08 Αυγούστου 2013

Τον πουλο παλι τα γατακια του ΣΥΡΙΖΑ της ΕΡΤ: Στη ΔΤ το Παγκόσμιο πρωτάθλημα στίβου – Το πρόγραμμα των μεταδόσεων

Τα νέα «κατορθώματα» του Γιουσέιν Μπολτ και των... φίλων του θα μπορέσουν να παρακολουθήσουν οι Ελληνες φίλαθλοι αντιθετα με τις προβλεψεις του ΣΥΡΙΖΑιου (πλεον) λαμογιου Καλφαγιαννη της ΕΡΤ, που σε συνεντευξη πριν 1 μηνα μας ελεγε οτι οχι μονο δεν θα δουνε οι Ελληνες αθλητικες διοργανωσεις που εχει πληρωσει η παλια ΕΡΤ αλλα το κρατος θα κληθει να πληρωσει και μεγαλες ρητρες αποζηλιωσης.... Οπως έγινε γνωστό, η Δημόσια Τηλεόραση θα δειξει κανονικα το Παγκοσμιο πρωταθλημα στίβου, το οποίο ξεκινά το Σάββατο (10/8) στη Μόσχα.

Στους αγώνες, που ολοκληρώνονται...
στις 18 Αυγούστου, μετέχουν 17 Ελληνες αθλητές με αρκετές ελπίδες διάκρισης, όπως ο Κώστας Φιλιππίδης στο επί κοντώ, ο Λούης Τσάτουμας στο μήκος και ο Κώστας Μπανιώτης στο ύψος. Βέβαια, το κεντρικό πρόσωπο θα είναι ο Μπολτ, ο Τζαμαϊκανός σταρ της ταχύτητας που μονοπωλεί το ενδιαφέρον στις μεγάλες διοργανώσεις των τελευταίων πέντε χρόνων.

Για το Παγκόσμιο πρωτάθλημα στίβου θα υπάρξει πλήρης κάλυψη από τη Δημόσια Τηλεόραση, με μεταδόσεις καθημερινά στις 8:30-13:00 και στις 17:00-21:00.