08 Αυγούστου 2013

Πέτρος Τατσόπουλος: "Οι απειλές της Χρυσής Αυγής είναι του ...κώλ..."!

"Το ...έχω πηδήξει τη μισή Αθήνα σημαίνει ότι είσαι σεξουαλικά ενεργός. Με γελοιοποίησαν, με κανιβάλησαν, ήθελαν να με φάνε ζωντανό"!

Οργισμένος από την προσπάθεια να σπιλωθεί το όνομά του και με κοφτερό λόγο, ο Πέτρος Τατσόπουλος μιλάει στο περιοδικό ΕΓΩ και τον Γιάννη Βίτσα...

...για τη Χρυσή Αυγή και τις απειλές που κατά καιρούς έχει δεχτεί

Είναι και επικίνδυνοι, άλλωστε, σε μεγάλο βαθμό, γιατί είναι ακραιφνείς λαϊκιστές και απευθύνονται στο χαμηλότερο δυνατό παρονομαστή, στα ένστικτα του εκλογικού σώματος, χωρίς να τους ζητάνε τίποτε. Η Χρυσή Αυγή παίρνει το θράσος, την άγνοια, την αγραμματοσύνη και τα ...κανακεύει. Με απειλούν από το πρωί ως το βράδυ. Είναι απειλές του ...κώλ... Δεν τις παίρνω στα σοβαρά, γιατί πιστεύω ότι η ηγεσία του κόμματος αυτού, όσο μικρόνοες και αν είναι, δεν πρόκειται να απειλήσουν ποτέ σοβαρά βουλευτή ενός άλλο κόμματος, γιατί θα βρεθούν αντιμέτωποι μαζί τους. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν κινδυνεύεις από τους αδέσποτους, το Α, Β, Γ... Χρυσαύγουλο, το οποίο θα σε αναγνωρίσει στο δρόμο και μπορεί να πιστέψει πως, άμα έρθει και σε φτύσει ή σου ρίξει μια γροθιά στη μούρη, θα πάρει παράσημο!

...για τη δήλωσή του ότι έχει "πάρει" τη μισή Αθήνα

Είπα μια στερεότυπη φράση, την οποία η δική μου γενιά την έλεγε κατά κόρον. Το ...έχω πηδήξει τη μισή Αθήνα σημαίνει ότι είσαι σεξουαλικά ενεργός. Είναι ένας κομπασμός προφανώς, μη κυριολεκτικός. Μην τρελαθώ σ' αυτή τη χώρα! Δεν εννοούσα ότι έχω πηδήξει δύο εκατομμύρια γυναίκες. Και σε αυτή τη χώρα, η οποία εκείνο τον καιρό ήταν μέσα στην πίεση, για το αν θα πάρει τη δόση, η φράση αυτή εξογκώθηκε. Απίστευτα χτυπήματα! Εκατομμύρια χαζομάρες. Άρχισε ένα παιχνίδι ανάμεσα στον κανιβαλισμό και τον καρναβαλισμό. Με γελοιοποίησαν, με κανιβάλησαν, ήθελαν να με φάνε ζωντανό!