30 Μαΐου 2013

Η καλύτερη γαμήλια φωτογραφία που τραβήχτηκε ποτέ – Τυραννόσαυρος παίρνει στο κυνήγι τους νεονύμφους [εικόνες]

Η τελευταία μόδα θέλεις τους νεονύμφους να ποζάρουν -μετά το μυστήριο- σαν να έκαναν φωτογράφιση για κάποιοι περιοδικό μόδας. Η ιδέα που είχε το νεαρό αντρόγυνο από τη Βρετανία και ο φωτογράφος τους για τη δική τους γαμήλια φωτογράφιση ξεπέρασε κάθε φαντασία και δικαίως χαρακτηρίζεται ως η καλύτερη φωτογραφία τέτοιου είδους που ελήφθη ποτέ.
Οι νεόνυμφοι μετά το μυστήριο, μαζί με 16... κομπάρσους, τις παρανύμφους και τους φίλους τους, πήγαν σε ένα κοντινό πάρκο και υπό τις... σκηνοθετικές οδηγίες του φωτογράφου τους, πήραν το ύφος του κατατρομαγμένου και άρχισαν να τρέχουν σαν να τους κυνηγούσε ένας... τυραννόσαυρος. Αυτό ήταν, άλλωστε και το κόνσεπτ της φωτογράφισης.

Δεδομένου ότι δεν μπορούσαν να βρουν κάποιον διαθέσιμο... τυραννόσαυρο, χρησιμοποίησαν το όποιο υποκριτικό ταλέντο διέθεταν και προσποιήθηκαν ότι τους κυνηγά ο τυραννόσαυρος ο οποίος προστέθηκε στις φωτογραφίες αργότερα με τη βοήθεια της τεχνολογίας.

Το αποτέλεσμα είναι πραγματικά εξαιρετικό και το σίγουρο είναι ότι τη συγκεκριμένη φωτογραφία δεν θα τη θυμάται μόνο το ζευγάρι των νεονύμφων για μια ζωή αλλά και όσοι έτυχε να την δουν. Και δεν είναι λίγοι αφού η εικόνα κάνει το γύρο του κόσμου μέσω του Διαδικτύου.



iefimerida.gr