πει ότι με τον κ. Τσίπρα δεν θα συνεργαστώ ούτε νεκρός», δήλωσε χαρακτηριστικά, απαντώντας σε ερώτηση του «Ελεύθερου Τύπου».

Ζεστό χρήμα από την UEFA για τις ομάδες που έχουν παίκτες στις εθνικές-Τι παίρνουν οι ελληνικές ομάδες

Μετά από διαπραγματεύσεις του Rummenigge που είναι Πρόεδρος της European Club Association (ECA, Ένωσης Ευρωπαϊκών Ομάδων) η UEFA δέχθηκε να διπλασιάσει τα χρήματα που έδινε στις ομάδες για τους παίκτες που είχαν στις εθνικές ομάδες. Έτσι το συνολικό ποσό για φέτος...

Ρόμπα μας κάνει το Reuters: Κατάργησαν τον ΟΔΔΥ στα χαρτιά.... γιατί στα μουλωχτά, απλά τον μετονόμασαν σε ΔΔΔΥ

Το πρακτορείο δημοσιεύει εκτενές ρεπορτάζ σχετικά με τον ΟΔΔΥ. Μεταξύ άλλων αναφέρει ότι το 2011 ο ΟΔΔΥ ήταν στον κατάλογο των υπό κατάργηση οργανισμών. Υπουργικό διάταγμα που εκδόθηκε το Νοέμβριο, ανακοίνωσε την κατάργησή του.

Όμως ο εν λόγω οργανισμός καταργήθηκε στα χαρτιά.

Τι τρόικα, μέτρα και παπαριές; Να γιατί χάσαμε το γέλιο μας τελευταία (φώτο)

Χάσαμε τον...

Αποτύχαμε παταγωδώς σε πρόβλεψή μας...Ο γιατρός με το φακελάκι επέστρεψε ήδη στην κλινική του! (ΒΙΝΤΕΟ)


[Ειχαμε προβλέψει ότι θα επιστρέψει σε 1 μήνα και επέστρεψε σε 6 μέρες, παρόλο που πριν 5 μέρες ήταν του θανατά στο νοσοκομείο και δεν μπόρεσε να παραστεί στο αυτόφωρο, πράγμα που ήθελε τόσο πολύ για να αποδείξει ότι το φακελάκι γλίστρυσε στην τσέπη του, με αποτέλεσμα να αναβληθεί η δίκη του]

Ο γιατρός, που συνελήφθη την προηγούμενη εβδομάδα με φακελάκι επέστρεψε σήμερα στην κλινική του, κάτι που ανάγκασε τον Διοικητή της 6ης ΥΠΕ, κ. Δημήτρη Κατσικόπουλο να δώσει εντολή στον Διοικητή του Νοσοκομείου «Άγιος Ανδρέας» κ. Κοσμόπουλο να...

Μέχρι και το Spiegel γελάει με τον Πολύδωρα... που να μάθουν και για τον Τραγάκη

Τον γύρο του κόσμου έχει κάνει το ζήτημα της οικογενειοκρατίας, με το γερμανικό περιοδικό Spiegel να επικεντρώνεται στο θέμα με αφορμή το πρόσφατο περιστατικό με την πρόσληψη της κόρης του πρώην προέδρου της Βουλής, Βύρωνα Πολύδωρα.

Άπαιχτος ο Παπακωνσταντίνου: Δεν μετανιώνω για τις αποφάσεις μου

Για τις αποφάσεις που πήρε όσο ήταν υπουργός Οικονομικών της Ελλάδας, μίλησε ο Γιώργος Παπακωνσταντίνου, μιλώντας στην γερμανική εφημερίδα ZEIT.

«Ήμασταν τον λάθος χρόνο στο λάθος μέρος» είναι ο τίτλος συνέντευξης στην ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας.

Βγήκαν και οι πράκτορες της Τουρκίας από τα λαγούμια τους...

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΚΗΣ ΜΕΙΟΝΟΤΙΚΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΚΑΙ ΜΕΙΟΝΟΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΦΑΣΙΣΤΙΚΕΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΚΗΣ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΛΙΜΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΙΣΛΑΜΟΦΟΒΙΑΣ (ενώ το Ισλάμ δεν πρέπει να το φοβόμαστε...)

Η Τουρκική Μειονοτική Κίνηση για τα Ανθρώπινα και Μειονοτικά Δικαιώματα καταδικάζει την απίστευτη έξαρση εθνικιστικής και ρατσιστικής βίας που ξέσπασε φέτος το καλοκαίρι στη Θράκη σε βάρος της μειονότητας, με πρωτοφανείς διαστάσεις αγριότητας που όμοιες της είχε πολλές δεκαετίες να βιώσει η μειονοτική κοινωνία της περιοχής.

Ο ΒΕΡΥΚΙΟΣ, ΑΝ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΣΑΘΡΟ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΜΑΣ ΣΥΣΤΗΜΑ, ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΗΤΑΝ ΦΥΛΑΚΗ!

Πριν από την επίθεση των ΗΠΑ στο ΙΡΑΚ τον είχαν βγάλει στην τηλεόραση για να πείσει τον αδαή 'Έλληνα Πολίτη ότι οι Πύραυλοι του ΙΡΑΚ έχουν τόσο μεγάλο βεληνεκές που μπορούν να πλήξουν και την Ελλάδα. Είχε σχεδιαγράμματα και χάρτες και όλοι συνάδελφοι κουνούσαν το κεφάλι τους για την παραπληροφόρηση του Ελληνικού Λαού.