12 Ιουλίου 2013

Στη φυλακη ο πορνογερος που ασέλγησε σε πέντε χαζα!

Ο 65χρονος συνελήφθη και ο εισαγγελέας Πλημμελειοδικών Κοζάνης του άσκησε βαρύτατες διώξεις για βιασμό, ασέλγεια σε ανήλικο κατά συρροή και αποπλάνηση ανηλίκων

Δυο μήνες κράτησαν οι έρευνες της Ασφαλείας στην Πτολεμαΐδα για τη δράση ενός ηλικιωμένου σάτυρου που την έστηνε έξω από σχολείο της περιοχής και παρέσυρε ανήλικες μαθήτριες, στις οποίες ασελγούσε τάζοντας χρήματα!

Η αρρωστημένη δράση του 65χρονου πρώην εργολάβου αποκαλύφθηκε όταν ένα από τα συνολικά πέντε θύματά του «έσπασε» τη σιωπή του και αποκάλυψε στους γονείς της ότι ήρθε σε σεξουαλική επαφή με τον αδίστακτο παιδόφιλο! Η καταγγελία που έφτασε στην Ασφάλεια, ήταν μόνο η αρχή καθώς άλλα τέσσερα κορίτσια κατέθεσαν ότι έπεσαν θύματα αποπλάνησης!

Ο 65χρονος συνελήφθη και ο εισαγγελέας Πλημμελειοδικών Κοζάνης του άσκησε βαρύτατες διώξεις για βιασμό, ασέλγεια σε ανήλικο κατά συρροή και αποπλάνηση ανηλίκων κατά συρροή και τον παρέπεμψε να απολογηθεί στην ανακρίτρια. Μετά την απολογία του, κρίθηκε προφυλακιστέος και οδηγήθηκε στις φυλακές Φελλίου των Γρεβενών.