14 Ιανουαρίου 2013

Ρέστα Πάγκαλου: Αλέξη, έδωσες τα χαιρετίσματα Σταθά στον "κουτσό"; (βίντεο)

Ανήκε διαχρονικά στους πολιτικούς που δεν δίσταζαν να λένε τα πράγματα με το όνομά τους, έστω κι αν τις περισσότερες φορές πλήρωσε το τίμημα, και μάλιστα βαρύ. Σήμερα, απόλυτα απελευθερωμένος από δεσμεύσεις… καθωσπρεπισμού, ο Θεόδωρος Πάγκαλος “πυροβολεί” και δημιουργεί θέματα, αξιοποιώντας ιδίως τη δυναμική του Twitter, του πιο παρεμβατικού και “εγκεφαλικού” social media της εποχής μας.

Σήμερα λοιπόν, και με αφορμή την επίσκεψη που πραγματοποιεί ο Αλέξης Τσίπρας στο Βερολίνο, και ειδικότερα τη συνάντηση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ με τον Γερμανό Υπουργό Οικονομικών Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, ο Θεόδωρος Πάγκαλος ανέβασε στον προσωπικό λογαριασμό του στο Twitter, αποσπάσματα από παλαιότερες δηλώσεις στελεχών της Κουμουνδούρου, καθώς και του ίδιου του Αλέξη Τσίπρα.

- Σταθάς, βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ, Βουλή, 10.11.12 “… οι κυβερνήσεις που εκπροσωπούν αυτές τις πολιτικές θα την βρουν από τον κουτσό…”

- Τσίπρας, Θεσσαλονίκη, 4.5.12 “Τρέμει την ετυμηγορία σας ο κ. Σόιμπλε. Εύχεται και εργάζεται να νικήσουν από κοινού Σαμαράς και Βενιζέλος”.

- Τσίπρας, 29.3.12 “Όταν έχεις απέναντί σου Σόιμπλε και Μέρκελ, που γνωρίζουν ποιοί τα έχουν πάρει από τη Siemens, είσαι σε θέση αδυναμίας”.

Και καταλήγει με έναν αστεϊσμό, για το τι θα μπορούσε να πει ο Βόλφγκανγκ Σόιμπλε στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, στη σημερινή συνάντησή τους: «Καλώς ήρθες Αλέξη, χαίρομαι που θα αγωνιστούμε όλοι μαζί για την εφαρμογή του μνημονίου».



ysterografa.gr