22 Ιουλίου 2014

ΦΩΤΟ-ΤΩΡΑ ΤΡΕΧΟΥΜΕ ΛΕΜΕ ΜΩΡΗ ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΑ! Ετσι είναι σήμερα η καταζητούμενη Πόλα Ρούπα

Στη δημοσιότητα έδωσε η αστυνομία τις φωτογραφίες της Πόλας Ρούπα, της καταζητούμενης συντρόφου του Νίκου Μαζιώτη.

Στις φωτογραφίες που έχουν ληφθεί από κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης είναι εμφανής η αλλαγή των εξωτερικών της χαρακτηριστικών.
Η αστυνομία εκτιμά ότι η Πόλα Ρούπα, φεύγοντας από το διαμέρισμα, πήρε μαζί της φωτογραφίες που πιθανότατα απεικονίζουν την ίδια με τη σημερινή της εμφάνιση και του παιδιού, τον φορητό υπολογιστή της και πιθανότατα ένα πιστόλι, γιατί στο διαμέρισμα βρέθηκαν δύο θήκες, εκ των οποίων πιστεύεται ότι η μία είναι από το πιστόλι USP που χρησιμοποίησε ο Ν. Μαζιώτης στη συμπλοκή στο Μοναστηράκι.

Ωστόσο, οι αστυνομικοί έχουν στη διάθεσή τους φωτογραφίες από το κλειστό κύκλωμα καμερών ασφαλείας στον σταθμό του ηλεκτρικού στο Μαρούσι, στις οποίες η γυναίκα φαίνεται αδυνατισμένη και με κοντά μαλλιά, τα οποία έχει βάψει ξανθά.

Τέσσερις από τις φωτογραφίες που δημοσιοποίησε η αστυνομία, κατόπιν σχετικής εισαγγελικής διάταξης, είναι από τη συγκεκριμένη πηγή, ενώ η πέμπτη είναι από τη σύλληψή της το 2010.

Από το αρχηγείο της ΕΛΑΣ επισημαίνεται ότι ενδέχεται η Πόλα Ρούπα να κυκλοφορεί με το υπ' αριθμ. ΥΗΤ-2959 αυτοκίνητο, μάρκας HYUNDAI ACCENT, χρώματος ασημί, το οποίο είχε αγοράσει πέρσι ο Νίκος Μαζιώτης (με την πλαστή ταυτότητα, ως Μιχελάκης Μιχάλης του Νικολάου και της Αρχοντίας) από την προηγούμενη ιδιοκτήτριά του στην περιοχή του Αγίου Νικολάου στην Αθήνα.

Οι έρευνες για τον εντοπισμό του συγκεκριμένου αυτοκινήτου επικεντρώνονται σε περιοχές της Αττικής, όπως τα Πατήσια, τον Άγιο Νικόλαο, την Κυψέλη, τη Νέα Χαλκηδόνα, τη Νέα Ιωνία, τον Μαραθώνα, τη Νέα Μάκρη και το Γραμματικό, καθώς και στις περιοχές του Κιάτου και της Ακράτας Κορινθίας.

Υπενθυμίζεται ότι οι πληροφορίες από γείτονες και κατοίκους της περιοχής όπου βρέθηκε το κρησφύγετο του Νίκου Μαζιώτη στο Μαρούσι έκαναν λόγο για μια γυναίκα ξανθιά, με κοντό μαλλί και ιδιαίτερα αδυνατισμένη.

Μάλιστα, η καταζητούμενη συστηνόταν στην γειτονιά ως δασκάλα ή μεταφράστρια, ενώ, τα ίχνη της αγνοούνται από την ημέρα που ο σύντροφός της συνελήφθη μετά την αιματηρή συμπλοκή στο Μοναστηράκι.






Η ΕΛ.ΑΣ. έδωσε, ακόμη, στη δημοσιότητα και τη φωτογραφία από την προηγούμενη σύλληψή της το 2010.