26 Σεπτεμβρίου 2012

ΚΑΤΑΣΚΟΠΕΙΑ-ΧΟΥΝΤΑ ΚΑΙ ILLUMINATI

 Αντιγράφω από το "ΕΓΚΥΡΟ" PARAPOLITIKA.GR:

"Μυστικοπάθεια" και "κλειστές πόρτες" έχουν αρχίσει να γίνονται συνήθεια στο ΓΕΣ

Μία περίεργη τακτική «μυστικοπάθειας» φαίνεται πως επικρατεί το τελευταίο διάστημα στο Γενικό Επιτελείο Στρατού και δεν ξέρουμε που να την αποδώσουμε, καθώς πραγματοποιούνται επετειακές εκδηλώσεις μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, μεταξύ «γνωστών και μη εξαιρετέων».

Όπως είχαμε γράψει: Έχει συλληφθεί για εκβιασμό ο "αξιόπιστος μάρτυρας" του Χατζηνικολάου-Τον πιάσανε με προσημειωμένες επιταγές 650.000 ευρώ

Ότι είχαμε γράψει από την Κυριακή επιβεβαιώνεται πλήρως για το ποιον των μαρτύρων που επικαλείται ο Χατζηνικολάου και τις μεταξύ τους διαμάχες 

Μέχρι και η ΕΛ.ΑΣ είχε παρέμβει στην διαμάχη των επιχειρηματιών κ. Γιάννη Καρούζου και Ιωσήφ Λιβανού που πρωταγωνιστούν στην υπόθεση των αναφορών της φυλλάδας του Νίκου Χατζηνικολάου, για δήθεν εμπλοκή των κ.κ. Ε. Μεϊμαράκη, Γ. Βουλγαράκη και Μ. Λιάπη σε υπόθεση ξεπλύματος χρήματος.

Ποιός είναι ο ρόλος του ιδιοκτήτη του «Ιανού» που κατηγορείται για το σκάνδαλο Τσοχατζόπουλου

Στους πέντε νέους εμπλεκόμενους που καλεί ο ανακριτής για τις μίζες 57 εκατ. ευρώ των εξοπλιστικών προγραμμάτων του Ακη Τσοχατζόπουλου βρίσκεται και ο Νίκος Καρατζάς, ιδιοκτήτης του εκδοτικού οίκου Ιανός. Οι υποψίες του ανακριτή στρέφονται τώρα στον εκδότη που ξεκίνησε φτωχός διορθωτής κειμένων και έφτασε τόσο ψηλά.

Προβληματισμένος ο Πρόεδρος

Κόπηκαν τα ταξιδάκια στο εξωτερικό και υπάρχει έντονος προβληματισμός που φαίνεται στο πρόσωπο του Προέδρου:

Την έχουν έτοιμη την απάντηση τα λαμόγια-Ζωγραφάκης:Εμπλεκόμενοι και ΝΔ και ΠΑΣΟΚ, γι αυτό θα το κουκουλώσουν (βίντεο)

[Τα λαμόγια (Ζωγραφάκης-Λιβανός-Καρούζος) ξέρουν ότι δεν υπάρχει κανένα στοιχείο και ότι είπαν το είπαν γιατι έχουν μεταξύ τους διαφορές... οπότε προετοιμάζουν από τώρα το κλίμα και ήδη διαδίδουν ότι θα το κουκουλώσουν επειδή λένε εμπλέκεται και το ΠΑΣΟΚ... δηλ. ο Καρούζος ξέπλενε όλο το παράνομο χρήμα... σε λίγο θα μας πούνε ότι απ' αυτόν περνούσε μέχρι και η Siemens]

Εμπλεκόμενα είναι πρόσωπα και από τα δύο μεγάλα κόμματα, καταγγέλλει ο Γιώργος Ζωγραφάκης, πρώην συνέταιρος του Ιωάννη Καρούζου, το σκάνδαλο γύρω από τις εταιρείες του οποίου αποκάλυψε η Real News.

Με ρουκέτες απειλεί την κυβέρνηση το λαμόγιο ο Φωτόπουλος

Με δήλωση που έκανε το μεσημέρι ο Νίκος Φωτόπουλος αναφέρει:

"Τα ανδρείκελα που κυβερνούν και κάθε μέρα με τις αποφάσεις τους εκτελούν χιλιάδες φτωχούς και άνεργους συνανθρώπους μας ένα πράγμα τα σταματά.

Μετά το ΠΑΣΟΚ, ο ΣΥΡΙΖΑ κλέβει και την... ΔΑΠ-ΝΔΦΚ! (ΦΩΤΟ)

Καλοί στο c(l)opy -paste οι ΣΥΡΙΖΑιοι...

Μπορεί για την απόφαση της Κουμουνδούρου να "κλέψει" την 3η Σεπτέμβρη από το ΠΑΣΟΚ να γράφτηκαν και να ακούστηκαν πολλά, ωστόσο φαίνεται πως εκεί στο ΣΥΡΙΖΑ έχουν αναγάγει την αντιγραφή σε επιστήμη. Μόνο έτσι μπορεί να εξηγηθεί άλλωστε το γεγονός, πως στη σελίδα της Αυγής, αναρτήθηκε δελτίο τύπου της Νεολαίας του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ σχετικά με φεστιβάλ που διοργανώνουν στη Θεσσαλονίκη και στο οποίο κεντρικό σύνθημα, ήταν ένα σύνθημα της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ!

Μεϊμαράκης για Χατζηνικολάου: «Όταν εγώ βγάζω το κουστούμι ξεκινάω από το παντελόνι»

Μια απίστευτη στιχομυθία έλαβε χώρα μεταξύ των δημοσιογράφων και του Προέδρου της Βουλής Ευάγγελου Μεϊμαράκη σχετικά με την υπόθεση «Καρούζου» και τις μαϊμού αποκαλύψεις του Νίκου Χατζηνικολάου που έχει αρχίσει να τα γυρίζει και πλέον δεν επικεντρώνεται στο "σκάνδαλο", γιατί ξέρει ότι σκάνδαλο υπάρχει μόνο πίσω απ' τα συμφέροντά του ίδιου και του Κουρή, αλλά προσπαθεί να δημιουργήσει κλίμα διαδίδοντας ψευδώς ότι η υπόθεση ήταν στο συρτάρι επί 2 χρόνια, όταν ξέρει πολύ καλά ότι ονόματα ειπώθηκαν τον Νοέμβριο του 2011.

Ο Αλέξης στα βήματα του Γιωργάκη

Που θα βρεθεί ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ως το "νέο πολιτικό αστέρι της Ελλάδος"

Όταν λέμε οτι ο Αλέξης Τσίπρας βαδίζει στα βήματα του Γιώργου Παπανδρέου το εννοούμε. Μετά την τεχνολογία με τα iPad ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ θα συμμετάσχει σε φεστιβάλ στη Γερμανία. Πιο εναλλακτικό από το Harvard ωστόσο είναι ένα βήμα.

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ για Νικολάκη: Κάποιοι εκβιάζουν το πολιτικό σύστημα, ζητώντας κρατικές προμήθειες ή τακτοποιήσεις εκκρεμοτήτων

Το ζήτημα που έχουν προκαλέσει οι καταγγελίες περί εμπλοκής του Προέδρου της Βουλής Ευάγγελου Μεϊμαράκη σε ξέπλυμα χρήματος μέσω της αγοράς ακινήτων κατά την περίοδο 2005-2008 βαρύνεται ακόμη περισσότερο από ψιθύρους για πόλεμο επιχειρηματικών συμφερόντων.
Αίσθηση προκαλεί το σημερινό κύριο άρθρο της εφημερίδας Καθημερινή για «όσους εδώ και χρόνια εκβιάζουν το πολιτικό σύστημα με διάφορους τρόπους, ζητώντας κρατικές προμήθειες ή τακτοποιήσεις εκκρεμοτήτων».

Σκάφος του Λιμενικού συγκρούστηκε με τουρκική ακταιωρό-Διάβημα από το ελληνικό υπουργείο Εξωτερικών στην Άγκυρα

Την εντολή για διάβημα στο τουρκικό υπουργείο Εξωτερικών έλαβε η ελληνική πρεσβεία της Άγκυρας, μετά από το επεισόδιο που σημειώθηκε σήμερα στο Φαρμακονήσι.

Ο καραγκιόζης πήγε με το Lacoste να διαδηλώσει ότι πεινάει!!

Δείτε για ποιον λέμε που συμπαραστάθηκε στους άνεργους και τους πεινασμένους:

ΣΚΟΡΠΙΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

  - Που είχε περισσότερο κόσμο.
     στη σημερινή διαδήλωση ,η, στη συναυλία του Φοίβου στο ΟΑΚΑ?
  - Είναι δυνατόν κάποιος να έχει μείνει σε σουίτα στο COSTA NAVARINO για 15 ημέρες μήνα Αύγουστο  και όμως να μην...

Επιτέλους, ο πολυπολιτισμός ας περάσει και στα μπινελίκια γ@μώ τον μw@μεθ μου μέσα!

Διαβάζοντας κείμενα υψηλής διανόησης από πρώην Κνίτες (και πρώην υπαλλήλους του Αλαφούζου – για να μην ξεχνιόμαστε) που το παίζουν κάργα απελευθερωμένοι και προοδευτικοί bloggers, αναρωτήθηκα μήπως τώρα που ζούμε πια την λατρεμένη εποχή της πολυπολιτισμικής κουλτούρας θα έπρεπε πια να διευρύνουμε το πεδίο της έκφρασης και να το εμπλουτίσουμε με νέα πολυπολιτισμικά μπινελίκια όπως...

Μετά το γραφείο κηδειών και οίκος ανοχής σαν χορηγός ομάδας... αυτοί θα αυξήσουν σίγουρα τη δουλειά τους

Ταράζει τα νερά ο Βουκεφάλας στη Λάρισα, καθώς η διοίκηση του σωματείου έκλεισε συμφωνία χορηγίας με τον οίκο ανοχής «Σούλα» τον οποίο και διαφημίζει στη φανέλα του.

Η Όλγα κάνει τίποτα άλλο εκτός από διορισμούς; Διόρισε και την αδερφή πρώην υπουργού!

Καλά κάνει βέβαια το κορίτσι... αφού δεν υπάρχει κάποιος στην Κυβέρνηση να της τραβήξει το αυτί, η κοπέλα συνεχίζει από εκεί που σταμάτησε ο πατέρας της με νοοτροπία του 1960...

Έτσι λοιπόν μετά τον τιτανοτεράστιο Καραχάλιο, που σαν άριστο γνώστη των μπαρ της Μυκόνου τον έκανε Διευθυντή στον ΕΟΤ, ήρθε η ώρα να διορίσει και την αδερφή του πρώην υπουργού της ΝΔ...

Για το σοσιαλισμό που δεν αλλάζει ποτέ, αγωνιζόμαστε όλοι

Μόνο τα πρόσωπα αλλάζουν...
κι απ' αυτά:

"Ρουφιανομάγαζα στο ΣΔΟΕ"

Χοντρές καταγγελίες κατά παραμάγαζων που λειτουργούν μέσα στο ΣΔΟΕ έκανε πριν από λίγο από τη Βουλή η κοινοβουλευτική εκπρόσωπος της Ν.Δ Σοφία Βούλτεψη.

Η κα Βούλτεψη είπε ότι όλες οι διαρροές εις βάρος πολιτικών γίνονται μέσα από το ΣΔΟΕ, ενώ άδειασε και τον...

Πήραν τον πούλο! Ούτε τον Εθνικό Κήπο έκαψαν οι αλήτες, ούτε η κάλυψη του ΣΥΡΙΖΑ τους επέτρεψε το γνωστό μπάχαλο (φώτο)ου καλύπτει ο ΣΥΡΙΖΑ-Δείτε πως τους καλύπτει

Μέχρι και φωτιά στον μόνο πνεύμονα πρασίνου του κέντρου της Αθήνας προσπάθησαν να βάλουν οι αλήτες που καλύπτει ο ΣΥΡΙΖΑ. Ευτυχώς η άμεση επέμβαση της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής, απέτρεψε την επέκταση της φωτιάς που περιορίστηκε στο κάψιμο ενός μόνο δέντρου

Εν τω μεταξύ είναι εμφανές από τον τρόπο που κινήθηκε η πορεία του ΣΥΡΙΖΑ ότι βρίσκονταν σε συννενόηση με τους αναρχοκομμουνιστές προκειμένου να δυσκολεύουν το έργο της Αστυνομίας και να δίνουν χρόνο στους αλήτες να ανασυνταχθούν:

27%+7,50%+4,50% + 2%= ?

   Πόσο μας κάνει το άθροισμα των ποσοστών που πήραν τα ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ στις τελευταίες εκλογές?
   Φυσικά 41% περίπου. Αν βάλουμε και ένα ακόμη 2% δια σπάρτων άλλων αντιμνημονιακών κομμάτων ,θα φτάσουμε στα 43% .
   Πόσο πληθυσμό έχει η Αθήνα?περίπου 4 εκατομμύρια μαζί με τον Πειραιά και τα προάστια.Άρα πόσο κόσμο έπρεπε να είχε σήμερα στην πορεία?
   Από ένα υπολογισμό,1720000 ψηφοφόρους.Άντε και το 1 εκατομμύριο είχε διάφορα προβλήματα ,πάσης φύσεως, πόσοι έπρεπε να πάνε?
   Κανονικά έπρεπε να είναι εκεί 720000.Να κάνουμε ένα σκόντο 220000.
  ΑΡΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ  ΠΕΝΤΑΚΟΣΙΕΣ  ΧΙΛΙΑΔΕΣ(500.000) ΑΝΘΡΩΠΟΙ.
   Τι άλλο θέλετε να σας ανακοινωθούν σαν μέτρα από την ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ? Ότι θα σας ΠΑΡΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΣΩΒΡΑΚΑ?
   Άρα το μεγαλύτερο πρόβλημα βρίσκεται στο ότι σύσσωμη η...

Άρχισαν τα όργανα στο Σύνταγμα απ' τα παιδιά του Τσίπρα (φώτο)

Με την αποχώρηση του κόσμου άρχισαν να πέφτουν οι πρώτες μολότοφ εναντίον των Αστυνομικών που ήταν μπροστά από τη Μεγάλη Βρετάνια. Δείτε φώτο:

Ο Γέρων Διορίσιος

Δείτε τον ΕΔΩ

Σε εξέλιξη οι πορείες-Χωρίς επεισόδια ως τώρα (φώτο)

20 προσαγωγές έχουν γίνει ως τώρα μετά από προληπτική παρέμβαση της Αστυνομίας προς αποφυγή επεισοδίων. Οι πορείες εξελίσσονται ομαλά με αυτή του ΠΑΜΕ να είναι αρκετά μεγαλύτερη από της ΓΣΣΕ.

Του τα έχωσε ο Ντινόπουλος κι ο Χατζηνικολάου του έκλεισε το τηλέφωνο!! Έτσι είναι ο Νικολάκης... όποιος δεν γλύφει τρώει πόρτα

Χαμός πριν λίγο στο ραδιόφωνο στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου. Σε τηλεφωνική συνομιλία, ο Ντινόπουλος δεν έδειξε διατεθειμένος να δεχθεί τις καταγγελίες Χατζηνικολάου για δήθεν μίζες που πήραν οι 3 πρώην υπουργοί της ΝΔ έτσι κουβέντα στην κουβέντα ο Χατζηνικολάου έδειξε τα νεύρα που δείχνει όποιος δεν έχει άλλα επιχειρήματα και έκλεισε το τηλέφωνο του Ντινόπουλου.

Εμποροι: «Tυφλά» φορολογικά χτυπήματα στους ελεύθερους επαγγελματίες

Σφοδρή επίθεση εναντίον του υπουργείου Οικονομικών για τα φορολογικά μέτρα που προωθεί για τους ελεύθερους επαγγελματίες έκανε μέσω επιστολή της η Εθνική Συνομοσπονδία Ελληνικού Εμπορίου.

Το θαύμα που επινόησε ο Γέρων Παστίτσιος και έκανε ρόμπα τους από δω ηλίθιους που ξεφτιλίζουν τον γέροντα Παΐσιο

[Είναι ένα θέμα πάντως, το ποιος γελοιοποιεί περισσότερο τον γέροντα Παΐσιο, ο κρετίνος Παστίτσιος ή οι Ταλιμπάν που ανακαλύπτουν θαύματα και χρησιμοποιούν ότι είπε ο γέροντας όπως τους βολεύει και τον έχουν αναγάγει σε προφήτη...]

Ένα «θαύμα» που σκηνοθέτησε τον Ιούλιο ο 27χρονος «Γέροντας Παστίτσιος» άνοιξε τον ασκό του Αιόλου για τη σελίδα του στο Facebook, καθώς προφανώς το πίστεψαν πολλοί! Δεν είναι τυχαίο μάλιστα που το θαύμα του έγινε μέχρι και πρωτοσέλιδο στην εφημερίδα Ελεύθερη Ώρα τον Αύγουστο. Ο 27χρονος αποφάσισε το… θαύμα του να έχει ως τόπο τέλεσης «τας όμορφας και γραφικάς Σέρρας» και έχει ως εξής:

Πολίτες κυνήγησαν μετανάστες στην πλατεία Αμερικής [βίντεο]

Ανθρωποκυνηγητό σημειώθηκε χθες το βράδυ στην πλατεία Αμερικής όταν κάτοικοι της περιοχής βγήκαν στο δρόμο στις 11 το βράδυ και μέχρι τις 2:30 κυνηγούσαν όποιον αλλοδαπό έβλεπαν μπροστά τους.

Καθαρό το «πόθεν έσχες» του Β. ΜεΪμαράκη... για τον Έλληνα όμως αυτό που μετράει είναι ότι του είπε ο Χατζηνικολάου: "πήρε μίζες 500 δις"

[Βέβαια τέτοιες ειδήσεις έχουν μικρή αξία καθώς τα ΜΜΕ έφεραν τον βλάκα σε τέτοιο σημείο που να μην πιστεύει τίποτα θετικό αλλά να είναι διατεθειμένος να πιστεψει χωρίς απόδειξη ότι του πει κάποιος φυγόδικος ακόμα και να μιλάει για μίζες 10 ή 100 ή 500 δις. Διαβάζοντας μια τέτοια είδηση ο ηλίθιος θα πει: "και ο Τσοχατζόπουλος δεν είχε κανένα σπίτι στο ονομά του και το πόθεν έσχες του ήταν καθαρό... γιατί τα είχε σε offshore"... έτσι τον έμαθαν να λέει τα ΜΜΕ που τα προηγούμενα χρόνια καλλιέργησαν τη νοοτροπία "όλοι είναι ίδιοι"... το θύμα πάντα η ΝΔ που χωρίς καμία απόδειξη έχουν κατηγορηθεί όλα της τα στελέχη ότι τα άρπαξαν... καλά να πάθει γιατί δεν ξεκαθάρισε το τοπίο των ΜΜΕ και τώρα το λούζεται... οι τωρινοί εννοείται ότι θα λουστούν τις διαρροές και τα γλυψίματα στους Χατζηνικολάου όποτε φύγουν από κυβέρνηση, οπότε ας μη χαμογελάνε γιατί θα έρθει και η σειρά τους]

Καμία σημαντική μεταβολή δεν προκύπτει στα περιουσιακά στοιχεία του Ευάγγελου Μεϊμαράκη, την περίοδο 2005–2008, που σύμφωνα με τις καταγγελίες ο όμιλος Καρούζου «ξέπλενε» με αγοροπωλησίες ακινήτων σε περιοχές φιλέτα της Αττικής πάνω από 10 δισ. μαύρο πολιτικό χρήμα.

"Ξεκλειδώνει" το επενδυτικό πρόγραμμα $150 εκατ. στον Πρίνο

Του Χάρη Φλουδόπουλου

Μια εκκρεμότητα που αποτελούσε τροχοπέδη για την έναρξη του επενδυτικού προγράμματος της Energean Oil & Gas στην περιοχή του Πρίνου και ταυτόχρονα απειλούσε 300 θέσεις εργασίας στην περιοχή της Καβάλας, φαίνεται ότι βαίνει προς επίλυση.

Έτοιμο για κηδεία το ελληνικό ποδόσφαιρο: Ομάδα έχει χορηγό… γραφείο τελετών!

Τους κλασσικούς χορηγούς που στηρίζουν ομάδες ποδοσφαίρου να τους ξεχάσετε! Ο συγκεκριμένος χορηγός ήρθε για να κάνει τη διαφορά! Η τοπική ομάδα των...

Ενιαίο φόρο 30% για τους ελεύθερους επαγγελματίες προωθεί η κυβέρνηση

Την επιβολή ενιαίου φόρου 30% στους ελεύθερους επαγγελματίες, από το πρώτο ευρώ του εισοδήματός τους, δηλαδή με κατάργηση του αφορολόγητου ορίου των 5.000 ευρώ, προωθεί η κυβέρνηση.

KΑΤΗΓΟΡΟΎΜΕΝΟΣ Ο ΤΣΊΠΡΑΣ ΜΕΤΆ ΑΠΌ ΜΉΝΥΣΗ ΓΙΑ ΟΦΕΙΛΈΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΙΚΑ!...

Απίστευτο κι όμως αληθινό, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας στην «τσιμπίδα» της Δικαιοσύνης για οφειλές προς το ΙΚΑ! Ναι, σωστά διαβάσατε, ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης έχει οφειλές προς το ΙΚΑ από εταιρία που... διαθέτει ή διέθετε και μάλιστα βρέθηκε στη θέση του κατηγορουμένου μετά από μήνυση!

Συνεχίζουν να διορίζουν στη Βουλή οι Τσίπρας, Δραγασάκης, Πάγκαλος

Ο κ. Αλ. Τσίπρας στο γραφείο του στη Βουλή, διόρισε τον συνεργάτη του κ. Νικ. Παπά σε θέση μετακλητού υπαλλήλου, ο κ. Ι. Δραγασάκης στο γραφείο του στη Βουλή τον κ. Π. Λινάρδο ως μετακλητό υπάλληλο για συμπλήρωση κενής θέσης, ο πρώην αντιπρόεδρος της κοινοβουλευτικής κυβέρνησης κ. Θ. Πάγκαλος τον κ. Μ. Ψαλλίδα στο γραφείο του. Ποιος είναι ο κ. Ψαλλίδας;

Προβληματισμός στο Μαξίμου για το χρονικό σημείο που έγινε η "επίθεση" στον Μεϊμαράκη

Πονοκέφαλο προκαλούν στο Μαξίμου οι καταγγελίες περί εμπλοκής του προέδρου της Βουλής Ευάγγελου Μεϊμαράκη σε ξέπλυμα χρήματος μέσω της αγοράς ακινήτων, καθώς επιτελικά κυβερνητικά στελέχη ανησυχούν για το κλίμα που θα διαμορφωθεί στην πολιτική σκηνή και την κοινωνία, ειδικά τώρα που μπαίνει στην τελική ευθεία η ψήφιση του πακέτου των μέτρων ύψους 11,9 δισ. ευρώ.

Ερχεται φόρος-φωτιά 40% για τα «κρυφά» εισοδήματα

Φόρος 40% στα ποσά των τραπεζικών καταθέσεων που δεν δικαιολογούνται με βάση τα εισοδήματα που έχουν δηλώσει οι κάτοχοί τους στην εφορία, σχεδιάζει το υπουργείο Οικονομικών.

Δεν προχωρά η λύση του Πάνου: Ξεθωριάζουν οι ελπίδες για ρωσικό δάνειο στην Κύπρο

Άλλη μια εύκολη λύση του Πάνου Καμμένου καταρρέει παταγωδώς... για τους υπόλοιπους που έχουν μυαλό και όχι για τους Ταλιμπάν, οι οποίοι θα συνεχίσουν "να δανειστούμε από Ρωσία και Κίνα..."

Ξεθωριάζουν οι ελπίδες η Κύπρος να καταφέρει να εξασφαλίσει ένα δάνειο πολλών δισ. ευρώ από τη Ρωσία, ανέφεραν στο Dow Jones Newswires δύο πηγές, προσκείμενες στις διαπραγματεύσεις.


Δεν υπάρχουν στοιχεία στο πόρισμα του ΣΔΟΕ-Ελέγχθηκε η εταιρία και βρέθηκαν μόνο φορολογικές παραβάσεις


Χωρίς επιβαρυντικά στοιχεία για τους τρεις πρώην υπουργούς το πόρισμα του ΣΔΟΕ

Δεν υπάρχουν στοιχεία για ξέπλυμα βρώμικου χρήματος σε βάρος του προέδρου της Βουλής, Ευάγγελου Μεϊμαράκη, και των πρώην υπουργών της ΝΔ, Γιώργου Βουλγαράκη και Μιχάλη Λιάπη, στο 300 σελίδων πόρισμα του ΣΔΟΕ...

Με πειραγμένες αντλίες ένα στα τρία βενζινάδικα - Κλέβουν 12 λεπτά στο λίτρο

Το λογισμικό στις αντλίες φαίνεται πως πειράζουν επιτήδειοι στα βενζινάδικα με σκοπό να «κερδίσουν» μέχρι και 12 λεπτό στο λίτρο στην αμόλυβδη βενζίνη από τους οδηγούς. Μάλιστα οι πειραγμένες αντλίες μπορούν να αποδώσουν σε κάποιον κέρδος μέχρι και 18.000 ευρώ το μήνα.

ΛΑΡΚΟ... λεφτά υπάρχουν! Ο υπέργηρος Πρόεδρος κάνει προσλήψεις!

Φαίνεται πως, ορισμένα υψηλόβαθμα στελέχη που διορίστηκαν σε εταιρείες του Δημοσίου, δεν καταλαβαίνουν τίποτα! Ο Πρόεδρος της ΛΑΡΚΟ, για παράδειγμα, κ. Γριμάνης (φώτο), ετών 73 (κάτι τέτοια θα βλέπει η Τρόικα και θα πάει τα όρια συνταξιοδότησης όχι στα 67, αλλά στα ...77!), ανέλαβε σταυροφορία κατά της ...ανεργίας. Έτσι, με το καλημέρα άρχισε τις προσλήψεις! Και τι προσλήψεις! Μην πάει το μυαλό σας σε τίποτα υπαλλήλους με χαμηλό μισθό! Όχι! Ο Πρόεδρος ζει στην ...προ κρίσης εποχή!

ΜΙΣΘΟΣ 8.500 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΙΖΙΑΝΑ ΜΠΙΡΜΠΙΛΩ! ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΔΑΚΤΡΑ ΤΟΥ ΓΙΟΥ ΤΗΣ.

Καλοπληρωμένη και... ανεύθυνη για την καταστροφή της χώρας η πρώην Υπουργός Περιβάλλοντος και νυν εκπρόσωπος της χώρας στον ΟΟΣΑ στο Παρίσι, Τίνα Μπιρμπίλη.
Την εποχή της οικονομικής κρίσης, που η ανεργία στις γυναίκες αγγίζει το 27,3%, η κυρά Μπιρμπίλω έχει βρει τον επίγειο παράδεισο της στο ρομαντικό Παρίσι απολαμβάνοντας ζωή χαρισάμενη, μακριά από τη μίζερη καθημερινότητα της Αθήνας.

Λαθρέοζώο πράκτορας της Ανταρσύα : "Αν δεν σταματήσουν οι φασίστες θα γίνει χαμός.Θα παλέψουμε μέχρι να νικήσουμε" (BINTEO)

Θαυμάστε τον όχι μόνο να χαρακτηρίζει "φασίστα" όποιον διαφωνεί μαζί του και θέλει να μας αδειάσουν τη γωνιά οι λαθραίοι, αλλά και να μας απειλεί:

Τα χονδροειδή ψέματα δύο υπόδικων για τον Μεϊμαράκη και οι βρόμικες μπίζνες ενός εφοπλιστή!

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ!

ΤΑ ΧΟΝΔΡΟΕΙΔΗ ΨΕΜΑΤΑ ΤΟΥ ΚΑΡΟΥΖΟΥ Η ΣΚΟΠΙΜΗ ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΠΙΕΣΟΥΝ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΙ ΒΡΩΜΙΚΕΣ ΣΥΝΑΛΛΑΓΕΣ ΤΟΥ ΜΕ ΕΦΟΠΛΙΣΤΗ ΠΟΥ ΕΜΠΛΕΚΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΜΑΦΙΑ ΤΩΝ ΑΚΙΝΗΤΩΝ

Όταν μια μπαρούφα που προέρχεται από δύο ανυπόληπτους επιχειρηματίες, αποδεδειγμένα φοροφυγάδες και υπόλογους απέναντι στην δικαιοσύνη για σωρεία κακουργημάτων προκαλεί τριγμούς στο πολιτικό σύστημα τότε κάτι δεν πάει καλά και πρέπει να αρχίσουμε να ψαχνόμαστε.

Παστίτσιος, Χατζηνικολάου και στη μέση ο Μιχαλολιάκος !!!

Η σύλληψη του διαχειριστή της σελίδας του … Παστίτσιου στο fb είναι γεγονός. Νομικά στέκει. Ηθικά;;;

Που είναι η Εκκλησία της Ανοχής και της Συγχώρεσης να παρέμβει ώστε να παύσει κάθε δίωξη εναντίον του;

Η συνέχεια στο logia-starata.blogspot.gr

Βίντεο από τα επεισόδια στη Μαδρίτη: Καλά οι "μαλάκες" οι Ισπανοί δεν έχουν μολότοφ να τα κάψουν όλα; Ούτε πέτρες να πετάνε;

Δείτε το:

Ποια είναι η κοπελιά; (φώτο)

Την αναγνωρίζετε την πιστσιρίκα;


Ναι! είναι η...