21 Απριλίου 2013

Γελάει ο κόσμος με την προσπάθεια του αμερικανοτσολιά Αβραμόπουλου να ροκανίσει τον Σαμαρά :))))

Μόνο γέλιο μπορεί να προκαλούν σε υγιείς ανθρώπους άρθρα σαν το παρακάτω ρε Δημητράκη (συγγνώμη για το Δημητράκη)... σαν μόνο σχόλιο να πούμε ότι ο Αντώνης Σαμαράς θα επισκευθεί τις ΗΠΑ μεταξύ 2 και 4 Ιουνίου... τα υπόλοιπα είναι για γέλια Διαβάστε το άρθρο με το οποίο κάποιος στο newsbomb.gr θέλει να βγάλει καμιά υποχρέωση στον Δημητράκη ή θέλει να ζητήσει κανα ρουσφέτι:

Μόνο με τον Δ. Αβραμόπουλο συνομιλεί η Ουάσιγκτον 
(!!! Αυτό μας το λένε για κακό τώρα ή για να μας πούνε ότι ο μόνος που εξυπηρετεί τα συμφέροντα της Πρεσβεία είναι ο Αβραμόπουλος;)

Η πρώτη ουσιαστική προσέγγιση Ελλάδας-ΗΠΑ αναμένεται να γίνει την Τρίτη, κατά τη διάρκεια της συνόδου κορυφής των Υπουργών Εξωτερικών του ΝΑΤΟ στις Βρυξέλλες.

ΒΙΝΤΕΟ: Γκολ και φάσεις από την τελευταία αγωνιστική-Βαθμολογία-Βαθμολογία πλέι οφ

ΠΑΟΚ-ΠΑΣ Γιάννινα 2-0

Θέλουν οι πουτάν@ς να κρυφτούν και η χαρά δεν τις αφήνει...

Δείτε τι γράφουν τα νούμερα (αυτή δεξιά μιλάει για τους νεκρούς της Marfin)... λαγονικά κανονικά τα ΣΥΡΙΖΑκια που το FBI δεν φτουράει μία μπροστά τους. Δείτε τις αναλύσεις τους για τους Τσετσένους τρομοκράτες της Βοστώνης:

Αυτοί είναι ο ΣΥΡΙΖΑ Αμερικής

Μέσα σε όλα τ' άλλα, η οργάνωση για τα ανθρώπινα δικαιώματα American Civil Liberties Union (ACLU) ανησυχεί μήπως οι Αρχές ανακρίνουν τον βαριά τραυματισμένο Τζοχάρ χωρίς να του διαβάσουν τα δικαιώματά Miranda...

Η Ελευθεροτυπία περιαυτολογεί: «ΣΚΑΤΑ»

Δείτε το πρωτοσέλιδο της φυλλάδας που αποσύρθηκε.. λόγω της έρευνας για την "21η Απριλίου"

Μέσα στη νύχτα αποσύρθηκε το πρωτοσέλιδο της σημερινής «Κυριακάτικης Ελευθεροτυπίας» που παρουσίαζε τα ευρήματα της δημοσκόπησης της Metron Analysis σύμφωνα με τα οποία ένα μεγάλο κομμάτι των ερωτηθέντων νοσταλγεί τη χούντα*.

Δεν αλλάζουμε και δεν αφήνουμε και κανέναν άλλο να αλλάξει.

ΦΩΤΗΣ ΓΕΩΡΓΕΛΕΣ

Όταν αλλάζει η κατάσταση, το μεγαλύτερο πρόβλημα δεν είναι τα λεφτά, είναι η αλλαγή υποδείγματος. Οι άνθρωποι συνεχίζουν να κάνουν ό,τι έκαναν πριν. Οι πιο φιλότιμοι κάνουν περισσότερο από αυτό που έκαναν πριν. Λέγεται ενεργητική αδράνεια. Πιστεύουν ότι η κρίση είναι ένα παροδικό φαινόμενο, κάποτε θα τελειώσει και όλα θα συνεχιστούν όπως ήταν πριν. Θα τελειώσει, αλλά τίποτα δεν θα είναι όπως πριν. Το οικονομικό μοντέλο που μας οδήγησε στη χρεοκοπία δεν θα ξαναϋπάρξει.

Η «κα Πόπη», η δικτατορία και η ανάπτυξη.

Η κα Πόπη
Σχεδόν όλοι μας έχουμε ζήσει σκηνές απείρου κάλλους κατά τη διάρκεια συναλλαγών μας σε Δημόσιες Υπηρεσίες.
Αντικρουόμενοι Νόμοι ,καθημερινές εγκύκλιοι,διοικητικές διαδικασίες και γραφειοκρατία είναι συνεχώς απέναντί μας σε κάθε μας βήμα στις υπηρεσίες αυτές.
Τρανό και συνάμα τραγικό παράδειγμα η κα Πόπη.

Διαβάστε τη συνέχεια στο logia-starata.blogspot.gr

Τώρα ο Πάγκαλος θέλει και να μας καίει...

Ο πρώην αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Παπανδρέου θέλει να ασχοληθεί «επαγγελματικά» με την καύση νεκρών..

Ο Θόδωρος Πάγκαλος, σύμφωνα με τις πληροφορίες σκέφτεται να επεκτείνει τις επιχειρηματικές του δραστηριότητες στην καύση νεκρών!!

ΦΩΤΟ: Γαμω την χούντα και την κατοχή που ζούμε!

Πσόφος στο μνημόνιο. Πσόφος στην Τρόικα! Ζητώ οι Επίορκοι! Δείτε τη φώτο:

Πιτσιρίκος με βρόμικο μάτι

του Φαήλου Κρανιδιώτη

Ο ιστολόγος (blogger) «Πιτσιρίκος», κατά κόσμον Ανδρέας Πομώνης, όταν οι διεστραμμένοι φονιάδες έκαψαν τους ανθρώπους στη Marfin, ανάμεσά τους μια έγκυο κοπέλα, έγραψε τότε: «Παιδιά, η Marfin ψάχνει για τρεις υπαλλήλους». Μετά τη δολοφονική επίθεση στη Βοστόνη έγραψε: «Ο Μαραθώνιος είναι επικίνδυνο αγώνισμα».

Επαναστάτης του πληκτρολογίου κι ο Ρέμος... βλέπει "κρυμμένη χούντα"

Ο Αντώνης Ρέμος σχολιάζει μέσω twitter τη σύλληψη του σκηνοθέτη Δημήτρη Κολλάτου χαρακτήριζοντάς την "υποκρισία".

Ο γνωστός τραγουδιστής έγραψε στο twitter του:

ΒΙΝΤΕΟ-Ένα θρανίο,μία μόνο μαθήτρια στη Γαύδο

Στο σχολείο της μικρής Ιωάννας, όλα, η δασκάλα, η σχολική αίθουσα, τα βιβλία, είναι όπως θα ήταν οπουδήποτε αλλού. Υπάρχει όμως μια σημαντική διαφορά. Υπάρχει μόνο ένα θρανίο...

Χορήγηση κυπριακού διαβατηρίου με επενδύσεις από 3 εκατ. ευρώ και άνω

Κυπριακό διαβατήριο σε όσους πληρούν ορισμένες οικονομικές προϋποθέσεις θα χορηγείται στην Κύπρο, Το ανακοίνωσε ο πρόεδρος Αναστασιάδης. Πρόκειται για τακτική που ακολουθούν κι άλλες χώρες της ΕΕ.

Προσπάθησε να αυτοκτονήσει ο 19χρονος βομβιστής

Σε σοβαρή κατάσταση νοσηλεύεται ο Τζοχάρ Τσαρνάεφ σε κλινική της Βοστώνης καθώς φέρει σοβαρά τραύματα στο λαιμό, τη γλώσσα και το πόδι.

Όπως μεταδίδει το CBS News τα τραύματα στο λαιμό να προκλήθηκαν από αποτυχημένη απόπειρα να δώσει τέλος στη ζωή του προκειμένου να μη συλληφθεί ζωντανός από το FBI.

Συνέλαβαν ξανά τον αστείο τον Κολλάτο (φώτο)

Αιτία τα δύο πανό που κρέμασε έξω από το σπίτι του

Συνέλαβαν για ακόμα μία φορά τον Δημήτρη Κολλάτο για τα δύο πανό που κρέμασε έξω από το σπίτι του. Όπως ανέφερε ο γνωστός σκηνοθέτης μέσα από τη σελίδα του στο Facebook αρχικά είχαν πάει αστυνομικοί έξω από το σπίτι του ενώ στη συνέχεια έγινε η σύλληψη του παρουσία εισαγγελέα.
"Έξω από το σπίτι μου βρίσκονται αστυφύλακες για να με συλλάβουν...

Αυστριακός Τύπος: Φέτος θα είναι ένα καλοκαίρι της Ελλάδας

Έως και 40% υπολογίζει την αύξηση στις φετινές κρατήσεις για διακοπές στην Ελλάδα, ο διευθυντής του μεγάλου αυστριακού ταξιδιωτικού οργανισμού «Ruefa», Βάλτερ Κραλ, όπως δηλώνει ο ίδιος στην αυστριακή εφημερίδα «Kleine Zeitung».

Ο Εθνικός Κήρυκας διαφημίζει τον Παπαδόπουλο (ΦΩΤΟ)

Και μιλάει για δικαίωσή του κάτι που φυσικά εξόργισε το left.gr που ανέδειξε και το συγκεκριμένο θέμα. Δείτε την εν λόγω καταχώρηση στην ιστορική εφημερίδα της ομογένειας:

O δήμος του Αμστερνταμ απαίτησε καθυστερούμενα ενοίκια από τους Εβραίους που επέζησαν από το Ολοκαύτωμα

Ο δήμος του Άμστερνταμ κατηγορείται πως αξίωσε από τους Εβραίους που επέζησαν του Ολοκαυτώματος να ρυθμίσουν τα καθυστερούμενα, απλήρωτα, ενοίκια των κατοικιών τους κατά τη διάρκεια του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου, ακόμη κι εάν οι κατοικίες τους είχαν καταστραφεί, ή καταληφθεί, από τους Γερμανούς κατακτητές.

ΦΩΤΟ: Αμερικάνος μπάτσος-γουρούνι-δολοφόνος

Δείτε τον φασίστα:

Οι προτάσεις Παπαμιμίκου για τις αλλαγές στο κόμμα της Νέας Δημοκρατίας

Στον Τύπο της Κυριακής μίλησε ο Ανδρέας Παπαμιμίκος, απαντώντας σε ερωτήσεις σχετικά με τη Νέα Δημοκρατία, τον Αντώνη Σαμαρά, την ελληνική Προεδρία στην Ε.Ε. αλλά και το δικό του μέλλον. Ενδιαφέρον φαίνεται ωστόσο να προκαλεί η τοποθέτηση του για τους πυλώνες πάνω στους οποίος θα έπρεπε κατά τον ίδιο να χτιστεί η Νέα Δημοκρατία.  Πιο συγκεκριμένα, τόνισε σε ερώτηση για το κατά πόσο η δομή των παραδοσιακών

Left.gr: Συνήγορος υπεράσπισης του εκδότη του Στόχου ο Μάκης Βορίδης... ενώ θα έπρεπε να υπερασπίζεται βιαστές

[Εκανε κανένα έγκλημα ο εκδότης του Στόχου... βιάσε καμια γυναίκα; Μάλλον όχι γιατί σε τέτοια περίπτωση θα είχε δικηγόρο την Κωνσταντοπούλου]

Συνήγορος υπεράσπισης του εκδότη του ακροδεξιού «Στόχου» Σάββα Χατζηπαρασκευά σε έφεση εναντίον πρωτόδικης καταδίκης του για υπόθεση συκοφαντικής δυσφήμισης, φέρεται να είναι ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ, Μάκης Βορίδης, σύμφωνα με δημοσίευμα του left.gr.

Αποθέωση βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ στην Ιερισσό (φώτο)

Χαμός έγινε από 200 άτομα... Δείτε τις φώτο στο τέλος

Είκοσι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ, από διάφορες εκλογικές περιφέρειας της χώρας, μαζί με αρκετά στελέχη και μέλη του κόμματος από τη Θεσσαλονίκη και άλλους νομούς της Βόρειας Ελλάδας, μετέβησαν με λεωφορεία και ΙΧ αυτοκίνητα στην Ιερισσό της Χαλκιδικής.

Καταθέσεις 10 εκατ. ευρώ του προέδρου της Μπάγερν στην Ελβετία

Το γερμανικό εβδομαδιαίο περιοδικό Focus αποκάλυψε το Σάββατο ότι ο Χένες, 61 ετών, είχε ομολογήσει την ύπαρξη αυτού του λογαριασμού, τον Ιανουάριο.

Ο πρόεδρος της γερμανικής ποδοσφαιρικής ομάδας Μπάγερν Μονάχου, Ούλι Χένες, για τον οποίο γίνεται έρευνα για φοροδιαφυγή αφότου παραδέχτηκε ότι διατηρούσε κρυφό τραπεζικό λογαριασμό στην Ελβετία, είχε αποκρύψει καταθέσεις ύψους περίπου 10 εκατομμυρίων ευρώ, γράφει στο κυριακάτικο φύλλο της η εφημερίδα Bild.

Του την είπε πάλι του Λιού ο Σόιμπλε, μέσα στην Ουάσιγκτον: Δεν θα μας πείτε τι να κάνουμε

Η διαφωνία για τα προγράμματα λιτότητας αλλά και τους χειρισμούς απέναντι στην οικονομική κρίση στάθηκε αφορμή για νέο φραστικό επεισόδιο ανάμεσα στον Γερμανό Υπουργό Οικονομικών, Βόλφγκανγκ Σόιμπλε και τον Αμερικανό ομόλογό του, Τζακ Λιου. Οπως μετέδωσε το Mega, σύμφωνα με δημοσίευμα του Spiegel το νέο επεισόδιο εκτυλίχθηκε την Παρασκευή το βράδυ, στην Ουάσιγκτον, όταν ο Βόλφγκανγκ Σόιμπλε δέχθηκε τα πυρά των υπολοίπων ομιλητών κατα τη διάρκεια μία συζήτησης που λίγο έλειψε να εξελιχθεί σε καυγά.

Μπααα! Κάποιο λάθος θα 'γινε: "Εκτός υπηρεσίας 2 δημόσιοι υπάλληλοι με απόφαση του ΣτΕ"

Με αμετάκλητες αποφάσεις του Συμβουλίου της Επικρατείας, δυο δημόσιοι υπάλληλοι τέθηκαν οριστικά, εκτός της υπηρεσίας τους, σύμφωνα με το ΑΜΠΕ.

PAOK – PAS Giannina και Olympiakos – Panionios Live Stream (ΠΑΟΚ-ΠΑΣ Γιάννενα και Ολυμπιακός-Πανιώνιος 19:00)


Δειτε τον αγώνα από τα παρακάτω λινκ:

Λέμε και καμιά μαλακ@α... "Αν η Βοστώνη ήταν ελληνική"

[Επειδή είδα κάποιον ηλίθιο και το σχολίασε: Το Βοστόνη σαν ξένη λέξη γράφεται και έτσι και γιουβέτσι γιατί δεν υπάρχει κανόνας που να λέει ότι αγγλικό "ο" μεταφράζεται σαν "ω" στα ελληνικά... μάλλον με "ο" γράφεται κανονικά αλλά τέσπα]

Κώστας Γιαννακίδης
Φυσικά και δεν θα μπορούσε να συμβεί στην Ελλάδα. Ούτε καν σε μία μικρή πόλη, πόσο μάλλον στην Αθήνα. Στη Βοστώνη η αστυνομία ουσιαστικά «έκλεισε» την πόλη και τα προάστια για ώρες. Τράβηξε τον πληθυσμό στα σπίτια του και διέκοψε την κυκλοφορία των μέσων μαζικής μεταφοράς. Εκ των πραγμάτων ο Τσετσένος ήταν ο μοναδικός άνθρωπος που έμεινε μέσα στο κόσκινο, ασχέτως αν στο τέλος τον εντόπισαν κατά τύχη.

Βιντεο: Ο βομβιστής της Βοστόνης σε αγώνα ελληνορωμαϊκής

Dzhokhar Tsarnaev, στα μαύρα, χάνει το 2009 σε αγώνα ελληνορωμαϊκής (ελευθέρα πάλη πρέπει να είναι αλλά τέσπα) από τον Nathan Gioacchini, στα μπλέ:

O Ο Κώστας Βαξεβάνης γράφει για το «σθένος» με το οποίο αντιστάθηκε το παιδί απ' την Τσετσενία

Θέλει η πουτ@να να κρυφτεί και προσπαθεί να κρατήσει τα προσχήματα. Έτσι δεν κατηγορεί το FBI ότι έβαλε μόνο του τις βόμβες και τα φόρτωσε στα "παιδιά" απ' την Τσετσενία, προκειμένου να ασκήσει μεγαλύτερο έλεγχο στην "τρομοκρατημένη" αμερικάνικη κοινωνία. Παρόλα αυτά του δεν μπορεί να κρύψει τη συμπάθεια και το θαυμασμό του για τη...

Το σχόλιο του Κρανιδιώτη για την 21η Απριλίου που θα συζητηθεί...

"Οι καλοταϊσμένες νούλες φόρεσαν σήμερα τα ψευτοαντιστασιακά κουστούμια"

Καυστικός για μια ακόμη φορά , ο "γαλάζιος" δικηγόρος Φαήλος Κρανιδιώτης, σχολίασε την 46η επέτειο από την εγκαθίδρυση της Χούντας με τον δικό του τρόπο. Με ανάρτηση του στο facebook κριτίκαρε "αντιστασιακούς" χαρακτηρίζοντας τους "καλοταισμένες νούλες" :

H νονά της Αθηνάς Ωνάση ξεσπά: «Ντροπή της που πούλησε το Σκορπιό - Να δώσει τα λεφτά στην Ελλάδα»

Σοκαρισμένη από την απόφαση της Αθηνάς να πουλήσει το Σκορπιό δηλώνει η νονά της Αθηνάς Ωνάση, μετά την κίνηση της «χρυσής» κληρονόμου να πουλήσει το εμβληματικό νησί σε Ρώσο μεγιστάνα. Η Μαρίνα Δοδέρο από το Μπουένος Αϊρες έλυσε τη σιωπή της 25 χρόνια μετά το θάνατο της στενής της φίλης και μητέρας της Αθηνάς, Χριστίνας Ωνάση και ξέσπασε όταν έμαθε πως ο Σκορπιός αλλάζει χέρια.

Ακατάλληλη φωτό για «επαναστάτες» του κ@λου

Το Ρενάκι ευλογείται και η χαρά του είναι ζωγραφισμένη στο πρόσωπο:

Ο διάσημος ηθοποιός με τους 5,5 εκ. φίλους στο twitter ζητά την επιστροφή των Μαρμάρων στην Ελλάδα (βίντεο)

Η αγάπη του διάσημου Βρετανού ηθοποιού Στίβεν Φράι, πρωταγωνιστή στην ταινία Χόμπιτ, για τη χώρα μας είναι ήδη γνωστή. Ενας από τους πιο θερμούς υποστηρικτές μας για την επιστροφή των μαρμάρων του Παρθενώνα, επισκέφθηκε για ακόμα μία φορά την Ελλάδα, ύστερα από πρόσκληση της υπουργού Πολιτισμού Ολγας Κεφαλογιάννη και δεν παρέλειψε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς φίλους του τις εμπειρίες του.

Το εντυπωσιακό αφιέρωμα του BBC για τους τσολιάδες του Συντάγματος [Βίντεο]

Ο ανταποκριτής του βρετανικού ειδησεογραφικού δικτύου BBC World ακολούθησε βήμα προς βήμα τους τσολιάδες του Συντάγματος και παρουσίασε ένα τρίλεπτο αφιέρωμα στην προεδρική φρουρά.

Εισηγούνται στον Τσίπρα την διαγραφή του Λαφαζάνη!

Συνεχίζεται το μπάχαλο στην Κουμουνδούρου


Μέχρι και διαγραφή του Λαφαζάνη εισήγουνται άνθρωποι που βρλισκονται στο περιβάλλον του Αλέξη Τσίπρα, βλέποντας πως ο άτυπος επικεφαλής του αριστερού ρεύματος, δεν σταματά να ασκεί κριτική και...

Βίντεο: Θερμική κάμερα παρακολουθεί τον Τσετσένο από το ελικόπτερο

Δείτε το εντυπωσιακό βίντεο το οποίο η Αστυνομία σχολιάζει: (Όταν σηκωθεί το ελικόπτερο) You can run, but you CANNOT HIDE!:

Άρχισαν-πάλι- οι διαρροές για τον Βορίδη

Στο άκουσμα του ανασχηματισμού

Το παραμύθι περί βέτο του Φώτη Κουβέλη, στην πιθανή υπουργοποίηση του Βορίδη, εν όψει ανασχηματισμού, άρχισε να παίζει πάλι τελευταία, από όταν...

Τι λένε οι δικηγόροι υπεράσπισης του βομβιστή

Οι συνήγοροι του επιζήσαντος συλληφθέντος υπόπτου για τις βομβιστικές επιθέσεις στον Μαραθώνιο της Βοστώνης κατά πάσα πιθανότητα θα στηρίξουν την υπερασπιστική τους γραμμή στο μικρό της ηλικίας του και στην διανοητική του κατάσταση για να αντιμετωπίσουν την πιθανή απαγγελία κατηγοριών που επισύρουν τη θανατική ποινή, υποστήριξαν ειδικοί αναλυτές.

Ξεκινούν τα πρόστιμα για τα κατοικίδια

Από την εβδομάδα που ξεκινά αύριο, ο Δήμος Αθηναίων, ξεκινά την επιβολή προστίμων, στους ιδιοκτήτες των οποίων τα κατοικίδια ρυπαίνουν την πόλη.

Η Ελλάδα ποτέ δεν παραιτήθηκε από τις αποζημιώσεις

Στη δημοσιότητα ήρθε ένα Γερμανικό έγγραφο-ντοκουμέντο σύμφωνα με το οποίο αποδεικνύεται ότι η Ελλάδα ποτέ δεν παραιτήθηκε από τις διεκδικήσεις της κατά της Γερμανίας για τα ζητήματα του κατοχικού αναγκαστικού δανείου.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας «Το Βήμα της Κυριακής» ένα έγγραφο...

ΦΩΤΟ: Τελικά οι Τσετσένοι ισλαμιστές της Βοστόνης παγιδεύτηκαν από το αμερικάνικο παρακράτος...


Ναι ναι! Αυτό λένε οι ΣΥΡΙΖΑίοι σε βαθυστόχαστες αναλύσεις μεταξύ τους και γελάει ο κόσμος:

ΕΡΧΕΤΑΙ ΜΕΙΩΣΗ ΣΤΟ ΧΑΡΑΤΣΙ: ΔΕΙΤΕ τι αλλάζει με παραδείγματα!

Μετά από τα εξωφρενικά ποσά που είχαν κλιθεί να πληρώσουν οι ιδιοκτήτες ακινήτων τώρα έρχεται ΜΕΙΩΣΗ στο χαράτσι!

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που ισχύουν μέχρι στιγμής, το ηπιότερο «χαράτσι» θα έρθει με τους λογαριασμούς της ΔΕΗ στην «καρδιά» του καλοκαιριού δηλαδή μέσα στον Ιούλιο.

Οι γκάφες των Media στο “κυνήγι των βομβιστών” (βίντεο)

H New York Post ζήτησε συγγνώμη για την κάλυψη των γεγονότων...

Στην φρενίτιδα που έπιασε τα ΜΜΕ για το ποιος θα είναι ο πρώτος που θα βρει την ταυτότητα του βομβιστή της Βοστόνης, η φήμη κάποιων από τους πιο γνωστούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς της Αμερικής υπέστη σοβαρό πλήγμα. Το CNN ήταν το πρώτο που δέχτηκε το πλήγμα στην αξιοπιστία του, υποστηρίζοντας ότι μετά από μια «δραματική αλλαγή», η αστυνομία της Βοστόνης συνέλαβε έναν «σκουρόχρωμο άνδρα».

Η Ρωσία είχε ζητήσει έλεγχο από το FBI

Η Ρωσία ήταν η χώρα που είχε ζητήσει από την αμερικανική ομοσπονδιακή αστυνομία να ερευνήσει τον Ταμερλάν Τσαρνάεφ το 2011, δήλωσε σήμερα μια πηγή των υπηρεσιών ασφαλείας των ΗΠΑ στο πρακτορείο Ρόιτερς.

Ελλάδα παντού (Φώτο)

Ο Άδωνις Γεωργιάδης μαζί με τον Βορίδη και 3 άλλους βουλευτές έχουν πάει στο Κουρδιστάν προκειμένου να κάνουν επαφές για ελληνικές επενδύσεις. Δείτε τι ξετρύπωσε ο Άδωνις στην πόλη Άρβηλα ( σήμερα ονομάζεται Ερμπίλ και είναι η "πρωτεύουσα" του ιρακινού Κουρδιστάν, στο βόρειο Ιράκ):

ΦΩΤΟ και βίντεο: Η στιγμή της παράδοσης του Τσετσένου τρομοκράτη

Μόνος του και αφού είδε ότι δεν είχε τρόπο διαφυγής, βγήκε από το σκάφος όπου κρυβόταν ο Τσετένος τρομοκράτης της Βοστώνης, αφού τον έπεισε ο ειδικός διαπραγματευτής για ομηρίες της Αστυνομίας. Δείτε τον τη στιγμή που βγαίνει απ' το σκάφος:

Αυτές είναι οι φώτο από τη θερμική κάμερα του ελικοπτέρου που εντόπισε τον Τσετσένο τρομοκράτη

Η Αστυνομία της Μασσαχουσέτης έδωσε πριν λίγο στη δημοσιότητα 5 φωτογραφίες από τη θερμική κάμερα του ελικοπτέρου που εντόπισε τον καταζητούμενο τσετσένο τρομοκράτη της Βοστόνης και επιβεβαίωσε ότι κρυβόταν στο σκάφος. Μάλιστα πριν επέμβουν οι επίγειες ομάδες το ελικόπτερο παρακολουθούσε επί ώρα τον τσετσένο προκειμένου να διαπιστώσει από τις κινήσεις του σε ποια κατάσταση βρισκόταν και να κατευθύνει την επέμβαση των ανδρών της Αστυνομίας. Δείτε τις: