14 Ιανουαρίου 2013

Ζητάνε λεφτά απ' τον Καμμένο, αλλά ο Δημαράς τα έχει "βρει" μαζί του και τους αδειάζει

Νέες «φουρτούνες» στο εσωτερικό των Ανεξάρτητων Ελλήνων από την πλευρά του Αρματος Πολιτών, αυτή τη φορά, με τον εκπρόσωπο Τύπου του κόμματος να κάνει αναφορά στον εισαγγελέα εις βάρος του Πάνου Καμμένου και τον Γιάννη Δημαρά να τον αδειάζει επιδεικτικά.
Οπως αποκαλύπτει το nocomments.gr ο εκπρόσωπος Τύπου του Αρματος Πολιτών, Σωτήρης Στανωτάς, κατέθεσε αναφορά στον εισαγγελέα κατηγορώντας τον Πάνο Καμμένο για αθέτηση συμφωνηθέντων και ζητά λεφτά από την επιχορήγηση των κομμάτων.

Ωστόσο, ο Γιάννης Δημαράς, πρόεδρος του Πανελλήνιου Αρματος Πολιτών, άδειασε τον κ. Στανωτά τονίζοντας ότι δεν ήταν ενήμερος για κάποια ενέργεια και κατηγόρησε τον εκπρόσωπο Τύπου του κόμματός του ότι ενήργησε με δική του πρωτοβουλία.

«Ουδέποτε υπήρξε οικονομική συμφωνία με τους Ανεξάρτητους Έλληνες. Η συμφωνία ήταν και είναι πολιτική.», τονίζει ο κ. Δημαράς σε γραπτή του δήλωση μέσω του γραφείου Τύπου των Ανεξάρτητων Ελλήνων και πρόσθεσε ότι δεν γνώριζε τίποτα για την αναφορά του κ. Στανωτά.

Από την άλλη πλευρά, οι Ανεξάρτητοι Ελληνες υποστηρίζουν ότι δεν έχουν λάβει ακόμη καμία επιχορήγηση την οποία και περιμένουν τους επόμενους μήνες.





 iefimerida.gr