28 Αυγούστου 2013

Με ποιον από τους τρεις τα είχε η Μonica Bellucci;

​Σάλος έχει προκληθεί με τα ειδύλλια της Monica Bellucci, ενώ ήταν ακόμα παντρεμένη με τον Vincent Cassel.

ΦΩΤΟ-Σοσιαλφασιστας Νικος Αγκο: Αλλα Σταυριδης κι αλλο Τσιπρας

Φανταζομαι (γιατι βαριεμαι να ψαχνω) οτι ο Αλβανος φασιστας Νικο Αγκο θα εφαγε τα λυσσακα του με τον Σταυριδη που μπηκε στο λιαρ τζετ του Μελισσανιδη... φυσικα το ιδιο δεν ισχυει για τον Τσιπρα ο οποιος εμενε επι μερες σε βιλα επιχειρηματια στους αντιπαξους και εκοβε βολτες με το κοτερο του... εεε βαρκα οπως λεει ο σοσιαλφασιστας:

ΦΩΤΟ: Αποδειξη γιατι 9 στους 10 ειναι ηλιθιοι

Γραφει ενας ηλιθιος μια παπαρια και οι 9 στους 10 συναρπαζονται απο την αποκαλυψη... επειδη δεν μπορουν να καταλαβουν τη διαφορα παραγεται και παρασκευαζεται:

ΦΩΤΟ: Γιώργο μας έχουν λείψει οι παπαριές σου!!

Ξέρει κανείς πότε ξεκινάει ο Αυτιάς; Μας έχει λείψει ο λαϊκισμός του:

Το συντομότερο ανέκδοτο: "Σύμμαχος του Πουτιν": Η Ρωσία εκκενώνει τη βάση στο Ταρτούς και εγκαταλείπει στη μοίρα της τη Συρία

Το συντομότερο ανέκδοτο έχει καταντήσει η έκφραση "σύμμαχος της Ρωσίας" καθώς μετά το κρέμασμα της Κύπρου ήρθε η ώρα να βιώσει με πολύ σκληρότερο τρόπο και η Συρία τι θα πει να σε "στηρίζει ο Πούτιν"... και να φανταστείτε οτι έχουν και βάση εκεί!!!

Το προσωπικό της βάσης της στο Ταρτούς της Συρίας απομακρύνει η Ρωσία σύμφωνα με το πρακτορείο Ιντερφάξ. Αν και η πληροφορία δεν έχει επιβεβαιωθεί πλήρως είναι ενδεικτική της κατάστασης συναγερμού που επικρατεί στη Μέση Ανατολή.

Εργαζόμενοι Ψυχιατρειών: Να ανακαλέσει ο Στ. Παναγούλης για τα περί «ψυχοπαθούς Γεωργιάδη» και «ζουρλομανδύα»

Σε σύρραξη στο χώρο της Υγείας εξελίσσεται το θερμό επεισόδιο του βουλευτή Στάθη Παναγούλη με τον Αδωνη Γεωργιάδη.

Οι εργαζόμενοι στα ψυχιατρικά νοσοκομεία απαιτούν να ανακαλέσει άμεσα ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ την δήλωση του περί ζουρλομανδύα, επισημαίνοντας ότι τέτοιες εκφράσεις ενισχύουν το στίγμα απέναντι στον ψυχικά ασθενή.

Δειτε γιατι ο Σαββίδης ετοιμάζει μήνυση στον δήμαρχο του Χάρκοβο-Πως τον αποκάλεσε;

Φανατικός οπαδός της Μέταλιστ, ο δήμαρχος του Χάρκοβο, Μιχαήλ Ντόμπκιν, δεν θα μπορούσε παρά να χαρεί για τον αποκλεισμό του ΠΑΟΚ από την Σάλκε, έπειτα από τη γνωστή ιστορία με το CAS που απέβαλε τους Ουκρανούς για «στημένα» και έδωσε τη θέση τους στον «Δικέφαλο».
Ωστόσο, η αντίδρασή του ξέφυγε από τα επιτρεπόμενα όρια και μέσω του λογαριασμού του στο Twitter, έβρισε τον Ιβάν Σαββίδη, γράφοντας: «Αντίο ΠΑΟΚ, παίξατε σαν φρικιά. Ο πρόεδρος είναι...

Νεές συγκλονιστικές φωτογραφίες από τη σύλληψη του βομβιστή της Βοστόνης

Γεμάτος αίματα και εξαντλημένος ο Dzhokhar Tsarnaev σηκώνει την μπλούζα του στους αστυνομικούς για να τους δείξει πως δεν είναι ζωσμένος με εκρηκτικά

Πρόσφατα κυκλοφόρησαν και νέες συγκλονιστικές φωτογραφίες από την επεισοδιακή σύλληψη του φερόμενου ως βομβιστή στον Μαραθώνιο της Βοστόνης.

Ισοφάρισε σε 1-1 ο Ψωμιάδης: Καταδίκη Τρεμόπουλου

Για συκοφαντική δυσφήμιση σε βάρος του Παναγιώτη Ψωμιάδη καταδικάστηκε ο ευρωβουλευτής των Οικολόγων Πράσινων και περιφερειακός σύμβουλος Μιχάλης Τρεμόπουλος, ο οποίος καλείται να καταβάλει το ποσό των 10.000 ευρώ στον έκπτωτο Περιφερειάρχη.

Νεκρός ο σχεδιαστής μόδας Μιχάλης Ασλάνης-Υπονοιες αυτοκτονιας-Τι ειχε καταγγείλει προσφατα

Νεκρός βρέθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης ο γνωστός σχεδιαστής μόδας Μιχάλης Ασλάνης στο διαμέρισμά του στην οδό Σκουφά 21 στο Κολωνάκι.

Η Αστυνομία ερευνά όλα τα ενδεχόμενα, ακόμη και αυτό της αυτοκτονίας. Δίπλα στο άψυχο σώμα του Ασλάνη βρέθηκε μεγάλη ποσότητα χαπιών.

Προσήχθη ο δημοσιογράφος Μ. Διονέλλης για πλάνα από τη βάση της Σούδας

Ο δημοσιογράφος του Σκάι Μάριος Διονέλλης και ο εικονολήπτης Νίκος Σαράντος προσήχθη από την αστυνομία την ώρα που τραβούσε πλάνα στο πλαίσιο ρεπορτάζ για τη βάση της Σούδας.

Συμμετοχή μουσουλμάνων βουλευτών του SYRIZA και του PASOK σε εθνικιστική γιορτή στην Κωνσταντινούπολη

Επίθεση κατά των μουσουλμάνων βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ και του ΠΑΣΟΚ, κ.κ. Καραγιουσούφ και Χατζηοσμάν, εξαπέλυσαν στη Βουλή οι Ανεξάρτητοι Έλληνες, με αφορμή δημοσίευμα εφημερίδας σχετικά με «προκλητικές δηλώσεις τους για την ύπαρξη τουρκικής μειονότητας» και επικείμενη συμμετοχή τους σε εκδήλωση στην Κωνσταντινούπολη, «για τα 100 χρόνια από την ίδρυση Δημοκρατίας της Τουρκικής Θράκης».

ΦΩΤΟ: Σαν σημερα οι Ελληνες τσακισαν τον κομμουνισμο...

Θεωρητικα γιατι πρακτικα επανεκαμψε μετα απο 30 χρονια και σημερα εχει επιβληθει παντου:

Ο Κομφουκιος ηταν Ελληνας... αλλα ΣΥΡΙΖΑιος και οχι ΑΕροψεκασμενος

Αποσπασμα απο τη χθεσινη ομιλια του γιγαντα Μιχελογιαννακη, του ΣΥΡΙΖΑ, κατα την ανακοινωση της τασης ΠΑΣΟΚ μεσα στον ΣΥΡΙΖΑ:

Tα «είπα – ξείπα» και οι «διαστρεβλώσεις» των δηλώσεων του Μπουταρη

Με αφορμή τον ισχυρισμό του δημάρχου, ότι διαστρεβλώνονται οι δηλώσεις του ή αναπαράγεται μέρος τους, μόνο αναφορικά με τις θέσεις του για την παρουσία των πολιτικών αρχηγών στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, ο δημοτικός σύμβουλος Χρήστος Μάτης παραθέτει 11 αυτούσιες τοποθετήσεις του Γιάννη Μπουτάρη για το θέμα, τόσο στα πρακτικά του Δημοτικού Συμβουλίου Θεσσαλονίκης, όσο και σε δηλώσεις σε Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, από το 2011 και μετά.

Ο "εγκριτος" αιτία που χώρισε η Μόνικα Μπελούτσι;

Δύο φωτογραφίες με σημασία, φαίνεται να επιβεβαιώνουν τις φήμες που κυκλοφόρησαν τις τελευταίες μέρες, ότι πίσω από το διαζύγιο της όμορφης Ιταλίδας ηθοποιού κρύβεται ο γνωστός δημοσιογράφος...

Γελανε και οι ιδιοι: 47 αγαλματα στην κεντρική πλατεία των Σκοπίων... Φίλιππος, Ιουστινιανός, Περδίκκας, Αμύντας, Παρμενίων... μονο το Λεωνιδα και τον Μιλτιαδη μας αφησαν

47 αγάλματα τοποθετήθηκαν στην κεντρική πλατεία των Σκοπίων σε ένα Σαββατοκύριακο, μεταξύ αυτών και του Ιουστινιανού, κίνηση που κατακρίνουν ακόμη και οι σκοπιανοί.

Ανάπλαση με έντονο εθνικιστικό χαρακτήρα στα Σκόπια ενόψει δημοτικών εκλογών, που η κυβέρνηση φοβάται ότι θα αναδείξουν νικητή τον υποψήφιο της αντιπολίτευσης.

ΦΩΤΟ: Στρατευμενη κρατικοδιαιτη δημοσιογραφια

Ο γνωστος κρατικοδιαιτος, που μας ελαφρυνε απο μερικα εκ ευρω ολα τα χρονια που προεβαλε τα αντιγραμμενα ντοκιμαντερ στην ΕΡΤ, Στελιος Κουλογλου, καταλαβε οτι η κοντρα Αδωνι-Παναγουλη εγινε...

Διμοσκωπυσι κωλοφος!! ΧΡΟΙΣΕΙ ΑΒΓΟΙ τουλαχηστων 20%

Πανυκως επειασε τη ΝΔ απο τι νεα διμοσκοπυσι που δυχνι τη ΧΡΟΙΣΥ ΑΒΓΟΙ στο 18% ενω εχι τουλαχηστον 40%... Δειτε τη:

Πάτρα: Γκάζωσε και τα κατάφερε - Ανέβηκε με αυτοκίνητο 193 σκαλιά!

Μετά τις δοκιμές ήρθε η ώρα των γυρισμάτων - Εκατοντάδες κάτοικοι καταχειροκρότησαν τον οδηγό και κατέγραψαν τις εικόνες με τα κινητά τους τηλέφωνα - Δείτε το βίντεο...

Πρόκειται για το πρωτότυπο αυτοκίνητο ιδιοκτησίας του μηχανικού κ. Κορρέ το οποίο μεταφέρθηκε στην Πάτρα για τις ανάγκες γυρισμάτων ενός βίντεο. Ανέβηκε τις σκάλες της Αγίου Νικολάου και μάλιστα δεκάδες άτομα παρακολούθησαν την προσπάθειά του...

«Κοριός» των αμερικανικών υπηρεσιών πληροφοριών μαρτυρά τη χρήση χημικών από το καθεστώς Ασαντ

Οι αμερικανικές υπηρεσίες Πληροφοριών υπέκλεψαν τηλεφωνικές συνομιλίες ενός «πανικόβλητου» αξιωματούχου του υπουργείου Αμυνας της Συρίας με τον διοικητή της Μονάδας των χημικών όπλων, μετά την επίθεση της περασμένης εβδομάδας στα ανατολικά περίχωρα της Δαμασκού, σύμφωνα με δημοσίευμα του περιοδικού «Foreign Policy».

Το ΠΑΣΟΚ που μας εχει λειψει: «Άδικη» η τροπολογία που κόβει τις διπλές συντάξεις βουλευτών

Βρούτσης: Καμία ειδική μεταχείριση


«Άδικη» και «τιμωρητική» χαρακτηρίζει το ΠΑΣΟΚ την τροπολογία που καταργει τις διπλές συντάξεις των αιρετών και που έχει κατατεθεί στο νομοσχέδιο για τις σχολάζουσες κληρονομιές.

«Κουρεύει» τις εξουσίες του προέδρου της ΕΛΣΤΑΤ η κυβέρνηση

Σε διόρθωση της τροπολογίας που έχει ενταχθεί στο νομοσχέδιο για τις σχολάζουσες κληρονομιές και η οποία δίνει την απόλυτη εξουσία στον πρόεδρο της ΕΛΣΤΑΤ για την διαχείριση των απόρρητων στοιχείων της Αρχής προχώρησε ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών, κ. Χρήστος Σταϊκούρας, μετά και τις έντονες επικρίσεις της αντιπολίτευσης αλλά και τον κίνδυνο καταψήφισής της και από βουλευτές της συμπολίτευσης.

Action 24: Το νεο ΠΑΣΟΚικο καναλι

Γιατί ο “ντεφορμέ” Ε. Βενιζέλος χρειάζεται αθλητικό σταθμό;

Σε “σταθμός συγκέντρωσης” πράσινων και όχι μόνον δημοσιογράφων μετατρέπεται το κανάλι ACTION 24 του εξ απορρήτων συμβούλου επικοινωνίας και προβολής του προέδρου του ΠΑΣΟΚ, Ε.Βενιζέλου. Ήδη ο Διονύσης Παναγιωτάκης, παραγωγός και σύζυγος της πρώην υφυπουργού Παιδείας του ΠΑΣΟΚ, Ελένης Κούρκουλα, στρατογολεί μια πλειάδα δημοσιογράφων και παρουσιαστών προκειμένου να ξεκινήσει ενημερωτικό πρόγραμμα και εκπομπές.

Κι όμως... οι καταθέσεις στην Ελλάδα αυξήθηκαν!

Μπορεί σε όλες τις υπόλοιπες χώρες που πλήττει η κρίση οι καταθέσεις να έπεσαν κατακόρυφα, δεν συνέβη το ίδιο στην χώρα μας. Οι καταθέσεις στις τράπεζες εδώ αυξήθηκαν τον τελευταίο χρόνο σύμφωνα με τα στοιχεία της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας.

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Ο Καλφαγιάννης χειροδίκησε σε υπάλληλο της ΕΡΤ

Απίστευτα πράγματα καταγγέλει η Μαρία Αλεβίζου, υπάλληλος της ΕΡΤ. Σύμφωνα με όσα λέει η κυρία Αλεβίζου πήγε στα γραφείο της στο ραδιομέγαρο. Εκεί κάποιος φίλος του Καλφαγιάννη της μετέφερε το μήνυμα πως ο "έρχων" του ραδιομεγάρου, θέλει...

"Φαπες" στον Μπουτάρη απ' τον Παπαμιμίκο

Τα ξίφη τους διασταύρωσαν το πρωί σε εκπομπή του ΣΚΑΙ ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης με το Γραμματέα της Νέας Δημοκρατίας. Αφορμή στάθηκε η γνωστή πλέον επικοινωνιακή ατάκα που προσπαθεί να περάσει ο Γιάννης Μπουτάρης περί πρωθυπουργού που θα ανέβει σαν κλέφτης στη Θεσσαλονίκη, επειδή οι φιέστες και τα τεράστια έξοδα της ΔΕΘ κόπηκαν επί Αντώνη Σαμαρά. Ο Δήμαρχος επανέλαμβε τη φράση, προκαλώντας την αντίδραση του Ανδρέα Παπαμιμίκου που υπερασπίστηκε τον Αντώνη Σαμαρά.

Εχει λαλησει ο Ακης: Προσωπικά δεδομένα και πλαστά τα έγγραφα που βρέθηκαν στο σπίτι μου

Ένταση επικράτησε κατά τη διάρκεια της τρίτης ημέρα απολογίας του Άκη Τσοχατζόπουλου, όταν δέχθηκε βροχή ερωτήσεων από τους συνηγόρους της πολιτικής αγωγής για κρίσιμα έγγραφα που βρέθηκαν και κατασχέθηκαν στο γραφείο του.

Τα κορυφαία αθλητικά γεγονότα στη Δημόσια Τηλεόραση 28 & 29/8

Από σήμερα 28/8 και 29/8 η Δημόσια Τηλεόραση εγκαινιάζει ένα live αθλητικό πανηγύρι, μεγάλων αθλητικών γεγονότων με διεθνή τουρνουά μπάσκετ, στίβο και αγώνες του Chmapions League.

ΔΙΕΘΝΕΣ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ

Γρηγορακος: Ισα με 100.000 ΔΥ εχουν καταθεσει πλαστα δικαιολογητικα

Την εκτίμησή του ότι μετά από τον έλεγχο των πιστοποιητικών των δημοσίων υπαλλήλων θα βρεθεί μεγάλο ποσοστό από πλαστά πιστοποιητικά, εξέφρασε ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών, Λεωνίδας Γρηγοράκος.

Μυτιλήνη: Συνελήφθη επ' αυτοφώρω μαλακ@ς παιδεραστής που ασελγούσε σε ανήλικο κοριτσάκι

Το μικρό κοριτσάκι αναζητούσε η μητέρα του η οποία μόλις το βρήκε και είδε τι συνέβαινε έβαλε τις φωνές - Περαστικοί κάλεσαν την αστυνομία η οποία συνέλαβε τον δράστη

Συνελήφθη πριν από λίγο στο κέντρο της Μυτιλήνης ένας ηλικιωμένος άνδρας ο οποίος σύμφωνα με μαρτυρίες περαστικών είχε παρασύρει σε απόμερο σημείο κοντά στο Δημοτικό Θέατρο ένα ανήλικο τσιγγανόπουλο και έκανε σ' αυτό ασελγείς χειρονομίες.

Τζημερος: «Στάθης (π)Αναγούλης, Ιδιότητα: αδελφός ήρωα»

Αηδιασμενος απο το επιπεδο πολιτικης αντιπαραθεσης του (π)Αναγουλη, οπως τον αποκαλει χαρακτηριστικα, ειναι ο Θανος Τζημερος ο οποιος αποθεωσε τον Αδωνι για την απαντηση που εδωσε στα μπινελικια του ΣΥΡΙΖΑιου που εδω και 40 χρονια επαγγελεται "αδερφος ηρωα".

Δειτε τι εγραψε πριν λιγο στο Facebook

Μονη απατεωνων με εικονικα τιμολογια...

Το μοναστήρι του Αγίου Γεωργίου στον Επανωσήφη, στην Κρητη, έγινε αρνητικός πρωταγωνιστής σε σκάνδαλο με εικονικά τιμολόγια.

Μετά από έλεγχο του ΣΔΟΕ για την περίοδο 2009, όπου εκείνο το διάστημα το συγκεκριμένο Μοναστήρι είχε ενταχθεί σε Ευρωπαϊκό πρόγραμμα, βρέθηκε πως από τους υπεύθυνους της μονής, έλειψαν τιμολόγια 270.000 ευρώ.

ΒΙΝΤΕΟ-Άδωνις απαντα στον Πατουλη: «Δεν στοχοποιώ όλους τους γιατρούς»

«Δεν στοχοποιώ όλους τους γιατρούς», δήλωσε, μεταξύ άλλων, ο υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης, μιλώντας στο «Πρωινό ΑΝΤ1» και απαντωντας εμμεσα στο αιτημα του Πατουλη και του ΙΣΑ να τους δοθουν τα ονοματα των επιορκων στους οποιους αναφερεται ο Αδωνις, αλιως να μην σπηλωνεται ολο ο κλαδος χωρις λογο (λεμε τωρα...).

Παρτε το μετρο πισω πριν ξεφτιλιστειτε στη τροικα και μας βαλετε να πληρωσουμε τα σπασμενα: Μόνο δύο στους δέκα πέρασαν στις τιμές τον μειωμένο ΦΠΑ στην εστίαση

Αναποτελεσματικό αποδεικνύεται το μέτρο της μείωσης του ΦΠΑ στην εστίαση, τουλάχιστον ως προς την πτώση των τιμών.

Όπως επισημαίνουν Τα Νέα, ένα μήνα μετά την 1η Αυγούστου, οπότε και ξεκίνησε η εφαρμογή του μέτρου, οι επιχειρηματίες που έχουν προμηθευτεί το θαλασσί σήμα, το οποίο υποδεικνύει ότι πέρασαν στις τιμές τους τουλάχιστον κατά 5% τη μείωση του ΦΠΑ, είναι όσοι ακριβώς και τις πρώτες ημέρες: μόλις 15.000 σε σύνολο 70.000 επιχειρήσεων του κλάδου πανελληνίως (εστιατορίων, καφενείων κ.λπ.), δηλαδή δύο στους δέκα.

Χρυσες δουλειες απ' τη Χρυσή Αυγή: Ανοιξε μπουτίκ στα Χανιά και πουλάει ρούχα, κούπες και αξεσουάρ

Κατάστημα για τα μέλη και τους φίλους της Χρυσής Αυγής λειτουργεί τα τελευταία εικοσιτετράωρα στην πόλη των Χανίων, το οποίο διαθέτει προϊόντα με την υπογραφή του λαϊκού συνδέσμου.

Συνέντευξη Βελόπουλου: Δεν «βαξεβανίσαμε» ποτέ!

Συνέντευξη στο taxalia έδωσε ο Κυριάκος Βελόπουλος, που μίλησε για όλους και για όλα.

Διαβαστε την εδω
 

κι εδω

ΒΙΝΤΕΟ-Απαντηση Αδωνι στον ρατσιστη Παναγούλη: Ο Τσιπρας πρεπει να τον διαγραψει γιατι εισηγειται το αναχρονιστικο μετρο του ζουρλομανδυα

Άγρια κόντρα ξέσπασε στον «αέρα» της πρωινής εκπομπής του «ΑΝΤ1» μεταξύ του υπουργού Υγείας Α.Γεωργιάδη και του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Στάθη Παναγούλη, με αφορμή το χθεσινό σχόλιο του δεύτερου για τον υπουργό Υγείας σε ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης.

Η Air Force απαγόρευσε το "ελληνικό" γιαούρτι Chobani λόγω σπόρων κάνναβης (ΒΙΝΤΕΟ)

Την προσοχή του προσωπικού της εφιστά η Πολεμική Αεροπορία στις ΗΠΑ, ζητώντας να μην καταναλώσει κανείς συγκεκριμένη γεύση του γιαουρτιού Chobani, καθώς περιέχει σπόρους κάνναβης.

Δωροθέα Μερκούρη- εγκριτος: Ζουν τον έρωτά τους στη Λέσβο, οσο Ελληνες αυτοκτονουν! Φωτογραφίες!

Το ζευγάρι είναι πολύ ερωτευμένο...

Washington Times: Η Ελλάδα βρίσκεται σε ύφεση εξαιτίας της ανηθικότητάς της

Το κύριο άρθρο της εφημερίδας Washington Times με τίτλο «Υet another bailout. Europe prepares to rescue Greek politicians» αναφέρεται επικριτικά στο ενδεχόμενο μίας νέας διάσωσης της Ελλάδας από την Ευρώπη. Παρουσιάζει τους Ευρωπαίους πολιτικούς ως ήρωες τραγωδίας που υπερεκτιμούν τις δυνατότητές τους και αυτοκαταστρέφονται.

Σε τσοντα η «Πίπη φακιδομύτη»

Το κοριτσάκι με τα κοτσιδάκια και τις φακίδες μεγάλωσε και πλέον απασχολεί τα Μέσα με τις νέες περιπέτειές της.

Σύμφωνα, με το TMZ, η 39χρονη πλέον Tami Erin που πρωταγωνίστησε στην ταινία "Πίπη Φακιδομύτη" όταν ήταν 14 ετών δεν είναι και τόσο αθώα, αφού πρωταγωνιστεί -μάλλον βέβαια άθελά της- σε ταινία σκληρού πορνό.

Ο Σόιμπλε είναι επίτιμος δημότης Μακρακώμης!

Επίτιμος δημότης της Μακρακώμης Φθιώτιδας είναι εδώ και 21 χρόνια ο Βόλφγκανγκ Σόιμπλε!

Ο νυν υπουργός Οικονομικών της Γερμανίας ήταν το 1991 υπουργός Εσωτερικών της κυβέρνησης Κολ και είχε δωρίσει στο Δήμο Μακρακώμης ένα πυροσβεστικό όχημα.

Γνωστός σεφ δεν έχει εκπληρώσει τα στρατιωτικά του καθήκοντα

Είναι ένας πολύ γνωστός σεφ, τον οποίο έχουμε γνωρίσει μέσα από την τηλεόραση.

Ενώ θα έπρεπε να έχει υπηρετήσει την στρατιωτική του θητεία, δεν το έχει κάνει ακόμα, με αποτέλεσμα να έχει κηρυχθεί ανυπότακτος και να πρέπει να παρουσιαστεί άμεσα. Ο λόγος για τον...

Πόρισμα Ταμείου Μολυβιάτη: Δικαιώνει Καραμανλή και εκθέτει τον ΓΑΠ!

Στο πόρισμα της Επιτροπής αναφέρεται ότι όσο ο κ. Π. Μολυβιάτης ήταν στη θέση του όλα γίνονταν με διαφάνεια και μετά την παραίτησή του σημειώθηκαν γκάφες, καθυστερήσεις και σοβαρά λάθη
Ισχυρό πολιτικό ράπισμα αποτελεί στους όψιμους επικριτές της διακυβέρνησης του κ. Κώστα Καραμανλή περί του λεγομένου Ταμείου Μολυβιάτη το πόρισμα της Επιτροπής Περιβάλλοντος της Βουλής για την αποκατάσταση των πυρόπληκτων περιοχών από τις καταστρεπτικές φωτιές του 2007.

Γελαει ο πλανήτης με τους Αγγλους: Κυνηγούσαν «τρομοκράτες» στον Τάμεση και συνέλαβαν τον... Τομ Κρουζ [εικόνες]

Χοντρό χουνέρι έπαθε η βρετανική αστυνομία, καθώς, όταν ειδοποιήθηκε από «ευσυνείδητο» πολίτη πως υπάρχει μια ομάδα τεσσάρων πάνοπλων ανθρώπων μέσα σε πλοίο στο Λονδίνου, ξεκίνησε μεγάλη κινητοποίηση για να αποφευχθούν τα χειρότερα.

ΠΑΟΚ ΕΙΣΑΙ, δεν πειράζει, πάλεψες


Πάλεψε ο ΠΑΟΚ, γύρισε δυό φορές το ματς, από 0-1 σε 1-1 και από 1-2 σε 2-2, πίεσε και έχασε ευκαιρίες μετά το 2-2 και μοιραία δέχθηκε στο τέλος το 2-3. Ο διαιτητής θα μπορούσε να δώσει κρίσιμο φάουλ στη γραμμή της περιοχής σε ανατροπή του Στοχ και οι παίκτες του ΠΑΟΚ θα μπορούσαν να μην είναι άστοχοι ή να είναι πιό τυχεροί στα τελευταία κρίσιμα λεπτά. Καλύτεροι του αγώνα, για την ομάδα της Θεσσαλονίκης, οι Κατσουράνης και Στοχ. Δείτε το βίντεο:

Κατασχέθηκε πίνακας που απεικόνιζε τους Πούτιν και Μεντβέντεφ με γυναικεία εσώρουχα (φωτο)

Η αστυνομία της Ρωσίας κατέσχεσε από μια γκαλερί της Αγίας Πετρούπολης έναν πίνακα ο οποίος απεικονίζει τον Βλάντιμιρ Πούτιν με γυναικεία εσώρουχα, υποστηρίζοντας ότι η σατιρικού περιεχομένου έκθεση στο χώρο αυτό παραβιάζει τη νομοθεσία, χωρίς να δώσει καμιά διευκρίνιση σχετικά με το ποιος ακριβώς νόμος παραβιάστηκε.

Ο Άδωνις κάνει τα αυτονόητα!

Ο Άδωνις Γεωργιάδης είναι ο «μνημομιακός», ο «φασίστας» που έχει πει πολλά λογικά πράγματα. Όπως ότι δεν κινδυνεύουμε να πεθάνουμε από τα γενόσημα, επειδή δεν έχουν πεθάνει οι Σουηδοί, οι Ολλανδοί και άλλοι Ευρωπαίοι που τα χρησιμοποιούν εδώ και χρόνια. Την ίδια ώρα έχουμε ακούσει πολλούς «δημοκράτες» να λένε ένα σωρό αηδίες: Ότι ο Άδωνις θα φέρει επιδημίες και θα σκοτώσει τους γέρους και τις γριές.

Τον φωτισε ο Θεος: Ο Καμμένος δεν θα επιτρέψει τη μετάδοση της ομιλιάς του στη ΔΕΘ-Εμπάργκο στη ΔΤ από την αντιπολίτευση

Η φώτο είναι από τον Ιούνιο και οχι σημερινή καθως ο Αλέξης Τσίπρας συνεχίζει να λείπει σε διακοπές...

Την απόφαση όλα τα στελέχη των κομμάτων τους να απέχουν από τα πάνελ της Δημόσιας Τηλεόρασης ανακοίνωσαν οι πρόεδροι των ΣΥΡΙΖΑ, ΑΝΕΛ, ΔΗΜΑΡ και ΚΚΕ σε κατ’ ιδίαν διαδοχικές συναντήσεις με τους συνδικαλιστικούς εκπροσώπους των εργαζομένων της ΕΡΤ.

Ανακοίνωση δήμαρχου Ιθάκης: Ζητείται υποψήφιος δήμαρχος που να μην είναι λαμόγιο και ψυχασθενής

Μια απίστευτη ανακοίνωση έχει αναρτήσει στον ιστότοπο του Δήμου Ιθάκης ο δήμαρχος του νησιού, Γιάννης Κασσιανός, αναλύοντας με σαφήνεια τις προδιαγραφές που χρειάζονται για τη θέση του υποψήφιου δημάρχου.