24 Μαρτίου 2013

Ο Πούτιν κρυβόταν από το Χριστόφια γιατί ήξερε ότι θα του ζητούσε δανεικά

Εν τω μεταξύ ο κομμουνιστής παραμύθιαζε τους Κύπριους ότι μιλάει με Πούτιν και είναι πρόθυμος να βοηθήσει!!!

Ο τέως Κύπριος πρόεδρος Δημήτρης Χριστόφιας είχε παραπονεθεί στον πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Μανουέλ Μπαρόζο ότι σε αρκετές περιπτώσεις προσπαθούσε να επικοινωνήσει με τον Ρώσο πρόεδρο Βλαντιμίρ Πούτιν, αλλά ο τελευταίος «δεν έβγαινε στο τηλέφωνο».


Το ΠΑΣΟΚ προτρέπει τον Τσίπρα να μοιράζεται τις ιδέες του εμπιστευτικά με τον Καμμένο

Το ΠΑΣΟΚ σχολιάζοντας τις δηλώσεις του Τσίπρα ότι θα πρέπει η κυβέρνηση να παρέχει ρευστότητα στην Κύπρο έκανε λόγο για «επικίνδυνη άγνοια» του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, καθώς και για «μνημειώδεις ανευθυνότητες».

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΠΑΣΟΚ:


«Βράζει» το εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ για τους χειρισμούς Τσίπρα στο θέμα της Κύπρου

Νέα «χτυπήματα» από την εσωκομματική αντιπολίτευση του ΣΥΡΙΖΑ, προς την πτέρυγα των «προεδρικών», φέρνουν οι τελευταίες εξελίξεις για το θέμα της Κύπρου στο στρατόπεδο της Κουμουνδούρου.


Τι σκαρφίστηκαν πάλι τα παπαγαλάκια δημοσιογράφοι για να προετοιμάσουν το κλίμα!

Προκειμένου να αποφύγουν να απολογηθούν στους ηλίθιους, για το "και κερατάδες και δαρμένοι συνέπεια της παπαριάς του ΟΧΙ" σε περίπτωση που υπάρξει συμφωνία για την Κύπρο με χειρότερους όρους από αυτούς της περασμένης βδομάδας, τα παπαγαλάκια σκαρφίστηκαν το εξής για να οδηγήσουν αλλού την κουβέντα:


Εκβιάζουν μέσω Ελλάδος οι Κύπριοι ή μου φαίνεται; "Παίζουν πόκερ με τις καταθέσεις στην Ελλάδα"

[Αν είναι να σωθούνε χαλάλι τους.... αλλά να τα βλέπουν αυτά οι στόκοι που λένε ότι μόνο οι ξένοι εκβιάζουν...]

Ένα απαράδεκτο σενάριο διαδραματίζεται τις τελευταίες ώρες υπό την μορφή «απειλής». Ότι είναι πιθανόν να ναυαγήσουν οι διαπραγματεύσεις με την Τράπεζα Πειραιώς για... διαπραγματευτικούς λόγους.


ΝΔ για την απίστευτη πρόταση Τσίπρα να παράσχουμε ρευστότητα στην Κύπρο!!

Επίθεση στον Αλέξη Τσίπρα εξαπέλυσε η Νέα Δημοκρατία με αφορμή τις δηλώσεις που έκανε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ για την ανάγκη παρέμβασης της κυβέρνησης στο κυπριακό πρόβλημα και παροχής ρευστότητας, μέσω ELA, από την ελληνική κυβέρνηση στις κυπριακές τράπεζες.

Κυρίες και Κύριοι, χρεοκοπήσαμε! Η μόνη μας επιλογή: να τα καταφέρουμε

της Ρένας Χόπλαρου

Κοίτα να δεις που δεν επιφέραμε την πτώση της Ευρωζώνης, «εμείς οι πιο Ευρωπαίοι από τους Ευρωπαίους» (όπως ακούστηκε στη Βουλή). Κοίτα να δεις που το ευρώ έκλεισε πιο ψηλά απέναντι στο δολάριο και λίγο πιο χαμηλά από τη λίρα. Κατά τα άλλα, «η ευρωζώνη καταρρέει» μάς έλεγαν οι «ειδικοί», ανάμεσά τους και οικονομολόγοι καθηγητές Πανεπιστημίου, που παρέλαυναν στις τηλεοράσεις μας.

Πέφτουμε απ΄τα σύννεφα: Στους ΑΕροψεκασμένους η Ζωή Γεωργαντά της ΕΛΣΤΑΤ (ΒΙΝΤΕΟ)

Όπως αποκάλυψε ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος, από τη Ρόδο όπου βρίσκεται για το προσυνέδριο του κινήματος στο Νότιο Αιγαίο, η κ. Ζωή Γεωργαντά της ΕΛΣΤΑΤ, έπειτα από πρόταση που της έκανε ο ίδιος, εντάσσεται στους Ανεξάρτητους Έλληνες και αναλαμβάνει οικονομική υπεύθυνη του Ινστιτούτου Ανεξάρτητων Ελλήνων. Η κ. Γεωργαντά υποστήριξε επανειλημμένως σε δηλώσεις της ότι το έλλειμμα του 2009 ήταν....

Παρέμβαση Εφραίμ για Κύπρο στην Μόσχα

Σε παρέμβαση προς τη Μόσχα για να βοηθήσει στο σχέδιο διάσωσης της Κύπρου, προχώρησε ο ηγούμενος της Μονής Βατοπεδίου Εφραίμ, χωρίς ιδιαίτερα αποτελέσματα.

Παρά τις ιδιαίτερες σχέσεις του Κύπριου ηγουμένου με την ρωσική ηγεσία και κυρίως με τον πρόεδρο Πούτιν, η παρέμβαση του δεν εισακούστηκε από το Κρεμλίνο.


Η νέα κορύφωση του λαϊκισμού

Του Αγγελου Στάγκου

Είναι σαφές ότι οι εξελίξεις στην Κύπρο τρέχουν με άγνωστη ακόμη κατάληξη, αλλά με πολύ σοβαρές συνέπειες, όποια και αν είναι αυτή, ιδιαίτερα για τον κυπριακό λαό. Η αυριανή ημέρα είναι καθοριστική, με δεδομένο το «τελεσίγραφο» της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας προς τη Λευκωσία και τις διεργασίες στην κυπριακή πολιτική σκηνή, συνεχείς και έντονες. Σύμφωνα δε με παρατηρητή και βαθύ γνώστη των υποθέσεων της Ευρωζώνης, με όλα να εξαρτώνται από το αν η κυπριακή τάξη θα επέλεγε την «πλήρη οικονομική και δημοσιονομική καταστροφή» ή την «προσαρμογή σε όρους αποδεκτούς από τις άλλες χώρες της Ευρωζώνης και το ΔΝΤ».


Σόιμπλε: Ας μην περνάμε εδώ κάθε Σαββατοκύριακο μας

[Έχει άδικο; Είναι πρωτοφανές να παίρνεται μια απόφαση να την απορρίπτουν οι Κύπριοι και μετά από μερικές μέρες να παρακαλάνε οι ίδιοι για μια πιο σκληρές αποφάσεις!! ]

«Δεν μπορώ να πω πολλά, άλλωστε οι αριθμοί δεν έχουν αλλάξει» δήλωσε ο Γερμανός υπουργός Οικονομικών, Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, προσερχόμενος στο Eurogroup.


Ξεφτιλίστηκαν! Διόρθωσαν μια μαλακία με μια ξεφτίλα: Η El Pais απέσυρε άρθρο που συνέκρινε τη Μέρκελ με τον Χίτλερ

[Σοβαρή δημοσιογραφία και στην Ισπανία... Δεν είναι τυχαίο άλλωστε που κι αυτοί είναι στα πρόθυρα του γκρεμού...]

Η ισπανική εφημερίδα El Pais απέσυρε την Κυριακή από τον ιστότοπό της ένα άρθρο πολύ επικριτικό έναντι της Γερμανίας και της Ανγκελας Μέρκελ, στο οποίο η καγκελάριος συγκρινόταν με τον Αδόλφο Χίτλερ και το οποίο προκάλεσε οργισμένες αντιδράσεις στο Twitter, όπου χρήστες εξέφρασαν τη λύπη τους για τους «ανάρμοστους ισχυρισμούς».


Μισές αλήθειες και ολόκληρα ψέματα…για την Κύπρο

1 Είναι μισή αλήθεια ότι τάχα «το κούρεμα του Ελληνικού χρέους προκάλεσε την καταστροφή της Κύπρου».–Όντως το PSI (κούρεμα ιδιωτικού χρέους) που έγινε στην Ελλάδα προκάλεσε ζημιές στις Κυπριακές τράπεζες που είχαν αγοράσει Ελληνικά ομόλογα. Αλλά πλήρωσαν επενδυτική επιλογή τους! Δεν εξαναγκάστηκαν να αγοράσουν Ελληνικά ομόλογα. Από το συνολικό «άνοιγμα» τους, σήμερα (17 δισ.), λιγότερο από το ένα τέταρτο (γύρω στα 4 δισ.) προέρχεται από απώλειες εξ αιτίας του ελληνικού PSI πριν ένα χρόνο…


Ανέβασε μια φώτο του Παπαδόπουλου ο Κλάους και κάτι τρέχει στα γύφτικα...

[Ενημέρωση: Ο ίδιος λέει ότι ο λογαριασμός δεν είναι δικός του]

Λες και δεν έχουμε σοβαρότερα προβλήματα θα ξαναρχίσουν πάλι τα ίδια οι δημοκράτες της φακής...

Ο Κλάους Αθανασιάδης προκάλεσε με μια… φωτογραφία του δικτάτορα Παπαδόπουλου και λεζάντα που έλεγε: «Που 'σαι ρε Παπαδόπουλε»…

Το πρωί της Κυριακής λοιπόν...

ΟΧΙ να 'ναι κι ότι να 'ναι: Ο ηρωισμός της ήττας είναι γραμμένος στο ελληνικό DNA

Του Τάκη Θεοδωρόπουλου

Από το «μολών λαβέ» του αείμνηστου Λεωνίδα της Σπάρτης ώς το «Οχι» του Ιωάννη Μεταξά, η άρνηση έχει κατοχυρωθεί στη συλλογική μας συνείδηση ως η ύστατη πράξη του ηρωισμού. Ασχέτως αποτελεσμάτων εννοείται. Πάντα αναρωτιόμουν ποιοι ψυχολογικοί μηχανισμοί παραμερίζουν τους πραγματικούς νικητές του αγώνα των Ελλήνων κατά των Περσών, όπως ήταν ο Θεμιστοκλής της Σαλαμίνας ή ο Μιλτιάδης του Μαραθώνα. Και καλά αυτοί οι δύο, οι οποίοι στη συνέχεια αποδείχθηκαν φιλοχρήματοι και έπεσαν θύματα της ανεξέλεγκτης φιλοδοξίας τους. Ποιος θυμάται όμως τον Αριστείδη, που ήταν στρατηγός των Αθηναίων στις Πλαταιές και πέθανε άπορος, και ποιος τον Κίμωνα, που έδιωξε οριστικά τον περσικό στόλο από το Αιγαίο;

Αυξάνονται τα οφέλη από το "ηρωικό ΟΧΙ": Στα 100 ευρώ τη μέρα το όριο ανάληψης στα ΑΤΜ των κυπριακών τραπεζών

Δραματικές οι εξελίξεις, λίγο πριν από την έναρξη του κρίσιμου Eurogroup που θα αποφασίσει για το πρόβλημα του τραπεζικού τομέα και τα μέτρα που θα ληφθούν στην Κύπρο.

Πούτιν για ολιγάρχη Μπερεζόφσκι: Σιγά τον εχθρό

Τον δικό του ιδιαίτερο επικήδειο επιφύλασσε ο Βλαντιμίρ Πούτιν στον αποθανόντα σκοτεινό «ολιγάρχη» Μπόρις Μπερεζόφσκι, ο οποίος άφησε την τελευταία του πνοή το Σάββατο στο Λονδίνο.

Μέσω του εκπροσώπου του, Νμτίρτρι Πέσκοφ, ο Ρώσος πρόεδρος χαρακτηρίζει τον Μπερεζόφσκι ανίσχυρο εχθρό και αναφέρει ότι «πλησίαζε στο μηδέν».


Μοσκοβισί: «Οι κύπριοι πολιτικοί προτίμησαν την οικονομία καζίνο εις βάρος του λαού τους»

Πολλαπλά μηνύματα από τον υπουργό Οικονομικών της Γαλλίας, Πιέρ Μοσκοβισί, ο οποίος δήλωσε πως η Ευρώπη θα πρέπει να βρει τα μέσα για να τελειώνει άμεσα το κυπριακό ζήτημα.


Αυτοί είναι οι οκτώ δραπέτες από την αιματηρή απόδραση στις φυλακές Τρικάλων [εικόνες]

Στη δημοσιότητα έδωσε η Αστυνομία τα στοιχεία των οκτώ καταζητούμενων από τους έντεκα Αλβανούς κρατούμενους που είχαν δραπετεύσει από τις φυλακές Τρικάλων κατά την «πολεμική» επιχείρηση το βράδυ της Παρασκευή.

Πρόκειται για τους :

Τον Παπακωνσταντίνου κατηγορεί ο ψήστης της Πάρου... ο ίδιος σαν υπαρχηγός δεν ήξερε τίποτα...

Κόλαφος για τον Γιώργο Παπακωνσταντίνου αλλά και τον Ευάγγελο Βενιζέλο είναι η κατάθεση του πρώην υπουργού Γιάννη Ραγκούση την αντιεισαγγελέα Εφετών Ελένη Ράικου που ελήφθη στο πλαίσιο των καταθέσεων για τη "λίστα Λαγκάρντ". Εξηγώντας τι εννοούσε με τη φράση ότι "τώρα εξηγούνται ανεξήγητες συμπεριφορές στο κέντρο της κυβέρνησης Παπανδρέου" , ανέφερε ότι δεν μπορούν να αξιολογηθούν ποινικά, ωστόσο δείχνουν ξεκάθαρη ευθύνη των υπουργών Οικονομικών για τη μη αξιοποίηση της λίστας.


Αυτοί δεν έχουν πάει ακόμα στο ΣΥΡΙΖΑ; "Πρώτη δύναμη η ΠΑΣΚΕ στις εκλογές της ΓΣΕΕ"

Ολοκληρώθηκαν οι διαδικασίες του 35ου Τακτικού Συνεδρίου της ΓΣΕΕ με την εκλογή οργάνων διοίκησης. Στις εκλογές πήραν μέρος επτά παρατάξεις.

Με μεγάλες απώλειες της άλλοτε κραταιάς της δύναμης και κομμένα φτερά η ΠΑΣΚΕ κατάφερε και πάλι να πλειοψηφήσει στην ψηφοφορία για την ανάδειξη νέων οργάνων της ΓΣΕΕ, που διεξήχθη σήμερα-Κυριακή στην Αλεξανδρούπολη, στο πλαίσιο του 35ου συνεδρίου της Συνομοσπονδίας.

Τσίπρας και Καμμένος κυνηγούσαν Σουηδέζες τουρίστριες στα 70’ς!

Το κοινό παρελθόν του Αλέξη Τσίπρα και του Πάνου Καμμένου -ως καμάκια, στην πενταήμερη του σχολείου- είναι το μυστικό που βοήθησε τους δύο αρχηγούς, να ξεπεράσουν τις πολιτικές τους διαφορές και να συνεργαστούν!

[Η ιστορική φωτογραφία-ντοκουμέντο, που δείχνει...

Οι κωλοτούμπες Τσίπρα

Δείτε τι έχει πει κατά καιρούς:

Νισάφι πια, ξερόλες δημοσιογράφοι

Του Κωνσταντινου Ζουλα

Όποιος προσπαθεί να παρακολουθήσει ψύχραιμα τον τρόπο που περιγράφεται στα ελληνικά ΜΜΕ η κυπριακή κρίση, μάλλον θα συμφωνήσει: Η τελευταία εβδομάδα είναι case study της συλλογικής μας παράνοιας και εξηγούμαι: Η πρώτη αντίδραση μετά το Eurogroup του προηγούμενου Σαββάτου ήταν η κατακραυγή των Ευρωπαίων, και κυρίως της Γερμανίας. Το «εκδικητική συμπεριφορά» ήταν η ηπιότερη κριτική, καθώς οι «αναλύσεις» της Κυριακής ανέδειξαν τη Μέρκελ και τον Σόιμπλε σε στυγνούς σαδιστές, που καταστρέφουν την Κύπρο.

Οι συνέπειες του "ιστορικού ΟΧΙ": «Απόψε δεν διαπραγματευόμαστε – Απόψε παρακαλάμε» (βίντεο)

Μία δήλωση που καθρεφτίζει την σημαντικότητα της σημερινής ημέρας για τους Ελληνοκύπριους...

Ο Νίκος Αναστασιάδης στην πραγματικότητα δεν διαπραγματεύεται, αλλά προσπαθεί να διαπραγματευτεί, απόψε στο Eurogroup, υποστήριξε ο βουλευτής του ΔΗΣΥ, Πρόδρομος Προδρόμου.

Στη Βόρειο Ήπειρο ο Αρβανιτόπουλος

Εθνική επέτειος κοντά στον Ελληνισμό της Β. Ηπείρου για τον υπουργό

Με αφορμή τις εορταστικές εκδηλώσεις για την 25η Μαρτίου, ο Υπουργός Παιδείας, επέλεξε να βρεθεί κοντά στον Ελληνισμό της Βορείου Ηπείρου.


Το Mega τιμά την 25η Μαρτίου «ντυμένο»... Φατμαγκιούλ!

Στην επέτειο για την απαλλαγή του Ελληνισμού από τον Οθωμανικό ζυγό, το "Μεγάλο Κανάλι" επέλεξε το δρόμο της πολιτιστικής υποδούλωσης με σήριαλ τουρκικής υποκουλτούρας

Η εμμονή στην πολιτιστική υποποιότητα, τη φτήνια και την υποκουλτούρα έχει τα όριά της.

Βίντεο: Φαντάζομαι ότι σήμερα πλέον γελάμε μ' αυτά που λέει ο Τέρενς

Τερενς Κουίκ σε στιγμές οίστρου για Πούτιν:

Ο Σαμαράς άρχισε τα… τηλέφωνα για την Κύπρο

Mε το βλέμμα στραμμένο στο σημερινό Eurogroup είναι η Αθήνα, ευελπιστώντας πως τελικά θα βρεθεί μια λύση η οποία και θα διατηρήσει την Κύπρο στην ευρωζωνη και δεν θα δημιουργήσει τεράστια προβλήματα πλεον στην έτσι και αλλιώς δοκιμαζόμενη οικονομία της.


Εκβιάζουν οι βαλτοί της Μέρκελ! Κύπριοι οικονομολόγοι: "Χάος εαν χρεοκοπήσουμε"... Σιγά το χάος: Θα τρώνε με χρυσά κουτάλια λέει ο Αλέξης

Χρεοκοπία της Κύπρου θα σημάνει αυτόματα έξοδο από το ευρώ με αλυσιδωτές και επώδυνες συνέπειες για το κράτος και τους πολίτες, εκτιμούν οι οικονομολόγοι Σωφρόνης Κληρίδης, αναπληρωτής καθηγητής Οικονομικών και Αλέξανδρος Μιχαηλίδης, καθηγητής Χρηματοοικονομικών του Πανεπιστημίου Κύπρου.


Αφού είναι γάτες και κάνουν συμμαχίες: "Ανεβάζει τους τόνους η Τουρκία"

Την ώρα που η κυπριακή κυβέρνηση βρίσκεται στο μέσον σκληρών διαπραγματεύσεων με τους Ευρωπαίους εταίρους και το ΔΝΤ για ένα πακέτο διάσωσης, η Τουρκία ανεβάζει τους τόνους αναφορικά με τα ενεργειακά κοιτάσματα του νησιού.


Ε το μαλάκ@ το γερμανό!! Μείωση μισθού κατά 2 εκατ. ευρώ ζήτησε ο συνδιευθύνων σύμβουλος της Deutsche Bank

Ο συνδιευθύνων σύμβουλος της Deutsche Bank Άνσου Τζάιν ζήτησε να μειωθεί η αποζημίωσή του κατά σχεδόν 2 εκατ. ευρώ, ώστε να είναι ίση με το πακέτο της αμοιβής του συναδέλφου του Γιούργκεν Φίτσεν, γράφει η εφημερίδα Welt am Sonntag, επικαλούμενη πηγές προσκείμενες στο διοικητικό συμβούλιο της τράπεζας.


Η λύση των ΗΠΑ που μας σπρώχνουν Καμμένος-Τσίπρας-Ερντογάν: "O Oμπάμα με κάλεσε και έδωσε το τηλέφωνο στον Νετανιάχου"

[Σα τον σκύλο προσπάθησε ο Ομπάμα (το ίνδαλμα Πάνου και Αλέξη) με νύχια και με δόντια να βάλει Εβραίους και Τούρκους να τα βρούνε... Ας τα βλέπουν αυτά τα ζώα οι πατριώτες του κώ@λου τους οποίους σπρώχνουν σε λύσεις εκτός Ευρώπης οι Τσίπρας-Καμμένος με τη δολαριοποίηση και τα παπαγαλάκια της Πρεσβείας και των Ρώσων (γιατί υπάρχουν και τέτοιοι)]

O Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν σε συνομιλία του με τους τούρκους δημοσιογράφους αποκάλυψε λεπτομέρειες από τη συνομιλία του με τον ισραηλινό πρωθυπουργό Νετνανιάχου.

Τι είπες τώρα;;;; "Η έξοδός μας από πρόγραμμα διάσωσης μπορεί να εμπνεύσει άλλους"

Η επερχόμενη έξοδος της Ιρλανδίας από το πρόγραμμα διάσωσης εντός του 2013 θα πρέπει να λειτουργήσει ως «έμπνευση» τα υπόλοιπα μέλη της ευρωζώνης που δοκιμάζονται από την κρίση, όπως δήλωσε το Σάββατο η υπουργός Ευρωπαϊκών Υποθέσεων της βορειοευρωπαϊκής χώρας, Λουσίντα Κρέιγκτον.


Δεν υπάρχει φως όσου υπάρχουν ψεκασμένοι: "Οι Ρώσοι μας δίνουν και σήμερα 5 δις και καθαρίζουμε…"

[Η επιστήμη σηκώνει τα χέρια ψηλά!! Ο άλλος και μακάρι να ' ταν ο μόνος, επιμένει ότι οι Ρώσοι θα του δώσουν 5 δις να συνεχίσει το πάρτι... Μετά αναρωτιόμαστε γιατί έφτασε εδώ ο ελληνισμός....) Διαβάστε τι αρλούμπες γράφει χωρίς να έχει καταλάβει τι έγινε!!]

Του Φάνη Μακρίδη

Οι Ρώσοι με απόφαση του Πολεμικού Ναυτικού στις αρχές Μαρτίου (και η οποία λήφθηκε με τις ευλογίες του Πούτιν και του Μεντβέντεφ) κάνουν ξάνοιγμα στη Μεσόγειο. Θα κάνουν ό,τι μπορούν για να έχουν στρατιωτικό έλεγχο στην περιοχή. Και γι΄ αυτό το σκοπό θα δαπανήσουν το απίστευτο ποσό των 500 δις!


Διπλωματικό χαστούκι από την Τουρκία: Εκεχειρία με PKK- Oτσαλάν, επαναπροσέγγιση με Ισραήλ... μένουν μόνο τα πετρέλαια της Μεσογείου

Όλος ο μεγαλοϊδεατισμός των Τούρκων αποτυπωμένος πάνω σε έναν χάρτη: Αιγαίο, Θράκη, Μακεδονία, Β. Ιρακ και Β.Συρία όλα με τα χρώματα της Τουρκίας λες και πρόκειται για τουρκικές κτήσεις υπό την επίφαση βεβαίως της προστασίας του μουσουλμανικού πληθυσμού.


Σόιμπλε: Αντί να βρίζουν εμένα και τη Μέρκελ, να πούνε οι κύπριοι πολιτικοί την αλήθεια στο λαό τους-Αυτοί ζήτησαν το κούρεμα...

Για όλα μίλησε ο Υπουργός Οικονομικών της Γερμανίας Wolfgang Schäuble στην εφημερίδα Welt am Sonntag, αλλά την τιμητική της είχε, όπως αναμενόταν, η Κύπρος. Για τη Μεγαλόνησο, ο ισχυρός άνδρας της ευρωζώνης προβλέπει είτε έτσι είτε αλλιώς δύσκολους καιρούς, ενώ ως βασικό στόχο της ευρωπαϊκής παρέμβασης ορίζει πλέον την αποτροπή της χρεοκοπίας.


Νέα σενάρια λύσης για Κύπρο - κούρεμα και κάτω από 100000 ευρω

Όπως δήλωσε αξιωματούχος που γνωρίζει την υπόθεση στο πρακτορείο Dow Jones Newswires, το σχέδιο που εξετάζεται επί του παρόντος, θα αφήσει αμετάβλητο το στόχο των εσόδων στα 5,8 δισ. ευρώ, αλλά θα επιδιώκει να προστατέψει τους μικρότερους καταθέτες.


Υπουργός Αμυνας Κύπρου: Ετσι φτάσαμε στην εμπλοκή - Τι μας ζήτησε το ΔΝΤ

Ο υπουργός Αμυνας της Κύπρου Φώτης Φωτίου τόνισε με δραματικό τρόπο την οριακή κατάσταση στην οποία βρίσκονται οι διαπραγματεύσεις των δύο πλευρών και αποκάλυψε ποιο είναι το σημείο «κλειδί» για να πραγματοποιηθεί η συμφωνία.


Το ΣΔΟΕ «σκαλίζει» τα δάνεια Ελλήνων αξιωματούχων από το χώρο της Αμυνας

Το ΣΔΟΕ αποφάσισε να ζητήσει έλεγχο σε δάνεια αξιωματούχων, από το χώρο της Αμυνας, άνω των 200.000 ευρώ για να διαπιστωθεί πως αυτά αποπληρώνονται!


Αυτές είναι οι επιλογές του "ηρωικού ΟΧΙ" των ηλιθίων: Απόψε στο Eurogroup τελειώνουν όλα - Μνημόνιο ή άτακτη χρεοκοπία

Ζοφερότατη είναι η κατάσταση για την κυπριακή οικονομία, καθώς είναι πλέον «προ των πυλών» η άτακτη χρεοκοπία της, αν δεν βρεθεί συμφωνία για το μνημόνιο και τη δανειακή σύμβαση στο έκτακτο Eurogroup, που θα αρχίσει στις Βρυξέλλες στις 7 το απόγευμα.


Ξέσπασμα του Νίκου Αναστασιάδη κατά της... Δρακουλέσκου!

Τι είπε ο πρόεδρος της Κύπρου στην επικεφαλής της Τρόικας στη Μεγαλόνησο

Οι συνεχείς αλλαγές στις απαιτήσεις των Τροικανών επέφεραν εκνευρισμό στην κυπριακή κυβέρνηση. Κάποια στιγμή ο πρόεδρος της Μεγαλονήσου Νίκος Αναστασιάδης δεν άντεξε και είπε στην Ντέλια Βελκουλέσκου:

Ο Σαμαράς κατσάδιασε τους... θεριακλήδες συμβούλους του

Ήταν νωρίς το πρωί της περασμένης Τρίτης όταν στο πρωθυπουργικό γραφείο στο Μέγαρο Μαξίμου συγκεντρώθηκε ολόκληρη η επικοινωνιακή ομάδα του Αντώνη Σαμαρά για να συζητήσει τα καυτά θέματα της ημέρας, με πρώτο τις δραματικές εξελίξεις στην Κύπρο. Στο γραφείο έρχονταν ο ένας μετά το άλλο οι σύμβουλοι του πρωθυπουργού και όσοι ακόμα μετέχουν στην επικοινωνιακή ομάδα κάποιοι από τους οποίους είναι καπνιστές.

Σατανάς, με τη μορφή του Πούτιν, αρνείται τη βοήθεια στην Κύπρο!

Όσο κι αν προσπάθησε ο διάβολος -να μιμηθεί τη μορφή του Βλαντιμίρ Πούτιν και να αρνηθεί το δάνειο σωτηρίας της Κύπρου, διασύροντας τον ορθόδοξο αδελφό- προδόθηκε, τελικά, από τα κέρατά του! Η μεγάλη συνομωσία αποκαλύπτεται και σοκάρει με την εικόνα-ντοκουμέντο, που δεν αφήνει καμμιά αμφιβολία για τις προθέσεις του Αντίχριστου ψευτο-Πούτιν!


Η Κύπρος εκπέμπει SOS

[Εξαιρετικό άρθρο που δείχνει ότι στην Κύπρο η δημοσιογράφοι είναι πολύ πιο σοβαροί από τους δικούς μας]

Τις τελευταίες μέρες παρελαύνουν από τηλεοράσεως κάθε λογής πολιτικοί και οικονομολόγοι, οι οποίοι με λίγες εξαιρέσεις δεν έχουν ιδέα τι γίνεται στην πραγματική οικονομία και καθοδηγούμενοι από δημοσιογράφους που αν και θέλουν να βοηθήσουν δεν κατέχουν το θέμα έχουν συγχύσει όλο τον κόσμο.