17 Απριλίου 2013

Οι πραγματικοί λόγοι που ανάγκασαν την Αθηνά Ωνάση να πουλήσει το Σκορπιό

Τους πραγματικούς λόγους που οδήγησαν την Αθηνά Ωνάση να βάλει πωλητήριο στο Σκορπιό αλλά και στα άλλα ακίνητα που έχει κληρονομήσει από τον παππού της αποκάλυψε ο πρώην εκπρόσωπος του Τιερί Ρουσέλ, Αλέξης Μανθεάκης.

Πυρετός στον Γκρουέφσκι από τους Αλβανούς, που λένε ότι δεν είναι "μακεδόνες"!!!

«Εμφύλιος» στα Σκόπια για το νέο όνομα της ΠΓΔΜ

Το κόμμα του Γκρούεφσκι επικρίνει με σκληρούς τόνους τον αρχηγό του αλβανόφωνου συγκυβερνώντος κόμματος για άρθρο του σχετικά με την ονομασία. «Kορώνες» περί «μακεδονικού λαού» από τους κυβερνώντες αλλά και κατά της Ελλάδας.

Μεγάλες αποφάσεις αντί για εύκολες λύσεις!

Του Κώστα Ροδινού

Έχω κρατήσει αρκετά πρωτοσέλιδα από την προεκλογική περίοδο του 2009. Ειδικά εκείνα της επομένης των ανακοινώσεων Καραμανλή στη ΔΕΘ. Και πολλά από τα άλλα, τα διθυραμβικά, με τις ανακοινώσεις του Γ. Παπανδρέου.

Τότε είχαμε έναν πρωθυπουργό που, καθυστερημένα, προσπάθησε να μας προσγειώσει στην πραγματικότητα.

Διαψεύδουν οι Αρχές της Βοστώνης σύλληψη υπόπτου για το αιματοκύλισμα

Τις πληροφορίες περί σύλληψης υπόπτου για τις βομβιστικές επιθέσεις που αιματοκύλισαν τον Μαραθώνιο της Βοστώνης διαψεύδουν η Αστυνομία και η Εισαγγελίας της πόλης, μετά...

Η πρώτη αεροπορική βάση της εταιρείας Ryanair θα λειτουργήσει στα Χανιά

Ρεκόρ προκρατήσεων για τα Χανιά πριν καν από την έναρξη λειτουργίας της πρώτης ελληνικής βάσης της εταιρείας από τις 25 Απριλίου, ανακοίνωσε η αεροπορική εταιρεία χαμηλού κόστους Ryanair.

Εύσημα Άδωνι στον Μουρούτη και αυτός...ανταποδίδει! (VIDEO)

Το εγκώμιο του Μουρούτη έπλεξε, μέσα από την εκπομπή του "Ελληνική Αγωγή" ο Άδωνις Γεωργιάδης , λέγοντας πως ο Μουρούτης αναλαμβάνει το δύσκολο έργο της επικοινωνιακής υποστήριξης της κυβέρνησης και φέρνει εις πέρας με μεγάλη επιτυχία αυτό έργο.

Αθηνά Ωνάση: Ο καλύτερος πελάτης της Lufthansa είναι τα άλογα της χρυσής κληρονόμου!

Χρυσές δουλειές κάνει η γερμανική αεροπορική Deutsche Lufthansa, εξαιτίας της... μοναδικής απογόνου του Αριστοτέλη Ωνάση, του ανθρώπου που έχει συνδέσει το όνομά του με τη χρυσή εποχή της Ολυμπιακής.

Forbes: Ρεάλ Μαδρίτης ο σύλλογος με τη μεγαλύτερη αξία στον κόσμο

Η Ρεάλ Μαδρίτης αποκαθήλωσε τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ από την πρώτη θέση της λίστας με τους ποδοσφαιρικούς συλλόγους που έχουν τη μεγαλύτερη αξία, ενώ παράλληλα έγινε το ακριβότερο brand σε όλα τα αθλήματα. Ο Nτέιβιντ Μπέκαμ, στα 38 του χρόνια, παραμένει ο ποδοσφαιριστής με τα περισσότερα έσοδα.

Κοσμοσυρροή αυτή τη στιγμή στα γραφεία των γαύρων της πολιτικής

Καταφθάνουν γαλάζιοι υπουργοί, βουλευτές και στελέχη

Το μήνυμα της νίκης της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ έφτασε σε όλους τους γαλάζιους βουλευτές και τα στελέχη της ΝΔ οι οποίοι αυτή τη στιγμή συρρέουν στα γραφεία της παράταξης στη Μεσογείων.

Συνελήφθη ύποπτος για την επίθεση στον Μαραθώνιο της Βοστώνης (φώτο)

Πηγές του FBI, αναφέρουν ότι ταυτοποιήθηκε και συνελήφθη ο δράστης της επίθεσης στον Μαραθώνιο της Βοστώνης.

Ο ύποπτος...

Δείτε καλά την φωτογραφία. (Αφιερωμένη στον κύριο Νίμιτς...)

Φωτογραφία που αναρτήθηκε στον επίσημο λογαριασμό του Nikola Gruevski στο facebook και απεικονίζει τον καταδικασμένο για εγκλήματα πολέμου Johan Tarčulovski κατά την υποδοχή του στα Σκόπια στις 11 Απριλίου. Τα τρία δάκτυλα συμβολίζουν τα...

Διαβάστε περισσότερα στα http://logia-starata.blogspot.gr»

Πασίγνωστη γλάστρα δεν γνώριζε τι είναι ο Εύζωνας! BINTEO

Δεν ήξερε πώς λέγονται οι "τέτοιοι" που βρίσκονται στο Σύνταγμα! Απίστευτος διάλογος!

Ο καλεσμένος είναι καταξιωμένο μοντέλο με διεθνή καριέρα και πρώην Εύζωνας. Μόλις αναφέρθηκε λοιπόν σε αυτό, λέγοντας ότι ήταν Εύζωνας έξω από το ελληνικό Κοινοβούλιο και αφού περιέγραψε τι ακριβώς έκανε, η παρουσιάστρια παρενέβει με παρατήρηση - βόμβα: "Εγώ που δεν το καταλαβαίνω αυτό"...

Με μαθητές στην Αγιά Σοφιά ο Μητσοτάκης και η Ντόρα (ΦΩΤΟ)

Ενθουσιασμένοι οι μικροί μαθητές από τη φωτογραφία με τον Eπίτιμο

Επίσκεψη στην Τουρκία πραγματοποιεί ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης προκειμένου να παρευρεθεί σε συνέδριο επιχειρηματιών της χώρας. Ο Επίτιμος πρόεδρος της ΝΔ μάλιστα συνοδεύεται από την κόρη του Ντόρα Μπακογιάννη και τον εγγονό του Κώστα Μπακογιάννη.

Δύο προσφορές για το 33% του ΟΠΑΠ

Δύο προσφορές κατατέθηκαν για την απόκτηση του 33% του ΟΠΑΠ. Προσφορά υπέβαλαν το σχήμα Εmma Delta, στο οποίο συμμετέχουν το τσέχικο fund PPF και ο επιχειρηματίας Δημήτρης Μελισσανίδης, ενώ η δεύτερη πρόταση κατατέθηκε από το fund Τhird Point.

ΒΙΝΤΕΟ: Τι λένε οι εργαζόμενοι στο νησί του Σκορπιού;

Ο Σκορπιός, το θρυλικό νησί του Ωνάση άλλαξε χέρια και ο Ρώσος δισεκατομμυριούχος Ριμπολόβλεφ, άρχισε ήδη τις εργασίες, ώστε να το διαμορφώσει, όπως το θέλει εκείνος και η κόρη του.

Τι λένε,όμως, οι εργαζόμενοι στο νησί του Σκορπιού;

Δείτε το βίντεο από το δελτίο ειδήσεων του Alpha

Δείτε ποιος ξεφτιλισμένος ΑΕροψεκασμένος παρήγγειλε γαριδομακαρονάδα με... σως πανσέτες... σκεφτόμενος προφανώς αυτούς που λέει ότι πεινάνε

Οι μάγειρες στο εστιατόριο της Βουλής έχουν έρθει πολλές φορές αντιμέτωποι με τις παραξενιές των βουλευτών αλλά αυτό που έπαθαν σήμερα δεν έχει προηγούμενο.

Στις τρεις μετά το μεσημέρι ο βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων...

Τσόγλανος!

Ρε αι στα διάολα αληταρά που θες να κανεις και χιουμορ:

Αυτά αναφέρει η ύποπτη επιστολή στον Ομπάμα

Το περιεχόμενο των ύποπτων επιστολών που περιείχαν την επικίνδυνη ουσία ρικίνη και εστάλησαν στον πρόεδρο των ΗΠΑ και τον γερουσιαστή της πολιτείας του Μισισίπι Ρότζερ Γουίκερ, αποκαλύπτει το Associated Press.

Ηλεία: Αιματηρό επεισόδιο μεταξύ αλλοδαπών ζώων και επιστατών ζώου που τους απασχολεί απλήρωτους

Αιματηρό περιστατικό σημειώθηκε στη Νέα Μανωλάδα Ηλείας.
Σύμφωνα με την αστυνομία, περίπου 200 αλλοδαποί, υπήκοοι Μπαγκλαντές, που απασχολούνται σε γεωργική επιχείρηση Έλληνα στην περιοχή, συνεπλάκησαν...

Βρέθηκε ο δράσης των εκρήξεων στη Βοστώνη!

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του CNN, οι έρευνες του FBI απέδωσαν καρπούς και βρέθηκε η ταυτότητα του δράστη των βομβιστικών επιθέσεων στον Μαραθώνιο της Βοστώνης!

Η λάσπη και ο γύρος του κόσμου

Το τέρας. 
Μια φωτογραφία από τις Σκουριές αποδεικνύει τη μόλυνση που έχει συντελεστεί στην περιοχή από τα μεταλλεία χρυσού. Η θάλασσα είναι γεμάτη κίτρινη λάσπη. Διαδώστε όπου μπορείτε.

Το ρεπορτάζ.
Μεταξύ μας, δεν χρειάζεται καν ρεπορτάζ. Λίγο να ξέρεις την περιοχή, καταλαβαίνεις αμέσως ότι αυτό που δείχνει η φωτογραφία δεν είναι καν οι διάσημες Σκουριές, εκεί όπου ο χρυσός έχει διχάσει τον κόσμο κι έχει μετατρέψει την Ιερισσό σε μικρό γαλατικό χωριό.

Δίκη της Μαρφίν: Οι πολιτικοί εγκέφαλοι που υποδαύλιζαν μια "λαϊκή εξέγερση" που βόλευε τα σχέδιά τους, θα κληθούν να καταθέσουν;

Δίκη Marfin: Κατέθεσαν οι συγγενείς της Αγγελικής Παπαθανασοπούλου

Οι αστυνομικές αρχές φέρονται να έχουν εντοπίσει του δολοφόνους, όμως δεν έχουν ατράνταχτα στοιχεία για να "δέσουν" την υπόθεση νομικά!

Ακόμα και η Χ.Α γελάει μαζί τους

Και αυτό ΠΟΝΑΕΙ πιο πολύ...

Σε ανακοίνωση του Γ.Τ της Χ.Α αναφέρει ότι :

Οργανωμένοι οπαδοί Αρη προς ΑΕΚ: Πάντοτε ήσασταν βολεμένοι, τώρα κάντε τουμπεκί

Μια σκληρή, και σε κάποια σημεία υβριστική, ανακοίνωση εναντίον της ΑΕΚ εξέδωσε ο σύνδεσμος οργανωμένος οπαδών του Άρη Θεσσαλονίκης «Super 3».

Οι συντάκτες στην ανακοίνωση που έχει τίτλο «Αίμα,δάκρυα και ιδρώτας....» κατηγορούν τον «Δικέφαλο» για τη στάση που κρατά, πλέον, μετά το διαφαινόμενο υποβιβασμό στη δεύτερη κατηγορία.

Συνεχίζουν να βλεπουν φαντάσματα οι ΣΥΡΙΖΑίοι... και να καλύπτουν τον καραγκιόζη @pitsirikos

Με τον φρούραρχο της Βουλής Παναγιώτη Αλιφέρη συναντήθηκε στο γραφείο του ο Αλέξης Τσίπρας προκειμένου να ενημερωθεί εάν έχει διαρρεύσει η λίστα με τα πρόσωπα που τον επισκέπτονται στο γραφείο του στη Βουλή.

Le Monde: Η Θάτσερ είχε μια δυστυχισμένη οικογένεια και τα παιδιά της είναι «μπουμπούκια» [εικόνες]

Στην κηδεία της πρώην πρωθυπουργού της Βρετανίας Μάργκαρετ Θάτσερ όλα τα βλέμματα ήταν στραμμένα στα δυο παιδιά της, τον Μαρκ και την Κάρολ Θάτσερ, τα δίδυμα που γεννήθηκαν το 1953. Τώρα που η Μάγκυ πέθανε, τα στόματα άνοιξαν.

Το προφίλ του τρομοκράτη που αιματοκύλησε τη Βοστώνη - Ποιος είναι ο «Μοναχικός Λύκος»

Ασαφές παραμένει το τοπίο γύρω από το ποιος μπορεί να κρύβεται πίσω από την τρομοκρατική επίθεση στη Βοστώνη. Από τα μέχρι τώρα στοιχεία οι ειδικοί, το μόνο που μπορούν να συμπεράνουν είναι ότι οι εκρηκτικοί μηχανισμοί φέρουν τη σφραγίδα του «Μοναχικού Λύκου».

PAOK – Asteras Live Stream (ΠΑΟΚ - Αστερας Τριπολης 20:00)

Δειτε τον αγώνα απο τα παρακάτω link:

Η φωτογραφία που κάνει το γύρο του διαδικτύου από περίπτερο στην Κύπρο [εικόνα]

Ένας περιπτεράς στη Μεγαλόνησο επηρεασμένος από το πρόσφατο κούρεμα των καταθέσεων και την οικονομική κρίση, ζητά με έναν ευφάνταστο τρόπο βοήθεια και παράλληλα την προσφέρει.

ΣτΕ: Απερρίφθη η προσφυγή των ΣΥΡΙΖΑίων της Ιερισσού

Το Συμβούλιο της Επικρατείας απέρριψε -σύμφωνα με πληροφορίες- την προσφυγή των κατοίκων της Ιερισσού εναντίον της επένδυσης για την εξόρυξη χρυσού στην περιοχή.

Τον κράζουν και οι δικοί του τον καραγκιόζη

Eκτός κομματικής γραμμής βρέθηκε ο Πέτρος Τατσόπουλος, στην διαμάχη Μουρούτη- pitsirikos, καθώς συντάχθηκε με την γραμμή του διευθυντή του γραφείου τύπου του πρωθυπουργού, ο οποίος την έπεσε στον blogger που λοιδωρούσε τα θύματα της Βοστώνης όπως είχε κάνει και για τα θύματα της Marfin.

Ελεύθερος με εγγύηση 50.000 ευρώ ο Γιάννος Παπαντωνίου

Eλεύθερος αφέθηκε μετά την απολογία του στον ειδικό εφέτη ανακριτή ο πρώην υπουργός Γιάννος Παπαντωνίου.

Ο πρώην υπουργός που κατηγορείται για...

Έτσι θα είναι η αποικία στον Άρη!

Ταξίδι με εισιτήριο χωρίς επιστροφή στον Άρη σχεδιάζει η ιδιωτική ολλανδική εταιρεία «Mars One», με την ελπίδα ότι θα καταφέρει να προσγειώσει τουλάχιστον έναν άνθρωπο στον «Κόκκινο Πλανήτη» μέχρι το 2023, σε μια προσπάθεια να δημιουργήσει εκεί μια μόνιμη αποικία!

Λαικισμος να 'ναι κι οτι να 'ναι...

Θα διαβασατε φανταζομαι για τις νεες ρυθμισεις για τα αυθαιρετα... αυθαιρετα πριν το 1975 δηλ. ηλικια 40 ετων, θα νομιμοποιουνται με 500 ευρω, οσο και οι μικροπαραβασεις οπως περγκολες, φραχτες, περιφραξεις κ.λπ. Τα υπολοιπα μετα το 1975 θα πεφτει προστιμο αναλογα με την παλαιοτητα και το μεγεθος της παραβασης. Αυτα για οσους διαβασαν την ειδηση... γιατι οσοι δεν τη διαβασαν γραφουν παπαριες στους τιτλους:

Οι σκληρές αλήθειες των Π. Τόμσεν και Σ. Σταυρίδη

Του Γιώργου Κράλογλου

Λέει κ. Τόμσεν της Τρόικας «κυνηγήστε πλούσιους φοροφυγάδες και μην κόβετε μισθούς». Λέει ο πρόεδρος του ΤΑΙΠΕΔ, κ. Σταυρίδης, «πουλήστε το ζημιογόνο κράτος και γλιτώστε φόρους, μισθούς και συντάξεις». Απαντούν τα κόμματα «πληρώστε ιθαγενείς για να σώσουμε το κράτος-πατερούλη». Και εμείς τι κάνουμε; Ό,τι ακριβώς λένε όλα τα κόμματα.

Η μεγάλη κομπίνα των υπερτιμολογήσεων μέσω offshore: Έτσι φέσωσαν οι επιτήδειοι το Δημόσιο

Φύλλο και φτερό θα κάνουν τις χορηγήσεις επιδοτήσεων για προμήθειες στο Δημόσιο οι οικονομικοί εισαγγελείς αναζητώντας σκάνδαλα υπερτιμολογήσεων και εικονικών τιμολογίων μέσω offshore που έκαναν κάποιους πλούσιους στις πλάτες των Ελλήνων φορολογούμενων.

Καταρρεει ο Σαμαρας μετα την ανακοινωση του "αρραβώνα" Καμμένου -Ροντούλη-Χρυσανθακόπουλου!!

Διαβαστε και τη σχετικη ανακοινωση της συνεργασιας:

Ο ελληνικός λαός και ο ελληνικός χώρος βιώνουν τραγικές στιγμές.

Η Ελλάδα υφίσταται συνθήκες «οικονομικού Νταχάου» και στο άμεσο μέλλον θα κληθεί να συναινέσει σε οδυνηρές υποχωρήσεις στο θαλάσσιο χώρο της και στο ζήτημα του ονόματος των Σκοπίων.

Βόμβα! Δεν θα κατέβουν στις εκλογές οι ΑΝΕΛ; Aνήσυχος ο Γ.Μουρούτης


Σοκ στο πολιτικό σκηνικό έχει προκαλέσει η απόφαση των νεολαίων του Πάνου Καμμένου να μην συμμετάσχουν στις φοιτητικές εκλογές που διεξάγονται σήμερα σε ΑΕΙ και ΑΤΕΙ σε όλη τη χώρα σε ένδειξη διαμαρτυρίας για το σαθρό περιβάλλον των ιδρυμάτων τριτοβάθμιας εκπαίδευσης. 
Μάλιστα το θέμα άγγιξε το πρωθυπουργικό περιβάλλον καθώς...

Καλα κρασια: Η "ελα Ελενη εχουμε προβλημα" στη θεση του Πεπονη

Η πρώην προϊσταμένη της Εισαγγελίας Ποινικής Δίωξης, Ελένη Ράικου, και κολλητη του γνωστου Δελλατολα που διωκεται για ξεπλυμα μαυρου χρηματος (θα τον ελεγξει κιολας;) διαδέχεται τον Γρηγόρη Πεπόνη στη θέση του εισαγγελέα οικονομικού εγκλήματος.

Η 49χρονη Ελένη Ράικου ορίστηκε από...

ΝΔ: Τελικα ποιός είναι πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ;

Από το Γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, για το σημερινό «άδειασμα» του κ. Α. Τσίπρα από τον Κοινοβουλευτικό Εκπρόσωπο του κόμματός του, κ. Π. Λαφαζάνη, στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ, εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

Εχουν σκυλιασει: Indymedia στο δίκτυο των καθηγητών του ΕΜΠ θελουν να στησουν οι απλυτοι

«Κατάληψη» στο δίκτυο των καθηγητών του ΕΜΠ φαίνεται ότι θέλουν να κάνουν τα μέλη του αντιεξουσιαστικού χώρου, με στόχο να εκπέμπουν από το ραδιοφωνικό σταθμό και να χειρίζονται την ιστοσελίδα τους (Indymedia), των οποίων η λειτουργία, μέσα από το δίκτυο του ιδρύματος, διεκόπη την περασμένη Παρασκευή.

Βοστόνη: Φωτο της τσάντας με την βόμβα που έσπειρε τον τρόμο

Νέες σοκαριστικές φωτογραφίες έρχονται στο φως από την τραγωδία και το τρομοκρατικό χτύπημα στην διάρκεια του Μαραθωνίου της Βοστώνης.

Αρχικά βλέπουμε μία τσάντα παρατημένη μπροστά στα πόδια των θεατών και σε απόσταση αναπνοής από τους αθλητές που εκείνη την ώρα έτρεχαν. Η βόμβα ήταν φτιαγμένη από ανοξείδωτο άνθρακα και γεμάτη με σφαιρίδια χάλυβα, πιθανότατα ρουλεμάν και καρφιά!

Σταθερό προβάδισμα για τη Μέρκελ στις δημοσκοπήσεις‏

Στην δημοσκόπηση που πραγματοποιήθηκε από το Ινστιτούτο Forsa για λογαριασμό του ιδιωτικού τηλεοπτικού δικτύου RTL και του περιοδικού Stern, σταθερό προβάδισμα διατηρούν οι Γερμανοί Χριστιανοδημοκράτες (CDU) με 42% έναντι των Σοσιαλδημοκρατών (SPD), οι οποίοι συγκεντρώνουν ποσοστό 22%.Οι Ελεύθεροι Δημοκράτες (FDP) βρίσκονται ακριβώς στο όριο εισόδου στην Βουλή με 5%, ενώ οι Πράσινοι λαμβάνουν 15% και η Αριστερά 8%.

Η ατάκα της Ντόρας για τη Θάτσερ που “έγραψε”

“Ένας σίγουρος τρόπος για να αναστηθεί η Θάτσερ ήταν να φτάσει στον άλλο κόσμο το νέο ότι ...

Καμμένος: Δεν θα περάσει η εξαφάνιση της ΑΕΚ... που προωθουν Μερκελ και τοκογλυφοι!

Θεος ο προεδρευων! Εχει αποψη και για την ΑΕΚ... που ξερεις μπορει να τσιμπησει κανα ψηφαλακι κι απο κει...

Ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος, μίλησε στην εφημερίδα «Ώρα των Σπορ» κι υποστήριξε πως υπάρχει σχέδιο για να εξαφανιστεί η ΑΕΚ, όμως, δεν θα τους περάσει…

Η Ελλάδα ο μεγαλύτερος επενδυτής στη Βουλγαρία το α' δίμηνο 2013

Σημαντική είναι η παρουσία ελλήνων επιχειρηματιών στη Βουλγαρία, καθώς, σύμφωνα με επίσημα στοιχεία της χώρας, το πρώτο δίμηνο του 2013 η Ελλάδα αναδείχθηκε ως ο μεγαλύτερος επενδυτής, με 9,4 εκατ. ευρώ άμεσες ξένες επενδύσεις.

ΒΙΝΤΕΟ-Βοριδης: Το κούρεμα του χρέους το καθιστά βιώσιμο


Στο βιντεο μπορειτε να δειτε και τον Μητροπουλο τον οποιο εχουμε χασει εδω και ενα μηνα μετα την αποκαλυψη του αδηλωτου εκατομμυριου...

«Το κούρεμα του χρέους το καθιστά βιώσιμο και οδηγεί στην επιστροφή στις χρηματαγορές», ανέφερε, μεταξύ άλλων, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ, Μάκης Βορίδης.
 
Δείτε τη δήλωσή του στο παρακάτω βίντεο από τη ΝΕΤ:

Το σκάνδαλο ΜΕΒΓΑΛ και τα εικονικά τιμολόγια Μασούτη

Μεγάλη ουρά φαίνεται πως έχει η υπόθεση της γαλακτοβιομηχανίας ΜΕΒΓΑΛ, η οποία ελέγχεται από το ΣΔΟΕ για τις συναλλαγές της με τα υποκαταστήματα έξι αλυσίδων σούπερ μάρκετ στην Βόρεια Ελλάδα. Το πόρισμα του ΣΔΟΕ που διαβιβάστηκε στην Εισαγγελία Θεσσαλονίκης, εντοπίζει εικονικά τιμολόγια στο εμπόριο των γαλακτοκομικών προϊόντων, καθώς οι υποτιθέμενες εκπτώσεις που είχαν συμφωνηθεί μεταξύ της ΜΕΒΓΑΛ και των σούπερ μάρκετ δεν έφθαναν ποτέ στον καταναλωτή και οι τιμές παρέμεναν κολλημένες στα ύψη.

Ολόφρεσκος… Πάγκαλος: Έχει γεμίσει αλήτες η Βουλή, πολλοί εξ αυτών είναι δημοσιογράφοι!

Κατά των βουλευτών αλλά και των δημοσιογράφων ξεσπάθωσε ο Θεόδωρος Πάγκαλος, ο οποίος έκανε λόγο για «αλήτες μέσα στη Βουλή»!

«Στη Βουλή έχουν μαζευτεί αλήτες, μεταξύ των οποίων και δημοσιογράφοι. Τόσα χρόνια τα άλλα επαγγέλματα δεν τα έχουνε βάλει με τους βουλευτές....

Ξεβρακωσε τους ΣΥΡΙΖΑιους στις Σκουριες η αρση απορρήτου των επικοινωνιών

Η άρση του τηλεφωνικού απορρήτου των κατηγορούμενων για τις καταστροφές στα ορυχεία Χρυσού στις Σκουριές έφερε στην επιφάνεια σημαντικά στοιχεία και σε ορισμένες περιπτώσεις τα στοιχεία από τα κινητά τηλέφωνα διαψεύδουν τις καταθέσεις τους. «Έπεσαν τα άλλοθι από τα κινητά» υποστηρίζει υψηλόβαθμος αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ για κάποιους από τους κατηγορούμενους της καταδρομικής εμπρηστικής επίθεσης στα μεταλλεία χρυσού στις Σκουριές.

Διχαζει η Μαντόνα με τη φωτογραφία που ανέβασε για το μακελειό της Βοστώνης [εικόνα]

Αντικρουόμενες απόψεις και διαμετρικά αντίθετες εκτιμήσεις έχει προκαλέσει η φωτογραφία που ανέβασε στο Ιnstagram η Μαντόνα για τη φονική έκρηξη στη Βοστώνη και τις φήμες που άρχισαν να φουντώνουν στοχοποιώντας Μουσουλμάνους.

Αυτο ειναι επανασταση ρε απλυτοι: Xρυσό στη διεθνή μαθηματική Ολυμπιάδα για την Ελλάδα!

Τα Ελληνόπουλα μας έκαναν για άλλη μια φορά υπερήφανους!
Φυσικα οχι η τσογλαναρια που τρεχει σε καταληψεις και πορειες επειδη ταχα τους "κλεβουμε" το ονειρο (στο τεμπελικι εννοουν...) αλλα οι Έλληνες μαθητές που ξεπερασαν...

Σκληρή πίεση Σαμαρά στους υπουργούς έως τον Ιούνιο - Αμεσος στόχος η καθημερινότητα του πολίτη

Υπό την άμεση προσωπική του επίβλεψη θέτει για τις επόμενες εβδομάδες ο Πρωθυπουργός τις επιμέρους δραστηριότητες των υπουργών, προκειμένου να επιτύχει τη «μέγιστη δυνατή απόδοση», ως τα μέσα του Ιουνίου, που θεωρείται κρίσιμος σταθμός, λόγω της αξιολόγησης της τρόικας.

Απίστευτο τροχαίο σε δρόμο της Μόσχας (vid)

Δεν είναι η πρώτη φορά που τροχαίο στη Ρωσσία κάνει το γύρο του κόσμου, καθώς όπως είναι γνωστό οι οδηγοί δεν έχουν καμία αίσθηση του κινδύνου κάνοντας ακόμη και "κόντρε" σε κεντρικούς δρόμους.

Μαφιόζικη εκτέλεση σε νυχτερινό κέντρο της Πάτρας με ΕΝΑ νεκρο και ενα βαρια τραυματια

Τραγωδία σημειώθηκε τις πρώτες πρωινές ώρες στην Πάτρα, όταν μετά από πυροβολισμούς έξω από νυχτερινό κέντρο στην οδό Σαχτούρη, ένας άνδρας έπεσε νεκρός, και ένας άλλος μεταφέρθηκε σοβαρά τραυματισμένος στο νοσοκομείο.

Οι υπάλληλοι της Βουλής “επικήρυξαν” τον Άδωνη επειδη τους ειπε οτι ειναι γαιδουρια και πρεπει να παραιτηθουν η να απολυθουν (ΒΙΝΤΕΟ)

“Επικηρυγμένος” είναι ο Άδωνις Γεωργιάδης, σύμφωνα με τον “Μικροπολιτικό” των “Νέων”. Από τους υπαλλήλους της Βουλής, οι οποίοι φέρονται να έχουν ενοχληθεί υπερβολικά από πρόσφατες δηλώσεις του με τις οποιες τους ξεβρακωνε κατηγορωντας τους πως αντιπροσωπευουν οτι πιο σαπιο στην Ελλαδα μιας και μολις η κυβερνηση πειραξε τους προκλητικους μισθους τους ετρεξαν στην αγκαλια του Τσιπρα για να διατηρησουν τα προνομια τους.