24 Αυγούστου 2013

Μ’ ένα κλικ… τα πρωτοσέλιδα των κυριακάτικων εφημερίδων


Διαβάστε τα πρωτοσέλιδα των κυριακάτικων εφημερίδων…

Η πιο σέξι γυναίκα στον κόσμο είναι Κορεάτισσα... λέμε τώρα...

Η 25χρονη καλλονή φωτογραφίζεται για το περιοδικό «FHM», που της απένειμε τον επίζηλο τίτλο για το 2013

Στο εξώφυλλο του γνωστού αντρικού περιοδικού «FHM» φιλοξενείται η Jinri Park, η οποία είναι ένα από τα πιο γνωστά μοντέλα στις Φιλιππίνες, με πάνω από 200.000 fans στο Facebook.

Το μπαρ “Στάλιν” στο Χαλάνδρι

από Κώστα Κεφαλογιάννη

Στην πλατεία Χαλανδρίου υπάρχει ένα ωραίο μπαράκι που λέγεται «Στάλιν». Έχει ανοίξει μερικούς μήνες, πηγαίνει μια χαρά και αποτελεί ένα από τα hot σημεία της περιοχής, η οποία έτσι κι αλλιώς γνωρίζει μεγάλες πιένες όσον αφορά τη νυχτερινή διασκέδαση (κρατήστε τους Τροϊκανούς μακριά από τα μπαρ, τα καφέ και τα φαγάδικα του Χαλανδρίου, θα νομίζουν ότι έχουμε κι άλλα λεφτά να μας κόψουν…).

Το όνομα του μπαρ θα μπορούσε να παραπέμπει στην ρωσική λέξη «Ατσάλι». Ωστόσο, προς αποφυγήν παρεξηγήσεως, στην είσοδο οι ιδιοκτήτες έχουν φροντίσει να βάλουν μια αφίσα του Ιωσήφ Στάλιν. Για να γνωρίζουμε προφανώς ποιον ήθελαν να τιμήσουν.

Βίντεο - Εκατό εντυπωσιακά σαρδάμ από την ελληνική τηλεόραση

Ενα σαρδάμ προκαλεί πάντα γέλιο και δίνει μια ευκαιρία να χαλαρώσει η ατμόσφαιρα, ωστόσο τα πράγματα είναι τελείως διαφορετικά εφόσον κάτι τέτοιο συμβεί σε... απευθείας σύνδεση.
Στο βίντεο που ακολουθεί είναι μαζεμένες μερικές από τις πιο αμήχανες στιγμές αγαπημένων προσώπων της τηλεόρασης, ρεπόρτερ, δημοσιογράφων αλλά και πολιτικών.

Δείτε το πρώτο εξώφυλλο του Playboy που κυκλοφόρησε το 1953 [εικόνα]

Το διάσημο Playboy, είναι ίσως το μακροβιότερο ανδρικό περιοδικό στον κόσμο, κάνοντας το ντεμπούτο του το 1953, ωστόσο παραμένει στην κορυφή των προτιμήσεων του ανδρικού πληθυσμού. Ας κάνουμε μία ιστορική αναδρομή και ας δούμε το πρώτο εξώφυλλο του περιοδικού με την ξανθιά σεξοβόμβα Μέριλιν Μονρόε που αποτελούσε φαντασίωση πολλών ανδρών της εποχής.

Εθνική ανάγκη: Η εξουσία στον ΣΥΡΙΖΑ τώρα!

Θάνος Οικονομόπουλος

Θα είχε πλάκα (μ' όλα τα αρνητικά ενδεχόμενα που επιφυλάσσει η νεοελληνική εκδοχή της πλάκας...) να ανακοίνωνε ξαφνικά η κυβέρνηση ότι παραιτείται της εξουσίας και την παραδίδει στον ΣΥΡΙΖΑ, προκειμένου ν' αναλάβει τις ευθύνες διακυβέρνησης-έτσι για να γλυτώσουμε και την χρονοτριβή των εκλογών. «Αφού λέτε ότι είστε κυβέρνηση εν αναμονή κι' έχετε έτοιμη λύση για όλα τα προβλήματα που εμείς αδυνατούμε να διαχειρισθούμε, ορίστε, αναλάβετε να ξεμπερδεύουμε...»!

PANAITOLIKOS - PAOK LIVE STREAM (Παναιτωλικός - ΠΑΟΚ 19:15)

Δείτε τον αγώνα απο τα παρακάτω λινκ:

Τρίκαλα: Στο νοσοκομείο 60χρονη έπειτα από άγριο σεξ!

Υψηλές... επιδόσεις στο κρεβάτι με τον αλλοδαπό σύντροφό της

Με αιμορραγία μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Τρικάλων μια 60χρονη γυναίκα, έπειτα από ερωτική συνεύρεση με αλλοδαπό (πως την πάτησε έτσι με τον πακιστανό; συνήθως αυτοί έχουν γαριδάκι...).

«Λουκέτο» σε μαγαζί που εμφανιζόταν ο Λευτέρης Πανταζής στη Θεσσαλονίκη-Νέα λουκέτα από το ΣΔΟΕ στη Βόρεια Ελλάδα

Ο έλεγχος του ΣΔΟΕ έγινε χθες το βράδυ και αφού διαπιστώθηκε ότι δεν είχαν εκδοθεί αποδείξεις, δόθηκε αμέσως η εντολή να σφραγιστεί το νυχτερινό κέντρο

Νέες γελοιότητες στα Σκόπια: χτίζουν τον "Ναό των 9 Μουσών" (φωτο)

Η κλοπή της Μακεδονικής ταυτότητας συνεχίζεται από την κυβέρνηση των Σκοπίων, παρά τις αντίθετες φωνές που ακούγονται για την παρανοϊκή "αρχαιοποίηση" της πόλης. Ένα νέο κτήριο, αρχαιοελληνικού ρυθμού, με 9 μαρμάρινους κίονες, αμφιφέατρο, αλλά και γλυπτό που θα απεικονίζει τις 9 Μούσες (Καλλιόπη, Ευτέρπη, Κλειώ, Ερατώ, Μελπομένη, Πολύμνια, Τερψιχόρη, Θάλεια, Ουρανία), οι οποίες όπως ξέρετε γεννήθηκαν σύμφωνα με την ελληνική μυθολογία στον Όλυμπο, θα ξεκινήσει να κατασκευάζεται στα Σκόπια.

Κλαίω απ' τη φαντασία μερικών!! "Παντρεμένες γυναίκες αναγκάζονται να δουλέψουν σε οίκους ανοχής για να εξασφαλίσουν λίγα χρήματα"

Οι τραγικές επιπτώσεις της οικονομικής κρίσης στην Ελλάδα παίρνουν νέες διαστάσεις, καθώς όπως προκύπτει μετά από ρεπορτάζ της Espresso, όλο και περισσότερες γυναίκες παντρεμένες και μη ανεξαρτήτως ηλικίας, καταφεύγουν στην πορνεία, προκειμένου να εξασφαλίσουν λίγα χρήματα για την οικογένεια της.

Συρία: Ποιος ωφελείται από την επίθεση με χημικά;

Τι έχει να κερδίσει το καθεστώς Ασαντ και τι οι αντάρτες από την απίστευτη θηριωδία

Ποιος έριξε τα χημικά στη Συρία, και ποιος ωφελείται από αυτό το έγκλημα με τους εκατοντάδες νεκρούς; Το καθεστώς του Ασαντ, ή οι αντάρτες; Τα ερωτήματα είναι πολλά, και οι γνώμες των αναλυτών διίστανται.

ΕΚΤΑΚΤΟ! Εισβολή των ΗΠΑ με ειδικές δυνάμεις προς Δαμασκό!

Σε ρεπορτάζ της η γαλλική εφημερίδα Le Figaro, προσδιορίζει την έναρξη εισβολής αντικαθεστωτικών από την Ιορδανία, οι οποίοι έχουν εκπαιδευτεί και εξοπλιστεί στα ειδικά στρατόπεδα που έχουν στήσει οι ΗΠΑ στην χώρα...

Το ομορφότερο γκολ του Μαραντόνα... σύμφωνα με τον ίδιο (ΒΙΝΤΕΟ έτος 1980)!

Οι φανατικοί φίλοι του ποδοσφαίρου που πιστεύουν ότι έχουν δει όλα τα γκολ του Ντιέγκο Μαραντόνα έχουν έναν νέο λόγο για να κάτσουν μπροστά στις οθόνες τους.
Μπορεί για τους περισσότερους, ο ωραιότερος ποδοσφαιρικός πίνακας που ζωγράφισε ο "Πίμπε Ντε'Όρο" να είναι το δεύτερο γκολ του στο Αργεντινή-Αγγλία στο Μουντιάλ του 1986 (λίγο μετά το τέρμα του με το "χέρι του Θεού), όμως ο ίδιος έχει εκφράσει διαφορετική άποψη!

Το «Εθνος» επιτίθεται στην Χρυσή Αυγή: Είστε παγανιστές και λατρεύετε τον Εωσφόρο εδώ και χρόνια

[Πάλι νερό στο μύλο της ΧΑ... αφού ο κόσμος δεν ενδιαφέρεται γι αυτά. Η μόνη λύση εξαλειψής τους είναι η λύση των προβλημάτων, αλλιώς όλα τα άλλα είναι σαπουνόφουσκες...]

Σκληρή επίθεση στην Χρυσή Αυγή εξαπολύει η εφημερίδα «Εθνος» με αφορμή την τελετή που επιχείρησαν να πραγματοποιήσουν μέλη του ακροδεξιού κόμματος στους Δελφούς, κατηγορώντας τον Νίκο Μιχαλολιάκο και την οργάνωση του, ότι είναι παγανιστές και ότι λατρεύουν τον Εωσφόρο, αλλά αναγκάστηκαν να «στρογγυλέψουν» τις θέσεις τους με την είσοδο τους στη Βουλή.

Στη Μύκονο ο καραγκιόζης παρουσιαστής του «Top Gear» Jeremy Clarkson

Την Μύκονο επέλεξε για τις καλοκαιρινές του διακοπές και ο διάσημος παρουσιαστής Jeremy Clarkson.

Ο δημοσιογράφος της εκπομπής «Top Gear», που συχνά πυκνά...

Τουρκική αντίδραση για την επικείμενη αεροπορική άσκηση Ελλάδας-Κύπρου-Ισραήλ

Η Τουρκία ζήτησε μέσω των Κατεχομένων την ακύρωση της τριμερούς αεροπορικής άσκησης που έχει προγραμματισθεί για το δεύτερο δεκαπενθήμερο του Σεπτεμβρίου.

Από τα Κατεχόμενα ήρθε η πρώτη τουρκική αντίδραση για τη διεξαγωγή της μεγάλης κλίμακας αεροπορικής άσκησης Ελλάδας, Κύπρου και Ισραήλ στην ανατολική Μεσόγειο τον Σεπτέμβριο.

Μασόνος, κομουνιστής & Εβραίος, Ερντογάν, Ισραήλ και Τουρκία!

Το κείμενο αφιερώνεται στην μνήμη του ευπατρίδη δάσκαλου και Κωνσταντινουπολίτη Νεοκλή Σαρρή (1940-2011)

Του Μάριου Ευρυβιάδη*

Ένα προφητικό άρθρο διακεκριμένου Έλληνα εκ Κύπρου προδιέγραφε τις εξελίξεις που ζούμε σήμερα στις σχέσεις μεταξύ της Τουρκίας και του Ισραήλ. Έχοντας κατανοήσει τη διμερή σχέση όσο λίγοι, αξιοποίησε και αποκαλυπτικές πληροφορίες – προϊόν της επιστημονικής του έρευνας, με αποτέλεσμα το άρθρο που ακολουθεί, το οποίο πιστεύουμε πως αξίζει πραγματικά να το ξαναθυμηθούμε:

Κρυφές κάμερες σε αστυνομικού τμήμα. Έβαζαν τις κρατούμενες να γδυθούν (ΒΙΝΤ

Αγωγή κατά της αστυνομικού τμήματος του Puyallup στην πολιτεία της Ουάσιγκτον κατέθεσαν έντεκα γυναίκες και ένας άνδρας καθώς ισχυρίζονται ότι κρυφές κάμερες τοποθετημένες στις τουαλέτες τους κατέγραφαν.

Ο ΛΥΜΠΕΡΗΣ ΚΑΝΕΙ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΣΤΗ ΜΥΚΟΝΟ ΚΑΙ ΟΙ ΑΠΛΗΡΩΤΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΤΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΟΥΤΕ ΝΑ ΦΑΝΕ...-VIDEO

Αυτή είναι η Ελλάδα, όπου τα λαμόγια επιβιώνουν και δυστυχώς σε αυτή την κατεύθυνση η ΝΔ δεν έχει κάνει τίποτα!!! Μα τίποτα όμως!

ΚΑΙ ΕΝΩ ΟΙ ΑΠΛΗΡΩΤΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΛΥΜΠΕΡΗ,ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΖΟΥΝ ΣΤΑ ΟΡΙΑ ΤΗΣ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗΣ,ΚΑΘΩΣ ΑΡΚΕΤΟΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΛΕΟΝ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ ΟΥΤΕ ΝΑ ΦΑΝΕ...ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ,ΔΙΑΚΟΠΑΡΕΙ ΣΤΗ ΜΥΚΟΝΟ ΕΧΟΝΤΑΣ ΓΡΑΜΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ ΣΤΑ ΠΑΠΑΡΙΑ ΤΟΥ... ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ:

Το παρασκήνιο των επεισοδίων στην Πρεμετή

Οι διαπραγματεύσεις για το ιδιοκτησιακό καθεστώς του Ιερού Ναού των Εισοδίων της Θεοτόκου στην Πρεμετή, για τον οποίο λίγο έλειψε να προκληθεί σοβαρό διπλωματικό επεισόδιο ανάμεσα στην Ελλάδα και την Αλβανία, ξεκίνησαν το 1968, όταν το κομμουνιστικό καθεστώς τον κατάσχεσε και τον μετέτρεψε σε πολιτιστικό κέντρο.

Σαμαράς: Να τελειώνουμε με την τρόικα…

Σε εθνικό διακύβευμα αναδεικνύει ο Αντώνης Σαμαράς τη στρατηγική απεμπλοκής της Ελλάδας από τον μηχανισμό στήριξης των Μνημονίων, και την απεμπλοκή από την τρόικα, με επιστροφή στις αγορές για απευθείας δανεισμό, μέσω της επίτευξης πρωτογενούς πλεονάσματος.

Πέφτουμε απ' τα σύννεφα!! Εθισμένος στα ναρκωτικά ο Όντομ!

Αυτό τουλάχιστον αναφέρουν στην άλλη μεριά του Ατλαντικού... Συγκεκριμένα, σύμφωνα με δημοσίευμα του δικτύου «TMZ», ο Λαμάρ Όντομ αντιμετωπίσει πρόβλημα με τα ναρκωτικά εδώ και μια διετία.

ΒΙΝΤΕΟ: Αυτό είναι το νέο όνομα του 902!

Δείτε το:

Το μήνυμα Πούτιν δεν είναι για το παρελθόν, αλλά για το μέλλον

[Οι ηλίθιοι που μας λένε οτι ο Σαμαράς εξαπάτησε τον Πούτιν με τη ΔΕΠΑ (όταν έκανε το πρωτοφανές να δει 3 φορές τον Διευθυντής της στο Μαξίμου(!!!) και σχεδόν να κατεβάσει τα παντελόνια δεχόμενος όλες τις απαιτήσεις της Gazprom)... γιατί δεν μας λένε γιατί ο ηγέτης τους ο Πούτιν εξαπάτησε τον Καραμανλή υπογράφοντας συμφωνίες να του πουλάει 30% ακριβότερο το φυσικό αέριο;;; Βέβαια οι πληρωμένοι κονδυλοφόροι θα μας πούνε ότι πρέπει αιωνίως να γλύφουμε τα παπάρια του Πούτιν και να του πληρώνουμε ακριβότερο το φ. αέριο ότι κι αν κάνει και ότι κι αν λέει... γι' αυτό πληρώνονται εξάλλου]

Τάσος Τέλλογλου

Αιφνιδιάσθηκε η επίσημη Αθήνα από τη «διαρροή» των λεγόμενων του Πούτιν στο Ροστόφ της νότιας Ρωσίας. Ο ισχυρός άνδρας της Ρωσίας είπε ότι «είναι μία προβληματική χώρα για επενδύσεις…». Ο Βλαντίμιρ Πούτιν με τη διαπίστωση αυτή δεν κομίζει γλαύκα στην Αθήνα. Αλλά το ερώτημα είναι γιατί το διαπιστώνει τώρα ενώ μέχρι πριν από ένα τρίμηνο η μεγαλύτερη εταιρεία της χώρας του ήθελε να επενδύσει 1 δισ. ευρώ στη χώρα μας αγοράζοντας τη ΔΕΠΑ.

“Κόντρα” Άδωνι με Νίκο Παππά στο Twitter... προδιαγεγραμμένος ο νικητής καθώς δεν δικαιολογούνται οι κατά καιρούς παπαριές των ΣΥΡΙΖΑίων

Διαδικτυακή… αντιδικία είχαν το πρωί ο Υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης και ο διευθυντής του πολιτικού γραφείου του Αλέξη Τσίπρα, Νίκος Παππάς, στο Twitter.

Βγαίνουν χιλιάδες από τον «Τειρεσία»

Στα σκαριά νέο νομοθετικό πλαίσιο για μια «δεύτερη ευκαιρία» που ενδέχεται να έχει ολοκληρωθεί μέσα στον επόμενο μήνα

Ομαδική έξοδο χιλιάδων φυσικών και νομικών προσώπων από τον “Τειρεσία” ετοιμάζει να σηματοδοτήσει η κυβέρνηση, καθώς σχεδιάζει νέο νομοθετικό πλαίσιο, δημιουργεί… ελαστικό “Τειρεσία”, θεσπίζει τη “δεύτερη ευκαιρία” και προωθεί την άρση των μελανών σημείων του ισχύοντος συστήματος που αποτελούν αιτία στιγματισμού επιχειρηματιών και επιχειρήσεων.

GP Βελγίου: Απευθείας μετάδοση από τη Δημόσια Τηλεόραση!

Το πρωτάθλημα της F1, συνεχίζεται μετά την καλοκαιρινή ανάπαυλα με το Βελγικό GP στη θρυλική πίστα του Σπα.

Στα 321 δισεκατομμύρια ευρώ το χρέος

Οι ηλίθιοι που κάνουν τους έκπληκτους και μας λένε ότι είναι μεγαλύτερο από το 2009 γιατί δεν μας λένε και τι τόκους έχουμε πληρώσεις από το 2009 ή για τα 50 δις για την ανακεφαλαιοποίηση των Τραπεζών; Λαικιστές του κερατά όλοι...

Τα 321 δισ. ευρώ ξεπέρασε το δημόσιο χρέος στο τέλος του πρώτου εξαμήνου του 2013. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας το Βήμα, το χρέος επιβαρύνθηκε κατά 16 δισ. ευρώ εντός του 2013, ενώ είναι υψηλότερο κατά 18 δισ. ευρώ από τον Ιούνιο του 2012 που ήταν 303 δισ. ευρώ.

«Άναψαν τα αίματα» μεταξύ Ελλήνων και Σκοπιανών στο Ουλμ (video)

Το τεράστιο πανό “Macedonia” που “σήκωσαν” Σκοπιανοί πριν από το φιλικό με την Ελλάδα στο Ουλμ παραλίγο να αποτελέσει… αιτία επεισοδίων.

Οπως θα δείτε στο video, Ελληνες ομογενείς προσέγγισαν τον χώρο κι ενώ όλα έδειχναν πως τα πάντα θα μείνουν σε επίπεδο συνθημάτων, ένας από τους Σκοπιανούς κινήθηκε απειλητικά προς το μέρος των Ελλήνων.

Ο Ροχανί “δείχνει” τους αντάρτες της Συρίας για τα χημικά

Ο Πρόεδρος του Ιράν Χασάν Ροχανί, με μια ηχηρή δημόσια παρέμβασή του, κάλεσε τη διεθνή κοινότητα να παρέμβει και να κάνει τα πάντα προκειμένου να σταματήσει τη χρήση χημικών όπλων παντού στον κόσμο, μετά την πρόσφατη χρήση χημικών στη Συρία.

Αλλάζει και πάλι ο τρόπος συλλογής των αποδείξεων

Αποδείξεις μόνο από συγκεκριμένους επαγγελματικούς κλάδους, στους οποίους καταγράφονται τα υψηλότερα ποσοστά φοροδιαφυγής θα αναγνωρίζονται πλέον στο νέο σύστημα συλλογής αποδείξεων από την 1η Ιανουαρίου 2014, στο πλαίσιο των κινήσεων που δρομολογεί το οικονομικό επιτελείο για περαιτέρω περιορισμό της φοροδιαφυγής, αλλά και την αύξηση των ακαθάριστων εσόδων ελευθέρων επαγγελματιών και επιτηδευματιών, με στόχο τη στήριξη των εσόδων του κρατικού προϋπολογισμού.

Η γοητευτική σύμβουλος του Πάπα αναστατώνει το Βατικανό

Μελαχρινή, γοητευτική, με λάγνο βλέμμα και μόλις 30 ετών…Η Φραντσέσκα Ιμακολάτα Τσαούκουι δεν είναι μοντέλο, ούτε παρουσιάστρια, αλλά μία από τους έμπιστους συμβούλους του Ποντίφικα.

Ο Πάπας Φραγκίσκος από τη στιγμή που ανέλαβε τα ηνία της Ρωμαιοκαθολικής Εκκλησίας αποδεικνύει καθημερινά πόσο πρωτοποριακός είναι συγκριτικά με τους προκατόχους του. Ετσι, λοιπόν, δε δίστασε να εντάξει στην αποτελούμενη από οκτώ άνδρες ειδική επιτροπή -η οποία αναμένεται να διερευνήσει τυχόν οικονομικές ατασθαλίες της Τράπεζας του Βατικανού (Ior)- μία νέα γυναίκα.

Παλι καλά που υπάρχουμε ακομα ως χωρα: Αμοιβές 4 εκατ. ευρώ για ανύπαρκτη εργασία σε ημέτερους ΠΑΣΟΚους

Να έχουν εισπράξει αχρεωστήτως ποσό άνω των 4 εκατομμυρίων ευρώ -1,3 δισεκατομμυρίων ευρώ τότε- φέρονται, σύμφωνα με το Ελεγκτικό Συνέδριο, "εκπαιδευτές" του Οργανισμού Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης (ΟΕΕΚ).

Εξιχνίαση υποθέσεων πορνογραφίας: Εκβίαζαν ανήλικους με άσεμνο υλικό

Στην εξιχνίαση δύο ακόμα υποθέσεων πορνογραφίας ανηλίκων μέσω του διαδικτύου προχώρησε η Υπηρεσία Οικονομικής Αστυνομίας και Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.

Oι δράστες είχαν έρθει σε επικοινωνία με ανήλικους μέσω ιστοσελίδας κοινωνικής δικτύωσης και τους είχαν πείσει να καταγράψουν βίντεο και φωτογραφίες με άσεμνο περιεχόμενο.

ΑΙΣΧΟΣ!! Ο Δένδιας αντικατέστησε το σαράβαλο Skoda του Αδωνι, επειδή στις στροφές άνοιγε η πόρτα!

Ο Άδωνις Γεωργιάδης είναι από τους υπουργούς που αρνούνται να παραλάβουν υπουργικό αυτοκίνητο και μέχρι πριν από λίγες ημέρες χρησιμοποιούσε για τις μετακινήσεις του ένα συνοδευτικό της προσωπικής του ασφάλειας, ένα παλαιό Σκόντα Οκτάβια που είχε στο κοντέρ του 440.000 χιλιόμετρα.

Άδωνις σε κομμούνι συνδικαλιστή: "Eδώ δεν είναι Σοβιετική Ένωση" (VIDEO)

Οι ατάκες της ημέρας ανήκουν δικαιωμτικά στον Άδωνι Γεωργιάδη, που έδωσε ρέστα στην συζήτηση του με τους συνδικαλιστές. Κάνοντας ένα ακόμα επικοινωνιακό ντεμαράζ, στρίμωξε τον συνδικαλιστή. Παρά την φοβερή ψυχραιμία του, ο Άδωνις σε κάποια στιγμή εκνευρίστηκε και ακούστηκε να λέει:

Η φουσκα του αιώνα: Νέο ιστορικό χαμηλό για την τουρκική λίρα

Η τουρκική λίρα υποχώρησε ξανά σήμερα πέφτοντας σε νέο ιστορικό χαμηλό έναντι του δολαρίου ΗΠΑ, παρά τις πωλήσεις συναλλάγματος από την κεντρική τράπεζα, οι οποίες δεν κατάφεραν να μεταβάλουν το κλίμα νευρικότητας στις αγορές λόγω της συνεχιζόμενης φημολογίας για το μέλλον του προγράμματος αγοράς ομολόγων της κεντρικής τράπεζας των Ηνωμένων Πολιτειών.

Λογικό! Εξαιρείται η ΕΥΠ από το σύστημα της Ενιαίας Αρχής Πληρωμών

Δεν θα δημοσιεύονται τελικά στην Εφημερίδα της Κυβέρνησης οι μισθοί των στελεχών της ΕΥΠ. Αυτό κρίθηκε απαραίτητο προκειμένου να διασφαλιστεί το απόρρητο των στοιχείων του προσωπικού της υπηρεσίας.

Εργοδότης έστειλε τους υπαλλήλους για διακοπές και μετέφερε κρυφά το εργοστάσιο σε άλλη χώρα

Τους ευχήθηκε καλές διακοπές και τους είπε να επιστρέψουν στη δουλειά σε τρεις εβδομάδες. Το ίδιο βράδυ, ο Φαμπρίτσιο Πεδρόνι έδωσε εντολή να αρχίσει η αποσυναρμολόγηση του εργοστασίου του. Είχε αποφασίσει να το μεταφέρει από την Ιταλία στην Πολωνία, χωρίς να πει λέξη στους εργαζομένους.

Αεράτα την έχει από τώρα τη δεύτερη τετραετία ο Σαμαράς

Γράφει ο Φώτης Μακρίδης

Πήγε στο Αμέρικα ο Αντώνης, τα είπε με τον μπαμπά της σκυλίτσας που ζευγάρωσε πρόσφατα, τα είπε και με τα μεγαθήρια που κρατούν το 90% της "ενημέρωσης" του πλανήτη, τα είπε και τα βρήκε κιόλας με την υπερκυβέρνηση του Global Jews Advocacy και τα σκυλιά δεμένα.

Τον ήπιε η Αργεντινή που εφαρμοσε τις ποροτάσεις Τσίπρα-Καμμένου: Πρέπει να πληρώσει τους ομολογιούχους

Εφετείο της Νέας Υόρκης απέρριψε την έφεση της Αργεντινής κατά προηγούμενης απόφασης σύμφωνα με την οποία η χώρα θα πρέπει να καταβάλει 1,33 δισ. δολάρια σε ομολογιούχους που δεν συμμετείχαν στην αναδιάρθρωση του χρέους της, σύμφωνα με το Reuters.

Σκότωσαν και τεμάχισαν γυναίκα στη Ραφήνα

Πρωτοφανές έγκλημα ερευνά η ΕΛΑΣ - Ολα τα στοιχεια

Μπροστα σε μια φρικαλέα δολοφονία με τον τεμαχισμό μίας γυναίκας τουλάχιστον 40 ετών βρίσκεται από το βραδυ τηςΠαρασκευής η ΕΛΑΣ. Το διαμελισμένο πτώμα της γυναίκας βρεθηκε από περαστικούς σε σακούλες σκουπιδιών στην οδό Πρασινου Λόφου και Στεφοπούλου στην Ραφήνα.

Απογραφή 2011: Στα 10.815.197 ο μόνιμος πληθυσμός της χώρας

Την «ακτινογραφία» της Ελλάδας, πόσοι ακριβώς είναι οι μόνιμοι κάτοικοι, πόσοι οι άνδρες και πόσες οι γυναίκες ανά πόλη, ποια είναι η μέση ηλικία των κατοίκων της χώρας, σε ποιες περιοχές ανεβαίνει ο μέσος όρος ηλικίας και σε ποιες χαμηλώνει, πόσοι είναι οι παντρεμένοι και οι ανύπαντροι και ποιας ηλικίας, πόσοι μετανάστες ζουν στη Eλλάδα, από που προέρχονται και άλλα τέτοια παρόμοια ενδιαφέρονται στοιχεία που προέκυψαν από την απογραφή του 2011 έδωσε την Παρασκευή στη δημοσιότητα η ΕΛΣΤΑΤ.