21 Ιουλίου 2013

Η Βούλα αλλάζει look και κάνει tatoo, μετά τον χωρισμό της από τον Κασιδιάρη (ΦΩΤΟ)

Η νέα ζωή της sexy πρωταθλήτριας, μακρυά από την αγκαλιά του χρυσαυγίτη βουλευτή

"Περνώ και μόνη μου καλά" θα μπορούσε να είναι ο τίτλος των φωτογραφιών της Βούλας Παπαχρήστου, που μιλούν από μόνες τους. Η όμορφη πρωταθλήτρια , μετά το σοκ του αποκλεισμού της από τους Ολυμπιακούς Αγώνες για το ρατσιστικό tweet , βρήκε καταφύγιο στην αγκαλιά του σκληρού βουλευτή της Χρυσής Αυγής, Ηλία Κασιδιάρη.

Ετσι έπεσε νεκρός ο Κόλα - Νέα ευρήματα δημιουργούν ερωτηματικά στην ΕΛ.ΑΣ.

Περισσότερες από 200 σφαίρες υπολογίζεται ότι έπεσαν κατά τη διάρκεια της αιματηρής συμπλοκής των επικίνδυνων δραπετών των φυλακών Τρικάλων με τους άνδρες των ΕΚΑΜ, στη διάρκεια της οποίας έπεσε νεκρός ο διαβόητος Μάριον Κόλα.

Τέλειωσε η σύσκεψη: Ειδικό σήμα στα εστιατόρια που θα περάσουν στις τιμές τη μείωση του ΦΠΑ (ΒΙΝΤΕΟ)

Ειδικό σήμα στα εστιατόρια και τις επιχειρήσεις εστίασης που θα μετακυλίσουν στις τιμές τη μείωση του ΦΠΑ θα απονέμουν οι οργανώσεις των επιχειρήσεων, συμφωνήθηκε στη σημερινή συνάντηση του υπουργού Ανάπτυξης Κωστή Χατζηδάκη με τη ΓΣΕΒΕΕ, του εστιάτορες και το ΣΕΤΕ.

Μπραβο στην Μαρία Κόλλια-Τσαρουχά... αν και ΑΕροψεκασμένη...

Η κίνηση της αντιπροέδρου που "μέτρησε".

Τα συγχαρητήρια εχθρών και φίλων δέχεται από προχθές η βουλευτής των ΑΝΕΛ και αντιπρόεδρος της Βουλής Μαρία Κόλλια- Τσαρουχά. Ο λόγος είναι ότι βρήκε κάποιος επιτέλους το σθένος να κόψει τις άναρθρες κραυγές της Ζωής Κωνσταντοπούλου, που όταν ανοίγει το στόμα της δεν σταματά με τίποτα.

Η τελευταία κουβέντα του Κόλα στους αστυνομικούς: "Να πάτε να γ@μηθείτε"... τελικά γαμήθ@κε ο ίδιος

Στυγνός μέχρι τελευταία στιγμή ο Αλβανός κακοποιός και γι αυτό ΜΠΑΜ ΚΑΙ ΚΑΤΩ...

"Να πάτε να γαμ...τε" ήταν-σύμφωνα με αστυνομικές τοπικές πηγές-η τελευταία κουβέντα του Αλβανού κακοποιού Μάριαν Κόλα όταν οι αστυνομικοί της ΕΚΑΜ τον κάλεσαν να παραδοθεί!

Ένα συμβόλαιο λιγότερο...

Πολύ κοντά στη Λιβόρνο φαίνεται πως βρίσκεται ο Ιταλός μέσος του Ολυμπιακού, Λεάντρο Γκρέκο, και στον Πειραιά φαίνεται πως διορθώνουν έστω και αργά το περσινό λάθος!!

ΒΙΝΤΕΟ-Έτσι έπεσε νεκρός ο Κόλα

Δείτε το:

Συνελήφθη και δεύτερος ύποπτος για την βομβιστική επίθεση στη Λάρισα

Συνελήφθη το απόγευμα της Κυριακής στο Κερατσίνι το δεύτερο άτομο που αναζητούσε η αστυνομία σε σχέση με την βομβιστική επίθεση που αναστάτωσε τα ξημερώματα του Σαββάτου τη Λάρισα.

Συνιστώσες, πρόγραμμα και... Λαφαζάνης οι πονοκέφαλοι του Αλέξη Τσίπρα και του νέου ΣΥΡΙΖΑ

Οι συνεδριακές διαδικασίες ολοκληρώθηκαν από την περασμένη εβδομάδα με τον Αλέξη Τσίπρα να επιβεβαιώνει την «κυριαρχία» του στην ηγεσία του ενιαίου, πλέον, κόμματος του ΣΥΡΙΖΑ, ενώ οι εκλογές του Σαββάτου έβγαλαν και την Κεντρική Επιτροπή και τον Γραμματέα του κόμματος.

ΒΙΝΤΕΟ-Μαθήματα Λαϊκισμού: Ο Αυτιάς μιλάει περισσότερο από τον καλεσμένο Άδωνι

Μόνο στην Ελλάδα ευημερούν τέτοιοι λαϊκιστές... εν τω μεταξύ δίπλα στον Αυτιά έχει ανθίσει και η γλάστρα:

Ο νεκρός Μάριον Κόλα με το καλάσνικοφ στο σημείο της συμπλοκής (ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ)

Νεκρός κατά τη διάρκεια της «μάχης» που δόθηκε στη συμβολή του Καλαμά με τον Ζαλογγοπόταμο λίγο έξω από το χωριό Βροσύνα έπεσε τα ξημερώματα ο Αλβανός καταζητούμενος κακοποιό Μάριον Κόλα. Οι δραπέτες εντοπίστηκαν από θερμική κάμερα και κατά τη διάρκεια της άγριας συμπλοκής έπεσαν εκατοντάδες σφαίρες, σύμφωνα με ορισμένες πληροφορίες γύρω στις 100 ενώ σύμφωνα με άλλες περισσότερες από 200.

Μέρκελ: Δε με ενοχλεί όταν με συγκρίνουν με τον Χίτλερ

Σε μια «αποκάλυψη» προέβη η Γερμανίδα καγκελάριος, Ανγκελα Μέρκελ, η οποία σε συνέντευξή της σε εφημερίδα της χώρας της, αναφέρει ότι δεν την ενοχλεί να την χαρακτηρίζουν «Χίτλερ».

Σαμαράς: Αν μάθω ότι ταξιτζής πήρε πελάτες από κρουαζιερόπλοια με διπλή ταρίφα θα γίνει της κολάσεως

Σε επαγρύπνηση έχει θέσει ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς όλους τους αρμόδιους φορείς, μεταξύ άλλων υπουργούς, υφυπουργούς, γενικούς γραμματείς αλλά και τον λιμενάρχη Περαία για τον εντοπισμό ταξιτζήδων με πειραγμένα ταξίμετρα ή άλλων που εκμεταλλεύονται τουρίστες.

ΒΙΝΤΕΟ: Νεκρός ο οδηγός μοτοσικλέτας Αντρέα Αντονέλι μετά από τρομακτικό δυστύχημα στο γκραν πρι της Μόσχας

Θρήνος για τον Ιταλό οδηγό μοτοσικλέτας Αντρέα Αντονέλι που σκοτώθηκε την Κυριακή σε δυστύχημα στην πίστα της Μόσχας κατά τη διάρκεια του Superbike World Championship round.

Στα τυφλά πυροβόλησε ο Κόλα

15 μέτρα απόσταση είχαν μεταξύ τους οι Αλβανοί κακοποιοί, Μάριαν Κόλα και Ίλιρ Κούπα, όταν προσπάθησαν να διασχίσουν το δάσος. Μπροστά προχωρούσε ο Κόλα και πίσω ο Κούπα, ενώ ανά 20 μέτρα, σταματούσαν την πορεία τους για να ακούσουν με προσοχή προκειμένου να προστατευθούν από ενδεχόμενη ενέδρα.

«Βόμβα» Νικήτα για ρόλο “εθνικού σωτήρα” στον Κώστα Καραμανλή (μελλοντικά…)

[Ασε μεγάλε... αν είναι να επιστρέψει με Αντώναρους και Πάκηδες... καλύτερα να κάτσει εκεί που είναι...]

Το γάντι που πέταξε προ ημερών ο Τάκης Μπαλτάκος στην Κοινοβουλευτική Ομάδα της Νέας Δημοκρατίας αλλά και σε όσους άλλους βουλευτές του κυβερνητικού στρατοπέδου επιλέξουν να μην ψηφίσουν ένα νομοσχέδιο της κυβέρνησης, ξεκαθαρίζοντας ότι έτσι η χώρα θα οδηγηθεί σε πρόωρες εκλογές, σήκωσε ο Νικήτας Κακλαμάνης.

Τηλεφωνική επικοινωνία Σαμαρά-Δενδια για τους δραπέτες των Τρικάλων

Τηλεφωνική επικοινωνία με τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη Νίκο Δένδια είχε ο Πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, προκειμένου να ενημερωθεί για τις εξελίξεις αναφορικά με τους δραπέτες των Τρικάλων, τον θάνατο του Μαριάν Κόλα και τις έρευνες για τον εντοπισμό του συνεργού του.

ΕΠΙΚΟ!! Το Ιράν κάλεσε τον Ομπάμα στην ορκωμοσία Ροχανί!

Σε μια ακόμη σαφή ένδειξη της προσπάθειας της Τεχεράνης να κλείσει το μέτωπο του παρελθόντος με τη Δύση, και να αποκαταστήσει τις σχέσεις της με τις μεγάλες δυνάμεις, που είχαν “τσαλακωθεί” λόγω του πυρηνικού προγράμματος, το υπουργείο Εξωτερικών της χώρας ανακοίνωσε ότι έχουν σταλεί προσκλήσεις σε όλους τους ηγέτες του κόσμου, να έρθουν στη χώρα και να παρακολουθήσουν την τελετή για την ορκωμοσία του Χασάν Ροχανί στο αξίωμα του Προέδρου, στις 4 Αυγούστου.

Τα χειρότερα αυτογκόλ που έχετε δει (videos)

Είναι χωρίς αμφισβήτηση ένας από τους μεγαλύτερους φόβους κάθε ποδοσφαιριστή. Η στιγμή που ένας παίκτης πετυχαίνει γκολ στο τέρμα της ίδιας του της ομάδας είναι τραγική.

ΦΩΤΟ: Ευτυχώς δηλ που απαγορεύθηκε η εκδήλωση της ΧΑ στην Καλαμάτα...

... και έγινε η "αντιφασιστική" εκδήλωση που συμμετείχε ο ΣΥΡΙΖΑ... αλλιώς που θα διαβάζαμε τέτοια λαμπρά συνθήματα:

Θαυμάστε τους:

Τρικυμία εν κρανίω: Οταν ο Καμμένος... διαψεύδει τον Καμμένο

Η τρικυμία των αντιφατικών εξηγήσεων που δίνει ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων προκειμένου να δικαιολογήσει την διαδρομή του σκάφους του σε offshore αποκαλύπτει οτι μεταξύ 1993 και 96 δεν το είχαν δηλώσει πουθενά!!

Αναπάντητα έχει αφήσει βασικά ερωτήματα που έχουν προκύψει από την υπεράκτια διαδρομή τού «Iliatoras» ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος, παρά το γεγονός ότι τις προηγούμενες ημέρες παραχώρησε συνεντεύξεις προσπαθώντας να δώσει εξηγήσεις.

Δέκα πέναλτι για... γέλια και για κλάματα (video)

Τι είναι χειρότερο; Να χάσεις πέναλτι ή να αποτύχεις να σκοράρεις σε κενό τέρμα;

Και τα δύο μπορούν να σε κάνουν ρεζίλι, αλλά ίσως το να χάσεις πέναλτι είναι χειρότερο από τη στιγμή που έχεις και περισσότερο χρόνο να σουτάρεις, να το σκεφτείς και να προετοιμαστείς.

Ο Έλληνας γιατρός - ήρωας της Βοστόνης στο πλευρό της Μυρτούς-Αισιοδοξία για την υγεία της

Ο δρ Γιώργος Βέλμαχος έγινε παγκοσμίως γνωστός ως επικεφαλής των γιατρών που περιέθαλψαν με επιτυχία τα θύματα της βομβιστικής επίθεσης στο μαραθώνιο της Βοστόνης, τον περασμένο Απρίλιο. Ο σπουδαίος Έλληνας επιστήμονας, είναι ο φύλακας - άγγελος της Μυρτούς, της 16χρονης που κακοποιήθηκε πέρσι το καλοκαίρι στην Πάρο.

Φόρος ακινήτων 2014: Μείωση ως 10% για όσους έχουν φθηνά ακίνητα

Μικρές μειώσεις στις φορολογικές επιβαρύνσεις των ηλεκτροδοτούμενων κτισμάτων που βρίσκονται σε περιοχές όπου οι αντικειμενικές αξίες κινούνται σε επίπεδα χαμηλότερα των 2.250 ευρώ ανά τετραγωνικό μέτρο αναμένεται να προκύψουν από το 2014 με την εφαρμογή του Ενιαίου Φόρου Ακινήτων. Ωστόσο, οι ιδιοκτήτες που είναι κάτοχοι και του οικοπέδου θα υποστούν αυξημένες επιβαρύνσεις, καθώς στο νέο φόρο θα υπαχθεί και το οικόπεδο όπου είναι χτισμένη η μονοκατοικία.

Συγκινηθήκαμε ρε!! Παπακωνσταντίνου: Δεν προλαβαίνω να πάω σινεμά

Είναι το ιδανικό θύμα, που είχε άγνοια κινδύνου και αν γύριζε το χρόνο πίσω, θα χειριζόταν διαφορετικά την κατάσταση, προκειμένου να προστατεύσει τον εαυτό του. Αυτά δηλώνει ο Γιώργος Παπακωνσταντίνου, επιμένοντας πως όλα τα κόμματα αναζητούσαν κάποιον για να τιμωρηθεί προκειμένου να καταλαγιάσει ο θυμός του κόσμου.

Παραπληροφόρηση Άδωνι!!! "Δεν μάς φταιει ο Σόιμπλε για τα πλαστά πτυχία και τα παράνομα επιδόματα τυφλότητας"... Ναι αλλά δεν λέει ότι φταίει η Μέρκελ...

«Δεν μάς φταιει ο Σόιμπλε ότι στον ΕΟΠΥΥ δεν έχουν ηλεκτρονικά συστήματα, δε μάς φταιει ο Σόιμπλε για τα παράνομα επιδοματα τυφλότητας, δε μάς φταιει ο Σόιμπλε που μπαίναμε με πλαστά πτυχία στο δημόσιο και για χιλιάδες άλλα» δήλωσε χαρακτηριστικά.

Σύσκεψη για τη μείωση του ΦΠΑ-Αν δεν μειωθεί η φοροδιαφυγή και οι τιμές θα είμαστε για το πέος

Σύσκεψη θα πραγματοποιηθεί στις 5 το απόγευμα, στο υπουργείο Ανάπτυξης με τη συμμετοχή φορέων των κλάδων εστίασης και τουρισμού.

ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ!! Νεκρός ο αδίστακτος Αλβανός κακοποιός Μάριον Κόλα

Νεκρός από τα πυρά των αστυνομικών έπεσε τα ξημερώματα, μετά από άγρια συμπλοκή, στα βουνά του Σουλίου, ο Αλβανός κακοποιός Μαριάν Κόλα ενώ κατόρθωσε να ξεφύγει ο συνεργός του, Ιλίρ Κούπα.

Υπερ των απολύσεων στο δημόσιο το 60%

Το εντυπασιακό, παρά τις κραυγέςτων ΣΥΡΙΖΑίων για στημένα γκάλοπ οταν δεν βολεύονται, είναι ότι υπέρ των απολύσεων τάσσονται σχεδόν...

Γερμανός οικονομολόγος «προβλέπει» δραστική αναδιάρθρωση του ελληνικού χρέους

Δραστική αναδιάρθρωση του ελληνικού χρέους, αλλά και για άλλα κράτη μετά τις εκλογές στην Γερμανία προβλέπει ο αμφιλεγόμενος οικονομολόγος Βίλχελμ Χάνκελ και υποστηρίζει ότι «το ευρώ στην τωρινή μορφή του δεν έχει καμία δυνατότητα επιβίωσης».

Παρακουράστηκαν στο ΥΠΟΙΚ και θέλουν και διακοπές...

[Παρακουράστηκαν με την πάταξη της φοροδιαφυγής και με το να περάσουν όλα τα στοιχεία στις φορολογικές δηλώσεις για να μην τρέχουν οι ταλαίπωροι οι συνταξιούχοι σε ταμεία αριστερά και δεξιά να μαζεύουν χαρτιά... ασε που έπρεπε να μοιράσουν και τα 9 δις που χρωστάει το κράτος]

Επειγόντως διακοπές ζητούν τα υπηρεσιακά στελέχη του υπουργείου Οικονομικών που τους τελευταίους μήνες...ξημεροβραδιάζονται στην οδό Νίκης, γράφοντας και σβήνοντας νέα νομοσχέδια.

Μόνο; "Σε 15,87 δισ. ευρώ υπολογίζει το κατοχικό δάνειο ο Ν. Χριστοδουλάκης"

Ως ίσο με τη συμμετοχή της Γερμανίας στη δανειακή χρηματοδότηση της Ελλάδας εκτιμά το ύψος του γερμανικού δανείου προς τη χώρα μας ο πρώην υπουργός Οικονομικών, καθηγητής Νίκος Χριστοδουλάκης και προτείνει το συμψηφισμό των δύο οφειλών χρέους.

Παγώνουν έως το 2016 οι αντικειμενικές-Κερδισμένοι οι κάτοχοι φθηνών ακινήτων

«Παγώνουν» όπως όλα δείχνουν μέχρι το 2016 οι αντικειμενικές αξίες με αποτέλεσμα να υπολογίζονται οι αξίες στα ακίνητα σύμφωνα με αυτές που ίσχυαν το 2007. Χαμένοι οι ιδιοκτήτες ακινήτων στις «ακριβές» περιοχές.

Μη ζητάμε και πολλά: Κανονικά θα δικαιούνται σύνταξη οι καταδικασμένοι δημόσιοι υπάλληλοι

Κανονικά θα λαμβάνουν τις συντάξεις τους εκείνοι οι δημόσιοι υπάλληλοι, οι οποίοι έχουν καταδικαστεί αμετάκλητα σε ποινή φυλάκισης (μέχρι 5 χρόνια) ή κάθειρξης (5 χρόνια και πάνω), αποφάνθηκε η Ολομέλεια του Ελεγκτικού Συνεδρίου και δικαίωσε εφοριακό που είχε καταδικαστεί για παθητική δωροδοκία με αναστολή.

Ομολόγησε ο βομβιστής της Λάρισας- Πήρε εντολή από διαβόητο κακοποιό

Νέες διαστάσεις παίρνει η υπόθεση της μεγάλης έκτασης έκρηξης η οποία είχε ως στόχο τον εκφοβισμό εισαγγελέα, καθώς ο 39χρονος συλληφθείς κατονόμασε διαβόητο κακοποιό ως τον εντολοδόχο του.

Tα πρωτοσέλιδα της Κυριακής (21 Ιουλίου 2013)

Δείτε τα: