30 Μαΐου 2013

ΒΙΝΤΕΟ: Εκπυρσοκρότησε το όπλο βλακα Χρυσαυγίτη βουλευτή μέσα στο Ελευθέριος Βενιζέλος

Αυτοι ειναι οι νατρακλες που μαζι με τον κατουρλη Παππα, θα παρουνε την Πολη; Ρε, οι μισοι θα εχουν πεθανει μεχρι να φτασουν στον Εβρο...

Σκηνές πανικού εκτυλίχθηκαν λίγο πριν τις τρεις το μεσημέρι στο Ελευθέριος Βενιζέλος, στο σημείο ελέγχου για την επιβίβαση σε αεροκάφος της Aegean με προορισμό τη Θεσσαλονίκη.

Το πιστόλι του βουλευτή της Χρυσής Αυγής, Αντώνη Γρέγου, εκπυρσοκρότησε την ώρα που το παρέδιδε σε υπάλληλο της εταιρείας σεκιούριτι με αποτέλεσμα η σφαίρα να καρφωθεί στο πάτωμα. Από θαύμα δεν τραυματίστηκε η υπάλληλος της εταιρείας σεκιούριτι και στη συνέχεια, αφού σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος του βουλευτή για άσκοπους πυροβολισμούς, αφέθηκε ελεύθερος και ταξίδεψε με την πτήση 510 στη Θεσσαλονίκη.

Αξίζει να τονισθεί πως, στη συγκεκριμένη περίπτωση τηρήθηκε η προβλεπόμενη διαδικασία  για όσους επιβάτες κατέχουν νόμιμα οπλισμό.

Ο κάτοχος, λίγο πριν επιβιβαστεί στο αεροσκάφος, ενημερώνει την Αστυνομία του αερολιμένα και εκεί ο αξιωματικός υπηρεσίας ελέγχει αν έχει τα απαιτούμενα έγγραφα που πιστοποιούν ότι είναι νόμιμο.

Στη συνέχεια, το παραδίδει σε υπάλληλο σεκιούριτι προκειμένου να σφραγιστεί σε φάκελο το όπλο και διαφορετικό η γεμιστήρα και οι σφαίρες. Την στιγμή που ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής παρέδιδε το όπλο στην υπάλληλο -και  πιθανότατα από λάθος χειρισμό- αυτό εκπυρσοκρότησε με αποτέλεσμα μια σφαίρα να καρφωθεί στο πάτωμα, ευτυχώς χωρίς να τραυματιστει κανείς.







video platformvideo managementvideo solutionsvideo player