08 Αυγούστου 2013

Τι να πρωτοκάνει και ο Ριζοσπάστης ;;; Τον 902 να κοιτάξει η τους άκαρδους Βιομήχανους ;;;

Γιατί εντάξει...

Άνθρωποι είναι (ναι είναι...) και αυτοί.

Και έχουν τα όριά τους...
Πολύ λογικό λοιπόν να ασχολούνται με τους άκαρδους που κλείνουν τα εργοστάσια στο "κυνήγι του κέρδους*" ...

Θα μπορούσαν να τα κλείνουν λόγω ελλειμμάτων και έλλειψης ρευστότητας και να βγάλουν μία παραπλήσια ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ όπως αυτή του ΚΚΕ ώστε να τους λέει ΜΠΡΑΒΟ ο Ριζοσπάστης...


(Στη διάρκεια των τεσσάρων χρόνων της οικονομικής κρίσης η εταιρεία Ραδιοτηλεοπτική, καθώς και οι εργαζόμενοι με τη δουλειά τους στο σταθμό, κατέβαλλαν μεγάλες προσπάθειες για να αντέξει ο σταθμός στις οικονομικές δυσκολίες. Παρ’ όλες τις προσπάθειες και τη στήριξη του ΚΚΕ, δεν έγινε δυνατό να αποφευχθεί η επιδείνωση της οικονομικής κατάστασης του σταθμού.    
Για τα προβλήματα αυτά και τις δυσκολίες είχαμε ενημερώσει επίσημα και δημόσια, πριν ένα χρόνο, μαζί με το γεγονός ότι η συνέχιση της λειτουργίας, ιδιαίτερα της τηλεόρασης, κάτω από αυτές τις συνθήκες, ήταν αδύνατη. Αυτό που κυριαρχούσε στην προσπάθειά μας ήταν και είναι να ικανοποιηθούν οι υποχρεώσεις του σταθμού στους εργαζόμενους, καθώς και στα ασφαλιστικά Ταμεία. Στις προσπάθειες που κάναμε ώστε να αντιμετωπιστούν τα χρέη και οι δυσκολίες πληρωμής στους εργαζόμενους, εξετάσαμε και την περίπτωση να πωληθεί η εταιρεία Ραδιοτηλεοπτική.    Η σημερινή οικονομική κατάσταση της Ραδιοτηλεοπτικής δεν μπορεί να εξασφαλίσει πλέον τη λειτουργία του σταθμού και την αντιμετώπιση συσσωρευμένων οικονομικών προβλημάτων. Δεν είναι σε θέση και δεν μπορεί να εκπληρώσει τις υποχρεώσεις της στους εργαζόμενους και τα ασφαλιστικά Ταμεία.  )

*(Κέρδος = φτού κακά για τους αριστερούς - προοδευτικούς που τα θέλουν ΟΛΑ...)

antilogos-gr.blogspot.com