14 Απριλίου 2013

Εικόνα από Google Earth: Η στιγμή μιας στυγερής δολοφονίας; (φώτο)

Ερωτήματα εγείρονται από την εικόνα του Google Earth στην οποία απεικονίζεται μία κόκκινη κηλίδα και ίχνη αυτής σε σημείο δίπλα σε λίμνη της Ολλανδίας.

Η εικόνα είδε το φως της δημοσιότητας και αμέσως όλοι ξεκίνησαν να κάνουν εικασίες για το περιεχόμενό της και για όσα θα μπορούσαν να έχουν διαδραματιστεί εκεί.

Η δορυφορική φωτογραφία συνθέτει ένα τρομακτικό σκηνικό και θα μπορούσε να είναι ο τόπος ενός φρικιαστικού εγκλήματος. Μάλιστα, στην άκρη διακρίνεται και μία σκοτεινή φιγούρα, για την οποία κανείς δεν μπορεί να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες λόγω της χιλιομετρικής απόστασης. Οι πιο ψύχραιμοι μιλούν για ένα απλό ίχνος νερού που άφησε κάποιος βγαίνοντας από τη λίμνη.

Το Google Maps έχει ξεσηκώσει τους κατοίκους πως ένα φρικτό έγκλημα μπορεί να πραγματοποιήθηκε και να πέρασε απαρατήρητο στην πόλη Almere της Ολλανδίας, κοντά σε λίμνη λίγο έξω από το Άμστερνταμ.



Δεν είναι η πρώτη φορά που ασυνήθιστες εικόνες κάνουν την εμφάνισή τους από τους δορυφόρους της Google.

Νωρίτερα φέτος , στο Μπρίστολ της Αγγλίας ήρθε στο φως εικόνα από έναν άνθρωπο- φάντασμα, καθώς η περιοχή αυτή θεωρείται εγκαταλελειμμένη. Το χωριό αυτό είχε καταστραφεί σύμφωνα με πληροφορίες το 1946 και από τότε δεν υπήρχε ζωή στην περιοχή.


Σε άλλη εικόνα που κυκλοφόρησε φύλακας ισχυρίστηκε επίσης ότι εντοπίστηκε, από δορυφόρους της Google, το τέρας του Λοχ Νες στα Highlands της Σκωτίας.


Η πόλη του Almere, όπου και τραβήχτηκε η τελευταία παράξενη εικόνα του Google Earth που παραπέμπει σε σκηνή εγκλήματος, κατοικείται από 193.000 ανθρώπους.

Πηγή: dailymail.co.uk
news247.gr