07 Απριλίου 2013

Γιατί διαφωνεί ο Φ. Κρανιδιώτης με το τζαμί της Αθήνας


Γιατί θέλει η κυβέρνηση να χτίσει τζαμί στον Βοτανικό; Τα επιχειρήματα είναι τα εξής. Πρώτον, μας ασκούνται πιέσεις, γιατί οι μουσουλμάνοι στην Αθήνα δεν έχουν ένα κανονικό τζαμί να κάνουν το ναμάζι τους. Δεύτερον, στην Αθήνα υπάρχουν περί τα 120 παράνομα τζαμιά, ένας αληθινός πονοκέφαλος για την ασφάλεια της χώρας, σε υπόγεια, αποθήκες κι άλλα μέρη, όπου τριγυρίζουν περίεργοι, φανατικοί, πράκτορες. Το να χτιστεί λοιπόν ένα κανονικό τζαμί, χωρίς μιναρέ και χωρίς μουεζίνη ν’ ακούγεται πάνω από την Αθήνα κι έτσι να συμμαζευτεί το πράγμα, ακούγεται εκ πρώτης όψεως ως κάτι λογικό.

Θα σας πω ευθέως τους πρακτικούς προβληματισμούς μου, που καταλήγουν στη διαφωνία μου, χώρια απ’ τους ιστορικούς.

Πάλι του την είπε η Μέρκελ του Πούτιν: Η ευημερία πηγάζει από μία ανοιχτή κοινωνία

Υπέρ μιας «ανοιχτής κοινωνίας» στην Ρωσία, τάχθηκε η καγκελάριος της Γερμανίας Άγκελα Μέρκελ, μιλώντας στο πλαίσιο της Βιομηχανικής Έκθεσης του Ανόβερου, την οποία εγκαινίασε την Κυριακή μαζί με τον ρώσο πρόεδρο Βλαντιμίρ Πούτιν, εν μέσω διαμαρτυριών (υπήρξαν διαδηλώσεις στις οποίες συμμετείχαν μερικές χιλιάδες κόσμου) για τον έλεγχο που ασκεί η Μόσχα σε γερμανικές Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις που δραστηριοποιούνται στη Ρωσία.

Πώς έγινε η αποβιομηχάνιση της χώρας και φτάσαμε στη χρεοκοπία

Η Ελλάδα μετά την υποτίμηση του Μαρκεζίνη το 1951 άρχισε να αναπτύσσεται ταχύτατα με ρυθμούς 8% ετησίως ήταν η σαν την σημερινή Κίνα για την Ευρώπη της εποχής . Μέχρι την δικτατορία είχε δημιουργηθεί ακόμη και βαριά βιομηχανία ,χαλυβουργία ναυπηγεία διυλιστήρια πετρελαίου αλλά και υφαντουργία βιομηχανίες ηλεκτρικών συσκευών .

Άρχισαν και τα ανέκδοτα για την προανακριτική

ΜΑΡΚΟΓΙΑΝΝΑΚΗΣ: Τελειώσατε κυρία συνάδελφε; 

ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ: Θεωρείτε ότι υπάρχει περίπτωση να τελείωσα; 

ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ:

Ο Μπόμπολας την «πέφτει» στον Λιάτσο!!

Ο Αιμίλιος Λιάτσος, Γενικός Διευθυντής της ΕΡΤ, δίνει τη δική του απάντηση σε σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας "Έθνος τη Κυριακής" με τίτλο: " Ο εντιμότατος κύριος Λιάτσος συλλέγει εντάλματα κατάσχεσης για χρέη"...

Το δημοσίευμα της εφημερίδας αναφέρει:

ΒΙΝΤΕΟ-"Ξαναχτύπησε" η Ελένη Λουκά... στο ίδιο πνεύμα με τους πατριώτες του κ@λου

Την επανεμφάνισή της έκανε η Ελένη Λουκά. Την ώρα που έδινε το ρεπορτάζ από το υπουργείο Οικονομικών η δημοσιογράφος του MEGA, Σοφία Δήμτσα, η κυρια Λουκά "πετάχτηκε" μπροστά στην κάμερα και φώναζε :

Συμφωνία για επίορκους-"Κόκκινη γραμμή" για νέα μέτρα

Βήμα-βήμα (ε δεν βιαζόμαστε... μπορεί να κερδίσουμε χρόνο να κοροϊδέψουμε λίγο ακόμα τους κουτόφραγκους της τρόικας) φαίνεται πως γίνεται η προσέγγιση της κυβέρνησης και της τροίκας για τις αποχωρήσεις στο δημόσιο.

Μετά τη συνάντηση του Πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά με τους επικεφαλής της τρόικας φαίνεται ότι υπήρξε συμφωνία με τους τροϊκανούς αναφορικά με το θέμα των επίορκων δημοσίων υπαλλήλων. Πηγές του Μαξίμου αναφέρουν ότι πάρθηκε απόφαση για την απόλυση των επίορκων υπαλλήλων από το Δημόσιο με την τρόικα να συμφωνεί στην αντικατάστασή τους από ισάριθμους υπαλλήλους μέσω ΑΣΕΠ.

Η Λούκα άρπαξε από το μαλλί τη Δήμτσα

Την ώρα που η ρεπόρτερ του MEGA, μετέδιδε το ρεπορτάζ από το υπουργείο Οικονομικών

Διεκόπη βιαίως η μετάδοση της ρεπόρτερ του MEGA, Σοφίας Δήμτσα από το υπουργείο Οικονομικών, καθώς χίμηξε πάνω της και την άρπαξε από το μαλλί η γνωστή Ελένη Λουκά (την... γλίτωσε φτηνά ο Ρογκάκος) .

«Ο Γκρούεφσκι ή πρέπει να αλλάξει την ονομασία ή την εξουσία στη χώρα»

Μία ημέρα μετά το τέλος των τοπικών εκλογών της Κυριακής, ο μεσολαβητής του ΟΗΕ, Μάθιου Νίμιτς, θα συναντηθεί στη Νέα Υόρκη, με τους διαπραγματευτές των Σκοπίων και της Ελλάδας προκειμένου να συνεχισθεί η διαδικασία των διαπραγματεύσεων για την επίλυση του θέματος της ονομασίας.

ΣΚΑΝΔΑΛΟ: Με ισόβια απειλείται ο Φωτόπουλος της ΔΕΗ!Εκτός απ' όσα μάσησε σαν ΓΕΝΟΠ πήρε δανικά κι αγύριστα 500.000 από ΔΕΗ...

Βαρύτατο κατηγορητήριο για την υπόθεση με τον τον Πρόεδρο της ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ, κ. Νίκο Φωτόπουλο, ο οποίος κατηγορείται ότι τέλεσε το αδίκημα της απιστίας σε βαθμό κακουργήματος, συνολικής ζημίας σε βάρος της ΔΕΗ Α.Ε. ποσού 10.409.880,05 ευρώ!

Κουραστική η κριτική στον Μασάντο...

Η κριτική στον Μασάντο ειλικρινά με έχει κουράσει και παρότι δε τον έχω σε ιδιαίτερη ποδοσφαιρική εκτίμηση, δε μπορώ να μην τον υποστηρίξω όταν βλέπω ότι αδικείται υπερβολικά από όλο τον κόσμο...

Η συνέχεια στο milamegiampala.blogspot.com

Ζωή Κασιδιάρη

του Γ. Πρετεντέρη

Στην ελληνική πολιτική ζωή κυκλοφορεί εσχάτως ένα αποτρόπαιο τέρας. Ούτε άνδρας ούτε γυναίκα. Ούτε δεξιό ούτε αριστερό. Ούτε καινούργιο ούτε παλιό.

Κάτι παράξενο, απροσδιόριστο, ετερόκλητο και ταυτοχρόνως υποδόρια επικίνδυνο.

Μοσκοβισί: Με πήρε ο ύπνος δέκα λεπτά στο Eurogroup... ε και τι έγινε;

"Πληρωμένη" απάντηση έδωσε ο Γάλλος υπουργός Οικονομικών Πιέρ Μοσκοβισί στα δημοσιεύματα που τον ήθελαν να έχει αποκοιμηθεί κατά τη διάρκεια του κρίσιμου Eurogroup για την Κύπρο στις 24 Μαρτίου.

Πάει Βερολίνο το Μάιο ο Σαμαράς

Την πρόθεσή του να μεταβεί στο Βερολίνο τον επόεμο μήνα έχει ήδη εκφράσει ο Αντώνης Σαμαράς στην Άνγκελα Μέρκελ. Σύμφωνα με το "ΒΗΜΑ της Κυριακής" ο πρωθυπουργός επιθυμεί να έχει τετ-α-τετ με τη γερμανίδα καγκελάριο για το ελληνικό ζήτημα λίγους μήνες πριν τις κλογές για τη Μπούντεσταγκ τον Σεπτέμβριο.

ΦΩΤΟ: Επαναστάτης anonymous

Δείτε τον

Καραγκιοζιλίκια ηλιθίου! "Κίνημα Νεότουρκων Ελλάδας"

"Σάλο" έχει προκαλέσει μία σελίδα στο facebook με τίτλο "Κίνημα Νεότουρκων Ελλάδας".

"Βαδίζοντας στα χνάρια του Κεμάλ, θα ξανακάνουμε το Γιουνανιστάν κομμάτι της Τουρκίας", αναφέρουν οι δημιουργοί της συγκεκριμένης σελίδας στο facebook.

Να γιατί φωνάζουν τα λαμόγια: Στην Αττική μόνο θα πλεονάζουν 1.673 δάσκαλοι και 126 νηπιαγωγοί, καταγγέλουν οι συνδικαλιστές

Θα αλλάξουν πολλά στην καθημερινότητα των σχολείων εάν το υπουργείο Παιδείας εφαρμόσει με λογιστικό τρόπο την προβλεπόμενη αναλογία μαθητών προς εκπαιδευτικούς

Σχεδόν 1.800 οργανικές θέσεις δασκάλων και νηπιαγωγών θα «χαθούν» μόνο από τα σχολεία της Αττικής, αν το υπουργείο Παιδείας εφαρμόσει με λογιστικό τρόπο την προβλεπόμενη αναλογία μαθητών προς εκπαιδευτικούς, υποστηρίζουν οι δάσκαλοι χωρίς να μας λένε που είναι το πρόβλημα...

Δεν πιστεύω να τολμήσετε να μην της τα δώσετε... "Υπάλληλος υπεξαίρεσε εκατομμύρια ευρώ και διεκδικεί μισθούς!"

Μόνο ως απύθμενο θράσος θα μπορούσε να χαρακτηρίσει κανείς την ενέργεια μιας επιόρκου δημοσίου υπαλλήλου (στο Κέντρο Περίθαλψης Παιδιών Καρδίτσας) η οποία παρότι καταδικάστηκε για υπεξαίρεση 1,3 εκατομμυρίων ευρώ από τα ταμεία του ιδρύματος, διεκδικεί οφειλόμενους μισθούς 9 μηνών με το αιτιολογικό ότι την απέλυσαν το 2010 πριν εκπνεύσει ο ένας χρόνος κατά τον οποίο είχε τεθεί σε δυνητική αργία.

Σόιμπλε: Χαιρετίζω την πρόθεση Λουξεμβούργου να περιορίσει τραπεζικό απόρρητο

Τη πρόθεση του Λουξεμβούργου να περιορίσει το αμφιλεγόμενο τραπεζικό του απόρρητο προκειμένου να καταπολεμηθεί η φοροδιαφυγή χαιρέτησε την Κυριακή ο υπουργός Οικονομικών της Γερμανίας, Βόλφγκανγκ Σόιμπλε.

Αφιέρωμα στη Βόρεια Κορέα-Αποκλειστικές φώτο

Ποια είναι η Βόρεια Κορέα; Γιατί οι αμερικάνοι βράβευσαν μέλη της Ελληνικής Βασιλικής Αεροπορίας στον πόλεμο της Κορέας; Γιατί στήθηκε μνημείο για τους Έλληνες πεσόντες;

Αυτά και πολλές αποκλειστικές φώτο από ταξίδι μας στη Β. Κορέα μπορείτε να διαβάσετε εδώ:



Οι "αντιπαθητικοί" που πέρασαν από τον Ολυμπιακό

Ελάτε, παραδεχτείτε το! Δεν ήμουν ο μόνος που έβλεπε κάποιους παίκτες και του γυρνούσε το στομάχι... Σε αυτή λοιπόν την ξεχωριστή κατηγορία των "αντιπαθητικών" θα αναφερθώ σε αυτό το κείμενο...

Η συνέχεια στο milamegiampala.blogspot.com

ΦΩΤΟ: Αυτά είναι που λέμε "προγνωστικά του κ@λου"

Η Λάουρα Κρεμάσκι λατρεύει το ποδόσφαιρο και αποφάσισε να δώσει το προγνωστικό της για το ντέρμπι της Ρώμης, προβλέποντας νίκη της Ρόμα με τη Λάτσιο με 3-2.

Αποκάλεσε τον Πάγκαλο "γαϊδούρι" και συνελήφθη

Στο Α.Τ. Βουλιαγμένης κρατείται αυτή την ώρα ένας πολίτης μετά από μήνυση που υπέβαλε εναντίον του ο κ.Θεόδωρος Πάγκαλος.

Ο Κ.Ρ. επικοινώνησε με το enikos.gr και περιέγραψε το περιστατικό που οδήγησε στην σύλληψή του. Σύμφωνα με όσα μας είπε λίγο πριν από τις 12 το μεσημέρι είδε τον πρώην υπουργό στην λίμνη της Βουλιαγμένης και σχολίασε...

Στουρνάρας: «Σημαντική πρόοδος στις διαπραγματεύσεις, αλλά και πολλά ανοικτά ζητήματα» (βίντεο)

Για σημαντική πρόοδο σε όλα τα επίπεδα των διαπραγματεύσεων, έκανε λόγο ο Γιάννης Στουρνάρας, βγαίνοντας από το Μέγαρο Μαξίμου, όπου νωρίτερα έγινε η συνάντηση του πρωθυπουργού, Αντ. Σαμαρά, με τα μέλη της τρόικας.

Πόσοι είναι οι αλλοδαποί φυλακισμένοι στην Ελλάδα; (Πίνακας)

Το ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ έχει πίνακα των αλλοδαπών κρατούμενων στις ελληνικές φυλακές. Σύμφωνα με αυτόν, πρώτοι στη λίστα είναι οι Αλβανοί και ακολουθούν οι...

Δέκα μικροί δημοσιογραφικοί Φασισμοί!

[Οι μεγαλύτεροι "φασίστες" είναι φυσικά αυτοί που βολεύτηκαν, αφού παρακάλεσαν γονατιστοί, από τα ζώα της ΝΔ]

Του Βαγγέλη Μωυσή

Ο φασισμός, δεν θέλει κόπο... Θέλει τρόπο.

Τον τελευταίο καιρό, μια καλομακιγιαρισμένη φασίζουσα νοοτροπία που εξαπλώνεται εδώ και χρόνια σε διάφορα μετερίζια της Ενημέρωσης, επιχειρεί να εμπεδώσει την κυριαρχία της, έχοντας εξαντλήσει το στάδιο της απροκάλυπτης παρουσίας της... Η φασίζουσα νοοτροπία που αναφέρω, έγκειται -κατά την ταπεινή μου άποψη- σε μια συλλογική τάση ατόμων με κοινή ιδεολογία ή κοινά συμφέροντα, να διεκδικούν για τους εαυτούς τους πολύ περισσότερα δικαιώματα και πολύ λιγότερες υποχρεώσεις, εν συγκρίσει με τα πολύ λιγότερα δικαιώματα και τις αυστηρά περισσότερες υποχρεώσεις που... αφήνουν στους (ιδεολογικά) "άλλους".

Ελληνική παρέλαση στην 5η λεωφόρο του Μανχάταν

Για άλλη μια χρονιά, η 5η λεωφόρος του Μανχάταν θα γεμίσει με γαλανόλευκες ελπίδες και ελληνικές φωνές, στέλνοντας μηνύματα στήριξης και περηφάνιας σε Ελλάδα και Κύπρο.
Χιλιάδες άτομα κάθε ηλικίας, εκατοντάδες φορείς της Ομογένειας (σχολεία, ομοσπονδίες, κοινότητες, σύλλογοι, φοιτητικές οργανώσεις και ιδρύματα), καθώς και δεκάδες άρματα και μπάντες θα συμμετάσχουν στην παρέλαση του Ελληνισμού της μητροπολιτικής περιοχής Νέας Υόρκης, η οποία θα πραγματοποιηθεί...

ΒΙΝΤΕΟ: Εντυπωσιακό το γκολ με το οποίο η Μπάγιερν κέρδισε το 23ο πρωτάθλημά της

Δείτε το τακουνάκι του Σβαινστάγκερ:

ΦΩΤΟ: Η Ελλάδα του ΣΥΡΙΖΑ και του Πάνου Δολλάριου

Αυτός ο τύπος μόλις πληρώθηκε το μηνιάτικό του:


Τώρα πάει να αγοράσει και 3 αυγά:

ΒΙΝΤΕΟ Αποκάλυψη!!! Οι πολέμιοι των μεταλλείων της Θράκης ήταν κάποτε υπάλληλοί τους!!!!

[Ρόμπα κάνουν πολλούς από τους αντιδρούντες οι πολίτες στις Σάπες. 
-Φωτογραφίες από το εξοχικό Λαμπάκη (του γνωστού Δημάρχου που μας απειλεί ότι θα ανεξαρτητοποιήσει τη Θράκη λες και είναι δικιά του) δίπλα στο χώρο όπου θα γίνουν τα μεταλλεία,, που εξηγούν τη διαφωνία του
-Αποφάσεις του σημερινού περιφερειάρχη Γιαννακίδη όταν πριν πολλά χρόνια υπέγραψε την δημιουργία των μεταλλείων(!),

Νίκη της ελληνικής αντίστασης: "Στέλεχος της Τρόικα υπέστη εγκεφαλικό κατά τις διαπραγματεύσεις!" Φανταστείτε τι ακούνε από τους δικούς μας

Το στέλεχος της Τρόικα, 38χρονος Ιταλός Τζιοβάνι Καλεγκάρι υπέστη στο σοβαρό εγκεφαλικό επεισόδιο κατά τη διάρκεια των διαπραγματεύσεων με στελέχη της κυβέρνησης για τα δημοσιονομικά μέτρα.

Πονηρά παιδιά ενώ εμεις είμαστε βλάκες: Σε απόγνωση Μαστροκώστα-Δέλλας εξαιτίας του κυπριακού "κουρέματος"

"Μας κλέβουν και δεν μπορούμε να κάνουμε απολύτως τίποτα", δηλώνει στη Real Life ο Τραϊανός Δέλλας.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της Real Life ένα από τα πιο λαμπερά ζευγάρια της Ελλάδας, η Γωγώ Μαστροκώστα και ο Τραϊανός Δέλλας έχουν πέσει θύματα της κρίσιμης οικονομικής κατάστασης που επικρατεί στη Μεγαλόνησσο.

Μία εταιρεία - γρίφος πίσω από το σχέδιο δολοφονίας του Καραμανλή

Οι "σκοτεινοί" παράγοντες και ο επικεφαλής - βιτρίνα

Μία εταιρεία συμβούλων με σχεδόν μηδενικό κύκλο εργασιών φέρεται να ήταν το όχημα που χρησιμοποίησαν «σκοτεινοί» παράγοντες για να συνεχίσουν και μετά το 2005 να υποκλέπτουν τις τηλεφωνικές συνομιλίες του τότε πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή.

Κυβερνοεπίθεση των Anonymous στο Ισραήλ-Μικρές οι επιπτώσεις λέει η ισραηλινή κυβέρνηση

Μικρές ήταν σύμφωνα με αξιωματούχους της Ισραηλινής κυβέρνησης οι επιπτώσεις από την κυβερνοεπίθεση που εξαπέλυσαν τα ξημερώματα της Κυριακής οι Anonymous σε βάρος του Ισραήλ.

Οι χάκερς απέτυχαν να κλείσουν ιστοσελίδες-κλειδιά, δήλωσε ο Γιτζάκ Μπεν Ισραέλ από την εθνική υπηρεσία διαδικτύου. “Οι Anonymous δεν έχουν την ικανότητα να προσβάλουν τις ζωτικής σημασίας υπηρεσίες” ανέφερε χαρακτηριστικά.

Να περιμένουμε κι απ' τον Αλέξη ανάλογα: Με «κατάρα» απειλεί ο Μαντούρο όσους δεν τον ψηφίσουν

Ο προσωρινός πρόεδρος της Βενεζουέλας, Νικολά Μαντούρο, προειδοποίησε το Σάββατο ότι μια κατάρα πολλών αιώνων θα πέσει πάνω σε όσους δεν τον ψηφίσουν στις εκλογές που θα διεξαχθούν την επόμενη εβδομάδα για την ανάδειξη του διαδόχου του εκλιπόντα ηγέτη της χώρας, Ούγκο Τσάβες.

Νέο βίντεο- ντοκουμέντο: Η πτήση- θρίλερ του ελικοπτέρου πάνω από τις φυλακές Τρικάλων

Ένα νέο συγκλονιστικό ντοκουμέντο από την απόπειρα απόδρασης του Παναγιώτη Βλαστού δημοσιεύει σήμερα αποκλειστικά το nocomments. Πρόκειται για την πτήση- θρίλερ του ελικοπτέρου με το οποίο επιχείρησε να διαφύγει ο βαρυποινίτης από τις φυλακές Τρικάλων.

Συνάντηση Σαμαρά - τρόικας: Ούτε σήμερα συμφωνία

Κρίσιμη συνάντηση με τους επικεφαλής της τρόικας έχει αυτή την ώρα ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς στο Μέγαρο Μαξίμου, παρουσία του υπουργού Οικονομικών Γιάννη Στουρνάρα.

Ανοικτά παραμένουν τα ακανθώδη για τον κυβερνητικό συνασπισμό θέματα των απολύσεων στο Δημόσιο, της συγχώνευσης της Εθνικής Τράπεζας με τη Eurobank και του τέλους ακίνητων.

Κατάθεση πρώην υπουργού για Καραμανλή: Δεχόταν ωμές πιέσεις από ΗΠΑ για τον ρωσικό αγωγό

Κατάθεση-βόμβα έδωσε πρώην υπουργός της ΝΔ στον ειδικό ανακριτή στο πλαίσιο της έρευνας για την υπόθεση του σχεδίου δολοφονίας κατά του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή.

Ο συγκεκριμένος υπουργός κατέθεσε τον Ιανουάριο του 2013 στον ειδικό ανακριτή Δημήτρη Φούκα (φέρεται να βρίσκει κοινά «ίχνη» στην υπόθεση των υποκλοπών και την υπόθεση του σχεδίου δολοφονίας του Κώστα Καραμανλή) για πιέσεις στην ελληνική κυβέρνηση το 2008 για τον ρωσικό αγωγό South Stream.

Παπάς – παράγοντας ποδοσφαίρου στην Ευρυτανία! (video)

Eίναι ιερέας και παράγοντας του ποδοσφαίρου. Ο παπά-Βαγγέλης Φεγγούλης είναι μία ξεχωριστή περίπτωση ιερέα. Από τη θέση του γενικού γραμματέα της Κρέντης, ομάδα της Ευρυτανίας, προσπαθεί να βοηθήσει τον σύλλογο και τους νέους της περιοχής και παράλληλα να συνδυάσει τα ράσα με το ποδόσφαιρο. Δείτε το βίντεο με τη συνέντευξή του.

BINTEO-Κασιδιάρης: "Δεν έπεσα στην παγίδα Βενιζέλου"... Ευτυχώς μεγάλε! Φαντάσου δηλ. και να είχες πέσει!

«Δεν έπεσα στην παγίδα του παρόλο που είναι δεδομένο ότι είχε έρθει με αυτό το σκοπό: Να μ’ εκνευρίσει και να δημιουργηθεί ένταση» τονίζει μιλώντας στο STAR και τον δημοσιογράφο Βαγγέλη Γκούμα.

Ξύλο και πετροπόλεμος σε αγώνες στην Κύπρο (video)

Επεισόδια σημειώθηκαν τόνο πριν όσο και μετά το τέλος των δυο ντέρμπι σε Λευκωσία και Λάρνακα, μεταξύ των ομάδων Ομόνοια – ΑΠΟΕΛ και Ανόρθωση – ΑΕΚ.

Ελληνας ομογενής μηνύει καζίνο γιατί έχασε σε αυτό 1 δισ. ευρώ

Μήνυση σε καζίνο της Μελβούρνης έκανε Ελληνας ομογενής ο οποίος έχασε ένα δισεκατομμύριο ευρώ μέσα σε 14 μήνες καθώς όπως δήλωσε, το καζίνο γνώριζε ότι είναι εθισμένος στον τζόγο και τον παρότρυναν να παίξει γνωρίζοντας την αρρώστια του προκειμένου να κερδοσκοπήσουν.

Άρχισε τις κωλοτούμπες-Βαρουφάκης για έξοδο από το ευρώ: «Μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα» [βίντεο]

Την ανησυχία του για την οικονομική κρίση στην Ελλάδα εξέφρασε ο καθηγητής οικονομικών Γιάννης Βαρουφάκης, ο οποίος τόνισε ότι η παραμονή στο ευρώ κάτω από τις υπάρχουσες συνθήκες θα έχει ως αποτέλεσμα να συνεχιστεί η κρίση, ενώ παράλληλα τάχθηκε κατά μιας «ηρωικής» εξόδου και επιστροφής στη δραχμή, υποστηρίζοντας ότι οι επιπτώσεις θα είναι ακόμα πιο δυσμενείς.

60 εκατ. ευρώ «ομολόγησε» ότι διακίνησε ο Άκης Τσοχατζόπουλος

Επιβαρύνεται περαιτέρω η θέση του πρώην υπουργού Εθνικής Άμυνας, Άκη Τσοχατζόπουλου, καθώς ερευνητές που έχουν αναλάβει την υπόθεση των μιζών από τα εξοπλιστικά προγράμματα, εντόπισαν τη διακίνηση 60 εκατομμυρίων ευρώ, μέρος της παράνομης περιουσίας που απέκτησε μέσω δωροδοκίας. Η διακίνηση έγινε είτε χέρι με χέρι είτε με βαλίτσες, σύμφωνα με την «Καθημερινή της Κυριακης».

«Αν θέλετε άλλα μέτρα, πηγαίνετε στον Τσίπρα ή μπόρώ να σας δώσω το τηλέφωνο του Τσακαλώτου»

Στα άκρα έχουν φτάσει οι διαπραγματεύσεις του υπουργού Οικονομικών με την τρόικα, όπως προκύπτει από τους διαλόγους του κ. Στουρνάρα με τους εκπροσώπους των δανειστών.

«Μην μας πιέζετε άλλο. Αν θέλετε και άλλα μέτρα, πάρτε τα κλειδιά του υπουργείου Οικονομικών και...

Ο Παπανδρέου «χτυπά» τον Καραμανλή μέσω Πεταλωτή!

Σφοδρή επίθεση στον πρώην πρωθυπουργό Κώστα Καραμανλή και στις εξελίξεις περί του σχεδίου δολοφονίας του εξαπέλυσε μέσω παρέμβασής του στο egiakoumis.com ο πρώην υπουργός Γιώργος Πεταλωτής. Ωστόσο, η σφοδρότητα με την οποία επιτίθεται στον πρωήν πρωθυπουργό έκαναν κάποιους να υποστηρίζουν ότι πίσω από αυτή την επίθεση κρύβεται ο Γιώργος Παπανδρέου.

Η Τζούλια και το τζακούζι (φώτο)

Αχχχ αυτό το κορίτσι... Στη Βιέννη μαζί με το αμόρε της, Κριστιάν Καρποζήλο βρίσκεται η Τζούλια Αλεξανδράτου.

Η ίδια πόσταρε στην προσωπική της σελίδα στο facebook φωτογραφίες, εκεί όπου απολαμβάνει το τζακούζι στην παγωμένη Βιέννη και πίνει, τι άλλο... ; Σαμπάνια!