01 Μαρτίου 2013

Διάσημες Ελληνίδες ''ξαναχτυπούν'' στις... παραλίες!

Kι επειδή μπήκε μόλις η Άνοιξη και το Καλοκαίρι είναι μόλις μία ανάσα μακριά θαυμάστε τα περσινά αναμένοντας τα νέα!

Φάνηκε ο εσωτερικός κόσμος γνωστής ηθοποιού

Αν φορέσεις super mini θα πρέπει τουλάχιστον από πάνω να βάλεις ένα μακρύ παλτό για να μην αποκαλυφθούν όλα όταν βγεις από το αμάξι!!!

Δείτε το άγαλμα του Προμηθέα που έστησαν στην ...Ιαπωνία !

Στην Ιαπωνία τους στήνουν αγάλματα, στην Αγγλία αρχίζουν Αρχαιοελληνικά από το δημοτικό, εμείς καταργούμε την Γλώσσα μας και χαρακτηρίζουμε αυτούς που οι άλλοι ..

Μοιράζει πόνο στον @pitsirikos η Ομάδα Αλήθειας της ΝΔ... Που 'σαι βλάκα; Ξυδάκι...

Ήταν μαθημένοι να παίζουν μόνοι τους... και να κερδίζουν οι ηλίθιοι που νομίζουν ότι μπορούν να μας μπλοκάρουν... έστω στο twitter. Τον τελευταίο καιρό τους χάλασε η σούπα και τα έχουν πάρει στην κράνα με αρχηγό το νούμερο που έδιωξαν από τον ΣΚΑΪ με τις κλωτσιές αφού δεν τον άκουγε κανείς και τώρα μια στις δύο προτάσεις του είναι εναντίον του Αλαφούζου από τον οποίο τα 'παιρνε μια χαρά για κανα χρόνο-δύο... Απόλαυση λοιπόν ο εκνευρισμός του καραγκιόζη που ειρωνευόταν όταν στις 5 Μαϊου του 2010 καίγονταν ζωντανοί 3 συνάνθρωποί μας από μολότοφ θαυμαστών του... Δείτε τι ζόρι τραβάει τον τελευταίο καιρό:

Οι καταθέσεις Ενστόλων που έζησαν τη απόπειρα απόδρασης του Π.Βλαστού!

Αποκλειστικά τα parapolitika.gr, παρουσιάζουν την κατάθεση της υπαρχιφύλακος, της ΤΔΛ Τρικάλων η οποία είχε υπηρεσία έξω από το Σωφρονιστικό κατάστημα Κράτησης της περιοχής, την Κυριακή 24/02, κατά την απόπειρα απόδρασης του Π.Βλαστού από τις Φυλακές


ΒΙΝΤΕΟ-Ανελέητος ξυλοδαρμός οδηγών ταξί

Κάμερα καταγράφει τον ανελέητο ξυλοδαρμό οδηγών ταξί στην Κωνσταντινούπολη από μπράβους της νύχτας οι οποίοι δια της βίας, τους πωλούν προστασία.

Δείτε το βίντεο από τον ΑΝΤ1:

ΝΔ: Η μόνη τουριστική επένδυση είναι η Βίλλα Αμαλία

Από το γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, σχετικά με το δημοσίευμα της εφημερίδας «Ελεύθερος Τύπος», για την εχθρική στάση του ΣΥΡΙΖΑ απέναντι στις επενδύσεις, εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

«Αποκαλύπτεται, πλέον, περίτρανα ότι το σχέδιο του ΣΥΡΙΖΑ για τις επενδύσεις στην Ελλάδα είναι μόνο ένα: Να αποτραπεί κάθε επένδυση!


«Γυαλιά-καρφιά» τα έκαναν οι κομμουνιστές σε ξενοδοχείο που θα μιλούσε ο Βορίδης

Σοβαρά επεισόδια σημειώθηκαν αργά το απόγευμα της Παρασκευής από ομάδα εργαζομένων στην KAVALA OIL, με αφορμή την επίσκεψη του πρώην υπουργού και κοινοβουλευτικού εκπρόσωπου της ΝΔ, Μάκη Βορίδη.

Οι εργαζόμενοι, φωνάζοντας συνθήματα, λίγο πριν ξεκινήσει η προγραμματισμένη συνέντευξη Τύπου, έσπασαν τον αστυνομικό κλοιό στην είσοδο του ξενοδοχείου "Ωκεανίς" και εισήλθαν μέσα, όπου προκάλεσαν υλικές ζημιές.


Άδωνις: "Να μας πει η κ.Αγγελοπούλου πόσα ξόδεψε"

Καλά Άδωνι μπορεί να στο πει και ο Κοτρώτσος...

Μετωπική επίθεση έκανε σήμερα ο βουλευτής της ΝΔ Άδωνις Γεωργιάδης στην σιδηρά κυρία των "Ολυμπιακών Αγώνων", Γιάννα Αγγελοπούλου. Με αφορμή μάλιστα στο βιβλίο της κ.Αγγελοπούλου ο Γεωργιάδης, ζητά να δοθούν στην δημοσιότητα....

Βίντεο: Έκλεισε η συμφωνία για την αγορά της Οξιάς από το Κατάρ

Ξεπεράστηκαν όπως φαίνεται, τα γραφειοκρατικά εμπόδια που υπήρχαν από τη πλευρά του Κατάρ, η βασιλική οικογένεια του οποίου οριστικοποίησε την απόφαση της να αποκτήσει για να αξιοποιήσει τουριστικά το νησάκι Οξιά στο Ιόνιο, ανοιχτά του Αστακού.

Βίντεο: Τα πήραν στην κράνα επειδή ο Σμαραγδής βγήκε απ' το μαντρί...

Δείτε τι λέει ο γνωστός σκηνοθέτης για τη χώρα και τον Α. Σαμαρά με αποτέλεσμα να έχει ξεσηκώσει θύελλα αντιδράσεων στην αριστερά και για να καταλάβετε γιατί η τελευταία του ταινία πολεμήθηκε και πήγε άπατη:

Ψάχνουν για κορόιδα οι Βραζιλιάνοι και λένε: Νεϊμάρ με 100 εκατ. η Μπάγερν...

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, οι Βαυαροί είναι διατεθειμένοι να κάνουν το μεγαλύτερο «μπαμ» όλων των εποχών για να πάρουν στο Μόναχο τον Βραζιλιάνο επιθετικό της Σάντος.

Θεσσαλονίκη: 200 νεκροί και 20 δισ. ζημιές από σεισμό άνω των 6 Ρίχτερ...

Σε διακόσιους θανάτους, πεντακόσιους σοβαρούς τραυματισμούς και συνολικές οικονομικές απώλειες που “αγγίζουν” τα είκοσι δισεκατομμύρια ευρώ για το πολεοδομικό συγκρότημα της Θεσσαλονίκης και τους 900.000 κατοίκους του, εκτιμώνται οι επιπτώσεις από έναν...

Θα μας τρελάνεις ρε ΜΑνώλη;; Πήγε στο συνέδριο και "αποθέωσε" τον Αντρέα... που θεωρεί υπεύθυνο για τη σημερινή χρεοκοπία!!

Μια εντελώς απροσδόκητη ομιλία έκανε ο γραμματέας της Νέας Δημοκρατίας Μανώλης Κεφαλογιάννης χαιρετίζοντας την εναρκτήρια εκδήλωση του συνεδρίου του ΠΑΣΟΚ στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας και εξισώνοντας τον Ανδρέα με τον Καραμανλή!!

Ανατρέποντας δεδομένα και στερεότυπα δεκαετιών, σε πλήρη αντίθεση με δική του δήλωση τον Σεπτέμβριο του 2012 στο ραδιόφωνο της ΝΕΤ, όταν είπε «η κρίση έχει ονοματεπώνυμο και αυτό είναι Ανδρέας Παπανδρέου», ο κ. Κεφαλογιάννης ουσιαστικά...

Άδωνις σε Χάρρυ Κλυνν: "Καταλαβαίνετε τι κάνετε;"... Όχι βέβαια! Δεν καταλαβαίνει...

Την αντίδραση του Άδωνι Γεωργιάδη προκάλεσε η ανάρτηση του Χάρρυ Κλυνν στο Twitter για τον υπουργό Οικονομικών Γιάννη Στουρνάρα με αφορμή τον θάνατο των δύο φοιτητών στην Λάρισα από αναθυμιάσεις.

Από μονοξείδιο του άνθρακα πιθανότατα ο θάνατος των δύο φοιτητών, γιατί εντοπίστηκαν και ίχνη αλκοόλ

Ανείπωτη είναι η τραγωδία που συνέβη το απόγευμα της Πέμπτης στη Λάρισα με δύο νέα παιδιά να έχουν χάσει τη ζωή τους κι ακόμη τρία να βρίσκονται στο νοσοκομείο σε κωματώδη κατάσταση.

Εν τω μεταξύ, ενισχύονται οι πιθανότητες ο θάνατος των δυο άτυχων φοιτητών στη Λάρισα να προήλθε...

Τι να περιμένεις από μία χώρα όπου οι ανώτεροι δικαστικοί δεν έχουν καταλάβει ότι κάτι πρέπει να αλλάξει για να μη φουντάρουμε;

Αρνούνται συνάντηση με την τρόικα οι δικαστές του Ελεγκτικού Συνεδρίου-Τη θεωρούν «εξωθεσμικό όργανο» - Θα παραστεί μόνον ο πρόεδρος

Μόνο με τον πρόεδρο του Ελεγκτικού Συνεδρίου θα συναντηθεί τελικά το κλιμάκιο της τρόικας, καθώς η Ενωση Δικαστικών Λειτουργών του Συνεδρίου δηλώνει ότι δεν δέχεται να συναντηθεί με το «εξωθεσμικό όργανο».


Η Κέλι Μπρουκ με δεμένα μάτια ψάχνει να βρει το ποτό ανανά και πέφτει πάνω σε... πέος [βίντεο]

Μπορεί μέχρι τώρα να νομίζαμε ότι τα έχουμε δει όλα στην αμερικανική τηλεόραση, αλλά όσοι έτυχε να δουν πρόσφατο επεισόδιο του παιχνιδιού «Celebrity Juice» σίγουρα αναθεωρούν... Τι είδαν; Την ηθοποιό και μοντέλο Κέλι Μπρουκ να γλείφει ένα... πέος.

Πολύ πρωτότυπο! «Πανεπιστημιακοί κρατήθηκαν όμηροι από ακροαριστεριστούς "φοιτητές"»

Ομάδες "φοιτητών", που σύμφωνα με πληροφορίες ανήκουν σε ακροαριστερές οργανώσεις, απέκλεισαν για περίπου δύο ώρες πανεπιστημιακούς μέσα σε αίθουσα της Πανεπιστημιούπολης Ζωγράφου. Τα μέλη του Συμβουλίου του Πανεπιστημίου Αθηνών επρόκειτο...

Βρετανικά βέλη στον Σκοπιανολάγνο για τις δηλώσεις για τα Γλυπτά του Παρθενώνα

Επικρίσεις στο εσωτερικό της Βρετανίας δέχεται ο Ντέιβιντ Κάμερον για την άρνησή του να επιστραφούν τα Γλυπτά του Παρθενώνα στην Ελλάδα, καθώς και για το γεγονός ότι τα αποκαλέσει «Ελγίνεια».

Σε πρόσφατο ταξίδι του στην Ινδία, ο Ντ.Κάμερον συσχέτισε τα Γλυπτά του Παρθενώνα με το ινδικό διαμάντι Κοχ-ι-Νορ, που επίσης βρίσκεται στο Λονδίνο.


"Λεφτά υπάρχουν" για τον ΣΥΡΙΖΑ σε... βορειοκορεάτικα γουόν

Tι λέει η αιχμηρή ανακοίνωση της ΝΔ

Από το Γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, ως απάντηση στη σημερινή ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ για τη συμφωνία COSCO - Hewlett-Packard - ΤραινΟΣΕ, εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

Δεν αμφιβάλλαμε μπάρμπα Γιάννη: "Είμαι αδελφός με τους Τούρκους και θα αναδείξω τα μνημεία της Οθωμανικής περιόδου"

«Σημαντικά μνημεία της Οθωμανικής περιόδου θα αναβαθμιστούν και θα αναδειχθούν στη Θεσσαλονίκη», δήλωσε ο δήμαρχος της πόλης Γιάννης Μπουτάρης κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του στην 'Αγκυρα.

Σκληρή κόντρα μεταξύ της ΔΗΜΑΡ και της Χρυσής Αυγής ξέσπασε με αιχμηρότατες ανακοινώσεις, περί προδοτών, που αντάλλαξαν τα δύο κόμματα.

Η ΔΗΜΑΡ χαρακτήρισε τη Χρυσή Αυγή ναζιστές, συνεχιστές των δοσίλογων της Κατοχής: «Η Χρυσή Αυγή, που συναγελάζεται με ναζιστές και διαδίδει την ιδεολογία που οδήγησε στο αιματοκύλισμα την ανθρωπότητα, πάει πολύ να παριστάνει την πατριωτική δύναμη.

Αυτό είναι το κλεφτρόνι που την έπεφτε με άλλους σε πακιστανούς και τους ξάφριζε αφού τους μαχαίρωνε


Τα προσωπικά στοιχεία και φωτογραφίες του 20χρονου Έλληνα που κρύβεται πίσω από τέσσερις ρατσιστικές επιθέσεις σε βάρος αλλοδαπών στην ευρύτερη περιοχή της βορειοανατολικής Αττικής και ο οποίος συνελήφθη την Πέμπτη έδωσε σήμερα στη δημοσιότητα η ΕΛΑΣ. Πρόκειται για τον Κοντόμους Κωνσταντίνο του Αλκιβιάδη και της Δήμητρας, που γεννήθηκε το 1993, στο Μαρούσι Αττικής.


Προήχθη σε Ταξίαρχο ο Μανώλης Σφακιανάκης και θα συλλαμβάνει απατεώνες και από άλλο πόστο!

Τίθεται επικεφαλής και της Οικονομικής Αστυνομίας

Σύμφωνα με πληροφορίες του parapolitika.gr, πληροφορίες του crimenet.gr, ο μέχρι τώρα Διευθυντής της Οικονομικής Αστυνομίας, Γεωργατζής αναλαμβάνει Διοικητής Ασφαλείας και στη θέση του τοποθετείται, μετά την προαγωγή του σε Ταξίαρχο, ο Μανώλης Σφακιανάκης...

Μια χαρά τα λέει κι ο Άδωνις κι ο Τζήμερος: Δεν φταίει η πολιτική που έβαλαν μέσα την ψησταριά αλλά η έλλειψη μόρφωσης (δείτε τα tweeet)

Η απάντηση του Άδωνι Γεωργιάδη σε έναν χρήστη του twitter για το θάνατο των φοιτητών στη Λάρισα προκάλεσε σφοδρές αντιδράσεις.
Ο χρήστης έκανε σχόλιο για την πολιτική λιτότητας που έχει καταστήσει το πετρέλαιο θέρμανσης είδος πολυτελείας.
Ο βουλευτής της ΝΔ του απάντησε:

ΒΙΝΤΕΟ: Γελάει ο κόσμος με τη ΣΚορδά και συμπάσχει με τον Λιάγκα...

Νέο ατύχημα είχε σήμερα η Φαίη Σκορδά σήμερα στην κουζίνα του «Πρωινό mou»!
Μπισκοτάκια γεμιστά έφτιαξε ο Άκης Πετρετζίκης.

Η παρουσιάστρια σαν καλή βοηθός έβαλε όλα τα υλικά στην λεκάνη του μίξερ! Όμως...

Ας ΠΡΟΣΕΧΕ Ο ΑΝΤΩΝΗΣ... (Μετά την απομάκρυνση κλπ κλπ...)

Βλέπετε ότι δίνεται συνέχεια στην εφ. Δημοκρατία του παραπολιτικού που συζητούσαμε χθές...

Μόνο που πλέον ΔΕΝ μπορεί ΟΥΤΕ ο Σαμαράς , ΟΥΤΕ κάποιος άλλος να κάνει τον κ. Θεοχάρη να "σωπάσει"...


Ντάξ' για ΝΔ, ΠΑΣΟΚ το ξέραμε... αλλά κι ο ΣΥΡΙΖΑ κύριε;

Σε δεινή οικονομική θέση βρίσκονται ΝΔ, ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ με βάση τους ισολογισμούς εσόδων-δαπανών του 2012 που δημοσιεύθηκαν την Πέμπτη. Σύμφωνα με τα οικονομικά στοιχεία των κομμάτων στη Νέα Δημοκρατία παρατηρείται υπέρογκος δανεισμός, στο ΠΑΣΟΚ υπάρχει τεράστιο άνοιγμα μεταξύ εσόδων-δαπανών ενώ για τον ΣΥΡΙΖΑ δεν αναφέρεται το υπόλοιπο των δανείων του.

Αναλυτικά τα στοιχεία από τους ισολογισμούς των τριών κομμάτων:


Οι πιο ακριβοπληρωμένοι ποδοσφαιριστές στον κόσμο ανά θέση (εικόνα)

Την πιο ακριβοπληρωμένη ενδεκάδα στον κόσμο σε διάταξη 4-3-3 παρουσίασε μέσω ενός γραφήματος η πορτογαλική εφημερίδα A Bola.

Τερματοφύλακας είναι ο...

Η φωτογραφία-πρόκληση του Βενιζέλου που ανέβασε ο Βαξεβάνης στο twitter [εικόνα]

Τελικά έχει ψύχωση μαζί του!

«Υπερβολές». Με αυτό το σχόλιο ο Κώστας Βαξεβάνης περιγράφει μια φωτογραφία από την ομιλία του προέδρου του ΠΑΣΟΚ που ανέβασε στο twitter.

O δημοσιογράφος και εκδότης, έβγαλε μια φωτογραφία από τον τηλεοπτικό του δέκτη την ώρα που μιλούσε ο Ευάγγελος Βενιζέλος.

Τα Σκόπια απέσυραν το βίντεο κλιπ με τον Μ. Αλέξανδρο

Η κρατική ραδιοτηλεόραση των Σκοπίων, απέσυρε το βίντεο κλιπ του τραγουδιού, που θα εκπροσωπήσει την ΠΓΔΜ στην Eurovision.

Το βιντεοκλίπ, που αποσύρθηκε από το YouTube και από το επίσημο site της διοργάνωσης, περιείχε πλάνα από το άγαλμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου στα Σκόπια.


BINTEO: Η Βαρντάλος υιοθέτησε κοριτσάκι

Η ελληνικής καταγωγής ηθοποιός, Νία Βαρντάλος, αποκάλυψε σε συνέντευξή της ότι υιοθέτησε ένα κοριτσάκι καθώς δεν μπορούσε να κάνει η ίδια παιδιά.

"Προσπαθούσα τόσο πολύ να γίνω μαμά και από την πρώτη στιγμή που γνώρισα την κόρη μου ένιωσα μαμά!" σχολίασε η ηθοποιός.

Δείτε το βίντεο από την εκπομπή "Μεσημεριανή Μελέτη":

Το ΔΝΤ ετοιμάζεται να αντικαταστήσει τον Τόμσεν

Ο «σταρ» της τρόικας, ο Δανός κ. Τόμσεν. που στη χώρα του δεν τον ξέρει ούτε ο θυρωρός του, αλλά στην Ελλάδα κατάφερε να γίνει το πιο γνωστό, αλλά παράλληλα και πιο αντιπαθητικό πρόσωπο, ετοιμάζεται για ηρωική έξοδο… από το ΔΝΤ.


ΒΙΝΤΕΟ: Παρουσία του Σαμαρά υπεγράφη η συμφωνία Cosco - Hewlett Packard-Τι προβλέπεται

Χαιρέτισε την υπογραφή συμφωνίας ανάμεσα στην Cosco και στη Hewlett Packard ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς «η οποία επιτεύχθηκε στο πλαίσιο σταθερότητας που προσφέρει η χώρα μας», όπως είπε. Ο πρωθυπουργός ενημερώθηκε για την πρόοδο και τα μελλοντικά σχέδια της Cosco, οπως δήλωσε ο ίδιος. Παράλληλα τόνισε πως τέτοιες επενδύσεις βοηθούν τη χώρα μας στην αντιμετώπηση της ανεργίας».


Παπαγεωργόπουλος: Έδωσαν ελαφρυντικά στον Κοσκωτά αλλά όχι σε μένα-Ας πούν δημόσια ένα στοιχείο και δεν θα καταθέσω έφεση

- Ας μου παρουσιάσουν ένα στοιχείο ενοχής και δε θα κάνω έφεση λέει ο Βασίλης Παπαγεωργόπουλος
- Θέτει 13 ερωτήματα και αρνείται οποιαδήποτε εμπλοκή στην υπόθεση υπεξαίρεσης στο δήμο Θεσσαλονίκης
- Ζητά από τη Νέα Δημοκρατία αντί "της αμήχανης στάσης" να προσλάβει νομικούς να ψάξουν την υπόθεση! [Εντάξει μες στην πίκρα του λέει και καμιά υπερβολή...]
- "Δόξα τω Θεώ είναι καλά" δήλωσε η σύζυγός του Ελένη που τον επισκέφθηκε την Παρασκευή
- Σε εκείνη έδωσε τη δήλωση για να την καθαρογράψει και να τη δώσει στα ΜΜΕ
- Δεκτό το αίτημά του να μεταφερθεί σε κελί μη καπνιζόντων
- Πώς πέρασε το πρώτο 48ωρο του στη φυλακή Διαβατών
- ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΥ


Γιατί η Ζωίτσα αισθάνεται την ανάγκη να πει: "Τα ονόματα που διέρρευσαν απλά ελέγχονται"

Μήπως φοβάται πως μπορεί να βγει στη φόρα ποιος βουλευτής έκανε τη διαρροή;

Η Ζωή Κωνσταντοπούλου μιλώντας στον Real FM ξεκαθάρισε ότι δεν πήρε απόφαση η Προανακριτική για τη δημοσιοποίηση των ονομάτων:

ΒΙΝΤΟΕ-MEGA: Μέχρι και τα τρέιλ ελληνικών σειρών είναι στα τούρκικα!

Γελάνε με τα χάλια τους... Δείτε το βίντεο

Δύσκολη η "επανάσταση" για Κάστρο-Τσε... Γκόλφ, ψάρεμα... και βόλτες με το τρακτέρ (ΦΩΤΟ)

Σπάνιες ασπρόμαυρες φωτογραφίες του Φιντέλ Κάστρο και του Τσε Γκεβάρα, πουλά για πενήντα χιλιάδες λίρες, η κόρη του διάσημου φωτογράφου Αλμπέρτο Κόρντα.

Πρόκειται για τα αρνητικά 55 φωτογραφιών του φωτογράφου, που πρωταγωνιστούν οι δύο ηγέτες την δεκαετία του ’50 και του ’60.

Ανάμεσα στις φωτογραφίες είναι εκείνη στην οποία ο Τσε χαλαρώνει (έτσι λέμε τη ρέκλα επι σοσιαλισμού)...

Σε κόμμα χωρίς Πρόεδρο και δομή εντάχθηκε και ο Κουράκος

Ο ανεξάρτητος βουλευτής Β΄ Πειραιά Γιάννης Κουράκος είναι ο δεύτερος βουλευτής που εντάσσεται στο κόμμα του Χρήστου Ζώη

Στο κόμμα του Χρήστου Ζώη «Ελλήνων Πρωτοβουλία» εντάχθηκε με δήλωσή του ο βουλευτής Γιάννης Κουράκος, ο οποίος είχε αποχωρήσει από τους Ανεξάρτητους Έλληνες. Είναι ο δεύτερος βουλευτής που εντάσσεται στο κόμμα Ελλήνων Πρωτοβουλία το οποίο έχει πια και εκπροσώπηση στο Κοινοβούλιο, καθώς μετά τον...

DW: Το «πρωτοφανές comeback» της Ελλάδας

Σε συνέντευξή του προς το Γερμανικό Πρακτορείο Ειδήσεων, ο Τόρστεν Σέφερ αναφέρει ότι πολλοί Tour Operator καταγράφουν διψήφια αύξηση των κρατήσεων για ελληνικούς προορισμούς. Ο εκπρόσωπος του DRV υπενθυμίζει ότι το 2012 είχε καταγραφεί σημαντική υποχώρηση των κρατήσεων για την Ελλάδα.


ΦΩΤΟ: Σε «κινέζικο τρενάκι» με τ' αφεντικά της cosco ο Σαμαράς

εναγούνται στις εγκαταστάσεις της Cosco μετά την υπογραφής της σύμβασης συνεργασίας
Παρουσία του πρωθυπουργού, Αντώνη Σαμαρά, υπογράφεται σήμερα η συμφωνία ανάμεσα στην COSCO και την Hewlett Packard για τη μεταφορά εμπορευμάτων της HP μέσω Πειραιά.

Αντ. Σαμαράς για συμφωνία Cosco - HP: Μια απόδειξη ότι μπορούμε να τα βγάλουμε πέρα

Την έκδηλη ικανοποίησή του για την υπογραφή συμφωνίας ανάμεσα στις εταιρείες Cosco και Hewlett Packard για το λιμάνι του Πειραιά, εξωτερίκευσε ο Αντώνης Σαμαράς, με τον σύντομο χαιρετισμό του στη σχετική εκδήλωση.


O «Κάιν» γράφει στο Βήμα για τους αναρχοφασίστες του ΣΥΡΙΖΑ

Με τον τίτλο «Σπάσατε και το «Φλοράλ» στα Εξάρχεια «σπάστε» κι άλλο τον αναρχισμό (αντέχει!!)», ο Παναγιώτης Παπαδόπουλος -γνωστός ως Κάιν- από το Αναρχικό Ελευθεριακό κίνημα απευθύνεται στο κοινό της ηλεκτρονικής έκδοσης του Βήματος.

Αφορμή για το κείμενο αυτό, είναι η επίθεση από αναρχοφασίστες που καλύπτει ο ΣΥΡΙΖΑ στο γνωστό καφέ Φλοράλ που στεγάζεται στην Μπλε Πολυκατοικία των Εξαρχείων, μετά τη διαδήλωση της 20ης Φεβρουαρίου. Ο Κάιν έχει γράψει και κείμενο στον τόμο «Η πολιτική βία είναι πάντα φασιστική». Ακολουθεί το κείμενό του:


Ταυτοποιήθηκε το 85% της λίστας Λαγκάρντ

«Ο έλεγχος της λίστας Λαγκάρντ ξεκίνησε από το ΣΔΟΕ κατόπιν εισαγγελικής παραγγελίας. Για 1681 Φυσικά Πρόσωπα και άλλα 40 Νομικά Πρόσωπα έχει ολοκληρωθεί η φορολογική ταυτοποίηση και το επόμενο στάδιο είναι το άνοιγμα των λογαριασμών και η διασταύρωση στοιχείων για να διαπιστωθεί αν είναι φορολογικά εντάξει» υποστήριξε στη Βουλή ο υφυπουργός Οικονομικών Γιώργος Μαυραγάνης.


Σαμαράς: "Η πιο δύσκολη χρονιά"

«Είναι η πιο δύσκολη χρονιά, βρισκόμαστε στο κάτω μέρος του κύκλου» επεσήμανε χθες ο Πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς προς τους βουλευτές της Ν.Δ., μέλη της Επιτροπής Παραγωγής και Εμπορίου της Βουλής, με τους οποίους συναντήθηκε στη, γνωστή πλέον, ταβέρνα του «Βασίλη» στην Κηφισιά.


Tι θα γίνει με τις αποδείξεις το 2013 -Παραδείγματα

Από την πρωτοχρονιά επήλθαν σημαντικές αλλαγές στη φορολογική νομοθεσία αναφορικά με τις αποδείξεις. Από τα φετινά εισοδήματα, δηλαδή αυτά που θα δηλωθούν στη φορολογική δήλωση του 2014 καταργήθηκαν οι περισσότερες φοροαπαλλαγές που οδηγούν σε απευθείας μείωση φόρου.


Τρίτοι και καταϊδρωμένοι οι Συντηρητικοί του Σκοπιανοτσολιά Κάμερον σε επαναληπτική εκλογή

Ταπεινωτική από κάθε άποψη ήταν η ήττα του Συντηρητικού Κόμματος του Σκοπιανολάγνου Ντέιβιντ Κάμερον στην επαναληπτική εκλογή που έγινε στο Ίστλεϊ, της νότιας Αγγλίας.

Την έδρα διατήρησε ο υποψήφιος των Φιλελεύθερων Δημοκρατών, ενώ στη δεύτερη θέση βρέθηκε το UKIndepedence Party, γνωστό για την αντιευρωπαϊκή ρητορική του.


Δήλωση αν.Υπουργού Δικαιοσύνης για Παπαγεωργόπουλο

Ο ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ, αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών,  πρώην Πρόεδρος του Αρείου Πάγου δήλωσε πριν λίγο, σε συνέντευξη στην εκπομπή «Άκρως Ραδιοφωνικό και Απόρρητο» με τον Τάκη Σαράντη και τον Παναγιώτη Τσούτσια.:


Πάγκαλος: Το ΠΑΣΟΚ εφτάψυχη γάτα; Μάλλον γάτα ασώματη μου φαίνεται

Με την γάτα Τσεσάιρ χωρίς σώμα, από το παραμύθι Η Αλίκη στη Χώρα Των Θαυμάτων, παρομοίασε το ΠΑΣΟΚ ο Θεόδωρος Πάγκαλος, απαντώντας στη ρήση του Ευάγγελου Βενιζέλου ότι «το ΠΑΣΟΚ είναι γάτα εφτάψυχη», ενώ αποκάλυψε και πως θα ονομάσει το κόμμα που ενδεχομένως θα κάνει....

Χάβρα: Άγρια κόντρα μεταξύ Καμπουράκη-Μαριά (video)

Σε υψηλούς τόνους έγινε η συζήτηση σχετικά με τις απολύσεις και τη διαθεσιμότητα, μεταξύ του βουλευτή των Ανεξάρηττων Ελλήνων,Νότη Μαριά και του Δημήτρη Καμπουράκη... και μέσα σε όλα προσπαθούσε να μιλήσει και η Ξυροτύρη

Δείτε το βίντεο...

Παράνοια: «Με το που γεννήσω, θα φάω τον πλακούντα μου»

Μετά την Τζένουαρι Τζόουνς του Mad Men ήρθε η σειρά της Χόλι Μάντισον να ανακοινώσει στον πλανήτη με πόση ανυπομονησία περιμένει να φάει τον πλακούντα της.

Σε 4,74 δισ. ευρώ ανέρχεται η αξία των αποθεμάτων χρυσού της Ελλάδας

Στις 3.760 χιλιάδες ουγκιές έφθαναν τα αποθέματα φυσικού χρυσού στα τέλη του 2012, σύμφωνα με έγγραφο της Τράπεζας της Ελλάδος το οποίο διαβιβάστηκε στη Βουλή διά του υπουργού Οικονομικών Γιάννη Στουρνάρα, σε απάντηση ερώτησης της βουλευτού της Χρυσής Αυγής Ελένης Ζαρούλια για τα αποθέματα χρυσού που μεταφέρθηκαν εκτός Ελλάδος την περίοδο της κατοχής και τα σημερινά αποθέματα χρυσού της χώρας μας.


Ο Μέγας Αλέξανδρος στο βίντεοκλιπ των Σκοπίων για τη Eurovision (video)

Το τραγούδι «Imperija», («Αυτοκρατορία») των Esma & Lozano, συνοδεύεται από ένα βιντεοκλίπ, στο οποίο υπάρχουν πλάνα από το άγαλμα του Μεγάλου Αλέξανδρου σε κεντρική πλατεία των Σκοπίων.

Εχθές, Πέμπτη, ανακοινώθηκε το τραγούδι που θα εκπροσωπήσει τη ΠΓΔΜ στο διαγωνισμό της Eurovision, το οποίο έχει τίτλο «Αυτοκρατορία». Στη διάρκεια του βιντεοκλίπ, προβάλεται το άγαλμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου, στην κεντρική πλατεία της πόλης.

Δείτε το βίντεο:

Γελάει ο κόσμος με την ΑΥΓΗ: Αν ο Βούτσης είναι ληστής κι ο Δργασάκης έμπορος ναρκωτικών και όπλων... είναι κι ο Σαμαράς υπάλληλος του Σόρος

Αντί να λουφάξουν μιλάνε για "υποτιθέμενη" χρηματοδότηση του ταξιδιού Τσίπρα στις ΗΠΑ, όταν η χορηγία της εκδήλωσης έχει ανακοινωθεί από το ίδρυμα του Σόρος. Επιπλέον έχουν το θράσος να προσπαθούν να συνδέσουν τον Σαμαρά με κάποιον "Γενικό Γραμματέα Διεθνών Οικονομικών Σχέσεων και Αναπτυξιακής Συνεργασίας του υπουργείου Εξωτερικών" και με τον γαμπρό του Κ. Μπακογιάννη! Καλά με το πρώτο γελάνε και τα τσιμέντα όταν αναφέρουν τον υπάλληλο του ΥΠΕΞ σαν "στενό συνεργάτη" του Σαμαρά επειδή...

Απλή η απάντηση στο ερώτημα «πού πήγαν τα λεφτά» του Παπαγεωργόπουλου

[Ναι τα 'φαγε ο Παπαγεωργόπουλος για τα παιδιά που δεν έχει ή έφαγε 50 εκ για τα ανήψια του και τα ξαδέρφια του.. ή αν ήθελε να φάει δεν μπορούσε να το κάνει από τα δεκάδες εκ έργα του δήμου για τα οποία ποτέ δεν βγήκε κανείς να πει το παραμικρό. Απλά είναι τα πράματα και μην περιμένετε να έρθουν πίσω λεφτά: Τα λεφτά τα έφαγε ο Σαξώνης σε...

Έτσι είναι! Οι γλύφτες την κάνουν πρώτοι πρώτοι: Παλιά έλεγα με καμάρι ότι είναι ξάδελφός μου, τώρα πια δεν θα το λέω

Δεν έχει τέλος η κατάρρευση της εικόνας του πρώην Δημάρχου Θεσσαλονίκης Βασίλη Παπαγεωργόπουλου, αφού μετά την καταδίκη του σε ισόβια για την υπόθεση της υπεξαίρεσης από τα ταμεία του Δήμου, έρχονται και «χτυπήματα» από γνωστούς, φίλους και συγγενείς.
Χαρακτηριστική είναι η δήλωση του προέδρου του...

ΣΥΡΙΖΑ: Όποιος δε χρωστάει είναι κορόιδο!

Αυτός είναι ο Βίτσας;
Αυτό μας είπε λίγο πολύ ερμηνεύοντας την πρότασή του, ο γραμματέας της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ κύριος Δημήτρης Βίτσας, ο οποίος δημοσιοποίησε για μια ακόμη φορά την πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ για...

ΒΙΝΤΕΟ-Πάγκαλος: Μεγάλο νούμερο ο Μπέπε Γκρίλο

Ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ, Θεόδωρος Πάγκαλος, με αφορμή τις γελοιογραφίες των εφημερίδων, χαρακτήρισε τον Μπέπε Γκρίλο «μεγάλο νούμερο» και… σαχλαμάρες», τα κείμενα του ΣΥΡΙΖΑ και των Ανεξάρτητων Ελλήνων.

Δείτε το βίντεο:

"Στα βόρεια προάστια δεν πληρώνουν τις οφειλές τους"... αφού είναι ΣΥΡΙΖΑ όλοι τους

Δεν πληρώνουν τις οφειλές τους στο κράτος οι κάτοικοι από «πλούσιες» περιοχές, όπως τα βόρεια προάστια, σύμφωνα με το υπουργείο Οικονομικών, με τις εφορίες να έχουν εισπράξει σχεδόν τα μισά από τις ληξιπρόθεσμες οφειλές στις 28 μεγαλύτερες ΔΟΥ της χώρας.


Ο Ν.Λυγερός γράφει για την ΑΟΖ και τον "τουρκικό φόβο"

Γράφει ο Ν. Λυγερός

Όσοι δίνουν έμφαση στο ρόλο της Τουρκίας όσον αφορά στο θέμα της ΑΟΖ, το κάνουν λόγω συνήθειας και όχι αξιολόγησης των δεδομένων. Για να γίνει πιο κατανοητό το πρόβλημα σε όλους, αρκεί να εξετάσουμε το θεωρητικό παράδειγμα που ακολουθεί.


To «Εθνος» προς Αρβανίτη: Πες μας γιατί βρίσκεσαι στη «λίστα Νικολούδη» και ποιά προβλήματα έχεις με το Πόθεν Εσχες

Νέο μέτωπο έχει ανοίξει μεταξύ της εφημερίδας Το Εθνος και του δημοσιογράφου της κρατικής τηλεόρασης Κώστα Αρβανίτη με αφορμή δημοσίευμα ότι ο δημοσιογράφος βρίσκεται στη λίστα με τα 335 «καυτά» ονόματα που ερευνώνται για το Πόθεν Εσχες τους και φορολογικές παραβάσεις.

Γράφει σήμερα (1.3.03) το Εθνος με τίτλο «Για τη λίστα Νικολούδη και τους «ανησυχούντες»»:


«Kολλητάρια για μια ζωή», είπε ο Ρόντμαν στο δικτάτορα Κιμ Τζονγκ Ουν - Τον φιλοξενεί στη Βόρεια Κορέα [εικόνες]

Επίσημος προσκεκλημένος του Βορειοκορεάτη δικτάτορα βρέθηκε ο πάλαι ποτέ άσος του NBA, Ντένις Ρόντμαν, ο οποίος ετοιμάζεται να γυρίσει και ριάλιτι για το πώς είναι να μαθαίνει μπάσκετ τους υποσιτισμένους υπηκόους του.

«Μπέμπε… Αλέξης»


Είχαμε αρχίσει να ανησυχούμε. Δε θα πει μια καλή κουβέντα ο Τσίπρας για τον κλόουν Γκρίλλο; Με τόσους γελωτοποιούς που έχει στις συνιστώσες του, θα έπρεπε να αισθάνεται πιο οικεία με τον πραγματικό νικητή των εκλογών στην Ιταλία. Στην πρώτη του δημόσια τοποθέτηση για το θέμα, ο κ. Τσίπρας είπε ότι «εκτός από τις διαφορές υπάρχουν και ομοιότητες με το εκλογικό αποτέλεσμα της Ιταλίας» και υπογράμμισε:

Eπεισόδιο Ρήγα-Κωνσταντοπούλου

Η χθεσινή συνεδρίαση της προανακριτικής επιτροπής έληξε... άδοξα καθώς για ακόμη μία φορά κυριάρχησαν οι καβγάδες.

Αυτή τη φορά μεταξύ μεταξύ του βουλευτή του ΠΑΣΟΚ, Παναγιώτη Ρήγα, και της Ζωής Κωνσταντοπούλου. Αφορμή στάθηκε...

Φώτο: Συνεχίζει να προσφέρει γέλιο ο Πανάρας με το επικό "υδατάνθρακες"

Δείτε τη φώτο του Σίλα Σεραφείμ για τον Καμμένο:

ΛΠΕ, 20 Φλεβάρη 2014-Τσίπρας: Η επίσκεψη Κορέα (Ισημερινός) έμπρακτη στήριξη της πορείας προς το σοσιαλισμό!

Αθήνα, 28 Φλεβάρη 2014.
ΛΠΕ, Λαϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων (People's News Agency, PNA). 

Επίσημη επίσκεψη πραγματοποίησε χθες στη χώρα μας ο Πρόεδρος του Ισημερινού Ραφαέλ Κορέα. Η επίσκεψη Κορέα αποτελεί την πρώτη επίσκεψη αρχηγού κράτους από τον περασμένο Ιούνιο, όταν η χώρα αποχώρησε από την ΕΕ και την Ευρωζώνη και μπήκε στο στόχαστρο των καπιταλιστών-τοκογλύφων της υφηλίου. 

Τον Πρόεδρο Κορέα υποδέχθηκε με κάθε επισημότητα στο Αεροδρόμιο Μάρκος Βαφειάδης...

Βουλευτής της ΧΑ θύμισε ποιος κέρδισε τον συμμοριτοπόλεμο... κι ο Δραγασάκης τον έβγαλε "αντισυνταγματικό"!

Έντονη αντιπαράθεση σημειώθηκε στη Βουλή μεταξύ βουλευτών της Χρυσής Αυγής, του αντιπροέδρου του Σώματος και στελέχους του ΚΚΕ, όταν βουλευτής της Χρυσής Αυγής θύμισε στους κομμουνιστές ποιος κέρδισε στον εμφύλιο... κάτι που σύμφωνα με τον Δραγασάκη ήταν "αντισυνταγματικό"!


Που θα πάει αυτή η ιστορία; Πάλι ξύλο κλαίγονται ότι φάγαν τα αναρχοκομμούνια...

Περιορισμένη ένταση στην Πάρο κατά τη διάρκεια της κοπής της πίτας της Χρυσής Αυγής και πορείας κατά της παρουσίας του συγκεκριμένου πολιτικού χώρου στο νησί, με την Αστυνομία να λέει ότι δεν έγιναν επεισόδια και τα αναρχοκομμούνια να κλαίγονται σε τοπικές ιστοσελίδες ότι...

Αυτός είναι επαναστάτης και όχι τα τσογλάνια που καίνε...

Ενας 16χρονος επιστήμονας ανακάλυψε τεστ για έγκαιρη διάγνωση καρκίνου παγκρέατος

Ο έφηβος Τζακ Αντράκα δεν είναι σίγουρα μια ιδιαίτερη περίπτωση ανθρώπου, καθώς ήδη στα 15 του χρόνια θεωρείται ένα από τα πιο λαμπρά επιστημονικά μυαλά, καθώς βρήκε μια λύση στο πρόβλημα της έγκαιρης διάγνωσης καρκίνου στο πάγκρεας, αποδεικνύοντας ότι ήταν τόσα χρόνια «κάτω από τη μύτη μας».