22 Ιουλίου 2014

ΒΙΝΤΕΟ-Οι Αμαζόνες του Ουκρανικού στρατού -Η μελαχρινή γαλανομάτα για την οποία παραμιλούν όλοι

Κάτω από τις στρατιωτικές στολές και τα foul face των μελών του εθελοντικού τάγματος των «Donbass» της Ουκρανίας δεν βρίσκονται, όπως θα φανταζόταν κανείς, μόνο άνδρες. Οπως φαίνεται και από σχετικό βίντεο που πόσταρε το Euromaidan κάτω από τις στολές μπορεί να κρύβονται και εκπλήξεις. Οπως στην περίπτωση αυτής της γαλανομάτας μελαχρινής του παρακάτω βίντεο (2o).
Οπως σημειώνει το news.pn σε παλαιότερο ρεπορτάζ του, τα κορίτσια που διαμαρτήρονταν με το Maidan, εδώ και ένα μήνα περίπου ετοιμάζονται για στρατιωτικές ενέργειες στην ανατολική Ουκρανία, εκπαιδεύονται κανονικά και κάνουν ακριβώς ότι και οι άνδρες. «Ηρθαν εδώ γιατί είναι πατριώτισσες. Και είναι πιο ψύχραιμες από τους άνδρες», προσθέτει. Το γυναικείο γκρουπ του τάγματος, αναφέρει προσθέτει το δημοσίευμα, δεν μετρά απώλειες, σε αντίθεση με το ανδρικό, ενώ σημειώνει ότι οι γυναίκες προσαρμόζονται πιο εύκολα στη ζωή του μαχητή.

Σύμφωνα με παλαιότερο δημοσίευμα της Daily Mail οι γυναίκες άρχισαν να εντάσσονται στους κόλπους της Ουκρανικής εθνοφρουράς μετά από καταγγελίες ότι κατά τη διάρκεια συγκρούσεων στην ανατολική Ουκρανία έχουν σκοτωθεί 40 παιδιά, περίπου.

Φωτογραφίες από την τελετή ορκομωσίας των νέων μελών της Ουκρανικής Εθνοφρουράς τον περασμένο μήνα έξω από το Κίεβο:


Πάντως το Euromaidan τουίταρε το δεύτερο παρακάτω βίντεο με τον τίτλο: «Γι αυτό θα κερδίσουμε τον πόλεμο «Τάγμα Donbass» στα όρια».


Μετά το 1:30