12 Ιουλίου 2013

Γατονια οι ΠΑΣΟΚοι της Πατρας: Ψηφιζουν ΣΥΡΙΖΑ αλλα ξερουν οτι θα παρουν τον πουλο...

Προβάδισμα του ΣΥΡΙΖΑ στον αιωνιως "πρασινο" νομό Αχαΐας δίνει το αποτέλεσμα της δημοσκόπησης που διενήργησε η εταιρία DATA RC στην Αχαΐα, για λογαριασμό της εφημερίδας «Πελοπόννησος», ωστοσο οι Πατρινοι πιστευουν με πολυ μεγαλη πλειοψηφια οτι αν γινουν εκλογες θα κερδισει η ΝΔ... οποτε τα ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ μας στο left.gr που εσπευσε να προβαλει την ειδηση....

Ειδικότερα, στην πρόθεση ψήφου στον νομό, ο ΣΥΡΙΖΑ συγκεντρώνει 25,8%, η Νέα Δημοκρατία 15,5%, το ΠΑΣΟΚ 5%, οι «Ανεξάρτητοι Έλληνες» 6,1%, η Δημοκρατική Αριστερά 3,1%, η Χρυσή Αυγή 7,6%, το ΚΚΕ 4,5%, οι Οικολόγοι Πράσινοι 1,7% και άλλο κόμμα 5,4%.


Στην ερώτηση «εάν γίνονταν σήμερα εκλογές ποιο κόμμα πιστεύετε ότι θα ερχόταν πρώτο σε ψήφους» το 52,5% των ερωτηθέντων απάντησε η Νέα Δημοκρατία και το 34,3% ο ΣΥΡΙΖΑ.


Σχετικά με τις επιπτώσεις από την οικονομική κρίση, το 46,5% περιμένει τους επόμενους μήνες αισθητή επιδείνωση στα οικονομικά του. Αντίθετα πιο ελαφριά επιδείνωση περιμένει το 26,5%, ενώ το 18,6% πιστεύει ότι θα μείνει αμετάβλητη.


Η δημοσκόπηση διενεργήθηκε από 27 Ιουνίου έως 5 Ιουλίου, με την μέθοδο των τηλεφωνικών συνεντεύξεων.
- See more at: http://left.gr/news/provadisma-toy-syriza-stin-ahaia-deihnei-dimoskopisi-poy-egine-sto-nomo#sthash.hNNdh1b4.dpuf